Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zó
aktív tag
válasz
üzenetére
A Ninja Theory sosem volt párfős indie garázscég, az 8-13-as csapat sincs összhangban a játék stáblistájával. Amennyien pedig 2-n dolgoznak adott ideig, anyagilag nehezebb lesz profitot termelni (ami persze a Game Pass világában nehezebben mérhető), pláne hogy az PS4-en kapott esélyt a bevételtermelésre.
Személy szerint bírtam az első részt, de egyelőre nem látom, hogy miért kell neki folytatás. Mechanikailag kibővíteni? Ez sosem volt az NT erőssége. Van még mit a sztoriból elmesélni, hogy újra olyan érdekes legyen, mint az első rész volt, ráadásul akár nagyobb dózisban? Lehet, de egyelőre nem érzem.
Temetni nem temetem, de vérmes reményeket nem tudok hozzá fűzni, hiszen ha kis is sül belőle egy korrekt és indokolt folytatás, még az sem látszik, hogy olyan lesz, mellyel az Xbox név azonosítható. Lásd Halo, Gears vagy Forza. Mint hagyományos konzolt szemlélve, nagyon hiányzik a márkának, hogy legyenek ilyen játékok, melyek a mai napig jelenségnek számítanak.
-
homerhamm
veterán
Dying Lightba meg tudom nézni valahogy magamat kívülről?
-
boxmaci
aktív tag
Fogalmad sincs miről beszélsz. Joy-al és bitang (kb félmilliós!) kormány szettel is igazi élmény az FM.
Attól még, hogy te is fröcsögsz negatívan az nem jelent semmit, csak egy vélemény mint bármelyikünké. Amúgy ez a negatív fikázás már annyira elavult kezd lenni, amolyan csíkozzoknis tini gyerek kategória kb. Túl kéne már ezen lépni.
-
Moby
veterán
A reputációról meg legyen elég annyi, hogy a Dragon's Dogma 2 patch kintvan napok óta. PC-re, és PS-re. Xboxra meg majd jön valamikor. Nem tudjuk mikor.
Csoda? Aligha. Jött kb 10 darab DD2 lemez az egész országba. Jó hát orbánisztán nem tényező, de az arányok máshol sem jobbak.
Király. Szerintem ezen a ponton nem a Hellblade 2 sikeressége a kérdés. -
Moby
veterán
válasz
üzenetére
Engem rohadtul nem érdekel, hogy a Hellblade2 milyen lesz. Semmi szükségem arra a játékra, tőlem lehet szar is, teljesen mindegy. 12 egy tucat a story driven sétaszimulátorokból. Ellenben a FM rohadt fontos lett volna, hogy jó legyen, mert ez a zsáner köp a konzolokra. Szinte semmi nincs, csak amit a platformholderek kiadnak. ha az szar, akkor az sem. Ha ide is jönne egy AMS2, LMU, vagy bármi, nem volna különösebben érdekes. Bukott egy simcade, naés. Na a hellblade2 pont ilyen. Ha bukik, mindenki a vállát fogja vonogatni. Majd az xbox haterek röhögnek megint, hogy ez készült végtelenideig, de ez sokat nem számít (max megint a reputáció, annak meg már lassan mindegy)
-
JamesHun
addikt
muszáj már mint ugyan azoknak ugyan arról vitatkozni?
Mégis mit hisztek, hogy meggyőzitek a másikat, mikor már vagy 10x ment erről a vita.
Neked szar a Forza. Ezt tudja mindenki.
Másnak meg tetszik, illene ezen túllépni. -
törölt tag
Te tudod, meg a topikban itt mindenki hogy a leseszarom hozzáállás miatt lett olyan a Redfall amilyen. Nyílván ebben hibás az MS, mert nem képes a stúdióit irányban tartani, de ettől még a stúdió maga felelős azèrt amit kiad a kezei közül. Most azt hogy ÁtlagBélának ez úgy jön ke hogy szarazxbox, igazából nem számít semmit.
Példa. Főnök hagyja hogy azt csináljak amit akarok, ezèrt az elvègzendő munka az èn felelősègem, még akkor is ha a szar minőség miatt a főnökön csattan majd az ostor. Illetve a szar munkám miatt Béla projectje nem feltétlen lesz szintén szar.
Mert ugye ez az egész abból indult ki hogy ha a Motorsport szar, akkor a Hellblade II is az lesz.
-
Moby
veterán
válasz
üzenetére
Attól hogy az MS alá tartozik, még a stúdió a felelős a kiadott játék minőségéért, hisz jelenleg a rájuk se nézünk taktikát alkalmazza az Microsoft.
Vajon 10 jaátékosból mennyi tudja, hogy a Redfall melyik stúdió munkája?
Ha igaz is lenne, hogy az MS-nek nincs felelőssége csak azért, mert nem végzi el a munkát, sem számítana semmit. Minden bukás az elmúlt évek shitshowjában az xbox brandre égett rá. Nem lesz ez másként ezután sem, és ezért tart ott a reputáció, ahol. -
boxmaci
aktív tag
válasz
üzenetére
Eddig 400 óránál (a barátlistámon 9-en vannak előttem ebben!!) tartok a Forza-ban és ez önmagáért beszél úgy vélem. Nagyon jó játék (Igaz Series X-en játszom, nem a pocsék pécé verzióval) a vezetési élmény a legjobb amivel valaha játszottam, és full addiktívá tesz a multiplayer. Ez az én véleményem mondhat bárki bármit, számomra az a lényeg amit én mondok. Ez egy live service cucc, folyamatosan fejlesztik, és egész biztosan kikalapálják annyira, hogy még jobb lesz.

-
Moby
veterán
válasz
mcwolf79
üzenetére
Amíg Phil Spencer vezeti az xboxot, addig ebben nem lesz változás. Ő csak magát építette fel, nem az xboxot, de ez az "XBOX MEGMENTŐJE" státusz sem öregedett jól, pedig van benne munkája rendesen. Bár a játékokba tette volna a felét.
-
mcwolf79
veterán
válasz
üzenetére
Engem amúgy a Hellblade 2 nagyon nem érint , mert az elsőt sem bírtam végig játszani. Csak mivel magát a gépet szeretem remélem, hogy végre a MS szekere elkezd futni , és végre jönnek értelmes és színvonalas játékok az Xbox-ra.
Legyen jó és sikeres a Hellblade 2 , őszintén reménykedem benne . -
törölt tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Nekem 8, bár az ő "kudarcuknak" nem sok köze lesz a Hellblade II-höz, vagy bármelyik másik MS stúdió következő játékához.
Attól hogy az MS alá tartozik, még a stúdió a felelős a kiadott játék minőségéért, hisz jelenleg a rájuk se nézünk taktikát alkalmazza az Microsoft.
-
mcwolf79
veterán
válasz
üzenetére
Mellébeszélsz mint mindig .
Igen , szerettem volna vele játszani a megjelenés óta . Megvettem hozzá a Premium upgrade-et, de az, hogy a kampány 1 hónapig játszhatatlan volt az kiverte a biztosítékot.
7 év fejlesztés után és az MS -tal a hátuk mögött annyi dolguk lett volna , hogy megugorják a GT7 színvonalát . Nem sikerül , “sajnos” a közelében sincs . Én azután vettem meg a GT7-et, miután elegem lett a Turn10 töketlenkedéséből.
Persze majd most jön az , hogy a GT-nek volt 1,5 év előnye, és volt idejük kipatch-elni. Igaz megjelenéskor nem játszottam a GT-val, de azért akkor nem volt hangos a net, hogy milyen xar. A Turn10 túlvállalta magát , és ebbe a játék körüli hype -pal menthetetlenül belebuktak. A Poliphony nem akarta feltalálni a spanyol viaszt , kicsit biztonsági játékot játszottak , se sztem ők csináltak jól ebben az esetben . -
.LnB
titán
Amikor PC-re rákötöm a kontrollert usb kábellel, akkor a tölthető elemet érdemes kivenni? Tölti egyáltalán olyankor?
-
Bad Pritt
félisten
válasz
DaVE-1
üzenetére
Tudom, hogy sikeres volt, végig követtem a dev diary-ket anno és day1 vettem PS-re és nem is ez volt az első NT játékom, szóval tudom, mire képesek alapjáraton.
Azt meg majd meglátjuk, hogy a második rész sikeres lesz-e... vagyis valszeg sosem fogjuk megtudni, ha a MS utóbbi évekbeli kommunikációját vesszük alapul.
-
-
persil
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Nezd, ha "csak" szebb lesz, jobb/erdekesebb, uram bocsa' hosszabb sztorival, akkor mar baromi jo lesz.
Megis milyen elvarasokrol beszelunk? Legyen picit aramvonalasabb a harc, ezt ertem. De egy sztoriorientalt setaszimulatorrol beszelunk. Mit akartok bele, bazisepitest...? Autokat? De komolyan. Amit tudott az elso, azt tudja egy picit jobban es golden.
Gyakorlatilag, ha alapjaiban barmihez hozzanyulnak, vagy beleeroltetnek valami izzadtsagszagu baromsagot "kotelezo innovacio" cimen, akkor sokkal jobb esellyel lesz egy kalap szar, mintha "csak" hozza az elso resz minoseget.
Szrk.: az ms "mosdatas" meg mindig sokkal jobb, mint latatlanban temetni valamit, pusztan azert, mert.... Miert is? Ja, hogy csak ugy random. Írcsük.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
DaVE-1
üzenetére
Mintha csak az inflációval nőtt volna a keretük.

Irreleváns min dolgoznak még, meg mennyire kell kapkodniuk, ez a játékuk legyen több és jobb, mint az első, ha már volt rá ennyi idejük és Microsoft first partyként a világ összes pénzét elszórhatták rá. Ha csak annyit tud, mint a kiadói támogatás nélküli indie első rész az bizony kimeríti a fail kategóriát. -
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Jó, akkor szar lesz. Szántsuk is be a stúdiót mèg a megjelenés elött, az a biztos.
-
DaVE-1
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Persze hogy többszörös a büdzsé... te is annyit keresel mint 7 éve ugye? Nos gondolom nem..szóval te is többe kerülsz a munkahelyednek mint minden más, szóval alap hogy többe kerül a game mint az első került 7éve..Nem mellesleg máson is dolgoznak meg most már a MS-al a hátuk mögött nincs mire kapkodniuk. A MS láthatóan letojja ki mikorra készíti el a cuccost
-
DaVE-1
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Hellblade nem lesz fail. Az első se volt az kivéve azoknak akik nem is értem mit vártak.
Sétaszimulátor extrákkal. Ez az a kategória amit egyszerűen nem szabadna bezárni semmilyen keretek közé hogy exklúzív legyen mert eladásokban se hozna multiplatformként 2-3 milliónál többet mert ez rétegjáték.
Nézzél gameplayt elsőről és láthatód milyen lesz mivel full ugyanaz lesz csak más a sztori meg a helyszín + szebb kivitelben.. Ha az első nem tetszett lapozz , mivel ez sem fog.. -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Tudom hogy ilyen 2D-s sidescroller lesz, ezzel nincs bajom.
Godfallból nekem annyi maradt meg hogy olyan mint a Diabloban a Rift. Bemész, szétcsapsz mindenkit, végén van egy Boss. Közben szeded a lootot, szintet lépsz és kergeted a magasabb DPS-t.
Ha gameplay szempontjából hasonló a Towerborne, akkor már megéri majd letölteni.
-
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Engem csak a 21:9-es képarány fog zavarni.
Nem hiszem hogy minőségben rosszabb lesz mint az első rész.
-
Zin
őstag
S szerian gondolkodok,csak warzone 2.0- ázni akarok.PC-ről váltanék.Egér,Bill,füles menne az S szériára mivel azzal tudok FPS-t jatszani csak.Ez jó megoldás gyorsan nekem?Ki mit javasol,csak pár hetet vagyok itt, és játszani akarok,PC ami van 10 éves játszhatatlan kb 15-18 fps lehet...
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Uhh en videok alapjan pedig nagyon-nagyon varom. Kivancsi leszek
-
homerhamm
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nem baj, addig elleszek a GTA 6-al.
Az úgyis előbb jön ezekszerint. -
törölt tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ja hogy PC-n Insideres. Akkor hiába várom konzolon. Sokat nem várok tőle, de èrdekel. Rajzolt stílusa megfogott. Ha csak olyan bugyuta looter lesz, mint a Godfall, nekem már jó lesz.
-
törölt tag
Bejelentett Xbox 1stparty játékok 2024:
Ebből a Hellblade 2 meg Towerborne èrdekel. Esetleg kicsit talán az Indy.
-
Mrdevil
addikt
Srácok kérdés: game passt hány felé lehet osztani barmi módon?
-
AMD Power
titán
Elkezdtem ma a Diablo IV. Ezt a folyamatosan pofázó férfit, hol tudom kikapcsolni?
-
b3Ro
senior tag
Evil West
Ma végeztem vele, és nekem ez nagyon tetszett. A God of War ra emlékeztetett kicsit. Lineáris, arénabol arénába, jó a harc rendszer és az új fegyverek is ahogy halad vele az ember. New game + t idővel kezdek majd, ha leülepedett a játék, mert nem lehet mindent ki oldani első végig jatszasra, és van meg olyan upgrade ami tök jól fest skill fán.
Jah, és látvány sem rossz főleg a vége fele amikor már tapos a karakter mindent használva.
Simán megér egy próbát így hogy game pass-ba került. -
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Szerintem mindenképpen utalhatnának, ha már mi is támogatjuk őket a konzolvásárlással! Sőt, ha nincs konzolod akkor adhatnának ingyen, meg egy kis pénzt pár játékra!
-
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Vagy teljes áron megnyerte.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bad Pritt
félisten
-
Sziasztok!
Adott egy Xbox series kontroller, amit olykor iPhone- és iPad-al használok (csak ezzel a két eszközzel).
Létezik olyan módszer, hogy amikor a másik eszközön szeretném használni, akkor ne kelljen az egész párosítási folyamatot elölről végezni?
Vagy ennyire háklis ez a féle kontroller Apple termékekre?Például van egy Sony BT fejhallgatóm, ott nagyon rendben tudom egyik eszközről a másikra csatlakoztatni.
Csak berakom pairing módba a fejhallgatót és a kívánt eszközön BT menüben csatlakozni rá és semmi komplett újrapárosítás nem szükséges sohasem. -
axlfsi
veterán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Én azt olvastam, hogy ilyenkor ezen felhasználóknak adnak egy 80%-os kupont a következő generációs konzolhoz! Szerintem extrán fair tőlük, le a kalappal MS!!!
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Sőt, ha akcios az xbox, utalhatnanak penzt ha mar teljes aron megvetted.
-
axlfsi
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Több is mint 20, mert én még akkor az Enternetnél dolgoztam és kellemesen el lehetett vele ütni az időt ügyeletben ... és ez 2001 vagy 2002 volt (?)
UI.: na, megnéztem, 2003-as megjelenés (az első)

-
Roland861010
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ne is mond...
-
parandroid
félisten
válasz
l.skywalker
üzenetére
WoW-ban mostanra kb minden megvett kieg árát visza kellett volna fizetniük, mert ott mindig ingyenes lesz az összes korábbi, amikor jön az új.
p
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Roland861010
üzenetére
Van olyan játék amit bundliban adtak és később free 2 play lett, szóval ez még nem is olyan rossz helyzet
-
Redneck
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Ha valahányszor kaptam volna 10 cent kárpótlást megvásárolt játékok után amik bekerültek egy szolgáltatásba, vagy ingyen behúzhatók lettek valahol, már gazdag ember lennék.

Ez ilyen.AMD Power:
Én is tervezem hogy lenyomom, mert a gameplay trailer alapján tetszett. Fel is raktam múltkor, de Fos Cry 6 lett belőle.
-
eL Geri
őstag
Game Pass miatt, mint új Diablo 4 játékos lenne egy amatőr kérdésem:
Én azt hittem, hogy az “A” gombot nyomkodni kell az ütésekhez. De most elég csak folyamatosan nyomva tartanom és csépel, ameddig csak van ellenfél. Ez ugyan kontroller kímélőbb, de így eléggé minimalizálódott a feladatom.Valami automatikus segítség maradt nálam bekapcsolva?
-
Roland861010
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Igen
-
parandroid
félisten
válasz
Roland861010
üzenetére
Sőt, ha leárazzák, hogy a nem game passosok is olcsóbban vehessék, akkor is jár a kompenzáció annak, aki teljes áron vette, ugye?
p
-
negyven2
nagyúr
válasz
oriic
üzenetére
Ez az a játék, aminek az egyik beta-ja után a twitter (akkor talán még az volt a neve is) feed-em, tele volt olyan írásokkal, hogy ennyi volt minden multi FPS-nek, mert ez az új király, és marad is örökké?

De amúgy tényleg minden, influencer/streamer kb. úgy nyilatkozott róla, hogy nem létezik ennél jobb multiFPS...
Mármint láttam és olvastam már sok fizetett promócióban agyon dicsért játékról, de ennyire felsz*pott játékról (termékről), se előtte, se utána!
-
oriic
HÁZIGAZDA
xDefiant update:
Megjelenési dátum továbbra sincs, de jön egy új 12 órás béta, amihez...nincs dátum

-
törölt tag
válasz
Roland861010
üzenetére
lol.
-
icemad
nagyúr
válasz
axlfsi
üzenetére
Vampire Survivors megvan, de az nem ilyen jó. Brotato is ment egy ideig, az is hasonló. Tesla vs Lovecraft meg túl zártpályás nekem. Crimsonland nekem azért tetszik, mert ottmarad a pályán a vér meg a testrészek. Egy blitz mód alatt simán vörösre lehet festeni a pályát.
Meg az egész játék brutál jól van megoldva. Folyamatosan nehezedik. Én pl most a középső nehézség utolsó pályáján nem tudok továbbjutni Quest módban. És ez baromira idegesít, addig nem nyugszom, amíg nem lesz meg.
Sajnos hasonló remekművet nem találtam, pedig ez tényleg van vagy 20 éves játék. Nem értem miért nem "klónozzák". Egyébként a Crimsonland általában 3000 forint körül van, annyiért ajánlom mindenkinek. Tényleg jó. -
Roland861010
veterán
Én értem, hogy bekerült a D4 a Passba de akkor kaphatnánk kárpótlást ha már anno olyan csomagba vettük a gépet...
Legalább egy upgradet... -
AMD Power
titán
Maeglettem a Wild West-el. Szórakoztató egy játék volt.
-
axlfsi
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Uhh, a jo oreg Crimsonland, de imadtam a 2000-es evek elejen (akkor meg PC-n is jatszottam).
Ra is csodalkoztam nemregiben a DI-ba jott egy season, aminek resze egy jatekmod ugyanezen a "survival" mechanikara epul (Survivors Bane, ... roppantmod elveztem!
Vampire Survivors megvan? Nem pont az amit keresel, de azert nagyon hasonlit, egy probat meger (mobilra is van es ott ingyenes, illetve benne a GP-ban).
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Raspberry Pi 5 + Recalbox retro játékkonzol
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rég láttam ilyet.
(pedig még tudnám szerkeszteni)

IntelKiller7