Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Bootloader nyitás nélkül lehet feltenni rá TWRP-t?
Nekem egy redmi 2 volt de azon ehhez képest minden olyan egyszerű volt.( root, twrp,)
Köszönöm!
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
félisten
válasz ElektrikusDE #15346 üzenetére
40/18 read/write
Sárga samu 64gb.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
keke69
őstag
-
crok
Topikgazda
válasz keke69 #15404 üzenetére
Nem fog változni. Ez a saját termékük önvédelme - de a Sonyknál pl. volt amit azért marhanehéz volt nyitni, itt meg megkéred és nyithatod.. Innentől minden Xiaomi ilyen lesz.
- Névnek egyszavas nevet adj meg, se ékezetes se semmilyen különleges karakter ne legyen benne (se öüóőúéáűí, se $, se ß, se ?,;.:><[]Đ@&ä.. se semmi hasonló.. érted hogy hogy mondom, egy egyszerű megszólítás, a keresztneved, keresztneved keverve, random indiai név.. bármi ilyesmi.. vagy írd be hogy Raj : D
- A szöveg meg annyi legyen angolul, hogy Custom ROM fejlesztésben akarsz részt venni és a teszteléshez kell (I would like to participate in a custom ROM development and it is crucial to have unlocked bootloader to install our ROM via custom recovery.)
A döntés meg amúgy automatizált, senki se képzelje már, hogy ember ül mögötte.. egy script keres benne kulcsszavakat, ennyi.
-
crok
Topikgazda
válasz keke69 #15408 üzenetére
Ahhoz több kell mint amit el tudsz képzelni egyáltalán.. nem olyan könnyű azért a telefont annyira szétbarmolni hogy egy drága papírnehezékké váljon - főleg, ha valóban követed a leírásokat, minden pontot, egytől egyik, sorrend szerint. [Szerk.] Én meg az idegenkedést nem értem a rootolással kapcsolatban, egy jogosultságot ad a kezedbe, semmi mást.. ha nem használod, vagyis olyan appot nem használsz ami kér root jogot akkor elve nem is lehet vele semmi, meg erre van a SuperSU meg a Magisk Manager, hogy a root jogosultságot engedélyezd vagy se.. ha feljön egy ablak hogy valami root jogot kér és te nem tudsz róla hogy használni akarnád ezt az appot vagy nem akarsz neki jogot adni akkor *nem adsz neki* és ennyivel el van intézve.
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
ez a AEX tényleg nagyon jó
-
crok
Topikgazda
..senki se hitt nekem.. EDDIG : D
-
guftabi96
addikt
válasz juve600 #15412 üzenetére
Bizony
Kisebb-nagyobb kihagyásokkal én is ezt használom egy ideje.
Próbálgatom a többi romot is, de mindig visszatérek erre.
Üzemidőben is sokkal jobbnak érzem, mint mondjuk a Miui9 ez devet. Egyszer átlagos használat mellett (böngészés, pár hívás, youtube, zene) folyamatos wifi kapcsolat mellett 14+ óra is összejött vele. (Erről raktam is képet kb 1-2 hónapja.) [link]
Electra 6.0-val használom most, eddig minden patent.[ Szerkesztve ]
#KeepFightingMichael
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!!
Ha nekem Lineage OS 14.1 rom van fent akkor érdemes hozzá feltenni a Magisk v14.0-et??
Én ez a videó alapján csináltam végig,eddig minden rendben,nagyon stabil rom.
[link]NAGYPAPA
-
juve600
nagyúr
válasz borzosmorzi #15418 üzenetére
engem a stabil kinai érdekelne mert abból lenne stabil EU-s
-
juve600
nagyúr
válasz borzosmorzi #15420 üzenetére
china stable lesz
-
borzosmorzi
tag
válasz juve600 #15421 üzenetére
Ez jó hír. Ezek szerint nem csak Global lesz, ezt a cikket nem olvastam, a nemzetközi MIUI fórumon a hírek közt határozottan a Global MIUI 9-ről november 2-i indiai startjáról írtak (gondolom ezt OTA push szolgáltatásként kell érteni, nyilván, ha már publikus lesz, kézzel bárki letöltheti, nem csak Indiából).
[ Szerkesztve ]
-
borzosmorzi
tag
Kiegészítés az előző hsz.-omhoz:
Három napja írták a MIUI 9 Global startjáról:
[link]Nem kizárt (de nem is biztos), hogy a Redmi Note 4 elsők között kapja meg.
[ Szerkesztve ]
-
Janou
őstag
Nektek ha kaptok e-mail-t jelzi a Gmail ikonon számmal is vagy csak a lehúzható menüben szerepel hogy kaptatok valamit?
-
Graphics
Jómunkásember
Megjött a 360°-os szilikontok, ami elöl-hátul van, és szépen összekapcsolódik a szélén,
Nem rossz, jöhetett volna két nappal ezelőtt, de azért nem egy LoveMei tok, főleg napfényben olvashatatlan, mert ilyen pontozott az előlap, gondolom az érintés átvitele miatt.
[link]Bezzeg a Xiaomi hátizsákom még mindig nem ért ide
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
vadkörte
addikt
válasz Graphics #15426 üzenetére
"Bezzeg a Xiaomi hátizsákom még mindig nem ért ide"
Nyugi. Nekem az elmúlt két hónapban három csomagból három tűnt el... Kettőnél talán vissza tudom szerezni a pénzem, a harmadiknál - napelemes powerbank - nem, mert az eladó már nem is válaszol a leveleimre. Poén, hogy nem is a saját cuccaim voltak, hanem megbízásból vettem.A tok egyébként elég pofás, bár ezt a fajtát nem kedvelem.
Üdv. V. Körte
-
Gloob
addikt
válasz vadkörte #15427 üzenetére
Nem tudom, hogy honnan rendeltél, de ha PayPal - os fizetés volt, akkor kérd a PayPal - tól. Nekem hasonló esetben, az eladó eltűnt az Ebay - ról, a PayPal visszafizette, igaz 30 nap után, a közel 10 ezres vételárat. Az AliExpress - nél is van ilyen lehetőség, de azt nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
juve600
nagyúr
MIUIHU romot használ valaki ? tapasztalat ?
-
keke69
őstag
Hát nem tudom de valami kínai betűs fórumra keveredtem az unlockolás közben!
SOS!
Kattintsunk az "Unlock Now" gombra,
Eddig pedig jól ment[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
vadkörte
addikt
Nem Ali. Alira nem tudok regisztrálni a telefonos résznél elakad az SMS a térerőben. E-bay. 1 nappal csúsztam ki a 30 napból. Külföldön voltam és nem tudtam ránézni a fiókomra. Ez van, buktam ~4.500 Ft-ot...
Inkább az bosszant, hogy háromból három csomagom veszett el. Lassan már nem merek külfölről rendelni.Üdv. V. Körte
-
keke69
őstag
Valaki angolul írna nekem pár szót miért szeretném unlockolni, mert nem nagyon vágom az angolt!
Köszönöm!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
Gloob
addikt
Annyira írjátok ezt az AEX-t, hogy a végén kedvet kapok hozzá. Előtte kell firmware, vagy jó lesz a modem, stb az EU Dev - ből maradó? A kernelt gondolom a Rom után kell feltenni. Esetleg egy Gapps csomag linket hozzá kérhetek? Elég egy teljesen minimális. Play legyen, a többi már onnan szedhető.
Samsung Galaxy A52S
-
vadkörte
addikt
-
juve600
nagyúr
[link]
china stable 9 ,OTA már lehet megkapta valaki -
crok
Topikgazda
Plusz tegnap írtam egy linket ebben a postban, hogy melyik OpenGApps csomagban milyen alkotóelemek vannak: OpenGApps csomagösszehasonlítás
-
crok
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest