Hirdetés

2024. május 31., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:24:18

LOGOUT.hu

Vírusirtó Topic 2019

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28701) Cs1csó válasza trickyy (#28697) üzenetére


Cs1csó
félisten

FIzetős ? Inegyenes? Tűzfal, szülői felügyelet, online bankolás védelem stb. kell e? Mennyire értessz a géphez? Szivesen segítenek itt sokan (ez a hardver bármi alá simán jó) de ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásával jócskán lehet szűkíteni a választási lehetőségeket. Majd elfelejtettem magyar nyelvű legyen vagy ez nem fontos.

[ Szerkesztve ]

(#28702) rayoliviero válasza trickyy (#28699) üzenetére


rayoliviero
veterán

Tegyed a Kasperskyt, ha már ilyen géped van, ne a kínai Qihoo csodát.

(#28703) trickyy válasza Cs1csó (#28701) üzenetére


trickyy
senior tag

Fizetős is lehet. Tűzfal jó ha van, azért írtam internet security-t, jobb lenne, ha magyar lenne. Szülői felügyelet stb nem fontos. Értek, de ehhez a részéhez nem, ilyen port, olyan port tűzfalbeállítás..

(#28704) kivlov válasza L7wy (#28695) üzenetére


kivlov
aktív tag

Tudom én is hogy ott hülyét tesztelnek meg elfogultak :)
Amikor felhoztam a malwaretips oldalt itt elküldtek melegebb éghajlatra a pro playerek hogy az szar...
nem én ajánlottam a Pcmag-ot :) olvass vissza...teszteltem eleget ha visszanézed de itt mindenki okosabb mindenkinél így azzal is elküldtek mikor közzétettem :)
mindenki azzal főz ami neki tetszik :)
itt a lényeg a pártatlanság lenne de itt minden van csak az nem...

[ Szerkesztve ]

(#28705) kivlov válasza blattida (#28696) üzenetére


kivlov
aktív tag

én csak egy good minősítést látok de mindegy..
azóta összeszedtem több mint 10 000 malwaret és hát a comodo még mindig 90% alatt talál az eset-tel szemben ahol ez 90% fölött van de legyen...hiszek neki mert nem elfogultak :)
azért fura hogy az emsisoft hol végez a bitdefenderrel egyetemben mikor ezek érik el a legjobb eredményeket mindehol csak itt nem...még nálam is ...

[ Szerkesztve ]

(#28706) Cs1csó válasza trickyy (#28703) üzenetére


Cs1csó
félisten

Akkor a KIS tényleg ajánlott de sokan írták korábban, hogy vannak kisebb-nagyobb problémái a KIS-val ezért előbb próbáld ki és utána vedd csak meg. FONTOS abban is tudnak itt segíteni hogy HOL érdemes megvenni mert nem gyenge árkülönbségek vannak a különböző boltokban ilyen olyan akciók stb. miatt.

(#28707) blattida válasza kivlov (#28705) üzenetére


blattida
nagyúr

Gondolom a 10 ezer malware az 10 ezer fájl a valóságban és abból is ki tudja mennyi a többszörösen ugyanazzal fertőzött vagy eleve nem káros, azaz csak fals pozitív...bár, ha validált, valóban 10 ezer különböző és valóban kártevőről beszélsz, az más...de ez, azt gondolom, hogy nem valósult meg.
Már írtam, én is összerakhatok neked bármilyen csomagot úgy, hogy azzal legyen jó, amivel én akarom és annak legyen jó felismerése, aminek én akarom.

A pcmag-et senki sem ajánlotta, csak példának hoztam.
Az a baj, hogy szelektíven olvasol, csak arra reagálsz, ami valamennyire a Te véleményed támasztja alá, ami nem, azt figyelmen és válaszon kívül hagyod, így azt gondolom, hogy jelenleg Te vagy a bagoly, bár én nem vagyok veréb...

Részemről befejezve, nincs érdemi vita (így nem is nagyon lehet), ez már majdnem csak fingreszelés.
Maradhatsz pártatlan.

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#28708) trickyy válasza Cs1csó (#28706) üzenetére


trickyy
senior tag

Köszönöm!

Már fent van a próbaverzió. Hol érdemes megvenni?

(#28709) L7wy válasza kivlov (#28704) üzenetére


L7wy
őstag

Ez esetben elnézést, igen nem olvastam részletesen vissza, csak láttam hogy napok óta megy a társalgás. Én mindig azt figyelem egy komplett védelemben, hogy van e olyan védelme, ami közel 100%osan képes védeni akkor is, ha az adatbázisa alapján nem képes lépni. Ebből kiindulva ESS és Avast szerintem nem tartozik ide. Mit csinál például ESS ha nem ismer fel egy vírust sem a webvédelme sem az antivírus része? Ez vonatkozik valamennyire Avastra is, de ott már vannak más védelmek is, csak nem eléggé hatékonyak. Comodonak nem az AV része az erőssége, hanem a defense+ az ami képes ismeretlen vírusok esetében olyan védelmet adni, ami a vírusok nagy részét megállítja. Emellett szerintem még elég erős Emsisoft ahol adatbázissal is jól meg van támogatva a védelem. Van még Webroot ami ilyen, csak nála az a baj, hogy lehetetlen ingyen hozzájutni. Nálam most Qihoo van védelemnek, mert ahogy észrevettem azért neki is van valamilyen mértékű kiegészítő védelme az adatbázis mellett. Visszatérve Comodohoz, nem szeretném isteníteni, de védelmi szempontból szerintem a legerősebbek között van, de ezt ellensúlyozza nagyon sokszor az érthetetlen bugok, a nem ritkán előforduló gépterhelések (a mai világban szerintem elvárható, hogy ne legyen észrevehető zavaróan egy védelem gépterhelése), és a percíztelen fejlesztés (szerintem).

Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS

(#28710) mrszitya válasza L7wy (#28709) üzenetére


mrszitya
senior tag

ESET-ben ott a hips, Avast-ban pedig a "megerősített üzemmód" (és a jelszavas védelem), illetőleg a fizetős verziókban a sandbox is. Ha ezekkel a kiegészítő funkciókkal is él az ember, elég nagy biztonságban tudhatja a gépét az említett védelmekkel. Hogy a júzerek 98%-a nem tudja ezeket az opciókat (ki)használni, az az ő bajuk. :) (Az exploitok ellen még ajánlott az EMET, sandbox hiányában pedig a Sandboxie.)

Comodo-val kapcsolatban azonos a véleményem, talán a legerősebb cucc a mai napig is a piacon, de tényleg csúnya bogarak vannak benne. Webroot szintúgy kiemelkedő cuccos a rollback miatt.

[ Szerkesztve ]

(#28711) riki válasza kivlov (#28704) üzenetére


riki
senior tag

Senki nem küldött el sehova,de nem gondolod ,hogy kissé egyoldalúan nézed a dolgokat. Blattida linkelte neked a pcmag tesztjét a frisset[link] ahol bizony exellent lett. És itt ezen a teszten a comodo nem gyenge hendikeptel indúl,mert itt csak egy isten van a Norton. Az általad favorizált termékek [link] gyatra eredményén meg könnyedén átsiklasz. A qihu-t meg mindenki "trojai faloként " emlegeti. Ha gáz lenne vele, gondolod az Europai konkurencia ,nem szedte volna atomjaira, és tárta volna a világ elé .hogy a sárga rém fenyegeti a világ gépeit,úgy ,hogy két legnagyobb konkurens motorjait használja,és cloud részt az Avira fejlesztette és ő is ezt használja,és mindezt ingyen. 3 éve még a Comodo volt porondon pont ezért.,mert biztos nem tisztességesek a szándékai. Minden vírusirtó cég csinál olyat ami megkérdöjelezhető. PLd. az általad említett keleti szomszédunk nem véletlenül nem tesz semmit a fixes gépek ellen ,mert igy virusmintát gyűjt és egyébb adatokat ami a piacon bizony nem kis elönyt jelent +felhasználószám. A másik is ugyanezt csinálja. Teszerinted miért nem tiltják azokatat a kódokat amit 10000 gép használ ? Sorolhatnám. Nem bántani akarlak,csak ki kivánkozott belőlem, :U

[ Szerkesztve ]

(#28712) CJ4567 válasza L7wy (#28709) üzenetére


CJ4567
veterán

Qihoonak van a saját motorja, a felhője, Avira(IS-ben nincs), Bitdefender, HIPS, hálózatvédelem, és még pár dolog amire hirtelen nem emlékszem, Security fülben ott van minden :)

No Sana No Life

(#28713) trickyy


trickyy
senior tag

(#28714) Qasam válasza trickyy (#28713) üzenetére


Qasam
aktív tag

Úgy látom, hogy 2 eszköz 1 év - 6090 Ft, igen ez jó ár szerintem. Ráadásul Multi-device, vagyis akár Androidra is mehet az egyik licensz.

(#28715) trickyy válasza Qasam (#28714) üzenetére


trickyy
senior tag

Ha gépet cserélek, akkor mi történik? Újat kell venni?

[ Szerkesztve ]

(#28716) borix


borix
őstag

Üdv. Valaki leírná pár sorba,hogy melyik vírusirtóknál várható nagyobb előrelépés és mik lesznek azok majd az új verziók megjelenésével.

(#28717) Qasam válasza trickyy (#28715) üzenetére


Qasam
aktív tag

Nem kell újat venned, csak arra figyelj, hogy ha 2 gépes licenszet vásárolsz, akkor egyszerre ne használd őket kettőnél több eszközön.

(#28718) trickyy válasza Qasam (#28717) üzenetére


trickyy
senior tag

Értem. Így már világos.

(#28720) blattida válasza CJ4567 (#28712) üzenetére


blattida
nagyúr

Az a saját motor egy mesterséges intelligenciát használó, felhő alapú viselkedés elemző, ami egyébként nagyon jól végzi a dolgát, főleg az új, ismeretlen kártevők esetén van haszna, mivel a qvm adatbázist nem használ és csak az adott alkalmazás viselkedése alapján "azonosít".

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#28721) kivlov válasza blattida (#28707) üzenetére


kivlov
aktív tag

Részemről is befejezve ....
Nem programhoz válogattam ösze a csomagot és mindegyik programhoz ugyanazt használtam pont a pártatlanság miatt mert én próbálom a legjobb megoldást megtalálni nem vagyok egyik programmal sem elfogult...de te ezt akarod rámbélyegezni...

(#28722) kivlov válasza riki (#28711) üzenetére


kivlov
aktív tag

Nem bántasz de ha te is megnézed azért kapott excelent mínősítést mert az a fizetős verzió ami olyan dolgokat ad amit a free nem ezért a free csak good-ot kapott ahogy sok másik is:) olvasni kéne nem csak a belinket dolgokat.... Teszteredménye ugyanúgy gyenge minősítést kapott csak a defense védelme kíválló amit sose kérdőjeleztem meg mert én csak az av részét néztem...mellesleg nem szeretem az eset termékeit! De ha abban is bekapcsolodnaz interaktív módot akkor ugyanazt az eredményt kapod szinte mine a comodonál a leak teszten is pl....

tessék mindenki tesztoldalakkal dobálózik itt van egy na itt milyen helyen van? [link]

Pont ezért mondom minden labor oda hajlik ami nekik szimpatikus de csak a hülyeséget nyomjátok de egyikőtök se ült még le gép elé és hetekig tesztelgetni mindenfélével, mondani mindig könnyebb mint csinálni...

én magamnak keresem a legjobb megoldás mert van több tucat gépparkom amit rendszeresen karban kell tartanom olyan userekkel megáldva akik mindenre kattintanak amit látnak és hiába dobálja fel nekik a comodo a kérdéseket ha azt se tudja mire kattintson és hívogatnak állandóan...
eddig mindig találtam rajtuk valami káros dolgot de mióta 360 IS és ESS7 van rajtuk vegyesen azóta érdekes módon nincs vagy csak 1-2 kéretlen dolog van rajtuk és nem zargatnak folyton nekem ez a fontos nem a tesztlaborok véleménye...(belekötés elkerülése végett a legjobb av sem találnak rajta semmit (BD, Avira, AVG, Gdata) még mielőtt azzal jönnétek, hogy csak ezek nem találnak semmit...

Akinek segítettem választani annak szívesen aki meg csak kötekedni akar annak itt a vége... :R :R

[ Szerkesztve ]

(#28723) blattida válasza kivlov (#28721) üzenetére


blattida
nagyúr

Nem azt írtam, hogy Te egy programhoz válogattad volna, hanem azt, hogy olyan csomagot használsz, amit senki sem validált és azt ki merem jelenteni, hogy nem Te, egyesével vadásztad össze őket és egyesével ellenőrizted az egyes kódokat és mindegyikből csak egyet szerepeltetsz a csomagban, egyébként bárki összeállíthat olyat, amilyet csak akar, adott esetben programra is szabhatja, erre írtam azt, hogy ilyet én is tudnék csinálni, ha akarnék.
A lényeg: ezek a csomagok, de már csomószor leírtam én is és más is, nem csak kártevőket tartalmaznak és nem csak egyszer szerepel benne egy fajta kártevő, azaz iszonyatosan félreviszi a teszteredményeket a tesztcsomag összetétele, plusz, rohadt alacsony a mintaszám, még a tízezer is, amiből jó, ha mondjuk nyolcezer valóban kártevő és ezekből is sok többször szerepel, azaz a nyolcezer a valóságban például csak hatezer különböző kártevő és az egyes programok mind adnak fals jelzéseket, így meg végképp nem lehet valódi erősorrendet felállítani.
A tesztlaborok legalább valóban csak kártevőkkel tesztelnek és nem többszörös előfordulás mellett (természetesen így is lehet játszani a tartalommal úgy, hogy valamelyik tesztelt alanynak vagy alanyoknak kedvezőbb legyen az eredménye...

Senki nem akar megbélyegezni semmivel.

A dennis pont norton közeli labor.

Nem igazán értem, miért személyeskedsz, ráadásul sikerült elég nagy öngólt rúgnod, mivel vagyunk itt elég sokan, akik bizony sokat teszteltek, tesztelnek, azok is, akiknek kedvesen írod, hogy csak a hülyeséget nyomjátok...és például ezen tesztek miatt is írjuk azt, amit...

[ Szerkesztve ]

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#28724) daimonion


daimonion
senior tag

Én azt szeretném megtudni hogy http://www.av-test.org/ oldalon mikor frissítenek tesztelt terméket ?
ezt Főként azért kérdezem mert pl a Quihoo nál még mindig a 4.2 verziót tesztelik holott a tesztek így érkeztek
April 2014
December 2013
A kinaiak verziói meg így.

Version 4.9.0 January 22, 2014
Version 4.8.0 December 13, 2013
Version 4.7.0 November 21, 2013
Version 4.5.0 October 25, 2013
Version 4.3.0 August 30, 2013
Egy kicsit megkérdőjelezik így a tesz pontossága .Főleg úgy hogy az angol verziót tesztelik és a kinai oldalra mutat a website

(#28725) blattida válasza daimonion (#28724) üzenetére


blattida
nagyúr

Nem hiszem, hogy az avtest.org dolgozói olvasnák ezt az oldalt, ezért nem túl valószínű, hogy érkezni fog érdemi válasz.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ezt, itt, senki sem tudja.

Amúgy nem mondhatod, hogy a németeknél rosszul szerepelt a 4.2-es változat.

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#28726) szaki26a válasza daimonion (#28724) üzenetére


szaki26a
aktív tag

A tesztlaborok azzal tesztelnek amit kapnak. Verziók, beállítások mind a gyártó által megadott útmutatás szerint. Ez minden labornál így van. Egyébként PCMAG a legjobb tesztek egyike, pont a készítője miatt, annak van a legjobb metodikája. A symantecet kedveli ugyan, de a nem teljesen elfogult.

(#28727) Butcher-HUN


Butcher-HUN
senior tag

Bitdefender Promo 6 honap.

Link--->[link] :R

[ Szerkesztve ]

✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔

(#28728) daimonion válasza blattida (#28725) üzenetére


daimonion
senior tag

:P
Tudom egy hipotetikus kérdés volt..Csak ugye sokszor sokan hivatkoznak egy terméknél pl az németekre is..
Az ottani eredményekre..Ezek alapján Én nem biztos hogy vakon megbíznék akármelyik tesztlaborban is..Csak erre akartam kilyukadni :K

(#28729) daimonion válasza szaki26a (#28726) üzenetére


daimonion
senior tag

Eddig ÉN naív azt hittem , hogy pl az AV test org nál van egy pasmag aki figyeli az általuk már tesztelt termékek honlapjait és ha megjelenik egy új verzió akkor azt letöltik és szépen frissítik a tesztet a legközelebbi alkalommal...Akkor ezek szerint ha a Quihoo nem küld az elkövetkezendő 2 évben nekik semmi akkor 2016 ban a 4.2-es verziót tesztelik ? hmm érdekes volna

[ Szerkesztve ]

(#28730) blattida válasza szaki26a (#28726) üzenetére


blattida
nagyúr

Van, ahol tényleg így megy, viszont nem mindenhol, természetesen.
Jó is lenne, ha a független tesztlaborok csak a cégek által jóváhagyott termékeket és beállításokat használhatnák.
Az egy más kérdés, hogy a teszteredmények közlése előtt sok esetben értesítik az adott biztonsági céget az eredményekről és annak függvényében esetleg ők dönthetnek úgy, hogy nem járulnak hozzá az eredményeik publikálásához.

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#28731) Dévacsen válasza daimonion (#28729) üzenetére


Dévacsen
senior tag

Szia,az AV-test org által linkelt Kínai oldalon,nem találtam azt a terméket amit ők teszteltek,sem az Internet sem a Total securityt,egy" 360 Antivírus" nevű programot találtam csak,felraktam,tartalmazza az 5 motort amit a Total security de sok mást is amit nem tudtam kivenni a nyelvi akadályok miatt,de amit itt használnak angol verziót olyat nem láttam,ha van kedved nézz rá az oldalra. :)

ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ

(#28732) Szellem.


Szellem.
Topikgazda

Valaki kipróbálta a 2015-ös Bitdefender termékeket? Mi a vélemény róluk és a tapasztalat?

(#28733) Butcher-HUN válasza Szellem. (#28732) üzenetére


Butcher-HUN
senior tag

Udv! En most tesztelem az IS 2015-t laptopon. Kasperskyrol valtottam, mert nagyon fogta a gepet. Eddigi tapasztalatom szinte alig veszem eszre hogy dolgozik. Default beallitason hasznalom es az autopilot is be van kapcsolva. Egyedul amit nem ertek azt irja nekem, hogy Not for Resale. Most akkor ez a vegleges kiadas vagy ez valami RC verzio? :U

[ Szerkesztve ]

✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔

(#28734) ƵøŁĭ válasza Butcher-HUN (#28733) üzenetére


ƵøŁĭ
veterán

Not for Resale = Nem vásárolt kulcsod van hanem promóciós .

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#28735) ƵøŁĭ


ƵøŁĭ
veterán

Emsisoft Anti-Malware & Emsisoft Internet Security Beta 9.0.0.4183 – with BETA updates enabled:

-Several minor GUI improvements.
-Improved Behavior Blocker alerts and notification popups logic.
-Improved Surf Protection notification popups.
-Improvements in updater for better stability.
-Improved Behavior Blocker to fix a crash in the Dashlane password manager.
-Improved debug logging to trace specific issues.
-Internal code cleanup and optimizations.
-Fixed several potential crash bugs.

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#28736) daimonion válasza Dévacsen (#28731) üzenetére


daimonion
senior tag

http://www.360safe.com/

Itt lehet megtalálni azokat a termékeket ..360 TS 360 IS 360 Browser.

LiLxWaYnEx

Ez már a "rendes" Internet security ? Itt már nem külön külön telepíti az összetevőket ?

[ Szerkesztve ]

(#28737) blattida válasza daimonion (#28736) üzenetére


blattida
nagyúr

Igen, ebben már benne van a tűzfal modul, viszont hiányzik belőle az önálló hips, tehát, aki olyat szeretne és házon belül, annak továbbra is marad az eam+oa páros.

Amikről Morrowind beszélt, azok a kínai piacra szánt változatok, sok extra funkcióval és nagyon csilivili gui-val, amiket nem a külföldieknek szánnak, teljesen érthető okokból...

[ Szerkesztve ]

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#28738) Butcher-HUN válasza ƵøŁĭ (#28734) üzenetére


Butcher-HUN
senior tag

Ertem. Annyit meg hogy a hivatalos megjelenese Julius 9.-re irtak. Link alapjan innen szedtem le. Szoval csak azt akartam volna megtudni, hogy ez akkor a vegleges verzio? :R

✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔

(#28739) ƵøŁĭ válasza Butcher-HUN (#28738) üzenetére


ƵøŁĭ
veterán

Igen. A nem eladásra szánt kulcsoddal pedig minden frissítést megkapsz .

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#28740) Csöves


Csöves
senior tag

Valahogy felmászott a gépemre valami "dgen.exe" és 100% cpu terhelést csinál.
A Hitmanpro megtalálja,elvileg leírtja, de reboot után újra ott van.
Az a legszebb, hogy csökkentett módba indítást valami letíltotta, lehet ez?
Hogy lehetne megszabadulni tőle? :F

Aquila non captat muscas.

(#28741) ƵøŁĭ válasza Csöves (#28740) üzenetére


ƵøŁĭ
veterán

[link]

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#28742) dqdb válasza daimonion (#28736) üzenetére


dqdb
nagyúr

Az EIS9 az EAM9 tűzfallal bővített változata, amibe nem az Online Armort integrálták, hanem nulláról írtak egy tűzfalkomponenst. Ezért az EAM9-ben és az EIS9-ben nincsen HIPS, csak BB. Ha neked kell HIPS, akkor maradt a korábbi megoldás, azaz az EISP néven is futó külön EAM9 és külön OA telepítés.

Ha a klasszikus EAM9+OA felállást telepíted, akkor a HIPS és a BB működése közötti és felfogásbeli különbségek szépen megfigyelhetőek. Például a HIPS egy alacsony szintű keyboard filter (WH_LL_KEYBOARD) regisztrálásakor azonnal szól, hogy engeded-e, míg a BB ilyenkor még hallgat, de a filter által generált az első generált billentyűzeteseménykor ő is megszólal. Code injection esetén hasonló az eset, a HIPS akkor szól, amikor a program "előkészíti" a terepet, míg a BB akkor, amikor ezt használná is.

A mostani akciójukban vettem 3 évnyi licencet, még gondolkozom, hogy az EIS9 megjelenésekor migráltassam-e a kulcsot az EISP-ről, jelenleg inkább nem a válaszom, mert némi erőforrástöbblettel egyszerre lesz HIPS és BB is.

tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

(#28743) Csöves válasza ƵøŁĭ (#28741) üzenetére


Csöves
senior tag

Köszönöm, úgy néz ki, hogy megoldódott. :R

Aquila non captat muscas.

(#28744) ƵøŁĭ válasza Csöves (#28743) üzenetére


ƵøŁĭ
veterán

Egy kis érdeklődést ha megengedsz :) . Milyen védelem alatt sikerült beszerezned ezt a kártevőt ?

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#28745) daimonion válasza blattida (#28737) üzenetére


daimonion
senior tag

Tudom azért linkeltem ne neki a nem kínai közösségnek szánt nemzetközi oldalt...
Az emsi tájékoztatást köszönöm szépen

dqdb

Köszönöm szépen Neked is a kielégítő gelvilágosítást . :R

(#28746) Csöves válasza ƵøŁĭ (#28744) üzenetére


Csöves
senior tag

Mse.

Aquila non captat muscas.

(#28747) CJ4567 válasza Csöves (#28746) üzenetére


CJ4567
veterán

Váltsd le valamire, mert semmit nem ér szinte.

No Sana No Life

(#28748) ƵøŁĭ válasza Csöves (#28746) üzenetére


ƵøŁĭ
veterán

Sejtettem :) .

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

(#28749) blattida válasza ƵøŁĭ (#28748) üzenetére


blattida
nagyúr

Emese persze, hogy bekapja, mi mást tenne?
Ha például Jenő lenne vele, akkor nem történt volna ilyesmi...

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#28750) ƵøŁĭ válasza blattida (#28749) üzenetére


ƵøŁĭ
veterán

Szimplán leírtam ,hogy rá gondoltam de ez nem zárja ki ,hogy más mellett nem jöhet be .

[ Szerkesztve ]

(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Vírusirtó topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.