Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
karakpecze21
üzenetére
Nem tölt be elég gyorsan a dvd ről ezért késik minden meg akad is. Ha lenne vinyód nem lenne ilyen sűrűn ilyen probléma. Én láttam nagy hd tv-n az undercovert ps2-n és iszonyatosan kockás volt, de el is ment tőle a kedvem.. Mármint a ps2 részétől. Nemtudom ki volt az az állat aki kitalálta, hogy adják ki ps2 re is.
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21
üzenetére
Semmi, GTA IV ezt csinálja PC-n és néhol Xboxon is pubol a játék utolag tölt ennyi! No para...
-
adam_
senior tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Ne menj annyira gyorsan...
(Amúgy foggalmam sincs...
) Nekem is volt ps2, de ilyen gondjaim nem voltak. -
karakpecze21
senior tag
Sziasztok!
Bocsi, hogy ide írok, tudom ez xbox topik, de tanácstalan vagyok és hátha itt valaki tud segíteni.
Meg tudná mondani nekem valaki azt hogy mi lehet a baj a ps2-vel ha játék közben elfogy az út.
Pl.Undercover közben megyek és néha eltűnik előlem az út és pár másodpercre megakad a játék.A carbonnál még többször fordúl elő, mondhatni rendszeresen, főleg ha gyorsan megyek.De más játékoknál nem csinálja, csak az autósoknál.
Tudna nekem segíteni valaki?A lemezek amúgyy karcmentesek. -
adam_
senior tag
Azt miért csinálja a konzolom, hogy amikor berakok egy új játékot akkor rögtön azután updatet követel, holott én már előtte updateltem a rendszert 7371-re...?

-
30z.Samu
titán
válasz
taylorp
üzenetére
Nincs sajnos, sajna csak ősz környékén lesz, hacsak nem lesz valami csoda és lesz fölösbe 10 ropim. Most megfogom a zsetont, mert fel szeretném újítani a szobám.
Ez a Fight Night qrva jó!
Idő, mire bele jössz, de utána nagyon komoly meccseket lehet tolni!
Már most azt mondom, hogy megérte megvenni! Következő delikvens: Fifa 09. -
Mr.Grincs
veterán
Sajna nem fényképeztem le de ma én is találtam árrekordot.
Nem jasperes 60GB os Xbox 360 pack 3 dnb játékkal+ Play anf Charge szettel 78,9K Volt az Auchanba Budaörsön.
Kungfu panda, Most Wanted, Lego Indian Jones
-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
2 új szerzeményem: Fight Night 3, Fifa 09.

-
sch_a
addikt
válasz
heihachi
üzenetére
Ezen gondolkodtam én is. Maximum ha valaki nagyon nem tájékozott ilyen téren. De hát ha van egy kis esze, ilyen árnál azért utánanéz előtte. Egyszer csináltam egy viszonylag jó vételt a legújabb HP játékot vettem meg magyar szinkronnal 3500Ft-ért, egy hét múlva ránéztem, már 7500 volt az ára.
-
Kasza08
őstag
válasz
Djuree
üzenetére
jatekaim.hu-n meg 3k

tegnap toltuk haverral a GH3-t, 2 szám után meguntam
Félek, hogy a többivel megint ez lenne
De néhány más játékhoz meg úgy lenne kedvem, de nem tudom, hogy valóban megér-e nekem ennyit. Nem is tudom, hogy miből lesz nekem pénzem rá. Néha szívesen tolnék 1-2 kört, de lehet utána meg is unnám azt is. A Fable 2-t viszont tényleg végig tolnám gonoszként fiúval, és lánnyal is
-
taylorp
senior tag
Van egy eladó/cserélhető Sega Tennis-em(bontatlan).
Privátba jöhetnek az ajánlatok. -
taylorp
senior tag
Amit még az előbb kihagytam.
Innét pedig mások által kreál boxolókat, vagy éppen hírességeket lehet letölteni, akikkel akár karrier módban is lehet játszani. Da ha töltesz fel az ea.com-ra egy szemből és egy oldalról készült fotót magadról, akkor akár saját magaddal is ütheted a népet.
Persze mind a kettőhöz LIVE Gold előfizetés kell. Én már megcsináltam a saját boxolómat, meg a Rocky-val is elvertem a Tommy Gunn-t. A ringben! -
sch_a
addikt
-
taylorp
senior tag
válasz
heihachi
üzenetére
Bocs, hogy beleszólok.
Most végigvártam a meccs előtt az egészet.
A bevonulás alatt frankón kiír mindent, hogy hány győzelem, hány vereség, hány döntetlen.
Hány %-ban nem fejezted be a meccset(LIVE-on szokás, hogy kiütés közben kilépnek).
Aztán a ringben is felkonferálja a speaker mind a két bunyóst, sőt, még oda is hívja őket középre a bíró a végső eligazításra.
Szerintem kib@szott jól sikerült!
-
heihachi
addikt
Figy, ringspeaker van. Azt láttam a demóban meg a reviewkban, hogy van bevonulás, de megvan végig a felvezető móka? Elmondja a rigspeaker az adatokat, ha megvéded a címed azt, stb? Mert a demóban csak a bevonulást mutatták, utána meg egy gagyi bemutatás volt, de ez lehet csak a demó miatt van.
-
taylorp
senior tag
Ezzel is kb úgy kezdtem LIVE-on, mint a 3-al. Pofozógép vagyok egyelőre.
Az a baj, hogy haymeker-t nem tudok ütni, a 3-ban sokkal egyszerűbb volt.
Sztem is jó nagy szerencse kell a felálláshoz, volt hogy a 10. menetben ütöttek le legelőször, és fel sem álltam. Ha elsőre túlmegy, akkor már szinte kár is próbálkozni.
Kár hogy nincs LIVE-od, szítvernélek.
-
Mr.Grincs
veterán
Akit érdekel van egy teljesen új HAMA monitorkábelem 3 méter hosszú. Ami jó lehet akár az xbox 360 vga kábelhéz is. Nem is használtam. 3K az ára.
-
hdman
őstag
Igen. Nem értem miért kell megbolygatni az irányítást! Hülye casual-ok

A 4 nek picit összetettebb az irányítása, elsőre picit furcsa, hogy ennyi ütésfajta van egy analóg karon, de pár meccs után simán megszokható. Főleg nekem, aki megszámlálhatatlan órát tett bele a 3. részbe.
Az is elég komoly, hogy elég egy rossz mozdulat, belelépsz egy nagyobb ütésbe és fekszel.
Viszont ami nem tetszik, az a felkelés: a 3. ban sokkal jobb volt, itt nem a "tudás" számít, hanem a szerencse is nagyban. Volt úgy, hogy elsőre is csak alig tudtam felkelni, mert mindig túlment a cucc.

háhá, megvertem Mike Tysont G.O.A.T fokozaton (legerősebb fokozat). Harmadszorra, és csak pontozással. Nem bírtam KO-zni az öreget, csak 2x leütni

Ma leverem Alit is a custom karakteremmel

-
hdman
őstag
"Új hírek a játék kapcsán: mivel sok embernek nem tetszett a Fight Night Round 4 csak analóg konfigurációs lehetősége kezelés terén nagy valószínűséggel érkezik egy Update a játékhoz amiben már lesz gombos kezelés is. Arról nem szól a fáma, hogy ingyenes vagy pedig fizetős. (Mondjuk simán lehetne ingyenes mert nem a játékos a hibás ha nem tudja megszokni) Én örülök neki de majd kiderül mennyi lesz igaz az egészből..."
-
p_milan
aktív tag
válasz
Scr1pter.cg
üzenetére
Attól függ mire akarod rákötni a hangot. Keress rá a gugliba a Jack, RCA csatlakozókra, és meg fogod találni, hogy neked épp melyikből melyikbe átalakító kell, ha annyira nem ismered őket.

-
Scr1pter.cg
csendes tag
-
taylorp
senior tag
válasz
Scr1pter.cg
üzenetére
Nekem pont lenne egy ilyen kábelem eladó. Hang + kép.
-
sch_a
addikt
válasz
Scr1pter.cg
üzenetére
Így néz ki ez nálam, persze ennél van egyszerűbb, egy részes átalakító is, csak olyat sehol se találtam.
-
Scr1pter.cg
csendes tag
halihó
olyan kérdésem lenne hogy.. haverom xbox360-asát szeretnénk rákötni a monitoromra (Dell Ultrasharp 2408WFP), de nincs rajta hdmi (még a régebbi fajta). addig oké, hogy a képet rá tudjuk dugni, a hangot azonban hogy tudnánk megoldani? -
heihachi
addikt
válasz
rudymester
üzenetére
HDMI, ergo nincs olyan, hogy PAL 60Hz a beállítások között.
-
rudymester
senior tag
-
bwoay
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
az LED nyilván nem LCD, mert az egyik a fénykibocsátó dióda, a másik meg
a folyadékkristályos kijelző rövidítése. viszont ha nem érted, amit leírtam, akkor
szólj nyugodtan, leültetlek a térdemre, és szívesen elmagyarázom mégegyszer
úgy, hogy te is megértsd: a LED-es TV is LCD, annyi a különbség,
hogy a háttérvilágítást LED-ek biztosítják. Más kérdés, hogy szívesen hivatkoznak
rá LED TV-ként, mert az olyan tudományos, és azt sugallja, hogy ez már
valami tök más technológia, mint az LCD, pedig szó sincs róla.taylorp:
miután minden nap dolgozom, és ebből heti 3-4 alkalom 11 órás műszak,
a többi meg utazás valamelyik másik városba, most mivel áltassalak?
amíg bringázni meg gördeszkázni is este 9-re járok ki, addig sok esélyét nem látom,
hogy összehozzuk -
bwoay
nagyúr
emberek, a marketingízű elnevezéseket félretéve azért tisztázzuk,
hogy ez nem két különböző technológia, csupán két eltérő háttérvilágítás.
maga a kijelző mindkét esetben folyadékkristályos, de vannak CCFL
(cold cathode fluorescent lamp) háttérvilágításuak, meg vannak LED-esek
(light-emitting diode), ettől még mindkettő ugyanúgy LCD -
p_milan
aktív tag
Ilyen game, amivel ilyen probléma van kb 5-6darab. Én is idáig egyel futottam össze (pont a halacskás játék az arcade lemezen - barátnőm kedvence - ezért vettem meg...
)Úgyhogy nem kell majd azt nézned, hogy mi fog menni, és mi nem. Itt kb erről van szó...
-
Alpi
tag
Nézegettem egy online üzletben az XBox360-as játékokat és az egyik játék dobozának a hátsó képén feltüntették, hogy "Only 60Hz". Ezek szerint, azokon a játékokon, ahol ez nincs feltüntetve, azok mennek 100Hz-en is???
-
Alpi
tag
válasz
Xirtam
üzenetére
A sima HD elég lesz.

Ja igen, még valami! Erről tud valaki valamit? Esetleg, hogy mikorra várható, vagy, hogy lesz-e egyáltalán ilyen Elite Special Bundle kiadás?
-
Alpi
tag
Köszönöm a gyors válaszokat. Csak a miatt kérdezem, mert amikor PC-re kötöttem rá a LedTV-t, akkor 1920x1080-as felbontást egyből felkínálta a PC a televízióra, de csak 60Hz-en és durva volt, ahogy csíkozódott, mint anno a Híradókban, amikor beszélgetnek valakivel és a háttérben futnak a CRT monitorok. Én is úgy tudom, hogy LCD és LED-nél ilyen nem szabadna legyen, csak mégis furi volt. Még1x köszönöm a gyors reagálásotokat.
-
Alpi
tag
válasz
p_milan
üzenetére
Nekem is hasonló kérdésem lenne. Van egy Samsung LedTV-m és tervezem hozzá egy XBox vásárlását. A tv gyakorlatilag 100Hz-et tud. A kérdésem az lenne, hogy amennyiben HDMI-vel kötöm össze, akkor az XBox támogatja a 100Hz-et 16:9-es képaránnyal 100Hz-en HD-ben, vagy FullHD-ben??? Vagy mint az előzőekből kiderül ez játékfüggő lenne???
-
p_milan
aktív tag
válasz
Petykó78
üzenetére
Hali!
Nem láma a kérdés. Elvileg jó helyen is keresed, csak nincs ott. Kérdeztem már én is a fórumon, azt mondták, hogy a TV nem támogatja a 60Hzet... Javasolták, hogy nézzek meg másik HDMI portot, ugyan úgy nem ment. Úgyhogy eladtam a gamet.

__________________________________________________________________________Most rendeltem meg a DeadSpace-t, Mk vs DCt, meg az Assasin Creedet. 14k postával együtt, az szerintem nem olyan vészes.

-
Petykó78
tag
Sziasztok!
Elég láma dologban kérem segítségeteket. A Top Spin2 (meg gondolom még jónéhány játék) csak 60 Hz-en hajlandó elindulni. A játék által megadott display settingsnél viszont nem találom ezt az opciót, csak HDTV felbontást, RGB színbeállítást, meg még egy képbeállítást. A gép HDMI-vel van egy Pana PV80 plazmára rákötve, ami alapból 100Hz-re van állítva.
Valmi ötlet, mit kellene birizgálnom? -
taylorp
senior tag
válasz
rudymester
üzenetére
Biztos több mint 1 kg. 100%.
-
rudymester
senior tag
válasz
AteeMatee
üzenetére
A gitáros csomag nem több mint 1 kiló? A game.co.uk csak 1000 gramm alatt szállít anglián kívűlre.
_adam: tedd fel egy pendrivera, vagy írd ki egy újraírható dvd-re és automatán felmegy. Elrontani nem tudod. Gondolom az NXE felület nincs még fent, de sok előnnyel jár a felrakása.
-
breetai
aktív tag
Hi! Srácok az normális, hogy a "Play and Charge Kit" kb. 4 napig bírja mérsékelt játék mellett és kb. 2 óra töltés után azt mondja feltöltött? Ill. ezt le kéne meríteni és úgy tölteni, vagy ha már jelez, akkor rögtön tölteni?

-
adam_
senior tag
Letöltöttem a Microsoft honlapjáról egy bizonyos frissítést a BOX-hoz "SystemUpdate_Fall08" nevezetűt. Ezt hogyan tudom "felrakni" a konzolomra, valamint ennél újabb frissítés egyáltalán elérhető az XBOX-ra? És ezzel, mármint a frissítéssel ugye elrontani nem lehet a gépet...? remélem, hogy nem

Köszi a felvilágosítást előre is,
adam_ -
AteeMatee
csendes tag
Ez gáz mert az életbe nem tudom elkölteni azt a pénzt

-
AteeMatee
csendes tag
Hi megint én

Lenne egy kérdésem néztem külföldi oldalon Guitar Hero játékot + gitárt game.co.uk-n de csak fontba lehet fizetni? Nem lehet azt megoldani , hogy euróba tudjak fizetni mert nem akarom beváltani az eurót valutaváltóba mert messze kevesebbet kapnék amennyit ér és úgy nem igazán érné meg vagy esetleg tudtok mondani olyan külföldi oldalt ami megbízható és amire megrendelem a cuccot legalább 1 hét múlva meg is jön? Meg a kiszállítás is olcsó legyen
Választ előre is köszönöm
-
30z.Samu
titán
Sziasztok!
Ma lecseréltem a Forza 2-met egy Burnout Paradise Ultimate Box-ra. Eddig nem bántam meg, nem rossz kis játék!

-
-
taylorp
senior tag
Vettem egy Arcade-ot, a másik gépet meg valószínű elpasszolom alkatrésznek.
Tegnap meg is hirdettem, többen érdeklődtek mint egy jó gépért.
Nem alázásra gondoltam, hanem egy jó kis játékra.
Ha összetudjuk hozni, szívesen pengetek egyet LIVE-on. Úgysem próbáltam még, mert én is félek az alázástól.
-
bwoay
nagyúr
válasz
taylorp
üzenetére
na, mesélj, mik a hírek?
ami a párbajt illeti, el kell, hogy keserítselek.
egyrészt jó gyengén nyomom, tehát eleve ki sem állnék (renoméra vigyázunk!),
másrészt marhára nincs időm ilyesmire, valszeg én lennék a legboldogabb,
ha lenne rá alkalom, hogy szarrá alázz
Tiv minden szempontból jobb partner lenne -
sch_a
addikt
Hidd el, jobban jársz a csíkokkal. Én 4:3-as monitoron játszok, mondhatom "hatalmas élmény" mikor egy játék nem támogatja a csíkokat, és szépen kiterpeszkedik teljes képernyőre. Pl. az NFS: Undercover játszhatatlan volt ez miatt, csak ha átnyomtam valami lehetetlen felbontásba, akkor volt éles a kép, viszont az így meg függőlegesen széthúzott mindent

-
Poonkie21
csendes tag
Szia!
Megnéztem Neked, a jobb felső sarokban egy pici részen valóban lila
-
_ak_
addikt
Valaki meg tudná nekem nézni, h a spectrum theme jobb felső sarka lila-e? (a piros háttér esetén)
-
ToBeY
nagyúr
Az M$ be tudja azonosítani boxomat serial szám alapján és meg tudja mondani garos-e még?Tehát ha felhívom és bediktálom a serialt.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Nyáron jön az AOC új, legfeljebb 720 Hz-re képes monitora
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Sony PlayStation 5 Slim
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Amúgy foggalmam sincs...
) Nekem is volt ps2, de ilyen gondjaim nem voltak.

Félek, hogy a többivel megint ez lenne

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszönöm!