Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Az Omnivision szenzorral rendelkezők elkezdhetnek bizakodni, mert úgy néz ki, valaki elkezdett foglalkozni az üggyel
-
Graphics
Jómunkásember
Már töltöm is
@bollokcs80: Redmi Y1 és Y1 Lite - Redmi Note 5A Prime és Note 5A is.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Upo
addikt
A felsőt tudom, legalábbis a dev romban hogy kell (ez már csak nincs kiirtva a stabilból). Magyar név nem pontos, nekem angol rom van. Beállítások - zárképernyő és jelszó? (Lock screen & password) - Változó háttérképek (Wallpaper Carousel), és itt nekem van Lock screen shortcut kapcsoló (nem tudom magyarul hogy van)
Az alsó az a jobbra húzós shortcutok jelölése, azt szerintem nem tudod eltüntetni. Ott van zseblámpa, meg a konfigurált shortcutok, de most így hirtelen nem tudom hogy hol lehet állítani hogy oda mi kerüljön. Talán ha kitörölsz onnan mindent akkor eltűnik (bár a zseblámpát szerintem nem lehet törölni).[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Graphics
Jómunkásember
Felbosszant...
Win10, usb rádug, feljön minden tartalom, bármit másolnék rá kiírja, hogy az elem nem másolható , az eszköz nincs csatlakoztatva.... Fákk, ez meg mi?
-
keke69
őstag
A Mículdon még az előző telefonomat látja, Valahogy odalehet varázsolni a mostanit? Vagy jól van ez úgy ahogy van?
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
Termi92
tag
Ismét felhozom a kamera témát
mert az mindenki úgy szereti, mivel XDA-n találtam az A1 Miui kamera apk-jának portját custom romokra. Ami érdekes, hogy Note 4-en, SlimRom+ElectraBlue 6 kernel, gond nélkül készít 4K-s videó felvételeket. Holnap készítek egy teszt videót világos körülmények között, illetve sötétben készült felvétel épp feltöltés alatt van. -
Janou
őstag
Sziasztok!
Feltettem a Adaway progit de továbbra is rakja ki a reklámokat. Szóval nàlam nem vált be, vagy valamit elrontottam.
-
Termi92
tag
Itt vannak a 4K felvételek, sötétben.
-
-
Termi92
tag
válasz helixP #15661 üzenetére
Csak a minőségét, semmi egyebet. Érdekes, hogy a portolt apk + custom rom milyen jól kezeli, még sötétben sincs számottevő frame skip, nem úgy mint Miuin (amire régebben páran panaszkodtak.)
szerk.: Most nézem, megjelent egy új opció is a beállításoknál.
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
aki már felrakta a stabil 9-et megnézné hogy az ikon elrendezésnél engedi -e a 5x5-ös beállítást ??
thxilletve ezt fel tudom tenni TWRP alól is ugye ?
[ Szerkesztve ]
-
Tutu7030
veterán
válasz KamuMazsola #15668 üzenetére
Nekem az óra widgetet újra ki kellett tenni a képernyőre, meg állítólag egy-két ikont is más helyre tett, mint ahogyan előtte volt.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
borzosmorzi
tag
Nekem a full recovery 9.0.3.0 zip fájlt nem engedi a frissítő app felrakni 7.10.19 global dev romra. Azt írja tört angolsággal hibaüzenetként, hogy miui 9 stabilra való frissítés csak development romról engedélyezett.
De hát könyörgök, global dev. MIUI 9-es rom fut jelenleg a telefonomon.[ Szerkesztve ]
-
Janou
őstag
válasz janakbacsi #15674 üzenetére
Olvass kicsit vissza. Ugyanez volt a problémám.
Más: Gariztatásnál kötelező MIUI-val visszaküldeni a telót vagy lehet custom rommal is. Nincs baj, csak kíváncsi vagyok.
-
Graphics
Jómunkásember
Ez az osztott képernyős mód nagyon tuti
A telefon sokkal smoothabb, pörög forog rendesen
-
szbalazs75
csendes tag
Sziasztok!
Feloldás után ujjlenyomat olvasóval lehet alkalmazásokat indítani különböző ujjakra programozva? Vagy tudtok ilyen appot ajánlani?
[ Szerkesztve ]
-
borzosmorzi
tag
válasz borzosmorzi #15675 üzenetére
Konkrétan ez volt a hibaüzenet az update ellenőrzésekor:
Valakinek sikerült MIUI 9 Global dev.- ről MIUI 9 stabilra frissíteni?
[ Szerkesztve ]
-
janakbacsi
őstag
nyitási kérelemmel nem boldogulok. az unlock gombra kattintás után a leírás után ezt kellene látnom.
helyette nekem ezt tölti be.[ Szerkesztve ]
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
ben11
őstag
Ahogy nézem a changelogot nem térnek ki a mikrofonra/hanszóróra, de semilyen hanggal kapcsolatos változás nincs.
-
janakbacsi
őstag
annyi eszem nekem is volt, hogy google fordítóval lefordítottam a kínai szöveget. a problémám az, hogy beírtam egy nicknevet, de most is ide dob vissza, ha az unlockra nyomok.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Buckey
őstag
Üdv!
Azt nem értem, hogy kiadják OTA-n a hivatalos, stabil romot, páran felteszik (hibát nem találnak benne), utána meg hirtelen eltüntetik. Miért? Ha hibás, akkor eddig nem jött elő a hiba? Vagy csak elhúzták a mézesmadzagot?
Esetleg valamilyen kiskapu kinyílik a nem OTA frissítéskor, amit ki tudnak használni, és mondhatják, hogy az már buherálva lett, ugyanis nem az ő szerverükről került fel? Vagy ne legyek ennyire gyanakvó? -
juve600
nagyúr
A teljes romot próbáltam feltenni tiszta telepítéssel TWRP alól de nem sikerült, mi logót látom csak fél órája, nem csinál semmit
-
Termi92
tag
válasz Fejlesztő13 #15685 üzenetére
Samsung sensor, root meg camera2api meg alap (custom rom, SlimRom).
-
crok
Topikgazda
Azokat az UC mindenféleképp kipakolja, mert az a sajátja.. nem tudod a hosts file-al kiiktatni.. én is szerettem az UC-t, de mikor elkezdték ezt a reklámszarságolást meg az infokiszivárogtatást.. meg hogy elcseszték a wakelock-okat (egyszer elindítod, utána csak kill-el tudsz kilépni, mert állandóan beragad egy wakelock.. az értesítések miatt általában) én megszabadultam tőle.. ajánlom a Firefox Klar-t, vagy Opera Beta.. vagy Google Chrome, az is jobb, komolyan..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest