Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oistrakh1
tag
Üdv
Csak egy kérdésem van series x előrendeléssel kapcsolatban nincs e véletlenül valakinek több előrendelése és esetleg egy extreme digitalos előrendelését átadná? Csak azért k~rdezem mert kaptam egy 5%-os kupont és jó lenne rá felhasználni cser~b egy euronicsot x előrendelést tudnék felajánlani, előre is köszi a válaszokat.
-
Oistrakh1
tag
Sziasztok!
Elég lehetetlen kérdés kérés, van egy visszaigazolt euronicsos xbox series x-em viszont extreme digitalnal kaptam kuponkódot tehát jó lenne olcsóbban megvenni a gépet, szóval valakinek nincs kedve véletlenül előrendelést cserélni?
-
Oistrakh1
tag
5%-ot kaptam csak, igazából most előjegyeztem a gépre de már nem akarnék a következő szállítmányra várakozni, ez év végéig érvényes.
-
Oistrakh1
tag
válasz Willhunting #15604 üzenetére
Neked előjegyzésed van, vagy elő tudtad rendelni?
-
Oistrakh1
tag
válasz Willhunting #15612 üzenetére
Nekem viszont van egy visszaigazolt euronicsos előrendelésem ,nincs kedved cserélni?Csak azért szeretném mert van egy 5%-os kuponom az ed-hez.
-
Oistrakh1
tag
Ha van csak egy sima vonalas telefon telekomos, arra lehet kapni valamilyen kedvezményt egyösszegben szeretnék venni gépet.
-
Oistrakh1
tag
válasz ClydeBeka2 #15878 üzenetére
itt az aprón 3 ezer ft-ért árulnak varta 2600mha 4db elemet én azt fogok venni töltőm van igaz cska kettőt lehet tölteni vele de elég az nekem.
-
Oistrakh1
tag
válasz IntelKiller7 #16044 üzenetére
Köszi sajnos nem lehet rendelni belőle, energizer jobb mint a varta?
-
Oistrakh1
tag
Az ikeás ladda márkájú 2450mh tölthetős elem jó?
-
-
Oistrakh1
tag
Elvesztettem én is a gamepass ultimate szüzességem 2023 februárig lesz egyenlőre Ha gondoljátok vegyetek fel gamelni ,ami sokat fog pörögni nálam az a cold war, nba 2k21,halo,gears. Gamertagem: xXOistrakhXx
-
Oistrakh1
tag
Valakinek jelentkezett olyan probléma series x-en higy party chat beszédhang alatt mindenféle fülessel interferencia zúgás hallatszik beszéde közben?
-
Oistrakh1
tag
Nálatok is hiba van van a rendszerrel nem tudok bejelentkezni hibaüzeneteket dobál..
-
Oistrakh1
tag
Már zöld a live állapota, de mégsem tudok bejelentkezni a profilomba nálatok mi a helyzet?
-
Oistrakh1
tag
Garanciáztatással kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Xsx et vettem tegnap de a joy sajnos beszédhangom alatt interferencia zajt ad, több fülessel próbáltam már sajnos.. Kicserélik nekem valahol 1:1-ben?
-
Oistrakh1
tag
válasz frankdelgado #19875 üzenetére
Sajnos nincsen másik joy-om,felhívom ahol vettem a gépet hogy mi a teendő csak azt nem szeretném hogy otthagyni bevizsgálásra vagy ilyesmi hogy ne tudjak játszani addig.. 😑
-
Oistrakh1
tag
válasz Wesder #20411 üzenetére
Valakinek van olyna jelens~g hogy a kontrollerbe jack dugoval csatlakoztatva (astro a10) beszédhangjában interfenercia zaj hallatszik? Mic monitorizing lehúztam teljesen, még annyi van hogy arra gondoltam egyszerre szól a fülesem és a tv-n is a hang és nem e zavarja be a tv hiába muteolom le.
Tud valaki valami okosat ez ügyben? Több headsettel is kipróbáltam és ugyanaz a jelenség, hogy kell kikapcsolni azt hogy ha fülesről vagyok ne menjen a hang a tv-n is? -
Oistrakh1
tag
Kikapcsolt állapotában miért meleg az series x??
-
Oistrakh1
tag
Ugyanez van nálam is astro a10 es jacket bedugom es nme erzekeli hogy a tv-n nincs szukség hangra, ami extra problém@m statikus zaj folyamat szól a beszédemnél másik havernak is ugyanez en mar a kontrollert is kicseréltettem de full ugyanaz van.
-
Oistrakh1
tag
válasz IntelKiller7 #21517 üzenetére
Ps-ről jövök és fura volt.
-
Oistrakh1
tag
Kis segítség kellene gamepass keretein belul rainbow six siege le lett töltve mivel deluxe edition az elso 2 év operátorai benne kellene hogy legyen de nincs nyitva egy karakter sem,pedig a bővítmény le lett töltve valakinek valami ötlet?
-
Oistrakh1
tag
Digital foundry videó alapján sokkal jobban fut ps5-ön a valhalla, ennyit a bitang erős x-ről.. Series x-em van nekem is még mielött valaki azt hinné..
[ Szerkesztve ]
-
Oistrakh1
tag
Ott van rész ami fut stabil 60-al series x-en meg 47...
-
Oistrakh1
tag
Valhalla is jobban fut ps5-ö..
-
Oistrakh1
tag
Gamepass keretein belül rainbow six siege deluxe edition year 1 year 2 operator, de a játékban nincsenek nyitva a karakterek, mit kell csinálni hogy választhatók legyenek?
-
Oistrakh1
tag
Valaki esetleg rainbow six-et toltott le gamepassbol?
Csak azert mert 2 év operátorainak benne kellene hogy legyenek de nem választhatók, pedig a deluxe edition van letöltve nem értem mi lehet a probléma. -
Oistrakh1
tag
Van valaki aki rainbow six siege-el játszik?
Gamepass-ből letöltve a deluxe edition első két év operátorait nem lehet választani..?
Pedig benne kellene hogy legyenek. -
Oistrakh1
tag
válasz l.skywalker #24731 üzenetére
Szia nincsen, saját profilomon van gamepass egészen 2023 februárjáig😁
-
Oistrakh1
tag
válasz l.skywalker #24747 üzenetére
Elvileg letöltöttem de most rányomtam itt is megnézem elindít e valami a gépemen, ha szoktál játszani de bárki más is vegyen fel x-en nevem: xXOistrakhXx
-
Oistrakh1
tag
válasz l.skywalker #24752 üzenetére
360-am volt csak, de levannak töltve a bővitmények, barátomnak is ugyanez van nincsenek meg az operátorok series x amúgy összesen 58 gb most a játék neked is?
-
Oistrakh1
tag
válasz l.skywalker #24747 üzenetére
Most nézem azt nem is nekem írtad😅
-
Oistrakh1
tag
Nagyon köszönöm mégegyszer a lehetőséget, és a gratulációkat, nem volt még ekkora szerencsém nyereményjátékon! 🙂
-
Oistrakh1
tag
Az alábbi játékokhoz keresek játékostársakat, Destiny 2,cold war, rainbow six siege, gamertagem: xXOistrakhXx
-
Oistrakh1
tag
Üdv
Van itt valakinek dobozos cyberpunkja ha igen írnék neki üzenetben.
-
Oistrakh1
tag
válasz l.skywalker #40904 üzenetére
Azt lehet tudni hogy az nba 2k21 nextgen verziót is tartalmazza majd?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- PS5 Slim (garanciás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest