- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-03-26 09:32 Téma összefoglaló
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bilux
veterán
-
Bilux
veterán
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Nem fogod meglátni, mert nem fogják az orrodra kötni.
Nem tudom, feltűnt-e, hogy ebben a generációban már végképp semmi adatot nem közölnek a hazai eladásokról, csak az ilyen bullshit hülyeségek repkednek, hogy hányszor csattogtattuk az ostort az Indiana Jonesban, meg hány növényt gyűjtöttünk be Starfieldben.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill. -
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
frankdelgado
őstag
-
szarnyasdino
tag
"Xbox Store-t az új Xbox Mode-al PC-n." Ez nem fog bekövetkezi legmaxabb esetben akkor ha pc-n beszántják ezt a szart és steamre felmennek.
Pedig ők látják már régóta hogy a storeban pc-re hányan lézengenek vásárlás ügyileg ellenben steamen... De hát logikát a nagyoknál ne keressen senki mert nincs -
Zó
senior tag
-
Bad Pritt
félisten
-
Volband
tag
Mégis mi lett volna más nélküle? Helixhez semmi köze, Gamepass árváltozásokhoz semmi köze, "this is an xbox" kampány megszüntetéséhez pedig szintén semmi köze. Ezeken nem változtatott volna semmit a CEO személye, mivel utóbbi kettő nyers adatokra épül, az új konzol pedig már rég gyártás alatt van, szóval bármennyire is jól hangzik pl. a pc-kompatibilitás, azt nem februárban találták ki.
Ami a jövőt illeti (pl. olcsóbb xbox konzolok), azok már valóban viselni fogják az ő kéznyomát is, de egyelőre még nem materializálódott ezekből semmi, szóval a puding próbája az evés lesz. Tény, hogy már az is nagy szó, hogy van miért bizakodónak lenni.
Asha egyetlen, de annál nagyobb feladata rövid távon, hogy a béka segge alatt lévő bizalmat és "tiszteletet" visszaszerezze a vásárlókban. PS5 bucira verte, az exkluzivitások és a "this is an xbox" kampány révén pedig az identitását is elvesztette az Xbox brand. Ha tényleg komolyan gondolják ezt a Helix-projektet, akkor nem elég, hogy tényleg jó legyen, hanem emberek is kellenek hozzá, akik nem ábrándultak már ki rég az egész brandből, mire megjelenik.
Ha ehhez egy Colgate-reklámokat megszégyenítő mosolyú, hirtelen a kedvenc játékainkkal gémelő, "tökre olyan, mint mi!"-szerepben tetszelgő alak kell, akinek a népszerűségét még mesterségesen is megnyomják az elején, akkor ám legyen. Azok csalódni fognak, akik elfelejtik, hogy ez nem egy random indie cég egy laza alkalmazottja, hanem egy nagyon okosan megkreált személyiség. De ez nem jelenti, hogy nem lehetnek majd tényleg jó ötletei és intézkedései, viszont egyelőre 90%-ban egy PR gépezet feje.
-
Volband
tag
A Helix bemutatásán nincs mit bizonyítani; nem tegnap kezdték el gyártani. Nem mintha egy meg nem jelent terméket itt most nagyon értékelni tudnánk, szóval egyelőre csak hype.
Új konzolhoz az új logo eleve dukál, de elképzelhető, hogy miatta is lett megint ilyen szép zőld.
Gamepass vagy bármilyen más árazásról a piac hoz íteletet. Ha a megemelt ár hozza az elvárt hozamot (lásd streaming szolgáltatók), akkor marad a megemelt ár. Ha nem, akkor nem. A földhöz is verhette volna magát ez a nőci, hogy kicsit faragjanak vissza az árból, ha közben úgy dőlt volna belőle a pénz, ahogy remélték. Nyilvánvalóan nem dőlt - vagy eleve csak ennyit akartak emelni, de ez most mindegy is.
This is an xbox kampány szintén zenész: mind a publikum, mind a piac részéről egy nedves puki volt csupán. Már rég halott volt a kampány, ő csak learathatott pár babért a bejelentéssel.
Szóval ezekhez neki nincs (számottevő) köze, nagyon maximum a logohoz, design-vonalhoz. De már a puszta tény, hogy téged mégis elgondolkodtatott, azt jelenti, hogy működik a dolog. A Helixig pont erre van nagy szüksége a brandnek: reményre. Utána meg már a masinán meg a konkurensek lépésein fog múlni a dolog.
Mondjuk tetszik az a mentális kép, ahol ő magyarázza el a legpénzéhesebb embereknek egy többszáz milliárd dolláros cégnél, hogy amúgy a gyengébb profit az nem jó. Aztán felállva tapsol mindenki, majd csökkentik a Gamepass árát.
-
Bad Pritt
félisten
-
hadam98
senior tag
-
frankdelgado
őstag
-
Bad Pritt
félisten
-
balintka
addikt
-
frankdelgado
őstag
-
hadam98
senior tag
-
hadam98
senior tag
-
hadam98
senior tag
-
hadam98
senior tag
-
frankdelgado
őstag
-
sz_b
tag
-
frankdelgado
őstag
-
icemad
nagyúr
Nem is értem mit variálnak vele ennyit.... Csináljanak egy listát, amiben mindenki bepipálja, ami neki kell. Pl 5 - 10 eurós áron. Multi lenne pl 5 euró, gamepass 10 euró, cloud gaming 5 euró, stb. Minél többet választasz, annál több kedvezményt kapsz. Nem lenne annyira bonyolult, kb, mint egy telefon/internet/tv előfizetés.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish! -
Fox Mulder
senior tag
-
Dinomano
őstag
Rajt a wishlist-en, ahogy megláttam az első trailert!
Örülök, hogy jó lett, nézek majd róla review-kat YT-on!Befejezem lassan a retrózást, kb. tavaly vagy tavalyelőtt kezdtem újra kijátszani régi kedvenceket: Pariah, HL 2 és kiegészítői, Doom 3, Quake 4 megvolt, Prey (2006) következik és Dark Messiah of M.and M. ...
20 év távlatából eddig minden kiállta az idő próbáját, kivéve a Pariah. (Úgy élt emlékemben, mint egy frankó "nagyjából" open world shooter; de szenvedtem vele, mire a végére értem. Gyenge-közepes shooter... )/(^_^)____7=--- - - >| -
Phoen|x
addikt
-
Farkassacred
őstag
-
Döglött Róka
veterán
Sokan szeretik a repepetitiv - egyszeru dolgokat. Nem kell igazsagot tenni, szerintem ha nem lenne az introban 6szor leirva, hogy Hideo Kojima es nem kap akkora marketinget, nem biztos, hogy ennyire tulertekelik.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő -
axlfsi
veterán
-
smokin
aktív tag
-
EmThor
addikt
-
ImpersonatoR
addikt
-
Norb79
addikt
-
szarnyasdino
tag
-
consono
nagyúr
-
frankdelgado
őstag
-
lmno
őstag
-
negyven2
nagyúr
-
Farkassacred
őstag
Egyébként gyártják még vajon a series x-et?
Masszív egy masina, ezt legalább jól megcsinálta anno a Micro. Ha kapható lenne vennék itthon is persze, de ps5-ből akkor is több fogyna sokkal. Reméljük attól a 40-50 stúdiótól lassan lesz már végre valami kézzelfogható.
Én már látom a jövőképet, soulslike birodalmat kéne itt biza létrehozniuk ami ütné még a Fromsoftot is.
I'll meet you again through the eyes of our son. -
balintka
addikt
-
Bad Pritt
félisten
-
Farkassacred
őstag
Hátha az új vezetővel, most újra lesz konzol is itthon ki tudja..
Az biztos, hogy Phil távozása most még több emberben ébresztette fel az "xbox dead:" gondolatot. Meglássuk mi sül ki ebből.
Ami felettem is látható, én ilyen series x vásárt már biztosan nem ajánlanék. Majd ha újra kapható lesz, vagy rendelhető lesz magyarul.I'll meet you again through the eyes of our son. -
homerhamm
veterán
-
Bad Pritt
félisten
-
szarnyasdino
tag
Ha a kategóriában nem jön idén a nagy nullára egy meglepetés game amiről sose halottunk ez bizony toronymagasan az év játéka lesz (a ketegóriáján belül 100%)
És a jó benne hogy végre egy cég majd meglátja hogy nem csak a multis játéka termelhet komoly bevételeket...érdemes a single playerre is gyúrni -
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
-
l.skywalker
Topikgazda
Ahogy skroy is írja, annyi "fejlődött", hogy lesznek részek az állandó hóhatár felett ill. olyan részek, amik az évszak általános időjárásától eltérően havasak lesznek. Én úgy tudom ezt elképzelni, hogy elindul egy verseny, aminek során lesz egy jó kis hegymenet és a hegy felső szakaszában hirtelen hó lesz. Aztán mikor leérünk, akkor megint az évszaknak megfelelő.
A linken volt kép is róla:

Ez élőben valószínűleg a Yuki-no-Otani, a Hó-völgy, ami egy elég látványos területe Japánnak. Csak tavasszal és nyáron látogatható, akkor kotorják el a havat és lesz egy ilyen látványos hófal az út két szélén baromi magasan.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel. -
skroy
senior tag
-
Norb79
addikt
-
Norb79
addikt
Most volt egy komolyabb leak az ms terveiről, amit nem tudtam ide linkelni sajnos, mert “x”-ről nem tudom hogyan lehetne telefonon, abban azt valószínűsítik, hogy lesz “saját márkás” handheld is.
Erre nagyon rímel arra a korábbi pletyka, hogy az Intel és az MS dolgozik a szorosabb viszonyon, miközben ők és az AMD is bejelentette, hogy a desktop xbox az AMD lesz míg világ a világ és két nap, és mikor ezt mondták még HH sehol se volt, nem is értettem.
De most itt a panther lake, ami 50-80%ot ver azonos fogyasztás mellett az iGPU-val az AMD csúcs megoldásaira, az azért már értelmezhető frém mennyiség. Izgis mi lesz abból. -
Redneck
nagyúr
-
consono
nagyúr
-
pzstm
titán
-
NyMRooD
addikt
Hogy fognak egy EA/Ubisoft/etc címet megpathtrészingelni úgy, hogy nem férnek hozzá a kódhoz? Egyáltalán miért tennének 10+ éves játékokba plussz munkát?
PS5 | Xbox Series S | Switch 2 | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - GIGABYTE RADEON RX 9060 XT GAMING OC 16GB -
NyMRooD
addikt
“Te már játszottál az FH6-al? … Már most ennyiből is látni, hogy ez egy nagyszerű autós platform lesz.” - khmm, szóval ő nem tudhatja ennyiből de te igen?
Amúgy nem értem miért vagy rápörögve a védelmére, senki sem mondta, hogy rossz lesz.
A egyébként meg az előzőhöz viszonyítva 100%-ban más lesz, mert a japánok a rossz oldalon közlekednek
PS5 | Xbox Series S | Switch 2 | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - GIGABYTE RADEON RX 9060 XT GAMING OC 16GB -
.LnB
titán
"Te már játszottál az FH6-al?"
De ha azon múlik, hogy kinek van igaza, hogy ki mennyit játszott a FH5-tel, akkor halkan megjegyezném, hogy világranglista top 300-ban voltam FH5-ben.
Kemény vagyok mint a carbon cockpit. xD„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.” -
Bad Pritt
félisten
-
.LnB
titán
"ez egy nagyszerű autós platform lesz"
Ahogy az előző részek is azok voltak. Nincs is kérdés. Ő és én is csak azt említettük meg, hogy az előrelépés, a fejlődés minimális. De ez nem egetvető bűn. Nem kell rögtön ríni..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.” -
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Ja, mert a hardcore játékosok, akikkel együtt anno a Morrowindet kezdtem el én is modolgatni még a Bethesda formula hajnalán aztán nagyon meg lettek győzve.
Olyan ütemben egyik B játékot sem hagyta el a közönsége, mint a Starfieldet. Biztos tök véletlen.De a legmókibb a DLC volt, aminél szintén jött a nagyotmondás, hogy ez aztán megmutatja a tutit. Megmutatta.

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill. -
Bad Pritt
félisten
Még többen vannak vele úgy, hogy ha a generáció végén összeszedjük a legeket a Starfield is ott lesz majd, épp csak a csalódások között.
(Amúgy azt csak mellékesen, költői kérdésként teszem fel, hogy ha valóban 9 pontos játék volt, akkor ugyan minek neki egy giga kettőpontnulla overhaul? Hogy 12 pontos legyen?)
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill. -
Bad Pritt
félisten
-
T.Peter
őstag
-
T.Peter
őstag
-
Frod
addikt
-
lmno
őstag
-
Bad Pritt
félisten
-
consono
nagyúr
-
Bad Pritt
félisten
-
consono
nagyúr
-
törölt tag
-
szarnyasdino
tag
-
l.skywalker
Topikgazda
-
V.Stryker
nagyúr
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
icemad
nagyúr
-
szarnyasdino
tag
-
balintka
addikt
-
Alarikman
senior tag
Igen, egyetértek. Sokat gondolkodtam rajta, de végül is maradok az XSS-nél mert casual gaming-re teljesen megfelel. Kezd romlani a látásom is, már nem vagyok pixel vadász. Maximum ha majd lesz next gen akkor "olcsón" egy használt XSX jöhet, de nem lét kérdés. A PS vonal most nem hoz lázba. A fiam és barátai is xbox-on vannak. A home-olás is működik. PC nem jöhet szóba az árak miatt. A steam machine meg szerintem nem lesz olcsó. Kb 700 dollárért is konzolt vennék(de nem mert nem költök ra annyit).
-
Döglött Róka
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Döglött Róka
veterán
-
szarnyasdino
tag
-
negyven2
nagyúr
Nem konkrét kifizetés az a kifizetés, hanem megrendelés azon az áron... ha nem jön be akkor meg alapvetően így jártak. Ugye az ilyen esetekben van, hogy bizonyos alkatrészekre akár évekre előre adsz, adhatsz le megrendelést! A mostani drágulás mögött is az van, hogy az előre lefoglalt kapacsitás feletti igény annyira megnőt, hogy nem tudnak eleget gyártani. Így az egyéb igények árai az egekben vannak! Persze bővül a gyártókapacitás is, de az azt kiszolgáló gyárka többsége talán majd 27-28 körül lesz kész!
“A Møøse once bit my sister ...” -
NyMRooD
addikt
Ha a korábbi könyvtárat nem nézed, akkor nyugodtan válthatsz PS-re vagy Switch-re is
consono
nagyúr
-
axlfsi
veterán
-
Zó
senior tag
-
NyMRooD
addikt
Az én “Xbox”-om amit így kapok nem futtatja a legújabb játékokat meg az Xbox játékokat sem és nem is egy kis doboz ami befér a tv alá, így is konzol?
Madoc
veterán
-
Roland861010
veterán
-
Redneck
nagyúr
Ezzel a játékok mesterséges intelligenciájára céloztam, nem az AI-val feljavított dolgokra. Elég kiábrándító az NPC-k és az átlag ellenfelek "intelligenciája", főleg olyan címeknél, ahol a stílusban korábban már volt magasabban a léc.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban. -
Roland861010
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Xbox tulajok OFF topicja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tudom, feltűnt-e, hogy ebben a generációban már végképp semmi adatot nem közölnek a hazai eladásokról, csak az ilyen bullshit hülyeségek repkednek, hogy hányszor csattogtattuk az ostort az Indiana Jonesban, meg hány növényt gyűjtöttünk be Starfieldben.
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy kódot aktiválok, nem akarok venni semmit, minek neki a bankkártyám? Megspórolhattak volna pár kattintást, vagy van olyan hülye, aki 11ezerért bent hagyja a megújítást egy kódaktiválás után?
l.skywalker
IntelKiller7