Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:28:04

LOGOUT.hu

Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7151) fsb1000 válasza .mf (#7149) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Erdei körökben az volt az utolsó elterjedt nézet, hogy
Std Battle: játékosonként 1 pont /sec (max hárman húzzák) nyőzelem 100+5 pont
Assault & Encounter 0,4 pont/sec (max hárman húzzák) nyőzelem 100+5 pont

Ennél a kettőnél 1 játékos 4:22 perc, 3 játékos 1:27 perc alatt végez.
Ez azért lehet fontos, mert a csaták hossza is rövidebb bizonyos esetekben (10 perc)

---
Lássuk mit mond a májsztrim.

(#7152) GrooveHero válasza fsb1000 (#7148) üzenetére


GrooveHero
addikt

Jól olvastad. A top klánoknak van a legmagasabb effi-jük, a HUNS-é is zép, de mivel nem top klán ezért nincs a listában

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#7153) fsb1000 válasza GrooveHero (#7152) üzenetére


fsb1000
nagyúr

mindegy... töröltem

[ Szerkesztve ]

(#7154) GrooveHero válasza fsb1000 (#7153) üzenetére


GrooveHero
addikt

Ahogy gondolod. Félre ne érts, nem a HUNS-szal van a gond, hanem hogy nem top klán, hiába nyócezer az effije.A felsorolt klánok már akkor harcoltak Európáért, mikor a HUNS még gondolatban sem volt.

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#7155) H@lede válasza GrooveHero (#7154) üzenetére


H@lede
tag

Egyébként a HUNS harcolt Európáért a kezdetektől csak akkor még nem HUNS volt a neve :))

Battletag: Halede#2912 Wot Nick: Halede

(#7156) vhw válasza .mf (#7150) üzenetére


vhw
addikt

T95, T30? hol vannak ezek ha CW-re kerül a sor? Mert ugye ez lenne a játékban a stratégia, a csapatjáték netovábbja, mégsem férnek be a 9es TD-k, amíg van akár egyetlen 10es heavy is talonban.

Ugyanígy, ha 10es nehéztankokról van szó, akkor leginkább a gyors, mozgékonyak jönnek szóba, amik már-már med mozgékonysággal bírnak. Nem azok a "régivágású" nehéztankok, mint mondjuk a Maus. Szóval elméletileg már most is vannak "10es medek" csak heavy matricát kapnak, kicsit több páncélt meg kevesebb sebességet, mint amit egy echte medtől elvárna az ember.

Az hogy imba vagy sem más kérdés, egyszerűen úgy tűnik eltólódik a játék (high tierben) a mozgékony erős medek irányába, az eddigi heavy központúságból. Kinek mi tetszik... lassan csiki-csukizni heavykkel, campelni arty elől vagy rusholni medekkel és gyorsan eldönteni csatákat.

A 9es TD-ket azért hoztam fel, hogy akár randomban, akár CW-n akár században egyszerűen nincsenek pariban a hasonló szintű nehéztankokkal, de akár a medekkel sem. Mégis játszanak velük, és bizonyos esetekben van létjogosultságuk, főleg, ha védekezésre kerül a sor. Tehát nem feltétlen kell temetni a 10es tankokat (főleg ha kapnak némi finomhangolást a kérdéses patch eljövetelekor) Talán megszűnik a dominanciájuk, ez olyan rossz dolog lenne?

Egyébként a valóságban is bebizonyult, hogy a nehéztankok nem a jövő fegyverei, és azon a 10es szinten, ahol épp a heavy tank fejlesztés/gyártás végtermékei, csúcstípusai szerepelnek és velük szemben pedig a med ágra azok a korai MBT-k kerülnek, amik végül nyugdíjazták a régi elavult nehezeket... talán megengedhető, hogy a teljesítményeikben is megmutatkozzon, miért is haladt a világháború után abba az irányba a harckocsi fejlesztés amelyikbe haladt.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#7157) Fel válasza .mf (#7135) üzenetére


Fel
addikt

Csak az Encounter módban van lelassítva a foglalás sebessége.
Assaultban, és Standarben maradt 1 tank, 1s = 1 pont.

(#7158) GrooveHero válasza H@lede (#7155) üzenetére


GrooveHero
addikt

ROR,NERD, tök mindegy. Fsb kollégának a HUNS jutott eszébe. De mondom, semmi baj a klánokkal, sőt kívánom a HUNS-nak, hogy legyen olyan sikeres, mint a többi nagy klán.

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#7159) H@lede válasza GrooveHero (#7158) üzenetére


H@lede
tag

Engem személy szerint most nem annyira érdekel a cw meg hogy ki mekkora klán és mit csinál csak azt veszem ki a szavaidból mintha lenéznél mindenkit

Battletag: Halede#2912 Wot Nick: Halede

(#7160) GrooveHero válasza H@lede (#7159) üzenetére


GrooveHero
addikt

Rosszul veszed ki a szavaimból. Nem nézek le senkit sem, csak ismerem a top klánokat, játszottam ellenük CW-n és TC-n is, tudom melyik jó, melyik kevésbé, melyik ellen lehet esély akárkinek is. Ők letettek vmi az asztalra, a top100-ban is benne vannak. Ezért írtam, hogy szurkolok a magyar klánoknak(és itt akkor nem csak a HUNS-nak) hogy ők is hasonlóan sikeresek legyenek. Ennyi, és nem több, aki ezeknek a szavakank más jelentést tulajdonít, az vagy kötözködni akar, vagy hülye:DD

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#7161) .mf válasza vhw (#7156) üzenetére


.mf
veterán

De most nem csak CW-ről van szó, sőt, a lejátszott meccsek tükrében a CW elenyésző.
Szerintem az ellennél egy T95 megjelenése mindig rosszabb érzés, mint egy bármelyik T10 heavy. Szvsz, nekem legalábbis biztosan, és mások első szava is az szokott lenni, hogy avval vigyázzünk, arty szedje ki, stb.
S nem csak védekezésnél van létjogosultságuk, de mindegy.

"Ugyanígy, ha 10es nehéztankokról van szó, akkor leginkább a gyors, mozgékonyak jönnek szóba, amik már-már med mozgékonysággal bírnak."

Azért hasonlítsd össze egy IS8 és egy T54 fordulékonyságát és torony-forgatási sebességét. T54 páncélja is alig gyengébb, sebessége is nagyobb. Pedig mindkettő 9-es.

"Egyébként a valóságban is bebizonyult, hogy a nehéztankok nem a jövő fegyverei, és azon a 10es szinten, ahol épp a heavy tank fejlesztés/gyártás végtermékei, csúcstípusai szerepelnek és velük szemben pedig a med ágra azok a korai MBT-k kerülnek, amik végül nyugdíjazták a régi elavult nehezeket... talán megengedhető, hogy a teljesítményeikben is megmutatkozzon, miért is haladt a világháború után abba az irányba a harckocsi fejlesztés amelyikbe haladt."

Annak más okai voltak, ld logisztika: hidak teherbírása; másrészt pedig az, hogy nagy és drága célpontok voltak, tankvadász repülők, rohamtempóban fejlődő gyalogsági vagy könnyű járművekre szerelhető páncéltörő rakéták miatt, így inkább a kisebb és olcsóbb közepes tankokat kezdték el gyártani, ugyanannyiért többet. Viszont itt a játékban még nem láttam olyat, hogy bárki alatt összeomlott volna híd, s még a World of Warplanes sem szűrődött be ebbe a játékba. Mindkét csapatnak csak 15 tankja lehet, így több értelme van egy erőset hozni, nem jön ki a MBT ár->mennyiség miatti előnye.

A másik részét pedig különben sem tartom fairnek. Pl. német oldalon csak világháborús tankok néznek szembe a franciák 60-as évekbeli tankjaival. Jó, hogy nem egyből Leclerc és M1A2 jön szembe. Rosszmájúan azt mondanám, hogy csak azért nem, mert a ruszkik a T72 óta nem tudtak versenyképes tankot gyártani, ezért is nem lesznek újabbak, nehogy ne a ruszki vonal legyen a legerősebb ;]

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#7162) .mf válasza Fel (#7157) üzenetére


.mf
veterán

Hmm lehet. Ahogy írtam is, az Encounternél éreztem sokkal lassabbnak.
Akkor valami másba nyúltak bele? Pl. ha többen állnak a körben, csak meghatározott játékosszámig növekszik a cap rate? Legalábbis ezt tudom még elképzelni, hogy miért nincs azóta félperces "mind-a-körbe".

Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

(#7163) Fel válasza .mf (#7162) üzenetére


Fel
addikt

Nem, minden más változatlan.
Próbáltam keresni a 7.4 teszt #2 patch notes-t, de nem találtam, de leírva csak abban volt. A végleges 7.4 ápdét changelogban nincs benne...
De itt van Wiktória: [link] Itt sincs említve semmi egyéb, csak az, hogy encouterben 1 pontért 1 tanknak 2,5s-ot kell állni a körben.
És mindegyikben maradt, hogy 3 tankig adódik össze a foglalás (növekszik a "csík" sebessége)

(#7164) Dobi 562


Dobi 562
addikt

Arról van valami hír, hogy a T-50-2 csodatankot mikor veszik ki végre a játékból?

(#7165) Murder3


Murder3
addikt

7.5 patch notes
- Added 3 new maps of the U.S.: "Port", "Highway," "Pacific Coast".

- Added new medium tanks at level 10: E-50 Ausf.M, T-62A, M48A1.
- Added a light French tank level 5 ELC AMX.
- Added German TD Level 8 JagdPanther II.
- The French light and medium tanks AMX 12t, AMX 13 75, AMX 13 90, Lorraine 40t, Bat Chatillon 25t transferred to a level up.
- Added new TD Level 10: JagdPz E-100, Object 268, AMX 155 50 Foch, T110E3, T110E4.
- Added support for the British branch of the British tanks and premium medium tank Matilda Black Prince. Picture on tank and source Ingame picture
- Rebalanced settings premium tanks and DickerMax SuperPershing.
- Return and recalibrated the cost of repair of some tanks.
- Whole experience with elite TD Ferdinand transferred to JagdTiger.
- Rebalanced settings for TD 2 and 3 tiers.
- Rebalanced settings for French TD introduced in patch 0.7.4.
- In connection with the introduction of Mediums-10, and rebalanced some of the parameters of medium tanks level 9, level 10 heavy tanks.

- Rebalanced some medium tanks and TD USSR:
- T-28: Removed a tool of F-30, held a general readjustment of the tank.
- T-34-85: Removed 100mm D10T gun, 85mm cannon improved D5T-85BM, added to the engine B-54K.
- T-43: Removed 100mm D10T gun, 85mm cannon improved D5T-85BM, added to the engine B-54K.
- HF-13: held a general readjustment of the tank.
- SU-85: Removed 107mm gun ZIS-6C, added gun 85mm D-5S-85BM, held a general readjustment of the machine.

- Reworked the mechanism of concussion crew from HE,
- Fixed or refined visual models of some tanks.
- Multiple minor changes and improvements interface.
- Fixed game crashes when you exit the battle in the hangar.
- Fixed a density of some bushes, affecting stealth tanks behind them.
- Added Medal "Awarded to the player, which destroyed in one battle tank in the middle of 3 or more TD-self-propelled guns of the enemy and more than 7 level."

(#7166) diegho válasza Scheffer (#7144) üzenetére


diegho
nagyúr

Egyik nap játszottunk platoonban és már kör elején hívtak klánba, reflexből nemet mondok mindenkinek, aztán csata közben nézem, hogy body_count kérdezte, utána néztem rá a klánra, hogy kik vannak benne, ők nem terveznek cw-t, csak company és platoon.

(#7167) diegho válasza Murder3 (#7165) üzenetére


diegho
nagyúr

Nos akkor végre elérkezett a SU-85 és a T-34-85 valamint a T-43 ágyú nerfje. Abban biztos voltam, hogy a T-34-85 elveszíti majd a D10T-et, mert amúgy is hiba volt megadni neki, kíváncsian várom a tier9 medek és tier10 heavyk balancát.

(#7168) Djuree


Djuree
félisten

mennék én is klánba, de nekem ehhez a map begyakorló szarakodáshoz nincs türelmem, hogy hol látnak az artyk, hol nem, stb. pedig hasznos, meg kell is, csak én ilyen hülye vagyok, mind1 mi lesz a vége, játszunk, harcolok akkor is ha 1vs15 van, meg nem állok soha :DD aztán ha kikapunk, majd nyerünk aztán, vagy aztán....

hát ez a lóri így gyári állapotban nem a legjobb, első körben volt 3 killem vele, aztán csak 1-1 killek, meg vereségek. nade majd jobb ágyúval meg mocival, meg szoknom kell még, de tetszik azért. artyzni is megjött a kedvem, a francia artyk nagyon durvák úgylátom eddig :U

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

(#7169) Murder3 válasza diegho (#7167) üzenetére


Murder3
addikt

kérdés mennyit fog változtatni, mert kv-1 is hiába vesztette el a nagy ágyúját simán megkapta a legjobbat arra a tierre...

su-85-ön mondjuk szemétség volt rajta hagyni...

remélem a francia t5-ös td is elveszti mert máskülönben elég pofátlanság a Dickermaxra azt mondani, hogy túl erős t5-re..ha a su 85 tuti elveszti a nagy ágyút akkor a franciának is el kellene...

(#7171) Napfénysüti válasza Djuree (#7168) üzenetére

Sebaj majd toljuk plattonba. ;)

Egyébként ma én is sz*póágon voltam, főleg a Churchillel tűnt fel hogy micsoda teamekbe kerültem: volt ahol nekem volt 5 killem meg még összesen 1 a csapatnak és így kaptunk ki tök simán. :DDD
De viszont meglett az IS3 már csak némi lóvé kell hogy feltehessem rá az IS-ről örökölt cuccokat. ;]

Més que un club!

(#7172) GrooveHero válasza fsb1000 (#7170) üzenetére


GrooveHero
addikt

Más egy klánt és más egy embert fingnak nevezni nem gondolod? és te beszélsz itt arról, hogy mit nem szabad leírni? Hát ki vagy te itt ember? Ennyire magadra vetted amit írtam? Biztos nagyon a szivedhez nőtt az a kurva klán, akkor azt mondd meg nekem miért léptél ki?
Miért mentél vissza a PHE-be? Vagy túl jó voltál a szeretett HUNS-odba mi? Itt verted a nyálad napokig, hogy a HUNS így meg úgy, mostmeg más lefikázol? Menny vissza oda, fikázni ott kell.

Vagy az is lehet, hogy személyesen téged sértettelek meg azzal, mikor azt mondtam, hogy a HUNS sehol nincs az európai nagy klánokhoz képest? Cáfolj meg, ha nincs igazam. Lehet annyira összetörtek, hogy elmentél, hogy bánatukban még jétszani sem tudnak nélküled, mert kell a géniusz a csapatba, nics összetartó erő, aki a sok faszságával meg trollkodásával összetartaná a klánt, nemde? Mert hogy baromságokat beszélsz, meg trollkodsz össze vissza, és olyan dolgokról hablatyolsz, aminek köze sincs a tankos témához, az vitathatatlan, sőt nem egy embertől kaptad meg, hogy széllel szemben hugyozol, ha jól tudom. De javíts ki kérlek, ha megint tévednék.

[ Szerkesztve ]

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#7173) fsb1000 válasza GrooveHero (#7172) üzenetére


fsb1000
nagyúr

A záradék a lényeg. (aki..... az hülye)
Remek retorikai fogás volt tőled, én csak szolgain használom. Kacsintó szmájli.
--
Szerk: Bocs! javítok: Pukizó szmájli!

[ Szerkesztve ]

(#7174) KaLeun


KaLeun
senior tag

Már 4 csatát elvágtam, mert előjött az az 1 éves bug amikor a tank nem mozog, de a torony fotog. Ping, sebesség ok. :(

Cila

(#7175) GrooveHero válasza fsb1000 (#7173) üzenetére


GrooveHero
addikt

Igen, mert te 100%-ig biztos vagy abban, hogy én nekem feltett szándékomban állt, hogy idézzem azok a sorokat, mert magától olyat az ember nem tud kitalálni. Szted iért nem pontos az idézet? :Y :Y :Y :Y

Amúgy meg a hülye szó jelentésén akadtál ki, akkor elárulom, hogy fölösleges, mert arra írtam, hogy nem akarom megbántani a HUNS klánt, és azt írtam, hogy aki ebbe a mondandóba beleköt, vagy olyan dolgot vél felfedezni mögötte, az vagy kötekedik, vagy hülye. Igen, mégegyszer leírom nagybetűkkel, hogy HÜLYE, hogy értsd, hogy arra vonatkozik, hogy egy nyilvánvaló, érthető szövegbe nem kell mindenáron belekötni, mert aki beleköt az már szőrszálhasogatás...vagy user error, hülyeség, hogy nem tudja felfogni, hogy mit is írtam.
Na akkor ezek után sorold vmelyik csoportba.
Remélem világos volt, Ha nem, szólj elmagyarázom érhetőbben, ok?

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#7176) bullseye válasza GrooveHero (#7175) üzenetére


bullseye
addikt

Az egész a Te hibád. Volt már olyan, hogy egy nyilvánvaló de minimálisan beleköthető szövegbe nem kötött bele? Ő oktat ilyenkor, mert egyrészt nagyon okos, másrészt nagyon igazságos, és még nagyon önzetlen is, mert jobbá tenne téged, te meg nem hagyod?!

Ja, és vidámság meg ravatal!

[ Szerkesztve ]

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#7177) vhw válasza .mf (#7161) üzenetére


vhw
addikt

Csak azért hoztam fel a CW-t érvként, mert az egy viszonylag "ellenőrzött" körülmények között zajló harc, ahova nem csak véletlenszerűen kerülnek be tankok, hanem minden megtervezett (remélhetőleg) stratégia szerint történik, és még ilyen körülmények között sem lehet azt mondani, hogy a T9 TD-k versenyképesek. Ehhez képest a random csatákban bekerülhetnek olyan pályákra, vagy olyan csapatok elosztásokba, amik igen kedvezőtlenül jöhetnek ki számukra.

A T95 pedig csak azoknak a tankoknak jelent hatalmas problémát akik éppen vele szemben állnak. Ez egy annyira tehetetlen és elveszett tank a random csaták hevében, hogy rettenetes. Ugyan nekem még nincs meg, de az előd T28-as tapasztalataim alapján tudok következtetni mit is jelent azzal a tankkal játszani. Egyetlen dologhoz ért; fedezékből passzívan-defenzíven harcolni. Írtóra rászorul a csapat támogatására, ha egyedül marad halott, ha oda kéne érnie valahova elveszett, és az artyk kedvenc tápláléka.

10es nehéztankokról beszéltem nem 9esről (IS8-T54 gondolat...) Tehát konkrétan a T110 és IS7 esetleg IS4 (adott esetben az AMX).

Ami az MBT-ket illeti, az általad felsorolt okok mellett szerepel még az is, hogy ezek a tankok nagyjából hozták az akkori, avagy azelőtti nehéztankok tűzerejét, jóval mozgékonyabbak voltak, és a páncélvédelmet sem adták le nullára. Tehát nem volt semmi szükség a lassú, nagy célpontot jelentő nehéztankokra.
De már fentebb is írtam, jelenleg is láthatjuk, hogy rengeteg helyzetben utasítják maguk mögé a "klasszikus" T10 nehéztankokat (Maus-E100) a gyorsabb, "med-szerű" riválisaik, egyszerűen azért, mert nem minden a páncélzat, sokat számít a mozgékonyság.

Dobi 562: a T-50-2-t csak úgy "veszik ki", hogy új kasznit kap a tank, a mozgékonyság és egyéb dolgai aligha fognak változni.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#7178) fsb1000 válasza GrooveHero (#7175) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Nézd.. neked mindig is bajod volt a HUNS-al, mert az alacsony effratingod miatt nem fértél volna be induláskor (1200 volt a limit).
Most sem tudod hozni ezt a szintet. [link]
---

Továbbá nem érdemes beletenyerelni kényes témákba (főleg nem fingozással), mert a nagyotmondókat kellemetlen kérdések érhetik. Idézlek:
"Nem nézek le senkit sem, csak ismerem a top klánokat, játszottam ellenük CW-n és TC-n is, tudom melyik jó, melyik kevésbé, melyik ellen lehet esély akárkinek is"
Nos.. ezek közül melyik Klánban volt szerencséd annyit CW-zni, hogy elég alkalommal találkozhattál a TOP klánokkal?

[ Szerkesztve ]

(#7179) Atlantis válasza Murder3 (#7165) üzenetére


Atlantis
veterán

Mikorra várható kb.?

Egyáltalán nem örülök némelyik változtatásnak, persze a vélemény olyan, mint a se....uk...

>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford

(#7180) GrooveHero válasza fsb1000 (#7178) üzenetére


GrooveHero
addikt

Bocsi, hadd kérdezzek vissza, mert ebbe már másodszor szaladsz bele, és újra el kell hogy mondjam, remélem mostmár végleg megérted., hogy én kurvára nem akartam a HUNS-ba menni.

Amúgy miért lenne kellemetlen a kérdés? Mindegyik klánban CW-ztem és TC-ztem is, nem tudom mi itt a probléma. Kérdezz bátran nekem egyáltalán nem kellemetlen.

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#7181) homeless09


homeless09
őstag

Az mi a franctól van, hogy gondol egyet ez a szar tank és az istenért sem találja el az ellenséget? Valamikor halál pontos, de valamikor meg 100méterről annyira bődületesen mellé lő, hogy az hihetetlen.

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

(#7182) GrooveHero válasza homeless09 (#7181) üzenetére


GrooveHero
addikt

Rendom faktor. Meg az is, hogy az első csata alkalmával egy bizonyos tankkal tierbe rak, ahon nem tudsz mit csinálni, mert fél perc alatt a másik 14 ember megöleti magát, szóval bukta, a második csatában meg berak mondjuk 2-3 tierrel nagyobb csatába, ahol meg nem sokat érsz, de nyertek és meglesz a dupla. Persze jó szar lesz :DD

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#7183) Dobi 562 válasza vhw (#7177) üzenetére


Dobi 562
addikt

Valahol régebben olvastam pedig, hogy kiszedik és mást raknak be helyette, mert rájöttek hogy kicsit gázos, hogy nem hatnak a fizika törvényei arra a kis szörnyetegre (nem lassul kanyarodáskor).

Mindegy, nekem az is megfelelne, ha egy tier X ágyú lövése nem pattanna le a T-50-2 seggéről...

Volt most zsinórban 4 olyan csatám ahol rengeteg arty volt (4-5-4-3) csapatonként és 2 csata azon bukott, hogy az ellen T-50-2-je bejött az arty-khoz és bespottolta őket. 3 vagy 4 lövést tudtam leadni ami eltalálta őket, ebből 1 sebzett is. A legfájóbb az a lepattanó lövésem volt a seggéről...

Arról már nem is szólva, hogy nem szeretek ennyi arty között játszani, mert olyankor csak róluk szól a játék...

(#7184) fsb1000 válasza GrooveHero (#7180) üzenetére


fsb1000
nagyúr

OK, rendben... bár én nem írtam, hogy menni akartál a HUNS-ba, de arra emléxem hogy kritizáltad a felvételi kritériumot.
---
Tehát mi a válaszod a kérdésemre? (Ha lehet most ne kerüld meg)
Melyik klánodban sikerült TOP klánokkal elegendő alkalommal találkoznod CW-n?

Csak jelzem min. 10 TOP klánról van szó és egyetlen csatában kevésnek tünik kiismerni egy TOP klánt. Talán most már bullseye "megfigyelő" fórumtárs is kezdi érteni miért volt a [7170 hsz] száraz tényközlés.

[ Szerkesztve ]

(#7185) homeless09 válasza GrooveHero (#7182) üzenetére


homeless09
őstag

Igen azt is sikerült megtapasztalni :N De a legimádottabb dolog számomra még mindig az, mikor a semmiből hülyére lőnek. Mész, egyszer csak -1000hp, mert vagy arty vagy "50" ellenség lő rád, aztán marad 10% hp-d.

[ Szerkesztve ]

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

(#7186) GrooveHero válasza fsb1000 (#7184) üzenetére


GrooveHero
addikt

Amilyen sorrendben ott látod, olyan sorrendben voltam CW-zni, és TC-zni. Vagy igazából nem értem, hogy most azért kérded, mert te ezeket a klánokat semmiben nézed? 2011 júniusa óta, amikor bekerültem az ELITBE, egészen 3 héttel ezelőttig CW-ztem egyfolytában magyar és külföldi klánban is, ahol nem egy top klán jött szembe minden este, és anno ODV szintű klánokat vertünk meg. Az akkor szintű csapatukat természetesen. Mindegyik klánnal volt terület többször is. Ha nem ment a CW, akkor meg ment a korlátlan, vagy éppen 8-as TC, ahol szintén jöttek a MUMMY, PTS, CSA, stb klánok, ez minden este ment, és nem egyszer összedobott velük is. Sőt a -TAC- ban más klánosokkal is játszottam, nem tudom mond e neked vmit az FTC, PRC, FILO név. Kb ennyi. Remélem kielégítőnek találtad a választ.

A HUNS felvételi követelményeit nem rémlik, hogy kritizáltam volna,de lehet, hogy igazad van. Már nem emlékszem. De azt ismerd el, hogy az baromság volt, ezt megmondta anno a srác is, aki fent volt nálunk TS-en is, amikor azt mondta, hogy átveszi az akkori klán aktívabban és jobban játszó játékosait, kb 15-20 embert. Csak senki nem akart menni. Egyrészt a közösség miatt, másrészt, van akinek még az a CW mennyiség is sok volt, amit abban a klánban csináltunk. Több nekik nem fért volna bele. Így szakadt volna szét a társaság, és ezt nem akartuk bevállalni.

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#7187) Murder3 válasza Atlantis (#7179) üzenetére


Murder3
addikt

azt nem tudom én is csak kinti fórumról másoltam be.

(#7188) homeless09


homeless09
őstag

Egyre jobb ez a játék ma :DDD

Nameg brutális kevés haszon jön....max 10k :(

[ Szerkesztve ]

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

(#7189) Sixkiller6 válasza GrooveHero (#7186) üzenetére


Sixkiller6
őstag

lassan abba lehet hagyni, vagy privátban folytatni...

- no es importante -

(#7190) GrooveHero válasza Sixkiller6 (#7189) üzenetére


GrooveHero
addikt

"Tehát mi a válaszod a kérdésemre?"

Csak válaszoltam. Vagy már az is tilos?
Különben is befejeztem.

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#7191) fsb1000 válasza GrooveHero (#7186) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Idézlek:
"CW-ztem egyfolytában magyar és külföldi klánban is, ahol nem egy top klán jött szembe minden este"

Egyre mélyebbre ásod magad....
Talán majd ezt a mondatodat is véleményezik azok akik valóban jártasak a CW-zésben.
Engem csak megerősítesz 7170-ben írtakban.

(#7192) Murder3


Murder3
addikt

szerintem addig hagyjátok abba amíg nem zárják megint be a topicot:D

(#7193) GrooveHero válasza Murder3 (#7192) üzenetére


GrooveHero
addikt

Én befejeztem. Oda is írtam. Na akkor már megint ki kezdi. Haggyatok lógva...

[ Szerkesztve ]

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#7194) joergie válasza GrooveHero (#7172) üzenetére


joergie
őstag

"Biztos nagyon a szivedhez nőtt az a kurva klán..."
Nálam most elástad magad szépöcsém...

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#7195) Veatta


Veatta
aktív tag

Kezd már ráférni erre a fórummotorra is egy "tahótalanítok" gomb...

(#7196) H.Ezredes válasza Veatta (#7195) üzenetére


H.Ezredes
őstag

:DDD :DDD

►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄

(#7197) fsb1000 válasza Murder3 (#7192) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Szerintem csak a CW-ről beszélgetünk, amely része a játéknak.... mi ezzel a gond?

Erdei körökben elterjedt nézet, hogy
1. Jó eséllyel kizárható, hogy napi rendszerességgel több TOP klán induljon ugyanazon területért. (szövetségi rendszer)
2. Ha mégis rendszeres ez az állapot akkor jó eséllyel kizárható, hogy landingképtelen klánok legalább 1-et legyőzzenek, és így még egy TOP klánnal küzdhessenek. Rááadásul ezt minden nap megtegyék.

(#7198) homeless09


homeless09
őstag

Melyik a legjobb NEM prémium tank farmolásra?

'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |

(#7199) GrooveHero válasza fsb1000 (#7197) üzenetére


GrooveHero
addikt

Landingképtelen...igen...mondjuk azért legalább az öszes klánomban volt terület...te ezt elmondhatod magadról? Hívj ide egy embert, aki rendes nagy klánban játszik, majd azzal leállok vitatkozni, mert fsb kolléga a PHE-s múltjával biztos több TOP klánnal játszott mint én.
Na mindegy.

Joergie, tőled pedig szeretnék elnézést kérni, mert tényleg nem ellened és a klán ellen irányult ez az egész,szimplán mikor az embert felidegesítik, akkor mond olyanokat, amiket nem kellene...van ez így. Mégegyszer bocsi.
fsb te pedig folytatsd nyugodtan a flamewart, én már nem vagyok vevő a hülyeségeidre. Ezennel befejeztem, köszönöm mindennkinek aki segített itt, és akinek pedig én tudtam ,annak nagyon szívesen máskor is :R

[ Szerkesztve ]

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#7200) emre válasza homeless09 (#7198) üzenetére


emre
veterán

SU85, KV1, PzIV, M4 (sorrend tetszőleges)

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.