Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
veterán
-
negyven2
nagyúr
Xbox esetében nem magáról a konzolra gondoltam, hanem konkrétan mind ami az Xbox-hoz tartozik... igaz ennek a Microsoft Gaming a hivatalos neve). A konzolok eladásaiból származó bevétel persze, hogy bezuhant. De a teljes bevétel (nem profit), így is $5.985 milliárd volt. 25Q2-ben $6.58 milliárd, 24Q2-ben meg $7.1 milliárd (de a 24Q2-es adat az 49%-al volt több mint a 23Q2, mert ugye ekkor kerültek be az ABK-ből származó bevételek is).
De igen, ettől még csökkenő tendenciát mutatnak bevételek, de ahogy írják (állítják) ez főként a konzoleladások csökkenése és a first party játékok gyengébb teljesítménye miatt van (mert szerintük a tavalyi játékfelhozataluk azért erősebb volt ebben az időszakban azért)!
De azért még mindig vicces látni, hogy az ilyen üzleti beszámolók után nagyon felerősödnek azok a hangok, hogy akkor "Game Over Xbox"... ez megy lassan 13 éve, de nem igazán akar még meg*gleni az Xbox. De ahogy minden év a Linux éve (lesz), úgy most már lassan minden év/negyedév az Xbox vége lesz!
-
icemad
nagyúr
Pl nokia. Azt viszont én is sajnálnám, ha csomó ip menne a süllyesztőbe, amiknek a jogai meg náluk vannak.
Az meg a másik dolog, hogy a régi kitartó xboxosoknak mit üzennek ezzel a hozzáállással. Xbox classic óta van itthon minden is tőlük, jelenleg 2 xbox 360, az egyik kormánnyal, a másik kinectel, meg egy series s és series x. De az új "konzolt" nem fogom megvenni. -
EmThor
addikt
Fatal frame 2 remake
[link]XSX 2160 30fps
XSS 1440 30fps -
frankdelgado
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Kiadnak egy egyedileg összeállított masinát, amin win11 állítólagos játékosbarát verziója és a játékok pc-s verziója fog futni. És ezt qrwa nagy innovációnak tartják. Hogyan is nevezzük az ilyet? A sok év hátsó padban ülés után már szabadulnának ettől az egész konzolbizniztől. A Series sorozat az utolsó konzolgépük.
-
30z.Samu
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Az még odébb van.
-
30z.Samu
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Mivel bejelentették hogy jön a konzol, gondolom a következő generációt még lezongorázzák és ott dől el minden.
-
sz_b
tag
válasz
negyven2
üzenetére
Nekem ez alapján nem úgy tűnik hogy a harmadik legjobb negyedév lett bevétel szempontjából. Amúgy is mind1 hogy mennyi a bevétel a profit ami számít. Hiába tűnik soknak a bevétel (miután bevásároltak x stúdióból/kiadóból nem meglepő) ha ezek mellé a kiadási oldal is megnőtt.
Xbox hardware revenue in holiday 2025 was less than what was generated back in Starfield's launch quarter in September 2023
Jul-Sep: 2023~$753M
Oct-Dec 2025: ~$688M
$688M is the lowest holiday $ performance since 2014, prior lowest was 2019's ~$820M -
-
negyven2
nagyúr
válasz
Fox Mulder
üzenetére
A poén az, hogy kb. erre számítottak az MS-nél is hogy a 26Q2-es (2025. október 1 - december 31) időszakában lesz majd visszaesés minden területén (pár százalékkal azért jobbra számítottak!
Ugye az előző időszak (25Q2) a második legjobb évet hozta bevétel szempontjából az Xbox részlegnek (a mostani elvileg a harmadik legjobb lett a visszaesés ellenére is).
Egyébként a következő negyedévben is lesz visszaesés az MS szerint (vagyis a 26Q3 is rosszabb lesz mint a 25Q3).
-
lmno
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Azért az idők végezetéig nem működik ez, lásd GP emelések.
-
lmno
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Addig xarod le amíg nem húzzák le a rolót és szántják be az egészet
Az új Xbox konzol hardvernek továbbra se látom értelmét, és ezek alapján nem is nagyon tűnik reálisnak. -
Bad Pritt
félisten
Microsoft CFO Admits Xbox Revenue Was 'Below Expectations' In FY26 Q2
Jár hozzá bullshit is, ha valaki erre lenne igénye.

-
NyMRooD
addikt
2025 Október-December, szerintük a játékbevétel és a service visszaesés is a CoD gyengélkedése miatt van.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Fox Mulder
üzenetére
Csoda, hogy csak ennyit esett.
-
-
EmThor
addikt
Microsoft Gaming Revenue Q2: Gaming (-9%), Hardware (-32%), Content and Services (-5%);
Hát ez nem túl jó
-
icemad
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nekem meg pont tetszik, hogy kb egyszínű az egész. Hála istennek nincs rajta semmi villogó lófasz. Azt is tarkón kellene vágni, aki kitalálta.
-
EmThor
addikt
Hyperkin competitor
-
dolko1944
csendes tag
Sziasztok!
Tavaly decemberig bírta drift nélkül az xsxhez járó gyári kontroller. Úgy gondoltam eljött az ideje a hall szenzornak, Kontrollerdoki be is építette, rendben vissza is kaptam, kifizettem a mestert, pipa. A gyári kontrollerrel soha (SOHA!) semmilyen cstalkozási probléma nem volt.
Van hogy ketten játszunk a géppel, ezért vettem egy második, új kontrollert is. Az overcooked 2-ben mikor először egyszerre játszottunk a két kontrollerrel már jött némi szinkronizálási hiba, de azt még egy pár perces full ideges összevissza nyomkodással valahogy megoldottunk. Viszont azóta a hall szenzoros darab pokoljáráson van. Állandóan ledobja a gép a kontrollert, elkezd villogni a logó és egy teljesen random idő (2-3mp-től akár percekig, újraszinkronizálás gomb stb.) elteltével nagy nehezen visszaengedi, majd ez ismétlődik akárhányszor. Az utóbbi néhány hétben javult a dolog általában egy 30-40 percet hibátlanul lehoz majd amilyen kedve van egyszer vagy akárhányszor újból ledob, és úgy enged vissza amilyen napja van.
Amik nagyjából állandóak: Vezetékes csatlakozással nem tapasztalom, az új nem hall szenzoros kontrollerrel semmi baj. Az átalakítás előtt a kontrollerrel nagyjából bárhova mentem a lakásban nem dobta le, most erre sokkal érzékenyebb és hamar elveszti a kapcsolatot ha elmozdulok a gép elől. A gépet változatlan környezetben használom évek óta. Ja és decemberben új akksikat is vettem mindkét kontiba. Kontrollerdoki elmondása szerint még sosem tapasztalt ilyet, mondta is küldjem vissza és ránéz, ez egyelőre nem történt meg. A youtubeon meg redditen ilyen esetekre ajánlott módszereken túl vagyok, frissítés, kapcsold ki húzd ki stb, tartsd nyomva a szinkronizálási gombot stb. Semmi sem segített.
Van bárkinek, bármilyen ötlete?
-
nexus6
aktív tag
válasz
hentes555
üzenetére
marketplace újítás volt ez a jófogásos beszúrt hirdetés, én a helyi hirdetések szűrésével kivettem ezeket. szoktam nézni én is a serieseket, mert nekem is egy one x-em van. én sajnos sajnálok kiadni 180 ezret egy olyan gépért amin nincs garancia... az S gépek is majdnem hasonlóak. én az ac shadows miatt néztem az s gépeket, de inkább a felhőből játszok majd (veszek normálisabb gpu-t brutál áron)
-
EmThor
addikt
Megnéztem a médiacenternek használt n100as procival szerelt kínai mini pc-n chrome böngészőben a cloud gaming-et és meglepően fasza volt, képminőség is mintha szebb lenne mint volt fél- egy éve.

A menü szerencsére nagyon hasonlít a konzolon használatban levőhöz, szóval ez is approved, örülök neki!
És a hynix memóriagyártóval kötött valami nagy bizniszt is az MS

Plusz gyerkőc beteg, itthon van, kifarmoltattam vele a Peppából az 1000/1000 acsit, így 10.5 év után lassan meg lesz a 100k pont
-
Dinomano
őstag
Forza Horizon 2 presents Fats and Furious-hoz valakinek volt szerencséje? Ez anno Mission és autó pack volt? Azt nézem, hogy valamikor volt ingyen letölthetőbe, de kb. beszerezhetetlen azóta (legális és khm...egyébb forrásból is.)
Ha nem hazudik a net, akkor volt ez X One-ra és X360-ra is? -
Dinomano
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Megpróbáltam behúzni melóhelyen, de a google fiókommal akar biztonsági kulcsot létrehozni, ami sehogy sem megy bejelentkezés után, visszadob hibaüzenettel. (A tököm már ezekbe a túlbiztosított megoldásokba...)
-
homerhamm
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Világvége szimulátor?
-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyenes játék:
ATOLL: The Game -
cidalain
veterán
Üdv. Van egy sima Series controllerem, aminek az egyik analógjáról elkezdett lemállani a gumi.
Viszonylag egyszerű a cseréje úgy néztem, megcsinálnám magam.
No de milyen thumbsticket vegyek? Van valami bevált típus, rendelési hely?
Aliexpress tele van ilyen 2-5 dolcsis joy karokkal. Szabad onnan venni ilyesmit? Láttam ott aluból is, bár az nem tűnik gumisnak, csak anyagában recézett. Jobb lehet ez?
A csere után tennék rá szilikon cap-et, hogy legközelebb ne járjak így. -
Baltazár123
őstag
válasz
hentes555
üzenetére
Ez valószínűleg mind csalás. Tóth István nevű a marketen átb.szta ismerősömet, aki volt annyira hülye, hogy elutalt neki valamennyi előleget. Se a foxpost nem működött, se a visszautalás, kamu AI-al készített képeket mutogatott neki, hogy ő márpedig feladta, meg visszautalta, aztán felszívódott egyszercsak. A wise-al beszélt, azt mondták, hogy hivatalos rendőri megkeresésre kiadják a rendőröknek a számlanyitó adatait.
Amúgy nem hiszem, hogy ugyanaz a két ember, bár ezek kamu nevek valószínűleg. 10e forint alatt van a kár, úgyhogy elkárolja inkább, az ideje meg a mérlgelődés nem ér annyit.
Személyes átvétel, vagy inkább engedd el a fenébe az ilyen kilométerekről csalásszagú hirdetéseket. Aműgy elképesztő pofátlanok lettek és nem értem miért, amikor a hatóság le tudja őket nyomozni számlaszám, de akár IP cím alapján is. Az más kérdés, hogy hajlandóak-e egyáltalán a kisujjukat megmozdítani. Na mindegy ez már off nagyon.A lényeg, hogy megne vedd egyiket se. Aprón jó értékeléses eladó és személyes átvétel, próba lehetőség ha van, az előny.
-
pzstm
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Nekem default ugy jott be
-
homerhamm
veterán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Mondjuk az az én képemen már van.
-
negyven2
nagyúr
Az (jelenleg csak public preview mode-ban elérhető) Xbox Cloud Gaming "kettő" új kinézete!
Try the New Xbox Cloud Gaming Web Experience — Now in Public Preview - Xbox Wire

A Better xCloud jelenleg nem működik még ezekkel a felületetek, de már készül hozzá a javítás!
-
homerhamm
veterán
De unalmas ez a Highguard, pedig még csak a trainingnél járok.

Ennyi volt, ki is léptem, ezért megérte.
Már látom előre a szerverlekapcsolásról szóló híreket.
Na megyek vissza GTA-ni. -
frankdelgado
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Ja tényleg köcsögös
, ilyen kézműves edényeket kell csinálni és azzal bohóckodni. Ez komolyan meg fogja dobni a ganépass előfizetők számát. Aztán ott van a kutyás cucc a Reinkarnáció szörnyei, ami ilyen japó manga agymenés. A Mesécskében úgy jelentik be a "megalkothatod a saját karakteredet" mintha ez lenne az első ilyen játék. Aztán meg ugye ott van FH6 ami legnagyobb újítása - dobpörgés - , hogy JAPÁNBAN lehet csapatni. Na jó a Mesécske még engem is érdekel egy kicsit, mert állítólag bárkit meg lehet majd pajszerolni benne. Megállapítom, hogy az MS-nél ezek zsenik.
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Először köszöntök mindenkit a topikban

Szeretnék venni egy Series S-t a mostani One S helyett, nézegettem a hirdetéseket Marketplacen és Jófogáson is és rengeteg hirdetés van feladva, ami kb. teljesen ugyanaz a szöveg, pedig más a képen szereplő kontrollerek színe, illetve a vásárlások dátuma is van hogy ugyanaz. FB Marketplacen csak a piros kontrolleresből 5-10 tök ugyanolyan hirdetés van. Közös mindegyikben, hogyha rákattintok a Jófogás linkre, akkor 404-et dob, hirdetés törölve.

Most ezek valami kamu hirdetések lennének?
Vagy itt van pl. egy, aminél full ugyanaz a kép, különböző helyszínek megjelölve, 3/2-nél tiltott felhasználó szerepel. Ráírtam erre a Tóth Istvánra, normálisan válaszolt, hogy péntektől személyesen átvehető, ezért nem is értem, hogy ez most mi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
soundsonic
üzenetére
Elvileg nem, legalábbis nincs rá semmilyen kiírás vagy utalás.
-
icemad
nagyúr
válasz
eL Geri
üzenetére
Na én a nevüket meg nem mondom már. Nemrég volt az xbox developer direct bemutató. [link] Ott mutatták ezeket, mint idei megjelenés.
A Fable nálam nagyon várós, ez a kutyás cucc is tetszik. Gondolom más "komolyabb" játékot is mutattak volna, ha aktuális lenne az idei megjelenés. De se State of Decay 3, se Fallout 5, se tes6, se semmi hasonló. Szóval szerintem ez a 4 cím lesz a csúcs idén. De most aztán tényleg ne legyen igazam.
-
soundsonic
aktív tag
Szerintetek a Marathon az play anywhere xboxon? Amúgy szenzációs az új trailerjük, kb semmit nem tudni meg belőle, de én lehet tennék vele egy próbát.
-
icemad
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
A második rész nagyon jó volt. Ha a harmadik kb ilyen lesz, jobb grafikával és valami történetet is hegesztenek alá, akkor jó lesz az. Nem lehet minden szar, ami Ms.
-
Steve1207
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
-
Baltazár123
őstag
egy kérdés, meg lehet valahol nézni, hogy mennyi volt eddig legolcsóbban az indiana jones játék, alap verzió? Mindenképpen xbox-ra akarom megvenni, mert PC/xbox-on játszanánk vegyesben, de nem tudom, hogy kb 56EUR ár, amit találtam mennyire barátságos. Amúgy elég drága játék
-
Dinomano
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Végül is, fel is lehetne nyomni őket...

-
frankdelgado
őstag
válasz
Dinomano
üzenetére
Persze, teljesen legális

Védelmet biztosító műszaki intézkedés kijátszása
386. § (1) Aki a szerzői jogról szóló törvényben meghatározott hatásos műszaki intézkedést haszonszerzés végett megkerüli, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.(2) Az (1) bekezdés szerint büntetendő, aki a szerzői jogról szóló törvényben meghatározott hatásos műszaki intézkedés megkerülése céljából
a) az ehhez szükséges eszközt, terméket, számítástechnikai programot, berendezést vagy felszerelést készít, előállít, átad, hozzáférhetővé tesz, vagy forgalomba hoz,Hatásos műszaki intézkedés röviden: másolásvédelem. Konzolok esetében maga a konzol is az.
-
Dinomano
őstag
válasz
Redneck
üzenetére
Én olyan szinten vagyok lemaradva, hogy X360-on most játszom a FH 1-et. Utána következik a FH 2... (Még ha a 360 verzió gyengébb is, mint a One-os. 360-on tudom kijátszani csak...)
Rendesen berántott amúgy.. Easy-n nyomom, kb. 40%-os bónuszt kapok a pár kikapcsolt segítség miatt. -
Dinomano
őstag
Em@gon nézelődtem... Az mennyire legális, hogy PS4-es jailbreak kit-et árulnak ezen a piactéren?
-
Norb79
addikt
válasz
balintka
üzenetére
Konzolon még éppen csak belenéztem, ugyanaz a körmenü van, ami az anno1800 console editionnál, amit viszont "ezreztem", szóval elég jól ismerem az irányítást, építkezni szuper, egységeket irányítani már kevésbé.
Viszont xboxon is támogatja az egérbillt az aoe2de.
Az anno1800 nem, az anno117 meg igen. Utóbbi még a felhős játékban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az új Xbox konzol hardvernek továbbra se látom értelmét, és ezek alapján nem is nagyon tűnik reálisnak.

Na megyek vissza GTA-ni.