Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Aktív témák
-
Zyelor
aktív tag
válasz
Markoka1993
üzenetére
15 ezer körül van az ára.... volt amikor 20 megabites netért kellett ennyit fizetni.... Idővel majd csökken. 10-12 körül lesz az ára, mire megjönnnek az 1 terás HDD-k a boxhoz.
-
Zyelor
aktív tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Hatlamas nagy tocskoles, mondjuk egy 120 Mbites nettel?
-
Zyelor
aktív tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Gondolj bele, az ellenféltől nem célszerű cuccot venni. Ebben az esetben nem hiszem, hogy érvényesülne a saját fegyverével győzik le a Sonyt dolog. Amúgy 1 TB-os HDD-ről pletykálnak, gondolj bele mire kellhet... (20 BD durván)
Gondolj bele ha tényleg lesz ilyen kell-e a BD... Egy mai játék max 20 giga... -
Mr.Grincs
veterán
Nah ma vettem Londonban az Oxford streeten a HMV ben a COD 4 GOTY kiadasat £25 ert az 8004.05 Ft, termeszetesen uj.
Amugy £45 font volt az ara csak ez ilyen heti akcio van.
Szerintem megerte. Igaz megvolt mar a jatek meg vegig is jatszottam de ismet be akartam szerezni es ez pont kapora jott. A sima COD 4 is ugyanennyibe volt.
Es ha mar BD lejatszonal tartunk 99.99 £ ert volt BD lejatszo Sharp az durva 32 ezer Ft
otthon 60 ezer altt nem lattam. Es itt nem a lejatszot nyamatjak hanem mar a felvevot.
Kicsit le van maradva magyaroroszag. Szoval aki akar venni BD lejatszot az innen vegye meg. Olcsobban jon ki ha itt veszi meg. -
Sanya
nagyúr
fifa 09-ben hogyan lehet világbajnokságot indítani azon kívül, hogy kézzel beadom neki a csapatneveket?
-
törölt tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Az nagyon jó lenne. Egyenesen remek
Minden játékkiadó, a MS, és a felhasználók álma egyöntetűen egy jogdíjakkal agyonterhelt media, aminek a fejlesztés időszakában is az értelme a nullához konvergált. A célterület usákiában is oly mód sikeres, hogy azt a marginális BD penetrációt is főleg a PS3 eladások gerjesztik (a média eladások kb lóf.sz gyökkettő). A MS-nak kettő dolog jó: Live, online disztribúció, és ehhez piszkosul nem kell se BD, se egyéb, és a játékosnak sem hiszem hogy arra lenne szüksége, hogy mocskosul feleslegesen pre-rendered HD contetel töltögessék a lemezt ha már ottvan (és töltsön le 20-30 gigát ha mindezt online szeretné). Mostanra a MS-nál nem csak nettóidióta tech-geekek hoznak döntéseket (lásd SCE) xbox ügyben. Ha valaha volt is olyan terve a MS-nak hogy filmekhez dobjon a box mellé egy BD lejátszót, látva a csudálatos piaci szereplést hetvenszer ejtették a dolgot, nemhiszem, hogy mégegyszer döglött lovat szeretnének etetni. -
XuChi
addikt
LOL mindenki el akarja sózni 
Bezzeg nálunk sehol nem lehet kapni filmet hozzá

-
XuChi
addikt
válasz
Xirtam
üzenetére
Én úgy tudtam hogy toshiba. De tök8, mert meghalasztották a formátumot.
Amúgy láttatok már hddvd filmet valaha is?
A microsoft mit fog csinálni a rengeteg raktáron maradt hd-dvd lejátszóval amit a boxhoz adtak ki? Elején emléxem 59990ft votl most meg 25990ft. De hát eladhatatlan sajnos.
-
Fusion01
tag
Valaki Burnout Paradise-zik(vagy GOW1-2,guitar hero3,gtaIV) itt a fórumban?
Most vettem, elég jó kis hangulatos játék.Néha idegesítőek az ellenfelek de meglehet szokni. -
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Markoka1993
üzenetére
A pro streetet nem ismerem csak latasbol.
Viszont az szerintem jo abbol a szempontbol hogy nagyon eletehuek a hangok.
Kivancsi leszek az NFS SHiftre milyen les. De szerintem megy a levesbe az is. -
Mr.Grincs
veterán
Szerintem a masik sokkal jobb volt hogy kulon volt....
Jo hogy nem vettem arcade packot, mert pont a kulon memo miatt vettem volna meg + egy 120as hdd.
Van egy 64esem de az nem sokra eleg. Igaz S.O.S. ben vettem lementeni ra a menteseket meg ilyeneket.Tovabb jatszogatok az NFSUC val...Nagyon komolytalan az egesz jatek. Tobbet vartam ettol a jatektol.
-
XuChi
addikt
válasz
Markoka1993
üzenetére

-
XuChi
addikt
Valaki használt már messenger kit-et a boxhoz? Van értelme azon kívül hogy msn könnyebb vele?
Az új dashboard-ban változott valamit az msn? Tudsz már egyéni hangulatjeleket fogani? Képeket küldeni? Oké nem erre van kitalálva de azért jól jöhet
.És végül a hatalmas láma kérdés. Van már netböngésző az új dashboard-ban????
-
4sal3
aktív tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
én még nem tudtam telepakolni a 120asat
még mindíg van 70giga helyem 3játék és kb 6-7 demo mellett.én csak azt nem szeretem, hogy a memkarim már a gép belsejében van (arcade gép volt) és kiszedni nem óhajtom a gari miatt, és mindíg választanom kell, hogy mire mentsen.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Markoka1993
üzenetére
Es arra neked hany jatek fer ra? Szerintem 5-6-7 jatek az nem keves ami raferne.

-
XuChi
addikt
Az még a kérdésem: Ha veszek ms pontot és letöktöm pontért pl a gta sa-t a vinyóra. De ha mondjuk tele lesz a vinyóm és kell a hely letörlöm. Utána ha megint le akarom szedni akkor megint fizetni kell érte?
Mert az úgy eléggé gáz lenne.
-
XuChi
addikt
válasz
eddie17
üzenetére
Fable 1 olyan volt hogy hogy is mondjam: Nem olyan mint two world, oblivion hogy 1 nagy térkép van és akárhova mehetsz hanem van egy térkép kisebb arénákra bontva. És nem arra mész amerre akarsz hanem van az arena-nak több be és kijárata, igy olyan mintha be lennél zárva. Remélem nem irtam le túl hülyén.
-
XuChi
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Na majd msn-en
Leosztalak. 
Bikinis csajok zombit hentelnek. Na ez elég elmebeteg. De tetszik
Szeretem az ilyen 10 perces játékokat. -
XuChi
addikt
Fable 2-ben is korlátozott a bejárható terep? Értem ez alatt hogy ilyen kis arena-kra van osztva mint az 1 ?
Afro Samurai? Videó alapján egész jó.
Tales of Visperia ? Iszonyat tetszenek ezek a cell shaded rpg-k. Csak 1 idegesít benne. Sokszor gyerekes ellenfelek vannak benne. Pl: Rószabokor, Vigyorgó gomba, hörgő fatörzs. Ezeknél azért sokkal jobb monstereket is ki lehetne találni.
Ajánljatok valami jó gémet
. -
XuChi
addikt
Király akkor legalább csend lesz
.Keddre terveztem a box megvételét. A platinum shop-ban. 56990 a 60gb jasperes pro pakk. Erre tettem le a voksom. Sokat már úgy sem játszom max 2-4 játékot egyszerre. Első gémem a Fable 2 lesz magyar felirattal. Az első részt 4x toltam ki pc-n és mindig másik karaktert alkottam. Kaotikus Gonosz, Kaotikus jó, Knight jó, és Knight Gonosz. Atom jó volt. Kb 1 évig toltam
Kedvencem a Graveyard volt. Imádtam a élőholtak halál sikolyát, Meg ott sikerült iszonyat multiplereket kihoznom több 100000 pontot
. Egyszerűen imádom a mai napig is. MEg is van eredetiben. És nagy szentségben van tartva a drágassszzzágom
. -
Markoka1993
tag
MEg nem melegedik fel annyira a box

-
XuChi
addikt
De ugye akkor nem pörgeti folyamatosan csak az elején ugye?

-
XuChi
addikt
Egy hülye kérdésem lenne.
A gémeket ha a vinyóra felmásolom, akkor nem kell a dvd-t betenni sem a gépbe? Természetesen full gyári gépről és lemezről beszélek !!!!!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Markoka1993
üzenetére
A 60 as pack az mar szerintem nem keves. Vagy 20as van neked?
-
Markoka1993
tag
válasz
nemesmatee
üzenetére
én platinumshopnál vettem a boxomat
Sztem az egyik legolcsóbb üzlet. Amúgy sztem érdemes elitebe fektetni. Én már megbántam hogy premiumot vettem
Bár a fehér szín nekem jobban bejön ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Xirtam
veterán
válasz
nemesmatee
üzenetére
Media Markt a legdrágább topicban volt róla, szó hol lehet olcsón venni boxot keress vissza sőt FAQ-ban is benne van!

-
4sal3
aktív tag
válasz
nemesmatee
üzenetére
sztem mindenképp érdemes beruházni. én az elején úgy gondoltam, hogy elég lesz nekem egy arcade, tévedtem. nem olyan régen vettem hozzá egy 120as hddt. na ez már elég nekem
- egyben természetesen jobban megéri -
nemesmatee
tag
Elite pack-ra érdemes beruházni??? Milyen üzletben van reális áron??? Media Markt?!! Köszi a segítséget

-
Xirtam
veterán
Warez témát lehet msn-en vagy privátban folytatni köszönöm! 
bwoay bácsi jöhetnél a nyaralásból mert elszaladt a paci a totyikban!
-
4sal3
aktív tag
-
Def26
félisten
válasz
Markoka1993
üzenetére
Már egy párszor leírták, de a lényeg, ha flashelt géppel játszol Live! -on akkor előbb utóbb bannolnak. Az egész egy lutri.

Én csak azt mondom, hogy több ismerősöm is azután gondolta át a dolgot (mármint, hogy eredeti játékkal játszanak Live! -on) miután már egyszer megtapasztalta a bannolás "élményét". Ráadásul ha megvan a baj, akkor qrva nehéz eladni a masinát.

-
30z.Samu
titán
válasz
Markoka1993
üzenetére
Szerintem mindjárt jön Tiv és elmondja a véleményét a gondolatodról...

-
Mr.Grincs
veterán
Ugy warezoljatok meg ugy vigyazzatok a boxra, hogy amikor lejar az 1 ev gari utanna nagyon sokban van a gep ha elromlik valami. Nekem az elozo boxomba 30K ert akarta az MS kicserelni a ventit, mert kerregett. Kihoztam 2K bol. Vettem egy ventit azt beraktam en. Pedig garis volt 3Ledre.

-
4sal3
aktív tag
válasz
Markoka1993
üzenetére
csak azokkal nem fogsz neten játszani. sztem.
-
adam_
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Hát én "félek" vele sokat játszani ez miatt sajnos, hogy egyszer beadja az unalmast. Pedig olykor, ha belelendülök, nehezen szánom rá magamat, hogy letegyem a joy-t.
De ez annyira azt kell, hogy mondjam badarság, mivel azért vesz egy ember konzolt, hogy játsszon vele annyit, amennyit jól esik. Erre meg figyelni kell, hogy nehogy elromoljon, holott például a régi szép időkben a PS2-vel játszottam "orrvérzésig" és nem lett semmi baja, egyelőre a boxomnak sincs, de ez hamarabb romolhat el sajnos. Miért nem létezik olyan box, ami nem lehet 3-LEDes, vagy ez költői kérdés, pontosabban óhaj lenne? 
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Minden játékkiadó, a MS, és a felhasználók álma egyöntetűen egy jogdíjakkal agyonterhelt media, aminek a fejlesztés időszakában is az értelme a nullához konvergált. A célterület usákiában is oly mód sikeres, hogy azt a marginális BD penetrációt is főleg a PS3 eladások gerjesztik (a média eladások kb lóf.sz gyökkettő). A MS-nak kettő dolog jó: Live, online disztribúció, és ehhez piszkosul nem kell se BD, se egyéb, és a játékosnak sem hiszem hogy arra lenne szüksége, hogy mocskosul feleslegesen pre-rendered HD contetel töltögessék a lemezt ha már ottvan (és töltsön le 20-30 gigát ha mindezt online szeretné). Mostanra a MS-nál nem csak nettóidióta tech-geekek hoznak döntéseket (lásd SCE) xbox ügyben. Ha valaha volt is olyan terve a MS-nak hogy filmekhez dobjon a box mellé egy BD lejátszót, látva a csudálatos piaci szereplést hetvenszer ejtették a dolgot, nemhiszem, hogy mégegyszer döglött lovat szeretnének etetni.
LOL

)
Bár, mostmár kéne valami jó játék, mert szegény box porosodik a tv altt

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)