Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Ma reggel elkezdtem a Dead Space-t.
Az 5. chapter-nel ugy dontottem, hogy kikapcsolom a boxot a f@szba, annyira felkurt ez a szar.
Miutan a szuper serthetetlen egyutessel elintezo eros jancsival 15 percet kergetoztem abban a kurva szobaban es a ribanc meg akkor sem volt hajlando kinyitni az ajtot, hogy kijussak, eldurrant az agyam.
Megprobaltam mar mindent, stazisozni a csatlosait meg ot is es kuzdeni, megprobaltam menekulni, az ajto nem nyilik csak azt nezem mar meg 1567.-re, hogy tep szet az a pocsomoccse.
Pedig csak mediumon nyomom.
Na jatszok egy tetrist mielott belallitom a joy-t a tv-be. -
F.B.I.
veterán
válasz
Gebriel
üzenetére
Majd Vasárnap este megmutatom. Jobban szeretem a HC módokat, mert a sok kis perkes lúzer, megmutathatja mit tud...meg hát élettapasztalat és Sennheiser füles, jah meg néha játszani kell igazi légideszantosokkal, majd bemutatlak, ott nem ritka 60-80 kill 8-10 halállal.

Shipmenten semmi nem nehéz, akár 100 feletti sem.

Általában hajnali 2-3-ig toljuk este 9-10-től.
-
F.B.I.
veterán
Vazze...nagyon öreg vagyok, vigyázatok, ittasan nagyon jól megy. Egy HC HQ-ban, azért 30-60 kill között simán meg van, 3 helivel.

mattpaksi: ha letöltöd a LIVE-ról a megfelelő packot, amint érzékeli az avit elindul vagy valami ilyesmi.

-
mattpaksi
tag
hogy lehet pendrive-ról filmet nézni a boxon?
-
sch_a
addikt
válasz
Gebriel
üzenetére
Ha jól tudom az olyan, h ha a célkereszt már a célpont közelében van, egy gombbal pontosan ráugrik.
A Fuel meg nem igazán tud rávenni h folytassam.. Egyszerűen nem értem a karrier módot. Ki az aki értelmetlenül free rideozik órákat, ha minden versenyt és challenge-t el lehet érni a menüben? Meg ezeket a Vista meg Livery vagy milyen pontokat se értem igazán. Na mindegy, unalmamban inkább elkezdtem nehezebb fokozaton újra az RE5-t.
-
Def26
félisten
válasz
Markoka1993
üzenetére
Én időközben megkedveltem. Uborkaszezonban elég jó.
-
mattpaksi
tag
Mi a véleményetek a Fuel-ről?
-
7600 GS
addikt
Sziasztok! Konzolokszervizéről mi a véleményetek? Elég jó áraik vannak.
-
Mr.Grincs
veterán
Tisztára felidegesít ez az NFS UC
A nitró arra lenne jó hogy lehagyjam az ellenfeleket de ahogy nyomom ők s távolodnak
Tiszta vicc. -
heihachi
addikt
válasz
alien_
üzenetére
Üdv a táborban

Ha megteheted, akkor 32-es LCD. Mondjuk recés lesz azon is, de szerintem egyértelműen azon a legjobb játszani, és legszebb a kép, ami nem véletlen, erre van kitalálva (19" monitor vs 81-es CRT vs 32" LCD volt nálam).
A ravaszok holtjátéka játéktól függ, pl. PGR4-ben tökéletes, meg Forzában is, legalábbis én nem tapasztaltam ilyet.
-
mattpaksi
tag
Nektek ez a legnagyobb gondotok? Nekem még LCD TV-m sincs!

-
zsocy
őstag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Hogy kötötted be a hangot? Elvileg a HDMI is átviszi, de csak a sztereot, annak a TV hangszórójából kéne jönnie. Ha dolby digitalt akarsz akkor vagy megfaragsz egy vga csatit, vagy veszel MS hdmi kábelt, ahhoz van kimenet. A faqban irnak erről is.
Lehet körül kellene nézned a hang menüben is, hátha ott kell állítani.alien_ : sorrendben pont fordítva lenne jó mint ahogy te irtad
32-es LCD TV, 22-es LCD, CRT tv. VGA kábel vagy HDMI kell majd a bekötéshez. Ég és föld a különbség CRT és LCD között. -
baliii
senior tag
hali,
mostanában szeretnék x360at venni. egy samsung T190-es tft-re és 2.1-es hangrendszerre akarom rákötni, tehát olyan kábel vagy átalakító kéne amin van VGA és 3,5mm-es jack dugó! ilyen létezik? hol lehet beszerezni?
üdv -
alien_
őstag
Beléptem a klubba egy 60gb-os falcon-nal =)
Egyelőre csak TR: Underworld meg Kung Fu Panda van, de a héten jön még pár jó játék (GoW2, Fallout3, PGR4).Legnagyobb dilemmám, hogy a
-27"-es crt tv-men használjam (480p: "nagy" kép, pici felbontás),
-22"-es tft-men(pici kép, nagy felbontás), vagy esetleg vegyek hozzá egy
-32"-es lcd tv-t..?
Most crt tv -re kötöttem rá, de nagyon recések az élek, így nem az igazi...
Ki hogy oldotta meg a dolgot?Viszont ami nem szimpi:
-Hangos! Miért nem bírtak halk ventiket használni?
-Zavaróan nagy a két "ravasz" holtjátéka. Majd biztos megszokom, de kb 1/3 -ig be kell húzni, hogy reagáljon valamit... (Vagy csak a Test Drive Unlimited (demo) ilyen?) -
zsocy
őstag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Minden HDMI-vel ezt csinálja, digitális a kapcsolat, lekérdezi az adatot a tv-től és beállítja az optimálisra. Nyugi, ezzel nem vesztettél semmit, gondolom nem akarod a szélesképernyős tv-den 4:3-ban nézni a képet.
A monitoroknál is ilyen ha DVI-al kötöd őket a gépre. -
p_milan
aktív tag
Hali!
Valaki összekötötte már a boxot XPvel? Olvastam, hogy kell hozzá ez a sz@r MS Media Center, de ilyet XPhez csak úgy találok, ami bele van integrálva a telepítő CDbe... Nincs meg ez külön? Nem hiszem el, hogy ez egy ilyen szutyok program.

Windows 7et akartam felrakni, de azt meg nem lehet még normálisan aktiválni...

-
zsocy
őstag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
A nevéből biztos hogy 720p a TV, nem értem miért nincs olyan gomb... Próbáld meg átdugni a másik HDMI bemenetbe a TV-n talán.
szerk. : Az lesz az, az a 720p csak más néven. A screen format alatt csak azt tudnád állítani hogy 16:9 meg ilyenek. Ennyi, már be is állítottad

-
Mr.Grincs
veterán
Nah most 1280*720 ba raktam és most nagyon szép képe van. A Screen Format menüpontba változatlanul nem tudok belépni. De a Reference Levels-t azt az " expanded2 re állítottam. Akármelikre állítom a három közül változást nem veszek észre.

-
mattpaksi
tag
Segítsetek!
Egy DivX-es filmet akarok megnézni pendrive-ról, de nem ismeri fel. Mi lehet a baja? -
zsocy
őstag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Adhatok tanácsot én is ha megmondod milyen tipusú a TV-d. Majdnem biztos vagyok benne hogy nem FullHD, 82 centisben az elég ritka, tehát az 1080p sok neki. A reference level nálam középső állásban van, de azt te látod hogy hol ad szép képet. Szerintem a te tv-d 720p-t tud megjeleníteni natív felbontásban, azt javaslom állítsd arra.
Ha mégis fullHD a cucc, akkor így jó ahogy van. A HDMI-nél nincs állítgatási lehetőség, mindent belő magától. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
mattpaksi
üzenetére
csak azt nem értem hogy mire konfiguráljam be a TV-t.
mert HDMi kábelt dugtam az LCD tv be. 82 Centis.És csak a Screen Resolutiont tudom állítani ahol a felbontások vannak pl 640*480 és nemtudom nekem mi lenne a legjobb
Most 1920*1080 ban van és 1080p a felbontás azt irja ki.... Meg a reference Levels-t tudom állítani.
Akinek HDMi-n keresztül megy a cucc adhatna tanácsot
-
XuChi
addikt
Hát srácok. Ez a TPFL egy akkora szemét amekkorát még nem látott a föld.
1: Atom bugos. Volt egy pálya az elején. Fel kellett volna vennem a Thomson géppisztolyt egy ládáról, de bug miatt oda volt ragadva és nem lehetett felvenni. Kezdhettem előröl.
2: Ötletességnek nyoma nincsen. Érdekes hogy a német tankok midig egy gödör fölé állnak meg és nekünk mindig az aljára kell rakni a bombát. Hát nem érdekes?
3: Az ai 0. Mindenkinek kb 3 script-elt mozgása van és kész. Borzalom.
4: Hangok ocsmányak.
5: UT3 engine logo az elején felvillan. De minek? Nyoma nincs benne semmi ut3 engine-nek. Texturák mosottak, életlenek. Szinek fakók. És SZAGGAT!!!
6: Lehet engem szídni hogy nem tetszik semmi, de ezek kinek tetszenek? Könyörgöm kifizet több ezer dollárt egy neves engine-ért és lejáratja saját magát a fejlesztő csapat. Ráadásul ezzel azt érték el nálam (Hour of Victory szintén ilyen borzalom. Kezdve az első pályával ahol Disco gömbök vannak a török házakon. Ez komoly!!!!. Utána ott a turok. Az is borzasztó!) hogy amire ut3 engine van kiirva azt nem fogom megvenni.
Kivétel az ut3
Mert az minőség és szaktudást bizonyít. De ezek a felsorolt nevek csak meggyalázzák az ut3 engine-t. -
Mr.Grincs
veterán
Nah meghozta a GLS futár a boxomat
60as PRO pack HDMi vel. Rá is dugtam a hdmi kábelt a boxra meg a tv re és most éppen zajlik a beállítás meg stb. 
-
XuChi
addikt
-
Mr.Grincs
veterán
Elsőre nagyon furcsa lesz mert nincs benne célzásrásegítés mint a COD 3, COD 4 COD 5 ben. És így jobban meg fopgsz tanulni játszani az FPS játékokkal. Én mind a 3 szinten kipörgetten. Hardon tényleg nehéz volt a német szuper katonákkal a legvégén, sokkal több jön asszem 6 db. Nem lehetetlen mert én megcsináltam

A KAR98 as a legjobb fegyver szerintem. Nekem legalábbis az a kedvencem.
A fegyvereknél is szintek vannak a rakétavetőknél is: nagyobb tárkapacitás, dobtár, gyorsabb újratöltér, polírozott zárdugattyú, távcső, precizitás egyéb fegyverkiegészítők stb stb A gránátokat is tudod illetve kell fejleszteni nagyobb tár pontosabb dobás stb.
van egy olyan acsi hogy az összes fegyvert és gránátot fullra fel kell upgradeelni. Azt is megcsináltam, nem nehéz csak sok idő. -
lvnt
őstag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
PC-n már végigjátszottam. Tetszett a játék, szerintem hozta a többi Medal Of Honor játék szintjét. Csak a vége volt húzos azzal a német szuperkatonával.
Igazából arra kéne, hogy megszokjam az FPS-t boxon, meg persze a multi miatt. Visszaolvastam és láttam, hogy te is nagyon jól belejöttél vele az írányításba. Nem fogok a kardomba dőlni, ha nem UC, hanem MOHA lesz belőle. -
Mr.Grincs
veterán
Mindenképpen ajánlom a MOH Airborne-t, abból valószínű hogy van még mire holnap odaérsz. Az NFS ről viszont nemtudok nyilatkozni, lehet minden áruházban több van csak a Törökbálintiban volt kevés illetve egy darab amikor én odaértem. Örültem hogy jutott. Nézelődtem ott a polcon ezerrel nem láttam több darabot, viszont asszem majdnem 9 K ért volt GOW 1
Amúgy a többi játk felhozatala is elég gyér volt árban meg nagyon nincsenek képben. -
Gebriel
veterán
Nagyon OFF, de ez estére nagyon oda b@szot......
Játékteszt..És egy nyereményjáték hozzá.
0:25

-
30z.Samu
titán
válasz
Markoka1993
üzenetére
Az volt a vicces, hogy nem lehetett észrevenni, olyan szépen be volt csomagolva.

-
lvnt
őstag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Sajnos nem jók a tapasztalataim ezzel a telefonálós dologgal. Még azt hiszem az utolsó 50%-os akciónál akartam venni Army of two-t, felhívom őket (Auchan), kb. 3 oda-vissza kapcsolás után adtak az osztályról valakit. Egy ideig azt se tudta miről beszélek, aztán nagy nehezen rá mondta, hogy van belőle bőven. Persze amire odamentem már egy sem volt. Nem hiszem, hogy az a ~1 óra elég volt ahhoz, hogy azt a hű, de sokat elvigyék.
Inkább elmegyek, megnézem, úgyis közel van.
Más: Az szerintetek normális, hogy amikor a postás hozta a kontrollert Prágából
, nem voltam otthon, erre begyűrte a két oszlop közé és ott pihent ameddig haza nem ért valaki? Még szerencse, hogy nem jártak arra épp a... 
-
lvnt
őstag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Örülök, hogy kaptál.
Én sajnos csak holnap tudok menni, de én a Budakalásziban veszem.
Remélem ott talán több van, de akkor sincs nagy baj, ha az nincs, viszont airborne van, mert az is jó nekem. Azt nem nézted, hogy abból mennyi van? Szerintem azt amúgy se kapkodják el olyan gyorsan, mert volt már többször ilyen 50%-os EA akcióban. -
Mr.Grincs
veterán
Megvettem az NFS Undercovert a CORA ban
Ez az egyetlen egy darab volt az akció első napján. Törökbálinton vettem.
A joeystation honlapján 7K ért árulják. Szóval abszolút jó vétel volt. Természetesen rá van irva hogy magyar felíratos.
Szerintem ebből már nem rakanak ki többet mert ilyenkor kirakják ami van
De érdemes odatelefonálni, hogy van e aki ilyet akar venni. Én nem telefonáltam szoval szerencsém volt. 3495 Ft-t fizettem. -
mattpaksi
tag
Miért nem vesztek a prohardveren???

-
lvnt
őstag
válasz
Markoka1993
üzenetére
Itt még nagyban ajánlottad.
Más: Cora akcióban 3500 az nfs uc és az airborne (Grincs
), most csak egyikre van keret, mert kell másra is a pénz. Szerintetek melyiket vegyem? Az airborne lenne az első fps-em xbox-ra, érdemes ezzel kezdeni?
Talán, azért lenne jobb az uc, mert azt végigjátszom és kb. azon az áron el is tudom adni, mint amennyiért vettem. -
Gebriel
veterán
Megcsinálhatták volna magyar feliratosra a GTA IV-t is

-
lvnt
őstag
-
-
lvnt
őstag
válasz
Markoka1993
üzenetére
Jó, de nem csak az a probléma vele, hanem például az, hogy nincs is létező boltjuk, csak ilyen találkozókat lehet leszervezni velük.
Olvastam régebben, nem tudom, hogy itt vagy egy másik Xbox fórumon, hogy új gép gyanánt egy eléggé lestrapáltat küldtek neki... -
zsocy
őstag
Srácok, ismeritek a Konzolvilág nevű boltot? A hétvégén ismét meghalt a boxom, és mivel egyszer már javítva lett nem kisérleteznék vele tovább. A Konzolvilágtól megrendeltem az újat szerdán, a webshop szerint raktáron is volt a cucc, de azóta semmi infó nem jött tőlük. Megbízható ez a bolt vagy keressek másikat?
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 3D nyomtatás
- Crimson Desert
- Elektromos autók - motorok
- Fűnyíró topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én csak válaszoltam arra a kérdésre, amelyre már te is válaszoltál,de nem igazán értette meg. Nem kérdeztem semmit. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tiszta vicc.