Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Csak lepörgött a Biomutant, 21 órát ír, ténylegesen kevesebb volt pár órával. Kezdetektől egy jópofa HZD koppintásnak gondoltam, már a bemutatókban is látszott jó pár elem, környezet és technikai megvalósításnál.
Koncepció: Jó a felépítés, mókás kivitelezés, karakterek, sok poénos szöveg, a sztorival se volt gondom. Jó a craft rendszer, a képességek, a fejlesztések, eléggé sokszínű is, úgyhogy korrekt az alap.
Grafika: teljesítmény szempontjából főleg esős, sötétebb erdős részeken érezhetően leesik az fps, ami zavaró. A színtelített környezetet már a bemutatóban is szerettem, az UI elemek is egész jók összképre. A táj változatos, szép, egy fikarcnyit se érdekelt volna erre egy SX patch vagy hasonló. Nagyon jó a napszak váltakozás, eső, mindig van valami, ami feldobja az egészet.
Játékélmény: Jók a sztori pontok, de sokszor "húzzuk az időt" megoldásnak éreztem a sztori köztes pontjait. Nem volt mindig ellenfél egy-egy közeli átrohanás alatt, néha direkt kerestem, hogy harcoljak, mert anélkül unalmas (viszont a harc is unalmas egy idő után). HZD-ben imádtam, bármennyit, bármi ellen, újra és újra bejárni mindent, itt sajnos nem jött össze, pedig alapvetően a környezet és karakter is adná a dolgot.
A sok craft lehetőség tizedét se használtam ki, kb ugyanazokat a kombókat nyomkodtam a harc során és az aktuálisan jobb ruhára/fegyverre váltottam. A felszedhető tárgyak viszont mókásak
A fejtörők, mint a "színek és formák" játék a 2 éveseknek, lehettek volna nehezebbek.
A térkép és navigáció, sokszor félrevezető volt (térképről szerintem nehéz kivenni az utakat), hiába írja, hogy közel van, sokszor a rossz oldalról kerültem volna mindent a navigáció alapján és zsákutca (bénavagyok).
A felfedezés rész amúgy tetszett, a gyűjtögetés, aréna elemek teljesítése.Bugok: két részben futottam bugokba. Nem egyszer esetem be olyan sarkokba, épülethasadékokba főleg a hegyek mellett, ahonnan alig vagy nem tudtam kimászni.
Valamint szőrös állatka bossoknál, amikor közel kerül a karakter kb elvész a kamera és a boss bundáját mutatja (ami kidolgozatlan és csúnya), onnantól nem is látod a karaktered és a harcot, csak a vakvilágba harcolsz, ki kell keveredni.Szóval egy erős közepes, nálam 7/10 ebben a formában és inkább kidolgozásbeli, technikai gondok voltak.
-
törölt tag
válasz
lastmohican2
üzenetére
Elméletben igen, akkortól lehet "csapatni", aztàn meg majd kiderül hogy mi lesz.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
lastmohican2
üzenetére
Ez majd aznap fog kiderülni. Elvileg mennie kéne, de ez játékfüggő mostanában, ahogy látom.
-
krx21
nagyúr
Az eddigi videók alapján jól látom, hogy sokkal több forgalom van az utakon a FH5-ben, mint a FH4-ben?
-
lastmohican2
tag
Én ezt találtam a storeba a csomagnál:
GAME PASS MEMBERS, get EARLY ACCESS and all the EXTRA CONTENT included with the Premium Edition at one low price! The Forza Horizon 5 Premium Add-Ons Bundle allows you to play four days early beginning November 5, 2021.
November 5-én szerintem menni fog a game, csak az a kérdés hogy előtte csütörtökön is elindul-e időzóna buherálással. -
thedivision2
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat, akkor be fogok rá ruházni.
-
Skynet258
veterán
válasz
thedivision2
üzenetére
Ami már önmagában előnye szerintem az Atmos proginak, hogy a beállításaiban többféle előre összerakott hangkép van, de ha akarsz akár magadnak is ki tudsz keverni egyet EQ segítségével). Én már csak emiatt is megvettem (érdemes Argentin kódot venni Enebaról és akkor megúszod 1500 Ft körül az egész bulit). Aztán ha meg lesz egy még komolyabb fejesed a program megmarad és még inkább élvezheted a hangzást.
-
RudY
addikt
válasz
thedivision2
üzenetére
Ezek a játékok támogatják jelenleg: Games on Xbox and PC that use Dolby Atmos sound
Amelyik nem támogatja, ott is rátesz valamicskét, de az inkább nyilván "csalás" jellegű, nem mindig előnyös.
GP csomagban is van néhány, Pl. a Gears 5 elég szépen dolgozik, ha ezzel a fülessel bejön, akkor megéri.
Egyébként nincs spéci Dolby Atmos füles, azokhoz ingyenes Dolby Atmos for headphones kupont adnak, és itt ki is merül a "plusz".
-
vg
veterán
válasz
lastmohican2
üzenetére
Hát ez jó kérdés, mert lehet a gamepass-os alapjáték nem preorder szerint fog indulni, hiába van add-on meg, nem? Bár, akkor meg honnan szerezné meg megjelenés előtt a lemezes alap játékot.
-
lastmohican2
tag
Ha megvan a Forza Horizon 5 Premium Add-Ons Bundle, akkor az SX Új-Zéland régióra átállításával akár csütörtökön déltől lehet már csapatni? Ha jól néztem 12 óra a különbség.
-
thedivision2
aktív tag
Sziasztok !
Dolby Atmossal kapcsolatban érdeklődnék. Aktiváltam ezt a 6 napos verziót, sajnos nincs olyan atomvillanás fejhallgatóm (Superlux HD669-em van), hogy hatalmas legyen a különbség Atmossal, de mintha tényleg szebben szólna, és megjelent volna valamicskét a térhatás. Ez reális lehet, vagy csak odaképzelem? Egy ilyen minőségű fejhallgatónál érdemes lehet beruházni a teljes verzióra? Vannak tapasztalataitok nem kimondottan Atmosra készült fejhallgatóval? Előre is köszönöm! Illetve annyi, hogy csak átrakom a kimenetet Atmosra, és a támogatott játékok egyből abban indulnak ugye? Játékban nem kell állítanom semmit?
Musztii kollégára plusz 1 pont!
-
EmThor
addikt
Srácok, pénteken lejár a meglévő GPU előfizetésem, legutóbb a cdkeys-ről vettem 8 ezerért, 3 hónapot, de jelenleg semmi jó ajánlatot nem látok.
A automatikus meghosszabbítást kikapcsoltam.
Ha lejárt a dolog, vegyek valahol goldot, egy vagy két évet és váltsam át 300 forintért, meg lehet még játszani akinek volt már GPU-ja? Köszi! (Mondjuk goldot is 18e láttam egy évet) -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Bosozuku style. Japán dolog. D:szerk: Slowpoke.
-
Czimby
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ez a bosozuku japán stílus, ami direkt az eltúlzott dolgokra épít, pl a 2m hosszú kipufogó cső stb.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Sőt, egy névtelen Insider azt is megerősítette, hogy a Festivál most Mexikóban lesz megtartva.
-
frankdelgado
őstag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Modern warfare 2019.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
-
parandroid
félisten
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ha olyan lesz, mint a 4. részben, azt nem lesz könnyebb olvasni, sőt, konkrétan stroke-ot kapsz tőle. Googlenek ügyesebb AI-ja van, mint aki (ami) ezt magyarra fordította. Egy hibás kontrollerrel kéne agyonverni, aki ezt a fordítást így élesben kiengedte. Első javításként pl. el lehetne tüntetni, mert konkrétan játszhatatlan a játék, ha a magyar feliratokra hagyatkozol.
p
-
homerhamm
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Muhahaha
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Elderath
addikt
Állítólag a day 1 patchel a forza 1440pbe fut quality modeba a series Sen már
-
törölt tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Lényegtelen story lesz, mint kb mindegyik részben + tuti megint rosszul lesznek lefordítva a feladatok, aztàn meg a pislogàs megy hogy nem lehet megcsinàlni.
-
Zoleee83
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Inkább a Stalker2-be, vagy a Halo Infinite-be kellene, ha már egyáltalán lesz valamiben.
-
törölt tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Lesz, de minek?
-
homerhamm
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen, de attól félek, nem lesz benne köszönet. Már atlz FH4-ben is katasztrófa volt a legtöbb fordítás...
-
nincsnév007
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
amúgy a forza horizon 5-ben is lesz magyar felirat?
-
nincsnév007
addikt
válasz
Steve1207
üzenetére
csak magamban játszanák mert alapból kijátszanám és néha csak úgy autózni nagyon jó lenne benne. Bár ha vennék akkor lehet inkább előfizetnék előszőr gamepassra és akkor egy akcióban valamikor megvenném. Ez a series s alapból tényleg csak forzára szánnám, egyik haveromnak sincs xboxa
megvárom még a black friday-t hát ha 
-
AMD Power
titán
Nem hiszem el,hogy erre a francos CP2077-re nem jön meg ebben az évben az SX patch.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
twi452
üzenetére
Ezt pont így van, és ennek ellenére mégis adtak ki sz@r porttal. Igaz, hogy nem MS követte el. Ráadásul nem csak RTS -t, hanem RTT -t is.
Egyébként meg lehet oldani, mert a ravaszok lenyomásával lehet növelni a gombok funkcióját. Ahogy máshol is. Ugyanakkor viszont szerintem sosem lesz igazán jó egy RTS sem csak kontrollerrel. Pl. csapatok, sereg részek kijelölése.
-
-
törölt tag
-
need
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
közbe bőszen kerestem én is és a te megállapításodra [jutottam]
én mondjuk a kb. soha jutott az eszembe
-
need
addikt
Sziasztok...
Akkor most mi van az AOE4-el...?
[Itt] azt írja hogy megjelenés pc-re 20.28 jójó de xboxra mikor...? -
Tengri
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
A nyugatinál volt dolgom, így nem volt plusz kitérő.
-
Tengri
senior tag
válasz
Tengri
üzenetére
Esetleg, ha valaki ugyanebben a cipőben járna, mint én.
Zöld manós vásárlás volt a Series X-em. A kontroller meghibásodásával az egész pack-ot vissza kellett volna vinnem garanciáztatni. Én ezt nem szerettem volna, és szerencsére segítségemre volt a zöld manós ügyfélszolgálatos. Ő mondta nekem, hogy a kontrollert regisztráljam a microsoft oldalán és garanciáztassam velük.
A széria száma itt található:
Miután regisztráltam az oldalon a kontrollert, küldtem egy hibabejelentést (a problémám blutooth csatlakozási hiba volt). A microsoft küldött az UPS feladáshoz egy nyomtatványt amit a dobozra fel kell ragasztani, majd elvittem a Podmaniczky utcai csomagátadópontra.
Egy hét alatt meg is kaptam az új kontrollert.
-
l.skywalker
Topikgazda
Akinek hiányozna, egyik német fan oldalon Forza Horizon 3 kód nyerhető: [link]
Németül tudók előnyben
-
axod
tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Köszi neked is és Roland0224-nek is! Ránézek akkor a Modern Warfare-re
Bár most jön az FH5, FH4-be nagyon sokat belepörgettem. -
redati
tag
válasz
viperabácsi
üzenetére
A napokban megjelent rá a Kodi 19.3, de még nem igazán tökéletes. Hdr nincs, de elindítja a Dolby Vision-t is ( persze azt is sdr-ben ), csak fél percenként kifagy a kép.
A lejátszás kedencia helyessége viszont tökéletes. Illetve a HD hangokat is lejátsza, csak azt is alacsony felbontásban. Nincs Smb sem, nekem UPNP-n keresztül sikerült elérni a pc-t. Egyenlőre várni kell, biztos megoldják majd ezeket is a Kodis srácok 😁
Netflixnél oké minden, van Dolby Atmos - Dolby Vision. -
bandi0000
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ha tudsz bele rakni lemezt, akkor tudsz vele játszani :D ( Am nem)
De GPU-ban benne van, szóval ott ingyé jàtszhataz vele
-
Steve1207
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
A többiek már leírták, de már csak a Forza miatt is érdemes az Xbo. Egy dolog vetődik fel még, online is csapatnád az eventeket? Csak mert akkor így is, úgy is szükséges a game pass ultimate és akkor "fölösleges" is egyrészről megvenni, hisz benne van a pass-ban. (Mindemellett a Pass része az EA Play is, az magába foglalja az említett Battlefieldeket is pl 3,4,5,1 ).
PS4 mellett én amúgy azt mondom már csak a betöltési idő is azt fogja tenni, hogy inkább xboxon játszanál. Valamint sok játékban van 60 fps, ha csak nem vagy nagy anime, meg japán rajongó a ps exkluzívok mellett, akkor alapvető használatú konzol lehet egy Game Pass-os Series S is. Szerintem, aki sok játékot végigjátszott az évek alatt még az is talál benne párat, ami miatt megéri az előfizetés.)1 tipp: ha nem első nap akarsz beleugrani a Forza világába és minden fillér számít akkor lassan kezdődnek az év végi leárazások, black friday stb, szóval 2-3 héten múlva biztos lesz épkézláb akció már S-re is.
(#67598) Fizzie: szerintem majd a Supra, de még van bőven hátra a 4-ből (az alap javarészt megvan, de a Lego és a sziget még hátra), és FM7-et is csapatnám, így nem fogok egyből belekezdeni.
-
törölt tag
103GB-ról 101.6GB-ra csökkent a FH5 mérete.
-
Sehol egy swift?
-
rdt89
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Akkor egy One S is bőven megfelelne szerintem, feltéve ha a 60fps nem cél, de a jó ár az.
Én a Forza miatt vettem Series X-et.
-
törölt tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Csakforzàra elég az S is bőven.
-
nincsnév007
addikt
ha megvan a Battlefield 3 lemezesen és veszek egy series s-t, akkor nem fogok tudni vele játszani a lemezolvasó hiány miatt, nem? Am a forza horizon 5 miatt megéri venni egy series s?

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

megvárom még a black friday-t hát ha
l.skywalker
IntelKiller7