- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-03-26 09:32 Téma összefoglaló
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
Nálam úgy volt, hogy amikor az Ms Frankfurtból visszaküldte, akkor kaptam emailt is a nyomkövetési számmal. Az alapján tudtam követni. Szerintem érdemes lenne az MS Support oldalon az angol nyelvű chatet megpróbálni. De az is lehet, hogy a ups kavart el valamit.
-
Joccc07
addikt
Nyomkövetési számod van?
-
icemad
nagyúr
Egyáltalán elküldted már?
-
gduck
addikt
Nekem van egy FAT gép, +FM1+FM2+FM3. 10 ért viheted ;)
-
Steve1207
veterán
360-as dolgot elvetettem, volt pár gépem (1 xenon, 2 falcon, 2 eslim vagy minek nevezték a legutolsót), de a 30fps-es játékokkal már nem szerencsétlenkedek, bármennyire is jó volt anno xy cím. A D2 viszont megvan steamen, fel is dobtam hirtelen, 140 fps így is megvan ultrán 2560-ban. Egyszerűen imádom a soundtrackjét, a megvalósításokat, mai szemmel se csúnya. Volt egy széria összehasonlító, ahol jó pár ponton szebbek a textúrák és megvalósítások, mint pl a 4-ben, ami rá 8 évre jelent meg.
-
parandroid
félisten
Akkor már vedd meg mind a 3 x360-as Motorsportot (FM2, FM3, FM4), érdemes, és kb egy kávé ára mind használtan. Mondjuk kb végtelen idő kell hozzá, hogy végig is játszd őket, én is kb a felénél vagyok mindnek, most kicsit el is fáradtam, úgyhogy pihennek.
p
-
Steve1207
veterán
Imádom, annál jobb arcade rally nincs azóta se. Amúgy a hír hallatán én is ebben reménykedek, de ha minden igaz itt is a licencek miatt nem lehetett sajna, de versenyzők és zene miatt főleg.
-
törölt tag
Nem ez lesz, hanem valami kis indie 3rdparty cucc.
-
icemad
nagyúr
Külön felvételekhez elég egy 128gb usb3.0 pendrive is. Az meg már nem akkora összeg.
-
RudY
addikt
Nem, ebben továbbra sincs változás, vagy rögzítés és médiázás, vagy telepített játékok.
-
törölt tag
Nem tudsz, mivel jàtékhoz külön formàzza.
-
jeni
félisten
USB kapun talán ami nem SX X íródott azokat biztosan.
Az One X gépen úgy használtam,hogy egy ilyet kötöttem rá,igaz az csak 1 slotos volt,ez 2 slotos és jó áron van. Ez eltud menni alvó üzemmódba is.
Ez olcsóbb. -
Norb79
addikt
Igen, az első rész és a negyedik az 60 fps xsx-en, a második és a harmadik meg 30 fps xsx-en.
/szerk: és a második nem is 4K, a többi három az. -
hackeeeee
Jómunkásember
Igen, csak az FH4 lett 60.
-
Lifer092
senior tag
Igen, az FH3 nem kapott semmilyen patchet, vagy boost-ot.
-
Madoc
veterán
A játék mód opcionális, és Q80t-n legalábbis játékmódon belül is van még egy csomó beállítás.
-
ρσгτσ
addikt
Én beírtam a Google keresőbe, hogy xbox cod vanguard beta és első helyen hozta ki.
-
NoOne1976
őstag
A 360-as igen, a one-os nem, csak addig, amíg van goldod. Illetve ha később veszel újra és korábban behuztad, akkor újra tudsz játszani vele.
-
törölt tag
Amíg van előfizetés. Kivéve X360/Classic jàtékok, azok előfizetés nélkül is mennek.
-
ρσгτσ
addikt
Csak megjelenés előtt 10 nappal vonja le az összeget, ha bankkártyával fizettél. A korrekciót pedig csak levonás után látod, ha már megtörtént a tranzakció. Mivel az éppen aktuális középárfolyamot nézi.
-
blckhm
tag
Engem már csak az érdekelne, hogy az átváltott összegen túl (~22k HUF) csak az a pár százalékos korrigálás van, amit ρσгτσ is említett. Ha valóban így van, akkor én is előrendelem.

-
ρσгτσ
addikt
Az más. Ott a saját, már mentett magyar bankkártyát is eléri a rendszer.
A fenti olyan esetben érdekes, amikor például USA vagy Argentin kódot veszel. Illetve váltanál be.
-
Hunt3r22
őstag
Megnézem ma este én is.
-
törölt tag
Igen
-
Edgar2621
őstag
Annyi kiegészítést tennék a ρσгτσ kolléga által leírtakra, hogy tudjátok egyszerre is használni, de játszani csak az egyikőtök tud majd, a másik addig vígan tud internetezni, streamingelni stb. A megoldás Nektek a home-olás, azzal tudtok egyszerre, akár együtt vagy egymás ellen is gamingelni.
-
ρσгτσ
addikt
Egyszerre egy profilt nem tudtok két gépen használni. Viszont van erre megoldás, úgy hívják home -olás. Fent találod az összefoglalóban.
bilon73:
Próbáltad másik HDMI kábellel? Illetve másik HDMI porton?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Epic Games
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Fűnyíró topik
- TP-LINK routerek
- Formula-1
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A6+ 3/32GB fekete / 12 hó jótállás
- Lenovo T14s Ryzen 7 4750U 32Gb Ram 1Tb NVMe SSD Érintőkijelző számlával Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7