Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem ide akartam, sry.

-
.LnB
titán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Megveszed, és utána fogod, otthon a falhoz..
Vagy még a boltban? -
vonSux
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Utóbbiban a játékmenet kifejezetten, a sztori meg egész jó volt, kár érte ha soha nem lesz 3. rész. Ebben a Halo trailerben számomra még mindig nagyon steril a környezet, a teljes látványvilág. Ezzel együtt kíváncsi vagyok.
-
-
.LnB
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Én nem azt mondom, hogy nem tetszik. Csak többet várnék. Kíváncsi leszek a végleges tartalomra, mert ha csináltak egy Master Chief - Far Cry spinoff-ot, az elszomorító lesz.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Philips + Ambilight + HUE.
Bár ahhoz nem árt egy külön szoba, mert baromira zavaró tud lenni másoknak. 
-
Bogyi007
veterán
-
Döglött Róka
veterán
20 éves termék, egyidős a boxxal. Az lenne a fura ha nem lenne. Plusz a rajongóbázis nem kicsi.
Nincs azzal baj, ha valakinek nem tetszik. A lények, a környezet, a fegyverek mind mind hülyeség. A lore meg olyan amilyen. Egy katyvasz az egész. De a játékmenet visz mindent.
Egyébként merít az mindenhonnan de az alapok nem változtak. Jó fizika, kurvakemény páncélos katonák halnak meg a leghülyébb módon

@Persil: Én világéletemben Quake függő voltam ezért ha multiban csak sima ólommal mükődő fegyverek vannak az nekem kevés és hiányérzetem van.
-
Bogyi007
veterán
Más portálról van a cikk, de hátha hasznos lehet...
Kifejezetten Xboxhoz tervezett monitorokkal jelentkezett a Philips
-
persil
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Szeretem az fps-t, nagyon is. A leulessel van a gond, mivel soha eletemben minimalisan sem erdekelt, igy meg ugye eselye nincs, hogy megtetszen.
Lehet, ha adnek neki(k) par orat, mas lenne a velemenyem, de ez valszeg mar reszemrol igy marad.
-
NoMagix
addikt
most húzták be az előrendelt FH5 árát
-
.LnB
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nálam mindkettő feltétel adott, aztán mégse...
Sőt, még végig is játszottam Halo-t. A Halo 3-at X360-on tuti. De lehet, hogy a Halo 2-t is.
Nekem eléggé úgy tűnt ez az Infinite trailer, mint ha erősen a Titanfall 2-ből merítene.
De amúgy nincs ezzel gond. De akkor ne tolják ennyire a játékot mindenhol. Teljesen össze van nőve az Xbox brand-del, ez a Master Chief. -
-
Ha lemezes játekkal tolom és idő közben megveszem digitál-ba az adott játékot akkor újra le kell tölteni a játékot vagy egyből felismeri a Box a dolgot és menni fog lemez nélkül a game tovább?
-
törölt tag
Also at 2pm PT, Xbox Alpha and Alpha Skip Ahead insiders on Xbox One consoles who have access to cloud gaming will now be able to play (but not install) Xbox Series X|S games like The Medium! This applies only to games already available on cloud gaming.
-
törölt tag
Xbox Alpha and Alpha Skip Ahead insiders, starting at 2pm PT we're rolling out a new, integrated Twitch live streaming feature! If you used a certain service in the past this should look very familiar to you, and you won't need to have any apps installed to use it.
-
Tothgera30
veterán
Sziasztok. Olyan problémám lenne a kontrolleremmel, hogy a bal joystick mintha kattanna egyet, ha lefelé húzom. Bizonyos pozícióban (közép és teljesen lenti állás között félúton) mindig kattan, és fizikailag is egy pillanatra megakad. Szerintem ha 15 üzemóra lehet az eszközben, akkor bőven fölé tipplenék, és eléggé vigyázok a hardvereimre. Ez garanciális probléma lehet?
-
gduck
addikt
válasz
Roland0224
üzenetére
Alza.huúúúú
[link] 512GB: 59 490 Ft
1 TB: 85 290 Ft
2 TB: 148 690 Ft -
Roland0224
senior tag
Ha volt már akkor bocsi
seagate storage expansion card új méretekSzerk.: Nem nagyon találtam olyan oldalt ahol elő lehetne rendelni
-
Bogyi007
veterán
Kb egy órája kezdtem bele és aztán a RE3-ba is. Utóbbit a Box sima One játéknak látja míg a RE2-t Xbox One X Enhanced címnek. Baromira tetszik mindkét játék így fél-fél óra után.
Brazil Storeból vettem meg őket giftcardokból, simán be is tudtam váltani a régi appból Digi mobilnettel és aztán a vásárlást már simán Pc-ről intéztem.
-
icemad
nagyúr
Ha már Izland szóba került... A Gta trilógia ott kb. 38 euróra jön ki. Még mindig sokallom egy kicsit, de talán valakinek ennyiért már megéri. [link]
-
krx21
nagyúr
A Resident Evil 2 remaster-t nézte valaki, milyen Serise X-en? Gondolom nincs SX patch…
-
ρσгτσ
addikt
-
GeronimoTama
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Beszereztem az osszes horizont, de nemtudom mikor lesz időm játszani velük, a motosportokból azért szereztem be a 3-at mert régen is megvolt.
-
Czimby
addikt
válasz
soundsonic
üzenetére
Izland nem teljesértékű áruház, nincs fent csak pár játék náluk.
-
soundsonic
aktív tag
Izlandiaknál még nincs /vagy nem találom a battlefield 2042-t
De köszi srácok a segítséget, csendes olvasótok vagyok. -
duckload
aktív tag
Series x/s controllert analóg kar driftnél javítják vagy cserélik?
Megéri vsződni a bariztatással vagy jobban jár az ember ha kitakarítja kontakt spray--vel? Esetleg venni újat? Valakinek saját tapasztalat?
-
Oistrakh1
tag
Remélem ezután elveszik a 343-tól a Halo játékok készítését.
-
törölt tag
Lehet hogy a multija jó lesz, de a Halo nem az a cím mint aminek sokan hiszik, hogy majd megmenti a branded, amit meg igazàból nem is kell megmenteni mert köszönik szépen jól vannak. (nyílvàn lehetnének jobban is, de nem egy haldoklóról beszélünk akit az utolsó pillanatban kellene megmenteni.)
-
duckload
aktív tag
Hello Halo!
Szép kis Doom 3 modell!
Már nagyon várom de ez mi ez 2021 ben?
-
Aba86
csendes tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Remélem azért majd azokat a strucc-szerű cuccokat nem kell vadászni benne, hogy ammo pouchot kraftolhassunk
De nyilván a gunplay, fizika rendben lesz, úgyhogy azért jó lesz ez, csak én egy sima klasszikus FPS kampánynak sokkal jobban örültem volna.
Coopban ütni fog, az is biztos -
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
balazs025
üzenetére
ezektōl a fenyōfás szikláktól már rosszul vagyok...amilyen jó a multi része annyira unalmas ez a kampány. ha nincs más egyszer coopban elmegy
(#67018) Aba86 ja, elég ubisra sikerült...csak ōk azért tudnak kívánatos világokat rajzolni
azért remélem megtömték változatos dungeonökkel -
balazs025
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igen, elsőre ezek az új dolgok (mármint Haloban új) Aba86-hoz hasonlóan egy kissé furcsák számomra is, de akár működhetnek is, és valószínűleg, ha nem lennének, akkor meg lenne egy másik oldal, akik meg elvárnák. Egyedül azt nem szeretem (ez már egyéni szoc probléma), hogy a sztori-hoz azért nem ártanának a mellékágak, viszont pl. a Halo Wars nem az én stílusom, szóval így nem az igazi.
#67025 hombre[EU]
,,ha nincs más egyszer coopban elmegy"
Akkor a campaign részét nem mostanra tervezed.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ohh, hát én felsorolni sem tudnám, hogy milyen játékok miatt érte meg.
Annyi van... Bár én csak idén vettem Kinect -tel. -
Bad Pritt
félisten
Kicsit nekem is furcsa, de vegyük természetes evolúciónak, manapság minden nagyobb, nyitottabb, több tennivalóval.
Az mindenképp dicséretes, hogy a trailer is hangsúlyozza a phsics based combat lehetőségeit, elég beteg dolgokat lehet majd csinálni szerintem a kampány során.
A másik nagy félelmem ez a Cortana 2, elég ingoványos talaj szokott lenni a naiv AI karakter, reméljük nem tolják túl.
-
urbi73
senior tag
Fc6-ban lehet valahogy állítani a járművek irányítását ? így elég furcsa hogy gázadáskor alig indul meg ,utána meg magától megy. Amúgy még rengeteg hiba van benne ,remélem javítani fogják .
-
gduck
addikt
válasz
GeronimoTama
üzenetére
Nekem van egy FAT gép, +FM1+FM2+FM3. 10 ért viheted ;)
-
Steve1207
veterán
válasz
GeronimoTama
üzenetére
360-as dolgot elvetettem, volt pár gépem (1 xenon, 2 falcon, 2 eslim vagy minek nevezték a legutolsót), de a 30fps-es játékokkal már nem szerencsétlenkedek, bármennyire is jó volt anno xy cím. A D2 viszont megvan steamen, fel is dobtam hirtelen, 140 fps így is megvan ultrán 2560-ban. Egyszerűen imádom a soundtrackjét, a megvalósításokat, mai szemmel se csúnya. Volt egy széria összehasonlító, ahol jó pár ponton szebbek a textúrák és megvalósítások, mint pl a 4-ben, ami rá 8 évre jelent meg.
-
v-man
őstag
-
ρσгτσ
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Van pár autós játék (IS), ami miatt szerintem jól jön egy Xbox 360.
Már ha valakinek ezek a régebbi játékok bejönnek. -
törölt tag
Màr megy is a GFN Xboxon. Ez gyors volt.
-
parandroid
félisten
válasz
GeronimoTama
üzenetére
Akkor már vedd meg mind a 3 x360-as Motorsportot (FM2, FM3, FM4), érdemes, és kb egy kávé ára mind használtan. Mondjuk kb végtelen idő kell hozzá, hogy végig is játszd őket, én is kb a felénél vagyok mindnek, most kicsit el is fáradtam, úgyhogy pihennek.
p
-
törölt tag
Jó lesz ez az Infinite.
-
balazs025
senior tag
-
frankdelgado
őstag
válasz
Galahed
üzenetére
A ganépass az olyan, hogy amíg élő előfizetésed van, addi rogyásig játszhatod azokat a játékokat, amíket a szolgáltatás tartalmaz. Amikor lejár az előfizetésed már nem tudsz játszani velük, akár le vannak töltve, akár nem. És most csak halkan röhögök

na megelőztek....
-
persil
nagyúr
válasz
Galahed
üzenetére
A gamepass olyan, mint a netflix. Igy egyszerubben atlatod.
Egy nagy konyvtar, amit addig tudsz hasznalni, amig van elofizud es amiben addig maradnak fent a tartalmak...nos, amig le nem szedik. De errol elore van altalaban hir.
Egyebkent ritka, hogy egy cim csak rovid ideig legyen pass-ban, az esetek donto tobbsegeben honapok.
-
Galahed
senior tag
Sziasztok!
Elvileg az Alza a héten küldi a XBOX Series X-et, szeretnék érdeklődni a GamePass-ról.
(Ne nevessetek hangosan, sohasem volt Xbox-om... )
A GamePass-ban megjelent játékok, letölthetőek a XBOX-ra? Azaz ha letöltöm akkor nem tünik el pl a következő hónapban, akkor is fog tudni a család játszani vele?
Köszönöm a választ.
-
duckload
aktív tag
Nem értem sok ember miért húzza le forza h. 5 grafikát! Szerintem nincs szégyenkeznivalója a fejlesztőknek!Én már nyáron miután vigigvittem 4-et, azt mondtam , ha csak ilyen szép lesz az 5 csak más helyszín + sok tartalom már nem lesz problémám! Igaz konkurencia hiányában talán nem akkora a nyomás.
Nem hittem volna hogy egy autos játék így fel tud csigázni!
E3 bemutató óta én nem néztem trailert csak most digital foundryt, de engem meggyőzött! Már nagyon várom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyébként gyerekes grafika, meg figurák... Néha nem értem ezt a játékvilágot..egy Titanfall 2 szingli bőven odabaxott mindennek sci-fi fps témában azt hagyják veszni...
Bár ahhoz nem árt egy külön szoba, mert baromira zavaró tud lenni másoknak. 

l.skywalker
IntelKiller7