Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
Xirtam
veterán
Még régebben megvettem a Dead Space-t! Ma éjjel elkezdem tapasztalatok vele, amire vigyázak?!

-
nofi
addikt
Hm, gondolkoztam beszerzem vmit nyárra, míg a prototype ára nem esik. Assassins Creed (a 2-t nagyon várom, PCn nem sokat játszottam vele), Fallout 3 (szintén félbehagyva), Crackdown jutott eddig eszembe. Valakinek vmi tapasztalata?
Esetleg vmi jó rpg (csak ne oblivion
), akció érdekelne -
nofi
addikt
-
malisonX
aktív tag
Hali!
Össze van hangolva a boxom Windows Media Centeren keresztül a számítógépemmel. Divx filmek lejátszása tökéletesen működik is, de az mkv fájlformátumot sajnos nem kezeli. Lehetne valamit csinálni, hogy konvertálás nélkül mégis lejátssza? Köszi!
-
eddie17
addikt
El tudom képzelni, hogy az egész földön a hardcore boxkockák habzó szájjal remegnek, hogy ma nem anyázhatnak meg hentelhetnek a live-on

-
jeni
félisten
Szia
Aprócska technikai kérdésem lenne
A játék alatt,hogy lehet megtekinteni mely programok várakoznak Live oldalról letöltésre?Ugyanis ezt csak akkor látom ha valamit bejelölök letöltésnek és rá
enterezek,akkor megtudom nézni.Mikor kilépek abból és bemegyek a Games könyvtárba akkor és vége a játéknak idő után,már nem tudok rámenni az oldalra.Igaz játék alatt közép tájon mikor lejött a játék a netről akkor középen jelzi,hogy sikeres volt a letöltés.De arra már nem tudok rámenni,hogy melyek vannak még vagy mi van folyamatban.Ha lekapcsolom a gépet bekapcsolásnál folytatja a letöltés vagy elvész? -
roliii
tag
most csatlakozok majd holnaptól elvileg egy Xbox360-al ..
de Arcade , ott is megy majd a HDMI és csak a 20Gb más mint a többinél , és lehet benne cserélni HDD-t pl 120Gb-set? mert ezt amit olvastam nem értettem úgy normálisan.. szóval a segítséget előre is köszönöm. -
breetai
aktív tag
Srácok!? HA bejelentkezek!? Ill. be tudok egyáltalán lépni LIVE nélkűl? Ill. HA játszok és kapok öcsit azt átveszi majd a LIVE HA majd újra működik???
-
eddie17
addikt
Uraim. Mi van a live-al? Nem igazán akar csatlakozni a box a live-ra(minden más jó). Meg még egy fura dolog, hogy az xbox.com meg le van halva...
-
hdman
őstag
Hát remélem, hogy még működik a gólemkonzol, és még működni is fog, mert mind 2 gépünk tőlük van

Gebriel: visszaolvastam a fórumban, hát azért ez is ritka, hogy valaki PS3-ról visszavált boxra

-
Xirtam
veterán
ŐŐŐ
Nemtudom ki szereti ezt a műfajt de Fedde Le Grand új SW-je pöppet odacsap!Gondoltam megosztom veletek is besza*tok

-
(jan)
őstag
A sima arcade gép a konzolvilágban a legolcsóbb

-
F.B.I.
veterán
válasz
Gebriel
üzenetére
Én itt venném MUltiformat.
-
sch_a
addikt
Srácok!
Mennyire reális egy joy meg talán egy memória kártya mondjuk egy 20-as winchesterért?
-
4sal3
aktív tag
akinek van vmi eladó játéka, baráti áron, az nyugodtan írjon

-
Xirtam
veterán
Köszöntem!

De szerintem a Konzolvilággal jársz a legjobban!

-
Gebriel
veterán
Hol tudok venni most legolcsóbban megbízható helyen Xbox360-t ?60GB verziót

-
bwoay
nagyúr
válasz
Xirtam
üzenetére
Emberek! Az Isten szerelmére! Az, hogy a Microsoft 2013-ig támogatja
az x360-at, nem azt jelenti, hogy addig nem adnak ki újabb konzolt.
Te is pont a PS2-re hivatkozol, ami mellett már egy ideje ott a PS3,
mégis jelennek meg rá újabb játékok, ahelyett, hogy 2006-ban elvágták volna. -
malisonX
aktív tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg a Jasperes premium gépem. Amit érdekesnek találok rajta az, hogy 2009 márciusi gyártású, de nem NXE dash van rajta, hanem még a régebbi. A gyárban nem a legújabbat teszik rá? Vagy a boltban monyákoltak vele, ahol vettem? -
capafog23
őstag
Ilyen a távirányító:
Kép
És így van benne a laptopba:
Kép
Benne van teljesen a laptopba alapállapotba, benyomom egy kicsit akkor ki lehet venni.
(jobban nem tudom leírni)Irányítás nem tökéletes.
Media center gombbal lehet bekapcsolni és akkor kiírja hogy nem érzékel media centert, vissza gomb, ott vagyok az alap menübe. DVD lejátszás közbe nem működik a play/pause gomb, ezt úgy tudom orvosolni hogy van egy dvd menü gomb azzal visszarak a menübe megnyomom az ok gombot akkor folytatja a filmet. Utolsó hiba hogy film közbe nem lehet kikapcsolni az xbox-ot ezzel a tárvirányítóval szóval nyomni kell 1-2 vissza gombot, hogy visszakerülj az alap menübe ott már ha megnyomod a kikapcs gombot akkor kikapcsol az xbox. (avi-k alatt is megy minden ugyanígy)Én elég jól elvagyok ezzel a távirányítóval ahhoz képest hogy csak úgy rájöttem egyik nap hogy jéé megy vele az xbox is. Mindent tudok vele irányítani csak kicsit trükközni kell, mint azt már fentebb leírtam.
HP Pavilion DV5-ös szériába van benne nem tudom, hogy minden típusba benne van e.
-
Xirtam
veterán
Jaja Natal-t a x360-hoz csinálják!
A PS2 is kintvolt/van a piacon mióta? 2002 óta talán? Szal attól félni, hogy az új xbox jönni fog felesleges!

Vagy csak szimplán elég ezt elolvasni! [Microsoft: Xbox 360 Support Until 2013]

Maradjunk annyiban, hogy új Xbox még biztos nem lesz!
-
Mr.Grincs
veterán
Mi van? Milyen új box? Én lemaradtam tökre
Linkeljen valaki valami képet vagyinfót pls.. 
-
rudymester
senior tag
válasz
mikró!
üzenetére
Semmi nincs még hivatalosan bejelentve és szerintem felesleges mérgelődnöd. Ha tényleg lenne valami alapja, akkor már bejelentették volna az E3-on. Max egy revízió jöhet szóba (slim, lite stb...), de ez ate géped működését nem befolyásolja. Élvezd a játékot és kész, nem kell törődni a pletykákkal.
-
mikró!
csendes tag
Sziasztok! Mi a véleményetek az esetleges "új" Xbox-ról? Én speciel mérges vagyok, egy hónapja vettem egy Xbox 360 premiumot, és már dobhatom ki?
Inkább jöjjön egy Xbox, mint egy erősebb hardware-es Xbox 
-
hdman
őstag
C.S.I. Hard Evidence: 1000/1000 GS
Az utolsó ügy nagyon komoly volt, tiszta barátok közt
Olyan keverés volt a végére, hogy csak na 
Azt a k#@*va zippzárat fél óra keresgélés után sem találtam meg, szóval, ott kellett egy picit a walkthrough. Pedig szegény Grissom majdnem rálépett

LOL #1: HP márkájú LCD TV van a játékban (!!)

LOL #2: volt olyan helyzet, hogy nem engedték be a szobába a helyszínelőket, arra hivatkozva, hogy nagy bent a rumli
LOL #3: a szóviccek, poénok odavágtak rendesen, párszor besírtam
pl: az együttes neve Bullet Train volt, erre benyögik, hogy a tagok lekésték az utolsó vonatot..
pl: vak asszonyt kérdezgették, blabla, erre Grissom benyögi, hogy a C.S. EYE (kiejtve így hangzik) minden lát

pl: megölik a rock& roll csapatot. Warrick végez a hegyibeszédel: let's roll. And rock.

pl:
Kérdés (fiúhoz): mit tudsz a pink melltartóról?
Válasz: semmit... kivéve, hogy nem az enyém
Most így hirtelen ennyire emlékszem.
Értékelés: kicsit csúnyácska, kicsit butácska, de nem rossz, egynek elmegy. A témaválasztás miatt +1 pont, mert imádom a C.S.I. LV-t.

7/10
-
F.B.I.
veterán
Nekem anno nem vált be a 22 col, a panel miatt gyengébb volt a kép, mint a 19 colos wideon, mindkettő ACER volt. Én a helyedben már 24 col FullHD monitort vásárolnék, vagy minimum 26 colos LCD TV-t, amin jó netezni is. most egy 32 colos LG van a PC is...mit ne mondjak ég és föld netezni.
( egy 5000,-FT-os HD2400 hajtja, 720p filmek sima ügy ). -
(jan)
őstag
Prototype kezdi felhuzni az agyam ...
600 helikopter repül a nyakamban és mindig kicsinálnak ...

-
4sal3
aktív tag
Gondolkozok egy fullhd lcd monitoron, benq E2200HD 22colos.
szerintetek jó lehet azon játszani?szerk: bocs, 21,5col

-
golya87
őstag
Hello
Egy Samsung 244T típusú monitort próbálok összekötni X360al, de a vga kábel segítségével 1440*900-as felbontásnál feljebb nem tudom állítani. Ha be is állítom az 1920*1080-at, akkor elcsúszik a kép és a monitor is csak 1400*1080-at ír küldött jelként. Mi lehet a gyógyír?
üdv
golya87
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ZIDOO médialejátszók
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), akció érdekelne

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vagy mégsem????
Nekem meg hétfőn érettésgim van,még van 20 tételem!
Boxomat 1 hete bese kapcsoltam!