- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankdelgado
őstag
Egy olyan variàció, amiben ott vannak a belsőss címek oszt annyi, egy jó àrazàssal mèg vonzó is lehet az olyanoknak akik nem güzülnek a jàtèkgèp előtt naphosszat. Ezt megspèkelve egy jo helixxel meg jàtèkokkal mèg az is lehet, h egyszer egy màsik topikban mèg elismerően fogok megnyilvànulni az xboxal kapcsolatban.
-
Norb79
addikt
Azért most megint ott tartunk, hogy a kék oldalon a szolgáltatás maximuma 300 forinttal olcsóbb havonta, de cserébe:
- nincs benne day1 játék, se saját, se másoké
- nincs benne minden saját fejlesztésű/kiadású játék
- nincs benne pc játék
- nincs benne fortnite crew (nekem is 0 másodpercem van benne, de ettől függetlenül a minecrafttal összevethető mennyiségű ember tolja, és az százmilliókkal odébb van, mint bármi amivel valaha játszottál, szóval ez nem ilyen legyintős dolog)
- kisebb "könyvtár"
- nincs benne EA playÉs lehet van más is amivel spórol a sony, hogy 300 forinttal olcsóbban adja havonta a legnagyobb előfizetését, de akkor gondoljuk azt, hogy ezek mindegyike 50-50 forintot ér havonta, mert ugye ez a plusz szolgáltatás plusz 300 forintért.

Az ubi classic az meg pont mindkettőben benne van, annyi különbséggel, hogy az MS-nél pc-re is, szóval náluk a homm2-3 is a része az előfizetésnek, a sonynál meg nem. Lehet ez is 50 forintot ér.
-
Döglött Róka
veterán
Ennek nagyon egyszeru oka van, az MHR switch majd pc release volt, ha jol emlekszem majd egy evet kellett varni az xbox es ps portra. Ket kulon branch lett es az update release csuszassal jott ki a kesobbi branchen. Ezert nincs crossplay konzol-msstore es a switch-steam verzio kozott.
-
GoTReX
őstag
Igen, igazad van. Így be lehetne nyúlni minden Expansiont. Több éve van, csak van hogy megfeledkezem róla és pár napig nem töltöm újra. Akkor vetődött fel a kérdés hogyha kiesik alóla a GP akkor Dio is blokkolva van-e. Vagy ha esetleg kiveszik a jövőben a listából, mert az is benne van sajnos.
-
NyMRooD
addikt
Nem a Helix-ről beszéltünk, hanem a windows-os nyitásról és azt sem mondtam, hogy nem lesz ez népszerű, csak azt, hogy inkább azoknak szól akik pc-re váltanak xbox-ról vagy másik konzolról mint azoknak akiknek már eleve a pc a fő platform.
Illetve megjegyeztem, hogy engem jobban érdekel a fordított irány, tehát pc játékok a helix-en.
-
NyMRooD
addikt
Milyen példák vannak a multis limitációra? Illetve miket engednek be? Mert ha van olyan ami csak xbox + windows store, azokért nem nagy kár (steam-es szemmel), mivel ott is van elég játékos és az nem teljes cross multi, viszont ha az van, hogy xbox+winstore+ps+ninti és ebből marad ki a steam az már nagy gáz mivel egy minden platformot érintő cross multi amiből a steam kimarad.
Az nekem nem cross save, az a live-hoz járó save, az annak a szolgáltatásnak a része, ha egy játéknál így van megoldva a cross save, ott bizony ps és ninti userek is kimaradnak és tudtommal ezért ők sem váltanak, nem hiszem, hogy a steam usereknél ez máshogy lenne.
Szóval szerintem ez a nyitás egy jó dolog az MS részéről, de ez elsősorban az xbox usereknek szól:
- maradhatnak ugyan annál a környezetnél
- játszhatnak ugyan azzal a társasággal
- ott folytathatják a játékaikat ahol abba hagyták
- megmarad az xbox könyvtár pc-n és elérhető is lesz
- elég egyszer megvenni a játékokat -
Frod
addikt
Igen, a kettő közül egyértelműen a DL a komolyabb/komorabb hangvételű, míg a DI tényleg ez a "nagyon badass arc vagyok, miközben repkednek a belsőségek" vonal.
(ami véleményem szerint amúgy nem baj, mert így élesebben el van választva a két játék)
Pl az egyik npc valami régi rocksztár, aki alsónadrágban téblábol a házában, és annyira szét van cuccozva, hogy fogalma nincs semmiről. -
Farkassacred
őstag
-
negyven2
nagyúr
Elég sok játék esetében érezni ezt és a poén az, hogy a legtöbb esetben elvileg sem erőforrásban, sem munkában nem jelente sokat ezek megléte. Hogy aztán miért is tűntek el ezek a dolgok? Elvileg azért, mert a mainstream játékosok többséget nagyon nem érdekli. Elég csak megnézni, hogy minden évben mik vannak a legtöbbet eladott játékok listájának a top 10/20-as részében (kicsit nehéz, mert a legtöbb nem a konkrét példányokat nézik, hanem a bevételt). Alapvetően ugyan azok a címek (elég abba belegondolni, hogy a 12 éves GTA V-ből, 2025-ben is elment valószínűleg t20 millió példány), amik esetében maximum annyi a változás, hogy idén egy újabb rész jött ki belőle (lásd EAFC/CoD/NFL/NBA/Minecraft... etc.).
És amíg ez a felállás a játékiparban (konkrétan mindig is ez volt a fellálás, és amikor esetleg nem... na az volt az anomália), addig úgy lehetnek vele, hogy minek ide komoly változás, ha ennyi is elég ahhoz, hogy sz*rrá keressük magunkat, mert a játékosok úgyis megveszik.
Igen azt írtam, hogy szeretnének a játkosok fejlődést, de a legtöbbnek annyi is elég, hogy jön 4 új funkció az idei EAFC-be, vagy CoD-ba). És mivel elvárják, hogy legyen új EAFC/CoD/NBA minden évben ezért bár a sort játékok esetében valószínűleg nem annyira gond, de egy CoD esetében azért tudjuk, hogy valószínűleg az éves megjelenés és az átlag 3 éves fejlesztési idő miatt valószínűleg brutálisan sok pénzbe kerülnek. A 2020-as BO Cold War $700 milliós, de a 2015-ös BO3 is olyan 550 milliós lifetime (fejlesztési, marketing és post launch költségek) költségvetést kapott... mennyi lehet akkor egy mostani rész? -
Dinomano
őstag
Red Dead Revolvert anno kijátszottam PS2-ön, Final VII meg PS1-en pörgött ki, nagyon-nagyon régen. Újra nem állnék neki.
Psychonauts-ot kb. 3X játszottam ki a közepéig. Jó+aranyos, de a maga korában sem volt a legszebb, a szögletessége meg zavar már. Megvan a steam könyvtáramban, a 2. résszel együtt. A másodikat tervezem kipörgetni.icemad: Imperium Galactica 2!
Azok a renderek... Mai napig szépek.
Ami nagy kedvenc még, és szerintem megelőzte a korát: Homeworld. -
Dinomano
őstag
HL 2, Doom 3, Quake 4 örök, a PS2 éra játékai kompromisszumokkal élvezhető. PS1-ig már nem tudnék visszamenni, már csak tudom, hogy a nosztalgia szépíti meg. Nagyon régi játékokból van, hogy már csak videót merek nézni. (Bioforge, régi Lucasarts game-ek...)
Filmek terén nemrég a '70-es évek "nagyjait" daráltam le. Valamint régi '80-as évekbeli sci-fiket, amik vagy kimaradtak vagy gyerekkoromban láttam félig-meddig, németül... -
homerhamm
veterán
Én még jövőre még az új Styx játékot várok. Meg jöhetne egy új dzsungeles Tomb Raider is, mint a Shadow of the Tomb Raiderbe. Wreckfest 2 Xboxra, Kíváncsi leszek az open-world EAFC-re is, meg a Crimson Desert is érdekel.
A vége meg úgyis az lesz, hogy ezeknek a felével úgy sem fogok játszani.

-
Redneck
nagyúr
Nyilván a semmilyen teljesítményre is kell az elismerés, manapság ilyen a világ.
-
lmno
őstag
És hogy képzelnétek el ezt a fizikai tékát, a világ összes valaha kiadott Xbox játéka elérhető lenne?
Van ami nagyon ritka, és emiatt akár drága is. Ha pedig nem, akkor meg ugyanott vagy mint az előfizetésekkel, ha pont az nincs amit ki szeretnél kölcsönözni. Azonkívül amortizálódnak is a fizikai példányok, nagyon nem reális az egész. Következő konzolgenerációban nem lepődnék meg ha már egyáltalán nem lenne lemezezés. -
hatesz
aktív tag
Köszönöm, igazad van, neked is köszönöm, hogy hozzászóltál!
Tegnap kíváncsiságból rádugtam a vezetékes valamilyenmárkájú billentyűzetemet meg egy vezeték nélküli egeret a series x-re, mondom kipróbálom. Az insurgency: Sandstormban játszottam úgy 20 percet, persze tök béna voltam (meg nyilván a setup is), de visszajöttek a régi emlékek, amikor még így nyomtam az FPS-t. szóval ezért is vágok bele ebbe, max tényleg visszaküldöm ha nem jön be. -
Alarikman
senior tag
Ha csak egy női és férfi karakter van akkor igen is jó ha van narrálás. Sokat hozzá tesz. Például a Cyberpunk esetében azt hittem hogy Thomas Jane adja a hangját a férfi V-nek. Teljesen megörültem, aztán kiderült, hogy nem, csak hasonlít rá. Keanu Reeves-ről nem is beszélve.
Egy Elder Scrolls 6-ban nehezebb megoldható a sok faj miatt mondjuk. Szerintem ezen az Obsidian spórolt az OW2 esetében. Nem is összehasonlítható a két stúdió teljesítménye és a letett munka az asztalra. Más liga jelenleg. Ez az Obsidian már nem az ami régen volt, sajnos. Még ha aránylag jó játékokat is adnak ki. De semmi eget rengető. -
negyven2
nagyúr
Csak ettől még konzol szinten ott van, hogy ha nem csinálnak belőle jobb verziót abból a játékból arra a platformra, akkor a platformtulajdonos nagyon nem tud mit csinálni. Vegyük elő megint az RDR1-et...
Hiába oldotta meg az MS, hogy az X360-as verzió fusson One-on... sőt Series/One X-en 2160p-n (Series S-en meg 1440p-ben), attól még a játék hibákat produkált, ha bekapcsolták hozzá az fps boost-ot. Ezért az nem kapott 60fps-t. Más játék esetében nem volt ilyen az kapott... de ugye sok Xbox/X360 játék nem is érhető el BC-ben, mert a jogtulajdonos azt mondta, hogy nem engedi, hogy a licence elérhető legyen BC esetén is.
Mert ez is kell, hogy egy régebbi konzolos játék fusson újabb hardveren... Sőt! Ahhoz is engedély kell, hogy jobban fusson. hiszen mi van, ha kiadnak belőle egy olyan remaster-t vagy csak port-ot, ami annyival tud csak többet, hogy 30 helyett 60 fps-t tud, meg 720p helyet 4k-s felbontást.
Vagyis, ha kell neked, hogy a sokkal erősebb konzolon sokkal jobban fusson egy játék, akkor az RDR1/2 esetében a Rockstar-at kell b*sztatni, hogy miért nem adták ki még a remaster kiadást Xbox-ra! Ugye RDR1 esetén csak annyit mondtak, hogy ott van BC-ben, tehát minek csinálják meg.
TL;DR: vagyis hiába a tied legerősebb hardver, és hiába csinálnád meg a jogtulajdonos/fejlesztő helyet, hogy jobban is fusson a játék, ha az adott jogtulajdonos sz*rik rá, hogy mit szeretne az MS/Sony. -
negyven2
nagyúr
A PS4/Switch/PC RDR1-et nem szabad 1:1 arányban összehasonlítani a Xbox-os BC-s kiadással, mert az előbbi kiadások port-ok, míg az Xbox-os az csak emuláció. És míg a port-nál meg tudták oldani, hogy legyen 60, vagy akár több fps is, addig Xbox-on nem, mert ott nem nyúltak bele a játék gyári kódjába. És sajnos az X360/PS3-as RDR1 esetében, 60 fps-nél már-már komoly gameplay gondok léphetnek fel!
-
Dinomano
őstag
Már láttam pár oldalon fent Crew-t, valahogyan megcsinálták, hogy játszható legyen...
Osztom én is azt a véleményt, hogyha valamiért fizetek, akkor ne vegyék el...
Mondjuk, a dobozos játékokkal szemben, pl. ha csődöt jelent az Epic Games, és megszűnik a fiókom, akkor bukom ami rajt van, gondolom.Ubi: Én alapjáraton szeretem a játékaikat, de az utóbbi pár évben már túltolták az újrahasznosítást, és a lélek nélküli másolásban is jeleskedtek. Nem áll jól a szénájuk sajnos. Jó lenne, ha nem dőlne be a cég, az AC sorozat mindig a szívem csücske volt.
Bírom bennük, hogy komoly leárazásaik is szoktak lenni... -
Bogyi007
veterán
"A GTA VI-ot úgyis meg kell venni" - bizton állíthatom hogy ez kizárt dolog lesz nálam. Bár az összes rész megfordult nálam - nem feltétlenül ugyanazon platformon - de sosem tudott vásárlásra késztetni a sorozat. Elismerem a sikerét, de egész egyszerűen nem a zsánerem a sorozat s maga az ilyen openworld stílusú játékok sem.
-
szarnyasdino
tag
Évi 10 játékos ember ne akarjon előfizetéssel babrálni mert nem neki találták ki... dehát ugye a héter lendület.
Nem vagyok fanatikus szimplán kihasználok egy remek és olcsó szolgáltatást. Amiket game passba végigviszek se nem kell drágán megvennem és nem lesznek ott a backlogom amikek sose fogok végigjátszani. Ezért is jó a game pass, mivel akármikor kikerülhet bármi így ott végigjátszom. A meglévő sokezer db játékom meg kb sose lesz végigjátszva..mert azok megvannak nincs késztetés hogy játszam velük -
szarnyasdino
tag
"A lényeg, hogy munka, család, szociális élet, sport, könyvek, filmek, sorozatok mellé azért ez marhára nem evidens"
Ezeket mind te választod. Azért ne a szolgáltatás legyen már szar meg drága mert te másba ölöd az idődet...
Én is rengeteg filmet és sorozatot nézek sajnos túlontól sokat is. Van hogy 2 napig csak filmeket nézek 10-15db-is akár mert nincs kedvem játszani. Pont ezért is áldozom fel a nagyon hosszú játékokat azokba bele se kezdek hiába van itt steamen elég sok. Szóval mindenki úgy éli az életét ahogy neki jó ,de ettől nem lesz szar és drága a game pass.
Rengeteg olyan emberrel találkoztam már aki folyton szarozta meg drága meg minden aztán amikor elkezdtük neki sorolni, mik is vannak benne vagy voltak benne jön a JA EZEK mind megvannak mert megvette őket...
-
Bogyi007
veterán
-
szarnyasdino
tag
Aki többfronton van jelen az tökéletesen ki tudja használni a game pass-t.
Nekem van pc-m ,ps-em és xboxom (ps plus premium, gpu előfizetésekkel) Sajnos emiatt a sony éves felhozatala minden fronton gyalázat és nevetséges. Mivel sok esetben game passozott vagy pc-n már bundlezott címeket tesz be így a drága premium előfizetés csak díszként porosodik.
(Most végre beletették a SH2-öt és az Until Dawn Remake-et szóval ismét be lesz kapcsolva...) -
Dinomano
őstag
Én gyűjtőszenvedélyes voltam/vagyok, az utóbbi időben ebből építettem le picit. Annyiban örülök a steam-nek és az Epic-nek, hogy végre nem fizikailag "szemetelem tele" a házunkat, hanem elcsücsülnek a játékok a "virtuális" fiókban.
(Újabban annyiban kezelem olcsón ezt a gyűjtögetést, hogy behúzom mindig PC-re a free game-ket.
)
Könyvek terén: Pár hónapja nekiálltam összeszedni a régi (és valamivel újabb) Kozmosz-os könyveket, de abból is már teljesnek tekintem a gyűjteményt, szép lassan olvasgatom őket. (Mondjuk azokból is van 1-2, amit valószínű, hogy kiszórok majd. Régi szovjet szerzők pl.)
Könyvekkel lassan haladok: Mindig van valami újdonság. Meg hát munka, család, sorozatok, filmek, játékok, a nap meg 24 órából áll, aminek az 1/3-át minimum átalszom.Családban anyum (hozzám hasonlóan) sci-fi-s, és mostanában újra aktívan olvas. Viszem neki a könyveket itthonról, könyvtárból.
Sorry, megszaladtak a karakterek, OFF vége...
-
negyven2
nagyúr
Illetve ott van az is, a nagy AAA+ címeknél, hogy még a jólsikerült, sikeres játékok esetében is van, hogy a játék egy része a kukában végezte (vagy maga a teljes játék, és talán a 3. vagy 4. változat került aztán a polcokra). A kisebb, akár indie fejlesztők esetében azért megpróbálják elkerülni azt, hogy sokezer munkaórát költsenek olyanra, amiből aztán nem lesz semmi...
-
consono
nagyúr
Látod, már nem is akarják fenntartani az AAA módit, már AAAA játékok vannak :/
Sajnos ez a tendencia látszik mindenhol, nem csak a játékoknál, hanem pl. a sorozatoknál is. Egyre több pénzből, egyre kevesebb résszel készülnek sorozatok, amikből az új évad egyre lassabban jön... -
Dinomano
őstag
360-as kontroller D-padja valóban nem a legjobb. Mondjuk, azt alig használom... PC-n egy fekete 360 kontrollert használok, az összes kontrollereim közül ez van a legtöbbet nyüstölve. Vezetékes, korábban már volt kontakt gondja. A kontroller felőli kábelcsatlakozással volt gond. Egyik ismerőssel forrasztattam, azóta hibátlan. Van még eltéve egy fehér 360 kontroller tartaléknak. X360 orig. kontrollerek jöttek be eddig nekem a legjobban.
-
Bad Pritt
félisten
-
icemad
nagyúr
Kedvenc játékom nekem is!
(Blizzard Arcadeban benne van, ha valaki nem ismeri.)
Én az igazán nehezekre gondoltam, mint pl Contra/Probotector vagy Donkey Kong Country. De akár a Super Turrican is lehet, bár az talán C64-ről indult. Na ezeknél szó szerint vért kellett izzadni, és megtanulni az összes pálya összes ellenségét/csapdáját.
-
Redneck
nagyúr
Valóban nem. FM-nél ez gyorsabban megy, de azért ott is végig kell menni pár menün. Nem akarok én meggyőzni senkit, mert más stílus a két játék.
Csak arra reflektáltam, hogy az FH sem csak a zúzásról szól, és nem kell 10 perceket autózni egy versenyhez.
Akinek ki vannak törve a táblák (ami a játék első pár napjában megtörténik), annak a játék indításától számítva 1.5 perc versenyezni. -
sch_a
addikt
Egyébként, elméletben, ha kiadnák rá az Xbox OS-t, akkor nem kellene semmit emulálni, csak az összes játékot újraoptimalizálni a hardverre. Ez nem tűnik akkora melónak, mint a power architektúrás x360 játékok futtatásának megoldása. Csak ha mindenből van PC-s build is, akkor minek kínlódni vele? Nem hiszem, hogy egy handheld cucc annyira kapós lenne, hogy megérje ilyesmivel foglalkoznia az MS-nek.
-
negyven2
nagyúr
Kicsit több infó:
Keeper: Double Fine’s Otherworldly Adventure, Arriving October 17 | Xbox Wire
Meg sok másról is: -
törölt tag
Akkor lehet hàttal ültél, mert bejelentették a Keeper-t. Most jön ősszel.
-
Dinomano
őstag
Úgy van ahogy írod, anno nekem is PS1-es, PS2-es időkben még volt türelmem, aztán ez elmúlt. Jöttek új címek, új játékmechanikák, ezek a játékok meg kb. ugyanott maradtak. Anno Final F. játékokat is a sztori, látvány miatt játszottam, a körökre osztott (és kombói) játékmenet a kényszerű "rossz" volt hozzá.
Ugyanígy vagyok Yakuza sorozattal is: Anno szerettem PS2-es részeket. Pár éve feltettem valamelyik újabb részt, ami a picit szebb grafika mellett ugyanolyan volt. (Már béna kamera, archaikus mentési rendszer, szövegbuborékos átvezetők. Fél óra után kikapcs.) -
Döglött Róka
veterán
"És persze az sem midnegy mihez viszonyítunk, sok RPG van tele töltelékharcokkal, rossz esetben még gyenge harcrendszert is kapunk mellé." - Az összes JRPG-t leírtad ezzel
Ami nálam viszont kilóg az a Like a Dragon, mert annak is buta a harcrendszere, de legalább vicces. Egy átlag hype-olt jrpg-nél viszont az a végjáték, hogy meg kell szerezni a bolygót elpusztító démonidézést, ami leviszi a boss életének a 10%-át és azt spammelni. (Bahamut, szia).
14 évesen ez annó még lenyűgözött az FF7ben, ma már csak a végtelen butaságot látom benne.
És sajnos a metaphor, leragadt ennél a rendszernél, lehet, hogy jó a sztori (valszeg az se mondana újat amúgy, mert csak a szokásos bigottság vs elfogadás filozófiákat boncolgatja, a Persona itt is érdekesebb volt), még talán érdekelne is, de az hogy egy 30 éves játékkal játszom közben az kicsit fáj. -
Dinomano
őstag
Igen, csak ilyenkor jön a kérdés, hogy ki a hüje? Gyakorlatilag programozhattad a kisegítő karaktereid (Ami mondjuk nem baj) meg voltak grindelős helyek, ahol mindig újratermelődött az ellen. Írták is páran help-nek 1-2 oldalon anno, hogy volt/van olyan rész, ahol automatára lehet állítani a játékot.
Csak adja magát a kérdés, hogy erre mi szükség? Miért kell nekem 520-adszor lenyomnom ugyanazt a harcot? Miért nincs olyan opció, hogy minimális legyen a harc, vagy gyorsabb a szintlépés? -
Tasunkó
őstag
Szerintem ez olyan, mintha zseblámpa lenne a kontroller elejében. Minél inkább rávilágítasz, "rálát" az bt donglere, annál stabilabb. Nyilván a hosszabbítóval nem csak közelebb került , de a rátekintési szög is kisebb lett. Ez a távolság ha ideális szögben mondjuk szemben van a dongle, akkor nekem sem még nem zavart be, de 3-4 méternél messzebbről nem próbáltam.
-
Steve1207
veterán
Vagy 15 éve BT adapterrel használom a kontrollereket 3-4 m-ről. Anno volt, amikor takarásból a fal felé fordítva az adapter, úgy se volt gond. Most épp 4 m-re egy falon át a másik szobából, eddig ez a legproblémásabb elrendezésem a tv miatt és rendben van. Szimpla ali-s olcsó Ugreen, Vention, Baseus, Essager adapter, pár nagyobb szabványnál vettem mindig újabbat, de egyikkel se volt gond. Nyilván nem a legolcsóbb nonamet kell ott se venni, ami két csatlakoztatás után szétesik, de onnantól, hogy felépítésre jól alakítják ki már egy kaptafa az összes és kb pár száz ft különbség van köztük. Idehaza meg ugyanazon noname sz*kat árulják sokszor 3-5e-ért is, aztán vagy jó épp, vagy nem.
-
Dinomano
őstag
Gears kánon nem érdekel engem sem, nem tartom erősnek a franchise-t. A játékokat kijátszottam, mert jó akciójátékok, de nem teszem pl. ugyanarra a polcra, mint a Mass Effect trilogy-t.
Badass, kigyúrt állatok lövik a szörnyeket, egy lepusztult világban, ahol csak a tömegnövelő gyárak termelnek 100%-os kapacítással. Eh.
Nekem még 4. és 5. rész vissza van; már megvettem őket, de még nem játszottam ki. Lehet, ebben a hónapban sort kerítek rájuk.GoW (Nem Gears
) Ascension: Nekem semmiféle bug nem volt, szerintem oké sebességgel is futott, érdemi lassulást nem tapasztaltam. (V-sync gondja viszont volt, ha jól emlékszem.)Bayonetta: Japó kultúra fan vagyok, japán filmeket és anime-eket is nézek rendszeresen. Régen jRPG-s voltam...De:
A kaszabolós japán játékoktól kiver a víz. Ugyanez igaz a Bayonettára is. Annyira túltolt már nekem, hogy nem tudom élvezni. Ugyanez igaz Dante-ra + többiekre. Egy zuhanó óratornyon csapkodom a démonokat; nagymenő vámpír néger kiugrik menőn a több száz éve lezárt koporsóból... Értem, meg tudom hogy a japánok túltolják a dolgokat; de már sok a baromságból. A túltolt coolság-ot már nem tudom paródiaként (sem) értelmezni. Egyszerűen buta. -
Bad Pritt
félisten
Ez is egy vélemény, csak nem osztják túl sokan. Az volt az az egyetlen Gears rész, amit előrendeltem és máig nem játszottam végig koopban, mert egyszerűen senkinek nem tetszett még annyira sem, hogy egy kampányt letoljon. Még a multi sem mentette meg, mire végigszenvedtem azt a buta sztorit már érezhetően kihalófélben volt EU-ban, mindenki ment vissza Gears 3-azni. Nem volt jó vétel.
-
negyven2
nagyúr
Persze, de már az előző (PS4/One) generációban is furcsa volt az (csak ezt úgy látszik sokan elfelejtették), hogy nem igazán volt egy adott model árcsökkentése! A PS4 is akkor lett $299 amikor jött a Pro 2016-ban és a hivatalos ára a generáció végig az is maradt.
De ott van a Switch is, ahol az egyedüli árcsökkentés az a Lite kiadás érkezése volt. És azért egy Switch hardvert előállítani már a startkor is kvázi filléres dolog volt (legalábbis a One/PS4-hez képest).
pzstm: Én továbbra az gondolom, hogy két héten belül a Sony is fog árat emelni (megint), még az USA-ban is! -
Dinomano
őstag
A panoráma vitte a prímet nálam, a színes-szagos körítés. (Nem játszottam vele, de amikor kijött, akkor mindenki next-gen lázban égett, és emlékszem: Oblivion, Bioshock képekkel volt tele a net. Nagytotálok, táj mai napig okén néz ki.)
A szép outdoor mellett hozta a szokásos Bethesda-s bénaságokat: Gyatra mozgás, élettelen karakterek. A csúnya pofázmányra rázoomolós kamera. (Hogy ne tűnjön fel a karakter kevéske mozgáskultúrája.)
-
markknight
nagyúr
Azokat a játékokat amik egy vékony csőben játszódnak és pontosan tudod hova kell ugrani és mi a következő lépés mert vagy logikus vagy ki van világítva, aztán nagyon nem is kell gondolkodni. Maga a mechanika meg a felépítés olyan 2011 környéke. Olyasmi mint amit talán az Arkham Asylum indított el annó. Aztán jött a Tomb Raider és még lehetne sorolni a listát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Linux kezdőknek
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Wise (ex-TransferWise)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- YouTube
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azok a renderek... Mai napig szépek.

l.skywalker
IntelKiller7