- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
-
Studi22
aktív tag
Sziasztok!
Series S-hez bármilyen kormányszett csatlakoztatható ami Usb-s.
Köszi a válaszokat előre is!
-
negyven2
nagyúr
válasz
boxmaci
üzenetére
Nem konkrét kifizetés az a kifizetés, hanem megrendelés azon az áron... ha nem jön be akkor meg alapvetően így jártak. Ugye az ilyen esetekben van, hogy bizonyos alkatrészekre akár évekre előre adsz, adhatsz le megrendelést! A mostani drágulás mögött is az van, hogy az előre lefoglalt kapacsitás feletti igény annyira megnőt, hogy nem tudnak eleget gyártani. Így az egyéb igények árai az egekben vannak! Persze bővül a gyártókapacitás is, de az azt kiszolgáló gyárka többsége talán majd 27-28 körül lesz kész!
-
boxmaci
aktív tag
válasz
negyven2
üzenetére
Ez nem kimondottan neked szól csak úgy általánosságban. Nem tudom miért gondolják egyesek, hogy a konzolgyártók előre kifizetnek pl RAM-ot több tízmillió leendő konzolhoz csak azért mert most még olcsóbb... Mi a biztosítéka annak, hogy pl a PS6 ugyanolyan sikeres lesz mint a PS5? Semmi, lásd PS2 - PS3, vagy méginkább Wii - WiiU szituációt, de említhetném pl az X360 - XOne-t is.
-
negyven2
nagyúr
válasz
HunChris
üzenetére
Pár dolog:
- Azért ez az oldal egy elég clickbait site (Gaming hírek Blikk-je)!
- Már egy párnapos ez a pletyka, de alapvetően olyantól jött akinek azért a megbízhatósága eléggé megkérdőjelezhető (voltak dolgok amiket eltalált, de inkább nem).- Ettől eltekintve, viszont igen! Bár erről még nem beszéltünk itt, de az AI igények miatti memoria/GPU/háttértár áremelkedés a konzolokat is el fogja érni. Az optimista előrejelzések szerint 2-3 évig lesznek nagyon drágák ezek az alkatrészek, a pesszimista előrejelzések szerint akár 10+ évig is!
- Vagyis ez ki fog hatni mindenre is a gaming-ben. Az Xbox azért sérülékenyebb, mert állítólag mert ott nincs akkora előre lefoglalt és kifizetett készlet, és az Xbox piaci helyzetet miatt, lehet nem tud olyan tételt lefoglalni kötni, mint a Sony, vagy a Nintendo!
- Viszont ettől még ez az áremelés a Sony-t és Nintendot is el fogja érni ez... maximum kicsivel később (pár hónap) mint az Xbox-ot (állítólag a Sony-nak olyan március elejéig van előre lefoglalt és kifizetett alkatrésze)!
- És bár ez csak egy durva feltételezés, de azért az Microsoft, azért elég szépen benne van az AI iparban, és emiatt ha egybevesszük a GPU/memoria/háttértár igényeket, akkor összevetve sokkal nagyobb megrendelés érkezhet a komplett MS-től, amiben benne lehet simán AI és a következő Xbox-ra való alkatrész igény is! A Series X|S valószínűleg megszívja majd ettől!
Vagyis röviden: valószínűleg minden ára durván emelkedni fog, még konzolokon is, csak az Xbox esetében ez hamarabb jöhet! -
negyven2
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én ezt értem, és nem kifejezeten neked és ehhez a szituációhoz gondoltam, de azért nem egyszer láttunk már olyat itt is ebben a topic-ban, hogy történt xyz dolog pl. bant kapott a gyerek semmiért (mert pl. túl jól játszott és a loser-ek jelentették), majd aztán csak kiderült, hogy de... elég sok mindet tett azért a ban-ért.
De még egyszer, ennek nem így kéne működnie alapból, mert ha nincs bejelentkezve a profilod, akkor nem tudja odaírni a dolgot... bár home esetén a digitális játékokban a másik fél játékideje is belemegy, de ez nem a publikus stat-ban jelenik meg, csak a license-ben. Ami lehet, hogy ha van Family Settings (vagy mi a pontos neve) beállítva, akkor az csinálhat olyat, hogy a szülő profilját is bejelentkezteti. Vagy ami még lehet (és itt jön be a fent említett dolog), hogy sok játéknál láttam azt, hogy úgy indul, hogy az indítás után még ki kell választani azt, hogy a konzolon lévő melyik profillal akarsz belépni (függetlenül attól, hogy egy belépet profillal indítod azt). -
HunChris
senior tag
Xbox hamarosan megint emel konzol árat?
https://www.gamingbible.com/news/platform/playstation/ps5-hardware-ram-shortage-169061-20251124
Ismerősök is inkább már a PS-t veszik a BF-en ár/elérhetőség miatt. -
PRDZsolesz
aktív tag
Köszi mindenkinek, nekem is megvan megjelenés óta a gép és sosem tapasztaltam ilyet, max a menübe dobott ki játék.
Meghajtom valami más játékkal is (cyberpunk?), bár erősen szokott pörögni a venti az NBA alatt is, szerintem izzasztja rendesen.
"Gondolom a "teljes gyári beállítás / factory reset" megtörtént mielőtt beléptél a fiókodba és elkezdtél vele foglakozni."
Mióta megvettem a gépet megjelenéskor, azóta be vagyok lépve a fiókomba, sosem volt szükség teljes gyári beállítás / factory reset-re.
-
GEIL
addikt
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Szia !
Tesztelt és hajtsd meg rendesen más játékkal is.....ha ugyenez lesz a jelenség akkor túlmelegedés ?
Gondolom a "teljes gyári beállítás / factory reset" megtörtént mielőtt beléptél a fiókodba és elkezdtél vele foglakozni.
-
modd3r
őstag
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
Nekem megjelenés óta megvan a gép, sohasem volt nálam ilyen.
-
Redneck
nagyúr
válasz
PRDZsolesz
üzenetére
A faszául programozott Starfield indította újra párszor a gépemet, illetve egyszer az Indiana Jones, de egyébként nem volt mással ilyen gondom.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Series X-en tapasztalt már valaki olyan, hogy 1-2 óra játék (NBA 2K26) után a konzol hibaüzenet nélkül egyik pillanatról a másikra kikapcsol, majd egy 10-15 másodperc elteltével újraindul? Újra elindítottam a játékot, beléptem a menübe és újra ugyanez, kikapcs és 10-15 mp után bekapcs. Tegnap tapasztaltam ilyet először mióta megvan a konzol, de késő este volt már, a család aludt, nem akartam zörögni semmivel ezért még azt sem tudtam megnézni, hogy egyáltalán pörög-e a venti. Nyilván kellett működjön, különben nem tudtam volna játszani ennyit sem, ha az nem megy.
Lényeg a lényeg, tapasztalt bárki hasonlót? Ilyet még, hogy kikapcs után hamarosan újraindul nem olvastam. Előre is köszi!
-
ImpersonatoR
addikt
A 20 éves X360 évfordulóra végül adtak valamit ?
-
boxmaci
aktív tag
Tizenéve nem játszottam COD-ot, na most mondom megnézem az aktuálisat. Kb ezt kaptam: hangulatos felvezető videó, eddig ok, majd 30 másodperc múlva becsatlakozott random társakkal már rohangálunk papírmasé intelligenciájú klónkatonák között egy neonszagú objektumban, kb 10 perc és megjöttek a zombik (!!), közben pár WTF?! kiséretében felfogjuk, hogy ez csak egy vizió, nyilván mindenki betépett (a fejlesztők is!!), újabb 10 perc és itt is van a látomástábornok, aki emeletesháznyi méretű kardokat (nem vicc!!) szór random a felhőkből a csatatérre, folyamatosan újratermelődő őrült sebességű zombi horda kiséretében, miután a halucinogén összevissza rohangálás közepette lelövöldözzük valahogy az energiacsíkját, második pálya következik egy random generáltnak tűnő jellegtelen nyílt tereppel, teli a papírmasé elenfelek sokaságával, nincs súlya semminek, a fegyverek automatikusan töltődnek azt se érezni, hogy mi a különbség ha egyáltalán van olyan. Direkt egymondatban írtam. Kikapcs.
Valószínűleg a multi fényévekkel jobb, JOBBNAK kell lennie! Nem próbáltam...
-
negyven2
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Itt jön elő az a felhasználói hiba, hogy: biztos vagy-e benne, hogy nincs/nem maradt bejelentkezve a profilod, amikor játszanak? Mert nem kéne, hogy látszódjon ilyenkor a te profilodon olyan játék amivel nem játszol, hogy mégis játszottál vele, csak akkor ha a te és az ők profiljai is be vannak jelentkezve (de az övék az aktív).
-
JamesHun
addikt
Sziasztok,
Ez az Arc Riders jó játék lett?
A Helldivers 2 nagyon nem jött be. Ugye nem hasonló ez a játékmenet?
Vagy inkább a BF6 ot vegyem meg, ha néha hentelni támadna kedvem? -
l.skywalker
Topikgazda
-
-
Norb79
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Szerintem itt egy konzolon lehet a több profil, és alapból belép "apáé", és a gyerek nem lép ki vele, amikor ő is belép, és akkor minden online profilra számol, esetleg acsit is kap mindegyik.
Első dolog volt, amit megtanítottam a gyereknek, hogy az én profilommal lépjen ki, és így ez a gond engem is elkerül szerencsére. -
Bad Pritt
félisten
De ilyenkor a saját fiókja alól játszik a másik személy, csak általatok vásárolt játékkal, vagy a ti fiókotokkal? Az elmúlt öt évben több személlyel voltam megosztásban, de egyikük játékai sem jelentek meg nálam.
-
Madoc
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Ez így van, hónapokig nem játszok és van amikor achi-t is kapok olyan játéktól ami a profilommal el se volt indítva . Játék óráim is nőnek folyamatosan. Party-ba vagy multizni is hívnak akkor is mikor melóba vagyok mert valamelyik gyerekem játszik és az ismerősök azt látják játszom

-
boxmaci
aktív tag
válasz
consono
üzenetére
Értem amit mondol, én meg a játékokat nézem elsősorban, és azt, hogy tudok e velük konzolszerűen egyszerűen játszani. Tulajdonképpen mindegyik eszköz belsejében chippek vannak meg áramkörök, ennyi. Mondjuk a forma nekem is lényeg, de csak először, aztán már nem is figyelem, csak ott van a TV mellett, bekapcsolom joy-al és játszok.
-
eagleberg
aktív tag
Srácok, nálatok is folyamatosan fagy a Destiny 2, és kidob a dashboardra? Xbox Series X-en játszanék Crucible Control-t, de kb. minden második meccs közben lefagy és kilép. Másnak is ilyen problémája van mostanában, vagy csak nálam?
-
boxmaci
aktív tag
válasz
axlfsi
üzenetére
Ez hülyeség. Bővebben kifejtve, nem mindenkinek jelenti a visszafelé kompatibilitás a lényeget és ezáltal azt, hogy konzolként vagy Xbox-ként tekint e egy eszközre vagy feature-re. Pl engem nem érdekelnek a korábbi játékok, már játszottam velük mit foglalkozzak azokkal, helyettük mindig van újabb, aktuális játék. Akkor ez azt jelentené, hogy már nem is Xbox amin játszom? Nem ezt jelenti, ugyanúgy Xbox amin játszom, mert nekem más tényezők teszik azzá. Nem vagyunk egyformák.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Oistrakh1
tag
Nem értem pontosan ezt az ajándékba vásárlást hogy működik,tegyük fel arc raiderst szeretném upgradelni ami a magyar storeban 7500ft és mondjuk ausztrál profilban csak mindez 5000ft azt hogy tudom ajándékozni a magyar profilra?Vpn kell vagy csak csináljak egy ausztrál profilt és azok működni fog a magyar bankkártya?
-
pzstm
titán
Ma 12 eve megindultunk Becsbol hazafele

-
eL Geri
őstag
Nekem is lement a REANIMAL demo. Nagyon jó játék lesz a maga kategóriájában. Meglepően felhypeolodtam
-
törölt tag
válasz
banderasz77
üzenetére
Ha az Xbox appra gondolsz, szerintem ott is írja, illetve az MS áruházban is.
-
skroy
senior tag
válasz
modflow
üzenetére
Nincs beváltási idő.
Tavaly ugyanígy vettem meg ajándékként az fc 25-öt, karácsonykor lett beváltva. De még karácsonykor is a bf árak voltak.😁Ha meglepetés lesz, akkor ne add meg az Ő email címét az ajándékozott résznél, mert oda is elküldi a kódot. Adj meg ott is egy saját címet.
-
modflow
veterán
Hali!
BF akcióban szeretném megvenni karácsonyi ajándékként az FC 26-ot az unokaöcsémnek.
Ezt hogy tudom megtenni?
Hogy lehet úgy megvenni, hogy kód legyen a vásárlás vége és ne az én fiókomra tegye rá?Vagy ha így nem lehetséges, akkor ha végszükség esetén az én fiókomra kerül rá, akkor ha home -olom vele, akkor tud vele majd játszani?
-
törölt tag
válasz
banderasz77
üzenetére
Ha nincs odaírva, akkor igen. Ha oda van írva, hogy GP-vel, akkor csak azzal akciós vagy akciósabb.
-
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77
üzenetére
Erre valaki pls? 🙂
-
consono
nagyúr
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Arra ott a mostani Xbox
-
icemad
nagyúr
válasz
rottenbull
üzenetére
Attól függ, hogy hány éves a gyerek. Szerintem 11-12 éves minimum legyen vr-hoz. Quest egyébként nagyon jó, nekünk is van kettő.
-
rottenbull
őstag
válasz
Dreadloord
üzenetére
VR inkabb ami erre jo. Vegyel neki egy meta questet.
-
icemad
nagyúr
válasz
Dreadloord
üzenetére
Kinecthez xbox 360 lenne jó, hozzávaló Kinect szenzorral. Ha a grafika nem annyira fontos, akkor Nintendo Wii. Ez a két megoldás működik leginkább. Annyi a gubanc, hogy ezekre játékot digitálisan már nem nagyon veszel. Esetleg valami feltört gép jöhet szóba.
Ja, wii-hez kell valami régi tv is.
-
Dreadloord
senior tag
Sziasztok, gyerkőc ilyen kinectes élményre vágyik, ahol mozoghat játék közben. Erre xbox, ps vagy egyéb megoldás lenne a legjobb?
Illetve xbox series x újjonnan brutál megdrágult, ezt inkább aprón éri meg venni így?
-
törölt tag
válasz
pzstm
üzenetére
Igen, ez így leírva a vilàg legjobb dolga lenne ever, hogy egy eszközön tudsz futtatni mindent is, ràadàsul a konzol kényelmével csak ugye Microsoft, és biztos vagyok benne hogy valami katasztrófális módon lesz elbaszva az egész.
Más:
CloverPit-et ne töltsétek le. Nagyon durva függőséget okoz. -
consono
nagyúr
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ennyike

-
szarnyasdino
tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Már megtörtént. Augusztusban vett 32GB ramom cirka 35 ezer ft-ot drágult.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
pzstm
üzenetére
Én október elején vettem a G.SKILL 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Flare X5 szettet, akkor volt 50k, most 110k ugyanott. Gondolkodtam, hogy cserélni kéne a 6800 XT-t is, amíg még emberi áron vannak a 9070 XT-k, de jön a karácsony, és bár a Jézuska ugye ingyen hozza az ajándékokat, de arra azért nem árt tartalékolni a gyerekeknek.

Hogy on is legyek kicsit és pont karácsonyi téma: mivel a gyerkőcök életének része már a digitális világ, így nyilván lesz a listán ehhez kapcsolódó kérés is. Ti ezeket pl. a szoftvereket, játékokat hogy oldjátok meg ajándékként? Azért az nem tudom mennyire fogadható be, hogy pl. Game Pass-t vett a télapó a fiókjára.

-
KKaresz45
senior tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Már most van. Augusztus közepén vettem 2x32 GB DDR 5 modult 100K-ért, most ugyanaz ugyanott 170K. Három hónap alatt laza 70% és igen, ez még nem a vége...
-
Madoc
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
Ha eszem lenne előbb kezdem, de ráérek, jövő nyáriszünet van ktűzve hogy addigra rakjak össze egy jobb gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

IntelKiller7