Hirdetés
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
beyruth82
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Én játszottam vele jó néhány órát de aztán töröltem.A harcok élvezetesek de egyebként kifejezetten többjátékos módra lett tervezve a játék.Egyjátekos módban a lootolás és az üres világban való barangolás egyhangúvá válik egy idő után. Nem lenne rossz szerintem csak kb az a helyzet vele mint anno kiadaskor a fallout 76-al volt. Nincs megtöltve tartalommal.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
AMD Power
titán
Generation Zero-al játszik valaki?
-
ProEvoFan
nagyúr
-
Steve1207
veterán
válasz
viperabácsi
üzenetére
Ez a hivatalos beállítása az Edge-ben, belépsz, egyből írja mit csinálj, hogy teljes képernyőn legyél, működik.
-
stewe780
őstag
válasz
stewe780
üzenetére
Elég sokat keresgéltem, nekem eddig úgy tűnik felnőtt profilra nem lehet kérni játékidő kimutatást.
Kérdés: ha a GPU profil automatikusan bejelentkezik és bármikor átválthatnak rá a gyermekeim, akkor hogyan tudom ellenőrizni, hogy nagyon rettegős zombis gyilkolós játékokkal ne játsszanak? Ugye eddig ez nem volt gond, mert nem volt GPU és még magamnak sem vettem olyan játékokat, amivel nem játszhatnak. Viszont most elég széles lett a kínálat és gyakorlatilag bármit letölthetnek a GPU-s profilon. -
minilego
senior tag
Miskolc aushan series x 249990...ha valakit erdekel
-
stewe780
őstag
Nem gyermek profilra lehet kérni heti játékidőket kimutató levelet?
-
NoMagix
addikt
válasz
modecom1994
üzenetére
A felső sorban van 1 nagy 6 kicsi ikon ezek a legutolsó megnyitott alkalmazások vagy játékok, mindig egy helyet jobbra megy mindegyik ahogy játszol valamivel és egy helyen mindig valamilyen alkalmazás lesz.
-
negyven2
nagyúr
-
toompa
őstag
válasz
kalapacsolok
üzenetére
Picit olvasgattam. Fennálló probléma ez. Állítólag csak a box teljes kikapcsolása oldja meg vagy egy távirányítós hdmi switch.
Mást nem találtam. -
toompa
őstag
válasz
kalapacsolok
üzenetére
A menüben beállítottad hogy kapcsolja a tv-t bekapcsoláskor? Nem hasznàlok ilyet, de lehet hogy az kell neki hogy átváltson
-
kalapacsolok
senior tag
Sziasztok! Van egy kinivo hdmi switcherem, aminek a lényege, hogy ha jelet kap, automatikusan arra a csatornára vált. Régi xbox 360-al működött. Series X-em van, ezzel nem megy. Lehetséges, hogy itt a HDMI kábel automatikusa ad valami minimális jelet kikapcsolt állapotban is? Mert nekem így tűnik a led jelzés alapján. Lehet ezzel bármit csinálni? Túl azon, hogy kihúzom az xbox tápkábelét és bedugom, de akkor ugyanott vagyok...
-
modecom1994
tag
Hali kezdőlapon az Xbox segítségnyújtás, tartozékok stb icont hol lehet törölni elrejteni?!
-
Steve1207
veterán
válasz
st6969
üzenetére
Xbo gomb, a listában vagy visszalépve a dashboardra a játék ikonján az xbo gomb jobbján a három vonalas gombot megnyomod és kilépés. A Saját alkalmazások/Csoportok alatt találod a Quick Resume játékokat, ami ugyanoda dobna vissza, online játéknál vagy ahol problémás ott kilőheted és olyankor teljesen újra kezdi a betöltést, amikor indítanád. Én nagyon ritkán használom mindkettőt, meg nem is onlineozok, szóval nagyon be se kavar nekem a qr.
(#76055) Bella80_: ugyanez a metódus, xbo gomb, három vonalas, alul kilépés, ha ki szeretnél lépni teljesen.
-
Steve1207
veterán
Esetleg valami ilyesmi? Hozzászólásokban írnak pár metódust, de a probléma létezik, google is kidobja, általában updatekkel jön elő mindig. Hogy melyik fix működik az passz, sokan frusztráltak eléggé máshol is fórumokon. Talán itt a CoD-os topik.
(#76073) dunc: +1, minimálisan erősebben, viszont gyorsabban vissza is ugrik a helyére. Persze csak, ha nem olyan szinten van elcsúszva valami benne, mint a gariztatott cserekontrolleremben, hogy csak az egyik sarka reagált 10x ekkora erőt kifejtve néha
Én amúgy egy hónap használat után nem szeretem annyira, a teljesen sima felületen jobban izzad a tenyerem, a gumírozás meg kb semmit nem jelent. Nekem jobban bejött a bordázott markolat teljes egészében. Viszont az előlap tetszik. Ha egyszer lejár a gari átpattintom az előlapot a sima feketére a fekete gombokkal 
-
.LnB
titán
Akinek van Forza Horizon Limited Edition kontroller. Nem vettétek észre, hogy az Xbox gomb nem annyira érzékeny mint a gyári kontrolleren?
-
.LnB
titán
Help!
Még csak fél információim vannak -mert ismerőssel úgy tudtunk beszélni, hogy már nem volt otthon- , de azért leírom. Kissrác kapott egy Modern Warfare (2019) lemezt. És hiába telepítették fel. Nem indul a játék. A srác már játszott korábban a Warzone-nal. Ez bezavarhat?
Mivel nem volt otthon az ismerősöm, nem tudta pontosan, hogy mi a "hiba"üzenet. De gondoltam rákérdezek, hogy van e valami ismert gubanc ezzel.Holnap reggel lesznek pontos infók, ha így nem tudjátok, hogy miről lehet szó.
-
dunc
nagyúr
Ma lecseréltem a S t, X re.
Nagyon élvezem.
És pluszba egy Microsoft Xbox Series X/S 20th Anniversary Special Editiont.
Tök más a texturázotsága mint a gyárinak! -
Fesq
tag
Hátha segítek valakinek ezzel a linkel.
[link]
-
nincsnév007
addikt
válasz
viperabácsi
üzenetére
ez jól jönne nekem is, de egy billentyűzet nincs itthon

Steve1207: köszi
-
Steve1207
veterán
válasz
viperabácsi
üzenetére
Edge: Beállítások - Rendszer - Szegély elrejtése vagy egyből az
Xbox: Beállítások - Általános - Videóképhűség és képvizsgálat - Alkalmazások hozzáadhatnak szegélyeket kikapcsolása -
viperabácsi
addikt
válasz
viperabácsi
üzenetére
Megoldottam beteszem ide is !
Az edge teljes képernyőre tétele :
EZ ALAPJÁN A VIDEÓ ALAPJÁN LEHET -
Steve1207
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nos Yaku 0 kivételével mind pipa, PES-et halálra játszottuk pc-n haverral. Annyira nem megy ezen a héten a játék, kb 2 chaptert vittem a 0-ból 4 nap alatt, ez már szerintem így marad.
-
modecom1994
tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Értem köszönöm a válaszokat

-
viperabácsi
addikt
válasz
viperabácsi
üzenetére
-
Zeban58
tag
Xbox Series X kontrollere furcsán viselkedik, ha nem nyomok rajta semmit, akkor is fel-le nyomást érzékel és a menüben ugrál. Gondolom szerviz lehet a megoldás...
Viszont nem találom a papírjait (azt sem tudom hogy ez a géphez kapott vagy az utólag külön vett kontroller), így hogyan tudnám szervizeltetni? Köszi! -
szimszonos
őstag
válasz
modecom1994
üzenetére
Akkor jannidnak igaza van
.Nincs már meg ez a deal.Hónap elején még volt de minden jónak vége van egyszer.Beszélik hogy lehet az 1:1 gpu upgradenek is vége lehet hamarosan. -
viperabácsi
addikt
Ha xsx -en indítok egy edge böngészőt az miért nem teljes képernyős ?
-
Bella80_
tag
Sziasztok!
Konzolon a felhős játékból mivel tudok kilépni a kontrolleren mit kell megnyomni?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Flatron710
üzenetére
A Hz huszárok szeretik ha valami vajsimán látszik a megfelelő kijelzőn, elnézést ha valakinek ez tetszik.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ρσгτσ
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Persze, nekem nem kell mondani. Én is például ZX Spectrum -on kezdtem a 80 -as években.

-
krx21
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Nosztalgiázni én is szeretek… Ezért töltöttem le a Doom-ot. (1993, remaster)
-
ρσгτσ
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
"...fél gyerekkoromat azzal töltöttem, hogy kavicsokkal, meg botokkal játszottunk a homokozóban..."
Ott se 30 volt az FPS.
-
vg
veterán
válasz
Flatron710
üzenetére
Ez van. Ha kipróbálsz egy 120hz telefont nem lesz jó érzés 60hz-t használni utána, ugyanaz játéknál.
-
parandroid
félisten
Én vak is vagyok, süket is, a fél gyerekkoromat azzal töltöttem, hogy kavicsokkal, meg botokkal játszottunk a homokozóban, szóval nekem ezek a harmincherces játékok is csodaszámba mennek. Amúgy is boldog együgyüségemben elzümmögök én naphosszat az x360-as forzákkal is a 4k tévén, szóval szerintem én immunis vagyok a hercekre.
p
-
krx21
nagyúr
válasz
Flatron710
üzenetére
Gondolom Te még büszke is vagy rá, hogy 30fps felett nem látsz különbséget…
-
modecom1994
tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Csináltam de hiába azt megveszem ugye 300ft-ért utánna konzolon nézem ultimate 4190ft
-
Flatron710
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Huhh.. Ez tetszett!!! A Hz "huszároknak" nincs az a Hz mennyiség, ami elég lenne.
-
szimszonos
őstag
válasz
modecom1994
üzenetére
Nézd meg új profilra,csinálj egyet,max 300ft buksz a 3havi gamepass pc árát.Próba szerencse.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
modecom1994
üzenetére
600 Ft-ért sehogy.
-
modecom1994
tag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Értem akkor hogy tudom megoldani azt hogy 600ft-ért 3+1 hó ultimate-m legyen.?
-
szimszonos
őstag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
December elején vettem meg a fiamnak így,még skywalker is mondta hogy előtte nézzük meg melyik profilra dobja fel a 300ft gpu-t.Akkor még engedte.Lehet akkor azóta az MS állított rajta,mert rájöttek így már túl olcsó.De szerintem egy vadiúj profilra még működne ez ha valaki bepróbálná,lehet csak a régebbi profilokon nem megy már így.Egy próbát még megér gyorsan,mert szerintem ez az akciós 3havi gamepass pc már nem sokáig él.
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
szimszonos
üzenetére
Téves információ. Korábban lehetséges volt, valószínűleg Te még akkor csináltad. Egy ideje már nem működik, ha egyiket megveszed az kiüti a másikat.
-
szimszonos
őstag
válasz
XboxGamePass
üzenetére
Nincs köze egymáshoz.Én mielőtt megvettem a 300ft/3hó gamepass pc előfizut megnéztem a családban melyik profilra dobja fel a 300ft/hó akciós gpu-t.Arra megvettem az akciós gamepasst majd utána az akciós gpu-t.Összeadódott,átkonvertálódott és össz 4havi gpu-m lett 600ft-ból.Ha él a 300ft gpu azt nen üti ki a gamepass.Calószínű hogy már az akciós gamepass előtt sem engedte volna a 300ft-os gpu-t.Hiába írja ki tovább kell lépni a fizetésig mindig,és ott a lényeg hogy mennyi lesz.Nekem is kiírta 4 profilra is a 300ft-is gpu akciót,de megvenni már csak 1-re engedte volna,ezért arra vettem meg a 3hó ganepass pc-ét.Kolléga nem nézte meg rendesen én úgy gondolom.Becsapós ez a 300ft/gpu.
-
T.Peter
őstag
Es oriic:
Ez vilagos, de a kerdes az volt hogy mennyi gari van egy UK-ben vasaroltra. Ehhez probaltam valami ervenyes leirast talalni. Plusz nekem az itthon UK. Netes leirasok alapjan tobb embernek is cserelik 3 honapon tul is pl a controller-t, hiaba 90 nap szerepel a dokumentumban es mondjak ugyanezt a support chat-en is. -
sith7
félisten
Le lehet szedni bármelyik COD - t úgy, hogy a Warzone - t ne szedje le ?
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
modecom1994
üzenetére
Ha megvetted a PC-s 300 forintos Game Passt, akkor a 300 forintos Ultimate-et kiütötte, az már 4190 Ft lesz.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Balázs0916
üzenetére
MS oldalán sem?
-
modecom1994
tag
Sziasztok vettem egy series x-et és pcn vettem hozzá pc-s gamepass előfizetést 3 hónap 300ft. beléptem konzolon és megszeretném venni egy 1 havi ultimate tagságot, irja is hogy 300ft de ha rámegyek akkor egyből 4190ft...
ugye ezt a 3+1 ultimatet szeretném -
Bep
őstag
válasz
homerhamm
üzenetére
World of Tanks-nél sem lehet dezertálni. Talán 2. vagy 3. alkalommal elkezd büntetni és durva szankció is lehet. Ha jön a postás akkor afk. Ha nem az elejétől vagy az akkor azt nem mindig bünteti. (Bár egy ideje hanyagolom a játékot, nem teljesen vagyok képben a változásokkal, de talán perma is lehet a vége, de azt nem egy-két nap összehozni)
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
homerhamm
üzenetére
Egy kilépésért még nem, de ha adott napon többször előfordul kaphatsz ideigelenes bant, ami lehet 1 óra, de akár 1 nap is. Nyilván attól függően, hogy korábban hányszort történt ilyesmi. Sokan ugye simán megcsinálják azt, hogy ragequitelnek, mert nem úgy megy a kör, ahogy. Na itt ez nem ajánlott

-
BITBOYS
addikt
válasz
pauliboy23
üzenetére
Közben behúztam a Vg cross gen-t, mert igazából nagyon bejött, nem akartam tovább pöcsölni

Simához képest nem tudom miben más, talán a 120Hz.. van erről esetleg valamerre leírás? Én nem találtam csak ilyen felületes részletezést, ami igazából semmitmondó. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Fél percig sem keresett nálam és betett azonnal...(Mondjuk amilyen csapattársakat kaptam, inkább kiléptem volna, de nem kísértem magam a bannal..
) -
T.Peter
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A UK MS weboldalrol letoltott warranty dokumentum "standard limited warranty"-kent 1 evet ir a console-ra es 90 napot a kiegeszitokre.
-
Steve1207
veterán
válasz
SaGa59
üzenetére
Nekem kapásból van vagy 10 SX játék a könyvtáramban, amit nem lehet. Jó dolog a felhő, de azért közel sincs meg a minőségi játékélmény még. Ha ennyivel megelégszik az ember akkor konzol is fölösleges, vesz egy kontrollert aztán játszik telefonon pl. És van aki elő se fizet ugye.
(#75998) l.skywalker: öö köszi, valaki mintha már úgy mondta volna legutóbb és úgy olvastam volna

-
toompa
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
A múltkor belefutottam egy garis gépbe. Fotózva volt a MS garancia oldala. 1 évet írt, lassan lejárt volna. Rákérdeztem az eladónàl, kint vette, 1 év gari van rá.
-
ρσгτσ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- Jövedelem
- World of Warships
- World of Tanks - MMO
- Magisk
- Anyagi helyzetek és életutak
- További aktív témák...
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Eladó Asus Rog Ally Z1 Extreme
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én amúgy egy hónap használat után nem szeretem annyira, a teljesen sima felületen jobban izzad a tenyerem, a gumírozás meg kb semmit nem jelent. Nekem jobban bejött a bordázott markolat teljes egészében. Viszont az előlap tetszik. Ha egyszer lejár a gari átpattintom az előlapot a sima feketére a fekete gombokkal

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát igen, csak 1x kell meglátni, megérezni..

Es ha megy a hasad?
IntelKiller7