Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#84309) FollowTheORI válasza ooooobi (#84300) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Ahogy már korábban írták itt is, úgy kell vásárolni hogy ha azonnal vagy rövid időn belül játszani akarsz valamivel vedd meg, ha nem akkor meg ne.

Én így voltam az Aliennel is meg a CoD-al is, megvettem előre drágán mert tudtam érdekel és 0-day játszottam ki őket. Ellenben pl az ACU nem vettem meg mert még az AC4-et se pörgettem ki, se az FC3-at... így ezekkel a következő félévben sem játszanék (minimum) így nem vettem meg őket most.
Mire oda jutok megkapom majd olcsóbban...

De mondjuk ez igaz a Sale alatti akciós játékokra is ugyanígy. Kevés olyan ajánlat van ami fél év múlva nem jön újra, vagy nem lesz jobb. 1 éve még elkövettem azt a hibát hogy vettem csomó akciós játékot 75%-on, aztán ki se játszottam őket még, cserébe volt egy részük bundliban fillérekért, vagy most kapott 80-90%-ot is akár... vagy az alapár csökkent és arra lett 75%, vagy ugyanúgy most is 75% az engedmény. És lehet ha most venném egy év után még mindig nem játszanék vele vagy egy évig mert van "jobban érdeklő" játék.

Szóval csak azt kell megvenni amivel játszol is.

(Az más kérdés hogy 1-2 esetben mákom volt ebből az előre vásárlásból, mert pl a Deadpool, vagy Prey meg egy két játék közben el is tűnt vagy nem kapható.)

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.