Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7951) vhw válasza jimmy74 (#7948) üzenetére


vhw
addikt

Mást Tier4-5 tankokat amiket 1-2 lövéseznek. :U

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#7952) jahrn válasza vhw (#7951) üzenetére


jahrn
senior tag

Ha meg csak tier 4-5-ot oneshotolnanak. De pl Su-85tel rengeteg T-34-85ot oneshotoltam, sokkal tobbet mint a tobbi tier 5 jarmuvemmel osszesen.
Egyertelmuen annak a 107mm-nek tul nagy modul dmg erteke van ahhoz h tier 5 jarmu hasznalja.

A magam reszerol kifejezetten varom h mi lessz 7.5-ben a PzIII-mal. Igy h az eggyik nagy mumus visszaszelidult valszeg visszaveszem.

[ Szerkesztve ]

(#7953) Dobi 562


Dobi 562
addikt

E-50 100% irányított ütközés képességgel: megyek fel a lejtőn, feltűnik egy IS-7, egyből rükvercbe kapcsoltam, ő meg irány utánam, rammolt. Ő sebződött 350-et, leesett a lánca, ott maradt a lejtőn és szétlőtték. Én pedig 245 sebzést kaptam, visszatolattam és harcoltam tovább. :DDD

(#7954) forras2 válasza jahrn (#7952) üzenetére


forras2
őstag

Remélem, hogy a PzIV-hez nem nyúlnak hozzá.
Iszonyat pontos ágyúja van, lövéseim 95%-a mindig talál. Nagyon jól eltalált tank, nagyon szeretem. És az sem elhanyagolható, hogy nem tudok vele minuszos kört menni. Ha egyetlen egyet nem lövök, kiszednek és vesztünk, akkor is hasznot hoz :D

Lol, mostani csatámban a T-28-amat 1 Pz38T szedte ki 3 lövésből :DDD

(#7955) .mf válasza Dobi 562 (#7949) üzenetére


.mf
veterán

Nekem is egy nagyon hasonlóm volt az imént, csak alacsonyabb meccsen.
Karelia, és mi vagyunk a támadók. T6-T4 meccs, csakhogy egy Pz3/4 hozott egy T1-est magával. A T1-es elkezdet másokat lődözni, amiért kilőtték. A Pz3/4 ezután "Vendetta" felkiáltással folytatta. Szóval elkezdődött a játék -2-vel. A többség jobbra ment, és ott kinyírták őket. Asszem 2-7-nél álltunk, már jöttek is be onnan a kiindulópontunk felé, hogy az artyt levadásszák, de a végére mégis fordítottunk, mert egy scout bejutott a bázisukra és le tudtuk szedni az artyjukat, majd a többit finoman scoutolva, snipolva meg leginkább arty támogatással kiszedtük. 2-7-nél, mint támadó csapat, random meccsen, teljesen eltűnt jobb szárnnyal, nem gondoltam volna.

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#7956) Dobi 562 válasza .mf (#7955) üzenetére


Dobi 562
addikt

Nekünk nem volt szerencsénk, mivel a T2 LT folyamatosan jelentette a közös cseten, ki hol tartózkodik... Érdekes, mikor az utóbbi két hétben szabin itthon voltam és játszottam rengeteget, nem találkoztam ennyi (hülye barommal) "funny" játékossal, mint most 2 óra játék alatt.

----------------------------------------------
joergie! bocs, hogy nem köszöntem az előbb, csak azután láttam a neved, hogy írtál közös cseten. Jó, kis csata volt, nem sokon múlott! :P

(#7957) Stauffenberg


Stauffenberg
nagyúr

A WG komolyan gondolta ezt a T20 dolgot? Egyszerűen kínszenvedés ez a tank...

Ugyan azzal a szaros 76mm-es ágyúcsővel kell szenvedni amíg el nem érem a 90mm-es darabot, mint az M4 Shaermanon? Vagyis nem ugyan az, de az M1A1 és az M1A2 ágyú között csak a gyorsaságban meg a pontosságban van eltérés.

Az M4-re még tök jó, de az M4A3E8-on már nagyon szenvedős volt, mert a saját tierjét már nem tudta mindig rendesen lőni és iszonyat piciket sebzett. Erre meg még a T20-ra is egy tier 7 tankra is egy gyakorlatilag tier 5-höz való csövet mellékelnek?

Ezek hülyék... Egy egész emberöltő ezzel bármit is kifarmolni.

(#7958) vhw válasza Stauffenberg (#7957) üzenetére


vhw
addikt

A heavy ágon M6on fel lehet oldani a 90est, onnantól meg csak ~16-17k xp kell a T20-ra (lánc+torony) hogy felpakolhasd rá. Ezt akár free xpből is meg lehet oldani egészben vagy részben.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#7959) Stauffenberg válasza vhw (#7958) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Nincs US heavy tankom, az nálam szovjet ágon megy. Szóval marad az, hogy ezzel farmolok ki annyi XP-t, hogy felfüggesztés + torony meglegyen. Aztán felnyomom a szintén tier 5 óta meglévő 105mm-es ágyút, az legalább képes akkora dmg értéket okozni, hogy már valamennyire lehet vele farmolni.

(#7960) marked one94 válasza Stauffenberg (#7959) üzenetére


marked one94
őstag

és miért nem nézted meg előre hogy mihez mennyi free xp kell és úgy tartalékoltál volna? Én mindig így csinálom és el is kerülöm ezzel a sok szopást stock tankkal.

You'll Never Walk Alone

(#7961) krisss93 válasza Stauffenberg (#7959) üzenetére


krisss93
aktív tag

Nekem megvolt rá a 90 milis, de nem bírtam azt a szopást amíg összeszedtem rá 16 k xp-t.
Szóval ment a levesbe.

(#7962) Gorcsev


Gorcsev
tag

Nem láttam, hogy lett volna róla szó, de a francia ág változásával, akinek ki van fejlesztve a feljebb kerülő med/light tank, annak most (holnap reggelig) érdemes visszavennie féláron, mert egyel feljebb kerülve és akkor eladva, elég jó pénzt hozhat a konyhára.

(#7963) Stauffenberg válasza marked one94 (#7960) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Mivel a T20 ág nem a fő csapásirányom ezért máshova tapsoltam el pár napja 12k free XP-t. Azóta még nem pótoltam. Akkor már a szenvedős farmolással is hamarabb kitermelem, mint újra gyűjteni ennyi free XP-t.

(#7964) Cooper911


Cooper911
senior tag

Ti melyiket vennétek?

M48 vs T62 (melyik játszhatóbb?)

Super pershing vs KV5 (kizárólag kredit hozam szempontjából)

Ma mentem tesztszerón Super pershingel mintha 35 körül ment volna. Javitották?

[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]

(#7965) Murder3 válasza diegho (#7919) üzenetére


Murder3
addikt

no igen így biztos éles lehet a kontraszt, de ha mondjuk ha x ezer csatát játszol le vele azért eléggé feldühíthet az a hatalams mértékű anomália ami azokat az ágyúkat leli pontosság tekintetébe.
mondjuk a panther hosszú 75-öse kiválló példa...eddig rendbe, hogy nagyon pontos gyors, de ha kiakarja az ember használni hát akkor máris nem lesz olyan pontos :DDD
mert azért az az 1,5-2mp-s időkivárás ami szinte kötelező miután teljesen rászűkült a lövőkör elég nagy frusztrációt okoz nekem a kevés sebzés miatt.
mert téynleg kb rátudok lőni 2-t mielőtt eltűnik evvel a módszerrel kb.
ha meg próbálok gyorsabban lőni akkor meg 4-ből ha eltalálja:D

azért mondom, hogy éles a kontraszt mert ugye orosz ágyúnál nem várod a gyors pontosságot az tipikusan az h elmélázhatsz amíg teljesen szép lassan rászűkül a célkerszet ősz egy iszonyat nagyot elmész aztán kezdődik előlről.

A német tankoknál meg ugye ez egy potenciális sőt egy feltűntetett előny amit az ember köteles kihasználni, muszáj erőltetni azt, hogy legyen vmi virág ennek mert máskülönben hamar rálehet döbbenni, hogy akkor mi a jó büdös értelme is ennek...
ilyenkor zavaróak ezek az anomáliák ami német tankba elég gyakori, hogy kivárod míg rászükül és vársz még egy 3mp-t mégis 1cm-el elhúz jobbra a lövedék aztán ugyna úgy célzol akkor balra..stb ez elég gyakori szinte mindeggyik ágyúnál...pedig pontosság tekintetébe nem kéne a random xarságnak működnie...
a 128-as ágyú a legrosszabb de hát elvielg az elég gyenge célzás tekintetben is(tényleg nem értem miért olyan gyenge elvileg az még a korai szakaszban készül tehát akkor még elvileg élnie kellett annak a fellállásnak h németek pontos ágyú...)

(#7966) joergie válasza Dobi 562 (#7956) üzenetére


joergie
őstag

ja semmi :DDD hülye RDA platoon mondja hogy kempeljünk csak bázison jó lesz...hülyék. be kellett áldoznom magam hogy nyerjünk. ha dupla lett volna az a kör akkor hagyom veszni.

Coop911 m48-at mindenképp, azzal még nem mentem, de a pattont istenítik, a t62 meg játszhatatlan. se páncélja se sebessége, csak egy viszonylag jó ágyú...állítom T54 tier9esként képes verni a t62-t. inkább ott is megcserélném, felküldeném t54et tier10be és t62-t tier9be. csak ugye történelmileg is egymást követték...
az én tippem kv5...ha tudod használni, az a legjobb prémium tank szerintem lowet T-34-et is beleszámítva. M6 premiumot viszont kipróbálnám.

[ Szerkesztve ]

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#7967) Murder3 válasza joergie (#7966) üzenetére


Murder3
addikt

miért e-50 m-nek nagyobb a páncélzata vagy a pattonnak?:D
szerintem mindegyik elég könnyne üthető..orosz tankok meg jobban nyelik el a lövéseket ez mindenképp a javára van.

szerintem tényleg nem kellene egy med-nek erős páncélzat ahogy ilyen ágyúkse és E-50M sem kellene de ez a leginkább ami nem kellene.

már ha egy picit több pent kapnak mondjuk 230-240-et és t10-es hp-t már többek a t9-ektől.

jelen formába teljesen opok és nem odavalóak...

(#7968) Paul119


Paul119
addikt

remélem gyorsan ki javítják ezt az a prémium m26ot... jgpze100 al 5db lövésem pattant le róla, mi ez? mintha valami láthatatlan erőtér venné körül :W

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#7969) .mf


.mf
veterán

Ez az S35 el van átkozva :W
Hiába lenne jó TD, folyamatosan csak assaultokat kapok vele (defense-t még nem kaptam, de már 6-7 assault volt), és olyan csapatokba tesz, ahol a magasabb tierek ellen is hiába sebzek vagy van 2-4 killem, mégis bukjuk. De így 20 meccsből csak 3-4-et nyertünk, a csapat fele egy-két percen belül el-leminngel és egyetlen kill nélkül meghal.
Átváltok másik tankra, egyből hozom a normális win-rátám, de evvel nem megy, pedig a tank tetszik, jók a képességei is, s mégis...

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#7970) Fel


Fel
addikt

A T-34-85 majd ilyen lesz:

A lövegnél szerintem csak a plusz sebzés a változás (165-ről 180).*szerk.: Kicsit gyengébb RoF: 10,31 helyett 10; jobb aim time: 2,9s helyett 2,3s.
Az új motorja 600 LE-s, ami 80-nal több, mint a régi top. Egészen jól mozog vele.
És úgy tűnik változtattak a T-34-85 Extended tornyon is, mert máshogy néz ki. Kicsit mintha magasabb lenne, de keskenyebb, és inkább "szögesebb", mint kerekded.

[ Szerkesztve ]

(#7971) Napfénysüti

Félig off: akiknek ígértem hogy platoonozunk sajnos fel kell függesszem egy ideig mert úgy néz ki behalt a gépem kijelzője (remélhetőleg csak az inverter). Megpróbálom minél előbb megjavítani de alkatrészt kell még szereznem. :(

Més que un club!

(#7972) Sanya válasza Stauffenberg (#7957) üzenetére


Sanya
nagyúr

akkor mit mondjak egy pantherrel, amikor kv-1-et kb 10 lövéssel tudom messziről kiszedni, mert 4db 0 hites lövésem van vele :)

A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!

(#7973) joergie válasza Murder3 (#7967) üzenetére


joergie
őstag

Nekem az e50 jobban tetszett, gyorsabb, és bár nagyobb, valahogy könnyebb érvényesülni vele, a 8mp-es töltési időhöz könnyebb alkalmazkodni mint az 5.5-hez. Nekem nagyon épül a játékom a páncélzat forgatására, és a cső függőleges lefelé kitéríthetőségére, és ennek egyik sincs, és akkor mellé ez az 5.5sec töltési idő, ami csikicsukihoz kevés, 1v1be meg ritkán kerül az ember, ahhoz meg lassú hogy manőverezzen hozzá az ember(bár menet közben tényleg pontos). Mindig elsővonalba nyomom, T62-vel pedig nem lehet. páncélja szemből nem nyel semmit, 25fokban 155ös pennel bekapja a tier10 tdktől a HE-t fullsebzéssel.
e50m-be egyszer ellőtték a motorom, úgy mozgott kb mint egy e100, és bár már nagyrészt vége volt a csatának, többet sebeztem vele így, mint amikor még fickós volt :DDD
De hát kinek a pap kinek a papné.

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#7974) Antonius1978 válasza Dobi 562 (#7947) üzenetére


Antonius1978
addikt

Udv.Beavatnal hogy mi ez a NVidia kartya + kod dolog ? Nekem is az van, jol esne 500 arany :)

(#7975) modzso2 válasza Fel (#7970) üzenetére


modzso2
csendes tag

Egyik kedvenc tankom jelenleg, bár tényleg OP a 100mm-es ágyúval.
Meg aztán a neve is nem véletlenül 85-re végződik :o

(#7976) AlexWolf válasza Antonius1978 (#7974) üzenetére


AlexWolf
senior tag

Csak új regisztrációnál működik. kipróbáltam.

AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

(#7977) Antonius1978 válasza Fel (#7970) üzenetére


Antonius1978
addikt

Legyszi dobj egy kepet a KV-13-rol is.Kivancsi vagyok ott mik valtoztak.Vegulis +15 sebzes es jobb celzasi ido az elony (a 85os agyura ertem, az ujra), a kevesebb atutes ellenere, mert ezzel a gyors tankkal amugy is az ellen oldalaba kell kerulni.

(#7978) Antonius1978 válasza AlexWolf (#7976) üzenetére


Antonius1978
addikt

Ugy erted, ha nyitasz egy uj fiokot, nem ? Akkor tartalan, ami van az eleg nekem... :(

(#7979) Fel válasza Antonius1978 (#7977) üzenetére


Fel
addikt

Szerintem azon semmit. Csak a 85-ös tulajdonságai változnak, annyiban érintett a KV-13.

(#7980) Patrick76496


Patrick76496
őstag

Második Kolobanov :D
Győzelem!
Csata: Malinovka 2012. július 17. 9:55:18
Jármű: КV-4
Szerzett tapasztalat: 328
Szerzett kredit: 10 792
Csatában elért Achievement: Kolobanov Kitüntetés
Jött volna fel az E-75, az M103 a hegyre, a T110 capelt, meg volt még 2 arty. Az utolsó percben kilövik az artynkat, és az Objectet, amíg én csipegetem a támadókat. A végén lejár az idő, nem sikerül becapelniük és karcolás nélkül megúszom. :DDD A túlésésemmel nyertem meg a csatát. :P

[ Szerkesztve ]

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#7981) Timyyy


Timyyy
őstag

T110E3 akit érdekel.

[ Szerkesztve ]

(#7982) InHell


InHell
senior tag

Kb. 7000 XP kell még az E-75-ön a legjobb löveghez, de már most jobban szeretem mint a tigereket.
Elég lomha sajnos a legjobb motor még nincs kifejlesztve. Érdemes 50k XP-t még a motorra áldozni, vagy inkább azt már toljam az E-100-ba majd?
870 vs. 1200 HP nem tűnik kevésnek.

< béna duma helye >

(#7983) BloodRay válasza InHell (#7982) üzenetére


BloodRay
veterán

Jóval mozgékonyabb lett a legnagyobb motorral szerintem az E75.
Én speciel mondjuk nem is biztos, hogy megveszem majd az E100-at.

"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#7984) Memphis79 válasza InHell (#7982) üzenetére


Memphis79
aktív tag

szia!
Az E-75öt mindenképp érdemes teljesen kifejleszteni mert jó kis vas még mindig.
Az E-100-ra én már spec sajnálom a kiadott xp-t de ez ugye egyéni megitélés,hogy mi tetszik-egy biztos nem jobb annyival-sőt..sztem tesztszerón próbáld ki tetszik-e mielőtt kimegy a kredit meg az xp :)

Origin:Memphis79HUN

(#7985) diegho


diegho
nagyúr

T-44 kapott valami nerfet teszten? Megyek E-50el, jön 2x T-44 lövök egyikre, ammo rack blow up, másikra ammo rack blow up. 2 lövés 2 pukkanás, valamit írtak is utána oroszul, de a fene se figyelte, hogy mit.

(#7986) virkir válasza diegho (#7985) üzenetére


virkir
veterán

Hivatalos infó nincs róla de ezektől minden kitelik.
Amúgy a T-62-ön ma reggel nekem is meg volt az első. Egy kedves T95 lőtte belém.

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#7987) Patrick76496 válasza diegho (#7985) üzenetére


Patrick76496
őstag

Na az is f*sza. 99% a biztonságos elhelyezés, már csak addig kell kibírni. Egy lövéssel már ritkán szednek ki, de az ammo rack ugyanúgy gyakran sérül, akár mint egy IS-3-ban... A teszt szerveren nem nagyon ammo rackeltek.

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#7988) diegho


diegho
nagyúr

Hamarosan megvan az E-50M még 5-6 csata kell hozzá, szóval kb holnapra tudom írni, hogy melyik med lett igazán jó, melyik gyenge stb. Elöljáróban annyit, hogy ez a Bat nem is olyan rossz, mint első menetből gondoltam :)

(#7989) Patrick76496


Patrick76496
őstag

Na ilyenkor megy el a kedve az embernek...

Zsinórban nem tudom ez a hanyadik, mert közben mellékesen mondom, hogy kidobott a játék, így elvesztek az eddigi csaták statjai. Állandóan berak piros eff értékű top tier tankok közé a mi csapatunkban alig van 4-5 sárga player átlagban (abból egy én vagyok), az ellen meg mindig kap valami hiperszuper zöld eff értékű lila win ratio-s batchat-et, T-50-2-t, vagy valami arty-t. 5-ös tankkal egyedül védek egy oldalt a hatos csatában, akár Chuchill-el, akár KV-4-el megyek, mindig szétk*r az arty. :W

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

(#7990) Fel


Fel
addikt

Érdekes.. Még csak most tűnt fel, hogy a T10 közepesek APCR lőszerrel lőnek alapból:

Az M48-é mondjuk éppen APDS, de gondolom nem akarták külön lemodellezni annak a lőszertípusnak a működését, így "csúsztatva" APCR lett.

--------------------------------------

És...

Same old story...

Hogy ezzel még mindig nem csinálnak semmit sem..

[ Szerkesztve ]

(#7991) diegho válasza Fel (#7990) üzenetére


diegho
nagyúr

És nincs is HE lőszerük, az sem sima HE.

(#7992) Eagle16 válasza Fel (#7990) üzenetére


Eagle16
addikt

Igen, és ezek 50%-kal gyorsabban repülnek, 400-500m-re is alig kell a célpont elé tartani.

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#7993) InHell válasza Memphis79 (#7984) üzenetére


InHell
senior tag

Köszi az infót, ha már eljutottam idáig az E-100-at feltétlenül kifejlesztem.
Lehet az fogja elvenni a játéktól a kedvem végérvényesen, de majd meglátjuk.
(#7983) BloodRay köszi, akkor megveszem majd a legjobb motort is.

< béna duma helye >

(#7994) KaLeun


KaLeun
senior tag

Szerintem különleges figyelmet élvezünk, mert egy komolytalan megjegyzésem hirdetésnek lett minősítve és egyből figyelmeztetést is kaptam érte. Holott a szövegkörnyezetből kiderült volna, hogy nem volt valós hirdetés. Pedig még :) ment mellé, emlékeim szerint..

Egyébként mindig alapos hirdetést adok fel nem csak úgy odahányok egy sort. Ha hirdettem volna megadtam volna a pontos típus és paramétereket és amúgy is egy speciális változatot érdekelne, ami egy különleges kiadás volt és nem hinném, hogy pár darabnál több lenne az országban... Ha meg annyi ezresem lenne amennyi, nyílt üzletelést láttam már az aprón kívül... Lehet egyből tudnék is venni egy bontatlan példányt is.

Mindent látó szem figyel, de szerintem van bőven segítsége is...

Cila

(#7995) psycroptic válasza KaLeun (#7994) üzenetére


psycroptic
őstag

:F

(#7996) Runo: gyanús... :DDD

[ Szerkesztve ]

PSNID: Tomy83PS

(#7996) #21346560 válasza psycroptic (#7995) üzenetére


#21346560
törölt tag

Valszeg eltévesztette a topikot :DDD

(#7997) KaLeun válasza #21346560 (#7996) üzenetére


KaLeun
senior tag

Nem. Itt a WoT topicban volt a dolog.

Cila

(#7998) #21346560 válasza KaLeun (#7997) üzenetére


#21346560
törölt tag

:R Hát itt is láttunk már hirdetést, az igaz.... ACC eladó meg stb., de miért baj ha az itt megjelenik?

(#7999) KaLeun válasza #21346560 (#7998) üzenetére


KaLeun
senior tag

"A Prohardver lapcsalád alapelveinek, illetve a HardverApró szabályzatának megsértéséért regisztrációd figyelmeztetésben részesült a következő ok miatt:

Szakmai topicban nem hirdetünk."

[ Szerkesztve ]

Cila

(#8000) vhw válasza #21346560 (#7998) üzenetére


vhw
addikt

Mert egyesek a dackorszakukat élik (újra)... :U

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.