Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
Két hét múlva Greedfall2! Azzal most mi lesz?!
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szep….
-
-
Dinomano
őstag
válasz
eL Geri
üzenetére
Dead Island 2-ön elgondolkoztam, hogy be kellene húzni...Anno sok-sok évvel ezelőtt játszottam az elsővel, de nem győzött meg. Repetatív volt+az újratermelődő loot-ok is idegesítettek, a co-op, lootolós játékmenete sem jött be igazán. Mennyiben más a 2. rész? Ugyanolyan, unalomba fulladó trancsír és loot?
-
l.skywalker
Topikgazda
Fizetésképtelenséget jelentett be a Nacon:
Press releases - Nacon Corporate -
bandi0000
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ez csak akkor jó, ha kihasználod a PVP-t benne, tehát kommunikálsz.
Volt, hogy véletlen lelőttem egy random embert akivel korábban bratyiztam, és miközben haldoklott teljesen szarul éreztem magam, hogy mit tettem
Illetve a másik véglet, amikor veled bratyiznak aztán hátbalőnek... Szóval mikor szembejön valaki mindig elkap a gyomorideg, hogy na most vajon mit tegyek
Ez a része az, ami érdekessé teszi
-
NoOne1976
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Mert az általad említett két cím pvp game, miközben az Arc Ridersben pont elkerülhető a pvp rész, mert nem az a lényege, hogy a másikat lelődd, ha úgy választasz lobbyt és szerencséd is van. Legalábbis a Reddit alapján abszolút életképes, hogy nagyjából pve a játék és az ellenfekek inkább segítik egymást. Van, akit pedig a loot jobban vonz, mint a kill tracker.
-
Norb79
addikt
válasz
üzenetére
További mahjong és passziánsz kommenteket vigyük át ide:
PC Game Pass - PROHARDVER! Hozzászólások
Hogy ne érje tényleg szó a ház elejét.
-
törölt tag
válasz
Norb79
üzenetére
PC only, a holland nyelvre állítólag az a megoldás, ha telepítesz egy másikat és a magyar elé rakod (működik, de minden windows alkalmazást átállít, ami nem feltétlenül hátrány), illetve találtam egy registry módosítást is, az is működik.
I modify register key HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\AppContainer\Storage\microsoft.microsoftmahjong_8wekyb3d8bbwe\ResourcesConfig -> value name ManifestLanguagesList. ****This value contains list languages. First abbreviation is dk, replace abbreviation en.
Game starts in english.
It works for me. :)
-
EmThor
addikt
Armatus demó került a Steam-re, azért ide írom, hogy akinek van lehetősége próbálja ki, mert GamePass-ba érkezik Day 1 és elég jó!
0.7.9.-es verziót ír, tehát hogy ebből mikor lesz 1.0 az kérdéses, talán nyár vége.
-
negyven2
nagyúr
Megint egy olyan vicces helyzet alakult ki, hogy az akciós Dead Island 2 alapjátéka drágább (2 815 Ft), mint a mindet is tartalmazó Ultimate kiadása akciós ára (2 595 Ft).
Mondjuk az oka igazából az, hogy az alap 85%-os kedvezményt kapott az eredeti 18 790 Ft-os árból,, míg az Ultimate meg 90%-ot a 25 990 Ft-os árból... -
Bad Pritt
félisten
Nálam is lepörgött a High on Life 2 stáblista, 1000G nem lesz meg szerintem, mert több missable is elkerült és nincs benne chapter select (szvsz. felfoghatatlan 2026-ban). Minden téren rosszabb, mint az első rész, tele van bugokkal, a poénok pár kivételtől eltekintve egyáltalán nem ülnek (
), a gördeszkázás pedig egyszerűen és nem intuitív, a fizikája szar és állandóan ellentétes dolgokat csinált a karakterem.a parkolóhelyes battle royale meg a Jar Jar poéncsomag mondjuk megnevettetett
Viszont ami mellett nem tudok elmenni: számomra ez az első játék, amit egyáltalán nem ajánlanék Series S-en. Itt már nem szimplán csúnyább a játék, mint a nagytestvéren, hanem konkrétan a játékmenetet is befolyásolja: a lumen hiánya (vagy hiányos implementálása, nem tudom, ez hogy történt itt) olyan sötétté és kontraszt nélkülivé teszi a játékot, hogy több küldetésnél is nehézkes volt megcsinálni, amit meg kell, mert egyszerűen nem látod a látnivalót. Nem játszom már annyit Xboxon, biztos volt korábban is hasonló (Wukongról láttam videókat, az is rémesen nézett ki), de ennyire rossz portot még nem láttam itt. -
-
törölt tag
válasz
Norb79
üzenetére
Úgy látom lassan ki leszünk itt utálva a PC-s meg mobilos játékok miatt.
Mondjuk ha a játékmenet is különbözik egy kicsit, ahogy írod, akkor még az is megbocsájtható, hogy nem Play Anywhere a játék.
Mondjuk nem tudom a Mahjongnál mennyi a prémium, de ha belegondolsz, hogy a Pasziánsznál 3690 forint 1 évre, az igazából semmi.
Hogy még offabb legyek, tavaly fedeztem fel a Google jutalmakat, ahol piszlicsáré összegeket kapsz fél perces kérdőívek kitöltéséért. 1000 forint körül sikerült összegyűjteni, de mivel folyamatosan járnak le a kapott összegek, így lassan el kéne költeni valamire. Elsősorban az e-könyveket nézegetem, nem kortárs klasszikus gyűjteményeket lehet kapni egy zsemle áráért.
-
Norb79
addikt
válasz
üzenetére
Egyébként én picit csalódott vagyok, és már tudom miért tettem félre a pc verziót.
A pc verzióban minden virág egy kategória, és minden más nem sztenderd kocka is egy kategória, szóval így klasszisokkal könnyebb, hogy nem kell pont ugyanolyan virág a párhoz, hanem virág-virág, tökmindegy. Telefonon nem így van.
Plusz a magyar Windows miatt hollandul van benne minden kiírva.
Remélem a telefonos is megkapja a prémiumságot! -
Dinomano
őstag
válasz
raziel01
üzenetére
Nem zavar ez a megoldás sem, csak annyiban, hogy rohadtul nem enged szétnézni sem a program. Ha nem a script szerint mész előre, hanem benéznél a sarkokba; vagy csak egyszerűen nézelődnél, és azonnal visszaterel. (tényleg pár métert enged csak letérni az "útról", és jön a penalty)...
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Pedig keszul.
-
pzstm
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Európában most is van...kishazánkról beszéltem.
-
pzstm
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Tuti….global vezetokent nalam is a KPI-ban Hungary elokelo helyet foglalt el mindig is
-
Czimby
addikt
válasz
Hoffer
üzenetére
Amikor kint van a nextgen tömegek adják el a prev gent.
Amit ír Norb79 jó alternatíva,a sima 1Tb gép 228e Ft + posta.
Bár nem vittem végig, lehet az ÁFA különbözetet hozzá adják.
És ugye onnan "csak" 2év garis gép jön.
negyven2
Lehet így van, de mintha azt olvastam volna, hogy másra kell a gyártási kapacitás és nem gyártják már az X-et. De egy percig sem mondom, hogy nem neked van igazad. -
Farkassacred
őstag
válasz
boxmaci
üzenetére
Hátha az új vezetővel, most újra lesz konzol is itthon ki tudja..
Az biztos, hogy Phil távozása most még több emberben ébresztette fel az "xbox dead:" gondolatot. Meglássuk mi sül ki ebből.
Ami felettem is látható, én ilyen series x vásárt már biztosan nem ajánlanék. Majd ha újra kapható lesz, vagy rendelhető lesz magyarul. -
Norb79
addikt
válasz
Hoffer
üzenetére
Átverés az alzás 270ezres ár.
Német xbox honlapról vagy olaszról rendeld meg, ahogy a rögzített kommentben van, vagy az MS fiókodhoz (nem az xboxoshoz, hanem a rendes MS fiókhoz, itt https://account.microsoft.com/ ) adj hozzá egy normális bankkártyát (értsd nem revolut, hanem rendes magyar banki visa vagy mastercard kártya), és ehhez a bankkártyához add meg a normál magyar címed, ahova az xboxot szeretnéd, hogy kiszállítsák, és akkor mondjuk a német honlapon vásárlásnál a fizetésnél kiválasztva a bankkártyát egyből a hozzá beadott magyar címet adja ki szállítási címnek, okét nyomsz és 2-3-4-5 nap alatt ki is hozzák.
Vásárlás közben nem tudsz magyar szállítási címet megadni csak a support segítségével, ahogy a rögzített kommentben van, de ha előre beadod a bankkártya adatokat, akkor ezzel se kell szarozni.270ért így 2 terás limited gépet tudsz venni, ugyanúgy garis az MS-nél, mint az itthon vásárolt, az 1 terás meg jóval olcsóbb (40k?50k? nem néztem mostanában).
-
AMD Power
titán
Ma bővült a család egy Series S-el. Már csak nekem kéne új gép a SX helyett, ha végre lenne.

-
-
Hoffer
őstag
Sziasztok,
Új Xbox X beszerzését ha nem sos akkor érdemes még halogatni az árak miatt? Zöld manónál most 270k, nem követtem de ez most jónak számít vagy esetleg mennyi volt BF alatt?
Forza 6 megjelenésekor szokott lenni esetleg Forza edition?
-
clizer
tag
Sziasztok!
Tapasztal valaki hálózati gondokat az utóbbi 2-3 napban? Xbox Series X-em van, és se a store, se a game pass nem jelenik eg normálisan, és mindig valami hibakódot ír ki, pedig a hálózatomon semmi változás nem történt, és tesztelésor minden okés, csak amikor bejelentkeznék a fiókomba, hibát ír egyfolytában.. -
boxmaci
aktív tag
Fogalmam sincs mi folyik itt, de újra Xbox reklámok vannak az utcán, TV-ben, Youtube -on. Ilyet kb a 360-as idők óta nem láttam. A Coca Cola most év elején indított egy Fanta Xbox nyeremény játékot amiben 3300db 1 hónapos Game Pass előfizetés nyerhető, összesen 10000+ ajándék. Nem úgy volt, hogy az MS kivonult itthonról, vagy ez már az új vezetés előszele? WTF?
-
Zó
senior tag
válasz
Dinomano
üzenetére
A BFBC2-ben is volt ilyen, sőt már az 5 méteres cső szélésre húzódva visszaküldött egy-egy helyen az út közepére. Akkor jöttem rá, hogy ahhoz képest bármely CoD is sandbox.
Nekem igazán amúgy a BC1 kampánya jött, szerencsére - nomen est omen - BC-s az is (bár én még PS3-on játszottam végig). Szórakoztató keveréke volt a Piszkos tizenkettőnek és a Kelly hőseinek modern háborúra szabva. A BC2 is jobban tetszett, mint a BF BF-ek, de éppen az említett megoldás iszonyúan zavaró volt. A BC1-ben más furcsagáok voltak persze (pl. a mentési rendszer egy pofátlan csalás volt a játékos mellett, és üres pályás backtrackhez vezetett).
-
Dinomano
őstag
válasz
eL Geri
üzenetére
BF 6 kampányban nagyon zavar, hogy elkolbászolni sem enged, kb. 5 méterre távolodhatsz el az akciótól, és már kapod a figyelmeztetést, hogy térj vissza a harctérre.
Nem panaszkodom, még így is jobban szeretem a BF-eket, mint a CoD-okat, a Battlefield-ben nem lehet ész nélkül rambózni, mint a CoD-okban. -
eL Geri
őstag
válasz
Czimby
üzenetére
Nincs ezzel baj, ettől szép az élet, hogy mások vagyunk. De én is le szerettem volna most írni, hogy én meg pont nem szerettem a BF 1 és V kampányát, mert végig azt éreztem, hogy ez nem kampány, hanem csak a multiplayer újrahasznosítása. Nagy terepek, inkább a lopakodást díjazó játékmenet.
Én az ilyen BF 6 (vagy klasszikus COD) kampányokat szeretem, lineáris, bekorlátolt, "agyatlan megyek előre" akció, látványos vágásokkal.
-
Norb79
addikt
válasz
üzenetére
Nem. Két külön játéknak tekinti, hiába ugyanaz. Ugyanazok az acsik is, de az iOSen csináltam havi feladatból gyémántot, ott meg is van, a pc-n nem, ott nincs is meg, hiába ugyanaz a játék és ugyanaz a feladat és ugyanaz az acsi, külön “verzió”, szóval külön acsi pool.

Viszont duplázva 2x 1000gs-t ad!
Azért vmi történik mert a telefonos xbox appban már nem jelenik meg duplán (külön soron a pc, külön soron az iOS verzió), pedig tegnap még duplán volt, ma már csak a pc-s gamescoret látom ott.Meglássuk mi lesz, ha gamepassba kerül!
-
-
törölt tag
válasz
Norb79
üzenetére
Gondolom akkor Androidnál is így van, de legalább ami közös a két platformon, azt gondolom itt is elszámolja?
Döglött Róka #150931: igen, régen "mindenki" fénykardozni akart, aztán azt mára kicsit túltolták, úgyhogy kellett egy kis váltás. Ugyanez volt a II. Világháborús FPS-eknél, hogy egy idő után már sok volt, aztán most meg a modern a sok, bár én már elég régen meguntam őket, a szomszédos háború meg valahogy nem hozta meg a kedvemet, hogy ilyenekkel játsszak.
Mondjuk most például a GPU-nak és a Fortnite Crewnak köszönhetően utóbbi kapott el, de olyan szinten, hogy én is csak pislogok. Ha már van lehetőség V-Buckokat kiszedni, akkor nem hagyom ott, ráadásul még élvezem is.
-
Dinomano
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Érdekes, nekem a BF 1 és BF V tetszett... Most nyüstölöm épp én is a BF 6 kampányát... Nem rossz, de rohadtul az az érzésem van, mintha már játszottam volna ugyanezt. A játékmenet, gunplay menti, mert jó, de a sztori teljesen átlag, a karakterek is; pályák úgyszintén.
Ez nem feltétlen a BF hibája. A modern hadszinteret, akárcsak a WWII settinget, túltolta és unalomig járatta a CoD. -
realcamp
csendes tag
Meddig tolható a Battlefield 6 kampánya ingyen? Csak a hétvégén?
Még nem fejezte be a letöltést, de ha éjféltől már nem játszható, akkor hagyom a fenébe -
EmThor
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Szia, nem mert bár be lehet jelentkezni 2 helyen 1 időben, a játékból ki fog dobni.
Megoldás: SS-en töltsd le a játékokat, és állítsd be home konzolnak. így a fiad a saját újonnan létrehozott accountjával fog tudni játszani.
Vagy van account.microsoft.com-on ilyen family csoportba ha beveszed az ő létrehozandó új acc-ját. De az nem tudom pontosan hogy megy és megoldást jelent e.
-
törölt tag
-
AMD Power
titán
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Neked ,hogy tetszett a az Outlaws? Én is most fejeztem be pár napja.
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Technikai kérdés! Van most nekem itthon a SX. A fiam szeretne egy SS. Ha megveszem és berakom a szobájába, az én account-al ott is belépek , akkor "párhuzamosan" mind a két helyen tudunk akár játszani a két gépen. Pl én GTA, ő meg a szobában FiFA-ik, egyidőben. Köszönöm szépen!
-
hadam98
senior tag
Elkezdett játszani is az új Xbox CEO. Itt a profilja.
Twitteren kérdezi kinek mi a kedvenc játékai.
-
eL Geri
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Nekem is NAGYON bejött most a BF6 kampánya. Tudom, hogy csak 6 óra, de csak a felére van időm a hétvégén.
A story lehet hogy semmi, de kit érdekel. Viszont a látvány (HDR tv-n nagyon jó), a gunplay, a hangok… baromi jó!
Egyszer majd egy év múlva egy hónap EA play befizetéssel befejezem majd!
-
Döglött Róka
veterán
Most hogy vegigjatszottam az SW Outlawst nekialltam az Avatarnak, igy 5 ora utan megerte ra varni.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Nincs hagyományos kampány, a Warzone pályán játszódó online coop az egész, játszhatod végig ha akarod csak egyedül, de menet közben nem lehet leállítani. Mármint az adott küldetést amit elindítottál.
-
szarnyasdino
tag
BO 7 kapcsán.. Nem olvastam semmit nagyon a játékról azon kivül hogy szét lett fikázva,de tényleg nem lehet menteni a kampányban magyarán egyhuzamba kell letolni az egészet?
-
homerhamm
veterán
Komolyan mondom ez a Sonic Generation így a vége felé nem játékélmény, hanem nettó kib*szás.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Rosszul tudod, mert ha akarnek se tudnek
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Ha jól tudom te nem is tudnál spekulálni ilyen témában
-
matex
aktív tag
Alza+ előfizetéssel a SteelSeries Arctis Nova 7P 43.190.-, a Media Marktban 49.900.-
Ajánlott ez a modell? A legtöbb helyen a leírásban csak a PC és a PS szerepel, de gondolom az XBOX-szal is kompatibilis.
-
lmno
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Mondjuk 88 óta ott volt az MS-nél, 2001 óta az Xbox részlegen, tehát akár a haláláig is vezethette volna

-
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Én igen!
A kapitány a hajóval süllyed el!
Amúgy Satya is mehetne már... Tudom, mióta ő a góré, azóta az MS nyomtatja a pénzt, de a lakossági dolgaink szerintem azóta vannak lejtmenetben... -
negyven2
nagyúr
válasz
pzstm
üzenetére
Nem, csak annyit, hogy elég sok ismert/híres személynél tudni, hogy ezt használták a fogyásra. És jópár esetben, némelyiküknél is azt lehet alapból látni, hogy nem jól néznek ki. Bár ehhez nem kell ilyen szert szedni, vagy nem ezt. Pl. néz rá, hogy egy Kevin Smith vagy Jonah Hill hogy néz ki ma néhány felvételen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- Parfüm topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

PC only, a holland nyelvre állítólag az a megoldás, ha telepítesz egy másikat és a magyar elé rakod (működik, de minden windows alkalmazást átállít, ami nem feltétlenül hátrány), illetve találtam egy registry módosítást is, az is működik.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

PC-s xbox kliensben látszik külön még ma is. Felső a PC verzió, alsó az iOS, a neve is más a kettőnek.

Az egyik beaktivált GPU kódomnak köszönhetően hamarosan "végzek" a Solitaire-rel, gondolom ennél is valami reklámmentes, prémium előfizetést fog aktiválni? Még nem kezdtem el, de akkor így ez lesz a következő.