Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz helixP #15548 üzenetére
Egyébként kizártnak tartom, hogy valaki elektroműszerész és ennyire fogalmatlan legyen tuti troll, vagy a szakmáját kamuzta be.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Graphics
Jómunkásember
válasz razorka777 #15546 üzenetére
Agyfaszt kaptunk tőle.. egy beteg ember...
Más gondjai vannak szerintem... Email címére kell guglizni
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
-
-
Pozsi85
tag
Sziasztok srácok!
Most rendeltem egy ilyen készüléket bonus programban a telenortól, ez nem kérdés, jó döntés volt az tuti. Pénteken hozzák, várom nagyon. Ami kérdés: a telefonálásnál hang minőségi problémák megoldóttak? Mert májusig olvastam a topik elejétől, ott még nem derült erre fény (mármint, hogy jó-e már). Illetve nem nagyon tervezem "mókolni", így melyika legfrissebb STABIL FW? Csak, hogyha akarna frissíteni engedjem-e-. Köszi
[ Módosította: Mate ]
-
-
-
Pozsi85
tag
válasz Luck Dragon #15562 üzenetére
szintén telenortól vetted?
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok. Tud-e valaki válaszolni,hogy mi a külömbség a redmi note 4 és a redmi 4 között. A választ köszönöm előre is.
-
-
razorka777
veterán
-
lolka-bolka
tag
válasz razorka777 #15569 üzenetére
Köszönöm a linket..
-
Pozsi85
tag
válasz Luck Dragon #15568 üzenetére
oké. Neked melyik fw van rajta? Mert ha azzal oké minden akkor valahogy arra törekszem
-
Gloob
addikt
No én befejeztem a szenvedést a meg nem jelenő értesítésekkel az emilek tekintetében. Akármit csinálok, a romban lévő gyári emailkezelő (egyébként nagyon hasonlít a gmail appra) nem hajlandó az értesítési sávon jelezni. Feltettem a gmail appot, az viszont jelez hibátlanul. Viszont azt meg nem kezeli a karkötő! A MIUI esetén sem kezelte, ezért ott a gyári appot használtam. Jelenleg marad így a hétvéig, aztán meglátom. Egy próbát teszek még a LOS-sal talán, ha az sem, akkor megy vissza a MIUI. Természetesen ha van valakinek ötlete, azt még meghallgatom.
Samsung Galaxy A52S
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Graphics #15577 üzenetére
30% az android rendszer az túl sok. Amúgy wakelock detector-al néztem de most valamiért már ha elindítom akkor azt írja, hogy Failed to perform this task at the moment, please try again later és nem mutat semmit.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Gloob
addikt
Nem csak az, de a többi nem nagyon érdekel. A Facebook sem jelez, de túlélem. A nyomkövetőm (trackchecker), az E-Robot, az időkép mind szépen dolgozik. A többi meg nem nagyon izgat. Úgysem szeretem, ha minden sz@r ott jelez. Viszont az emilnek azért kéne, és a karpánttal is együtt kéne működni. SMS-t meg még nem kaptam, úgyhogy nem tudom.
Samsung Galaxy A52S
-
djtörök
senior tag
Croc! AEX alatt a preferált hálózattípust mire állítsam? Nem találom az általad javasoltat.
Továbbá Miui alatt nálam tisztábban szólt a beszédhangszóró, erre esetleg vmi beállítás?
-
Sziasztok!
Samu 3 noteszt szeretném leváltani (és a redmi note 4 is terítéken van), mert a 4g voda hálózattal komoly problémáim vannak. Belekerestem a topikba és látom , hogy másoknak is jelentkezett hasonló gond.
Létezik a redmi note 4 esetében megoldás erre a gondra?Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
crok
Topikgazda
válasz djtörök #15585 üzenetére
Preferált hálózattípus: AEX-et használok én is, ezzel az appal ha megnyitod ugyanazt a menüt akkor benne van: F-Droid - Network - ha nálad mégse akkor szólj.
Beszédhangra: helixP megpendítette, hogy csinálni kellene egy olyan Magisk modult amibe bele lenne gyúrva az összes okosság amit csak tudunk. Ezen most dolgozom épp, mert csak a build.prop része van meg (a hiányosságokról itt olvashatsz). Addig felteheted azt ami eddig megvan innen, legalul van a Magisk modulos rész (rmn4_mic_noise_cancellation_fix_by_crok_0.0.1.zip - ezt keresd, egyelőre még csak a build.prop módosítás van benne, most csinálom az XML cseréket).
-
kukinyo
addikt
Felraktam az AEX romot. Így első látásra tényleg szupernek tűnik. Viszont lenne két kérdésem ezzel kapcsolatban. A zárképernyőn hogy tudom megjelentetni az akkumulátor töltöttségi szintjét, mint ahogy a launcherbe van az állapotsor helyén? Átállítottam szöveges, százalékos kijelzésre de valahogy a zárképernyőre nem tudom odavarázsolni. A másik kérdésem az hogy én az ébresztéshez Alarm Clock-ot használok. Ennek a lebegő értesítését viszont hogy tudom eltüntetni a zárképernyőről?
-
Ezek mindegyike megtörténik most a samu notes 3-mal és ahogy olvasom itt sem ismeretlen
Még olyan is előfordul h 4g 3 pálcika a híváskezdeményezés , mire lerakom már H+ v H hálózaton kóricál miközben pl voipet nem lehet használni a váltás miatt. Kártyacserém már volt, most telefoncserét nézegetek remélve h más lesz a szitu
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
vadkörte
addikt
válasz x1port #15592 üzenetére
Próbáld meg újrapartícionálni és leformázni egy másik eszközön - célszerűen PC/laptop - ha lehet Linux-on a Gparted-del. Windows-zal is lehet próbálkozni, pl a MiniTool Partition Wizard-dal.
Volt, hogy a sérült FAT táblájú SD-t a Win nem kezelte, de egy linux igen. A mai napig működik az a döglött kártya.Üdv. V. Körte
-
-
crok
Topikgazda
válasz helixP #15548 üzenetére
rmn4_mic_noise_cancellation_fix_by_crok_0.0.2.zip - kipróbálod?
Azt a pár XML hack-et is beletettem még a build.prop módosítások mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest