Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
7600 GS
üzenetére
"Egyébként könnyen meg lehet előzni a meghibásodást,
ha jól szellőző helyre rakod, és több óra játék után hagyod,
hogy dashboardban menjen egy 5-10 percet."Városi legenda.
Def:
"Fekve jobban is levegőzik. Ezt nekem még bwoay mondta régen."
És azt nem mondta, hogy a fektetve használt gépe is ugyanúgy beszart végül? -
XuChi
addikt
Egy kis Need for Speed Shift beszámoló tőlem is
Katt -
7600 GS
addikt
Sziasztok!
Tegnap végre meglett a boxom. Rendesek voltak a konzolvilágos srácok, féláron adtak hozzá egy aranyozott HDMI kábelt is.Meg a gép árából elengedtek négyezret. Nagyon meg vagyok vele elégedve, tegnap kb 2 órát egyfolytába Burnoutoztam és tökéletes volt.A live rendszertől meg egyszerűen elájultam, annyira jól ki van találva. Letöltöttem a legújabb dashboardot is és hatalmas fejlődés az előzőhöz képest.Csak nem tudok egy dolgot még: hogyan tudok a boxon netezni? Ugyanis nem látok a dashboardban semmi olyan funkciót hogy " Go To Internet" . Pedig van netem. Egyébként a géphez csak a Microsoft gyári usb-s hálókártyája jó? És a Gamertegem:BaddestTax Vegyetek fel nyugodtan.
Sickboy25: A mostani Jaspereseknél kevésbé fordul elé a 3 ledes meghibásodás, mert kevesebbet fogyaszt mint elődjei( Zephyr,Falcon.) De ha neadjisten mégis előfordulna, akkor ott a 3 év gari rá. Egyébként könnyen meg lehet előzni a meghibásodást, ha jól szellőző helyre rakod, és több óra játék után hagyod, hogy dashboardban menjen egy 5-10 percet. A gép alapjáraton szerintem nem hangos.Úgy tudsz még halkítani rajta, hogyha a játékokat meg filmeket felmásolod HDD-re. Fektetve a leghalkabb a gép, ezért úgy érdemes használni.
Üdv.: Marci
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok Guruk!
Segitsetek nekem vasarlas elott allok es mit ne mondjak eleg nehez a helyzet!!
Sogornak van egy ,de az a 12v-os moddolt sztem,mert hangos,mint egy zsuk!Nah ilyet nem szeretnek!Ez kizaro ok!
Meg a mostaniaknal is letezik a 3 ledes hiba??Vagy mikori gyartasoktol szunt meg,ha egyaltalan megszunt??Kerlek benneteket pontos tipus szerint ajanljatok!jah es a 60gigasra gondoltam!
Koszi
-
::Trunks::
senior tag
Hali srácok!
Most készülődök beszerezni egy box360-at ,de csak "sima" TV-m van ezért lehet,hogy kipróbálom milyen monitoron,igaz az is csak 17es CRT
Tud valaki segíteni,hogy pontosan milyen kábel kell? Mert gondolom az nem jó amit a videokártyába dugsz.. -
zsoltxy12
csendes tag
Szeretném állítva használni a boxom csak nem tudom jót tesz-e neki.
Valaki ötlet? -
30z.Samu
titán
-
Gebriel
veterán
-
Beerwolf
senior tag
Megvettem a boxomat, és a következő a helyzet.
Van egy jó öreg Samsung CRT monitorom, amire rá fogom kötni egy VGA kábellel(amíg nem szerzek vmi használhatóbbat).
De mivel a monitoron nincs hangszóró, így valahogyan máshogyan kéne hangot applikálni hozzá. Úgy döntöttem, hogy fogok két gagyi számitógépes hangfalat, és ezzekkel próbálom megoldani. De ugyebár a boxon csak RCAval jön hang, így szükségem lenne egy olyan átalakítóra, amibe az RCA dugókból Jack dugó "lesz"
Namármost, az itt kérdés, hogy jó-e a következtetésem, illetve létezik-e ilyen átalakító? -
N3ST1C
tag
Talán ez segít [link]
-
sch_a
addikt
Na már megint mi történt a hsz-ekkel?

-
törölt tag
Megvettem az XBOXomat, nagyon jó kis masina és még a képe is szép "normál" TV-n is.
Egyetlen egy gondom van vele, nem tudok csatlakozni az XBOX Live!-hoz, de még az internethez sem.
A számítógépemen van egy vezeték nélküli internetvevő és azon keresztül veszem az internetet (a házban szét van osztva a net).
Fogtam egy LAN kábelt és összekötöttem az XBOX-ot a géppel.
Beállítottam a gépen, hogy az internetet megossza a kábel másik végén lévő eszközzel.Ezután bekapcsoltam az XBOX-ot, belementem a beállításokba és teszteltem az XBOX Live!-os kapcsolatot.
A hálózatot érzékelte, de az internethez már nem tudott csatlakozni, DNS hibára hivatkozva.Ilyenkor mi a teendő?
Köszönöm a segítséget!

-
bwoay
nagyúr
válasz
SweetBrother
üzenetére
egyik sem az én világom, de mindkettő közkedvelt, sikeres játék,
ha szereted az ilyesmit, akkor semmiképpen nem volt rossz választás. -
mattpaksi
tag
kössz, akkor kezdek egy cod 4-gyel

-
N3ST1C
tag
Nem eredeti játékokkal csak flashel-t firmware-el tudsz játszani, de azt bannolja a Live szóval csak a demo marad amivel kitudod próbálni a játékot
-
bwoay
nagyúr
válasz
SweetBrother
üzenetére
most már nem mindegy?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
SweetBrother
csendes tag
Megrendeltem az xboxot, hozzá pedig két játékot: Bioshock és Oblivion.
Vélemények ezekről?
-
don_peter
senior tag
Urak olyan problémába ütköztem melyben, kikérném tanácsotokat, illetve hozzáértő fórumozó véleményét és segítségét.
Van nekem egy 20GB-os Xbox HDD-m melyet, szeretnék bővíteni egy 40GB-os HDD-vel.
Nos bele applikáltam a box kertébe de hiányzik pár partíció melyet semmi nem lát csak a box illetve egy program mely segítségével másolgatni lehet a box vinyójára. Hogyan tudnám generálni, létrehozni ezeket a partíciókat?
Egy leírás vagy program vagy...stb jól jönne..
Előre is kösz a segítséget mindenkinek! -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Számít a LIVE meg a garancia is. Ettől nem vagyok kevesebb hogy tisztán játszok.
Maradjunk ennyiben. Az egy dolog, hogy humorizáltok, de inkább
kiszedem, mert nem biztos, hogy más is annak venné, tekintettel arra,
hogy mi áll az alapelvekben feketén-fehéren.[ Módosította: bwoay ]
-
30z.Samu
titán
Ha már szóba jött a Live reg: Azt a címet kell beütni, amivel regeltem? Ha igen: Hol tudom megnézni mit írtam be? Mert én már nem emlékszem rá.

-
törölt tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Olvastam, hogy no warez, ezért is írtam, hogy remélem nem warez (én tudom, hogy a warez az illegálisan megosztott, feltöltött szoftvereket, zenéket, filmeket, játékokat, stb.-t foglalja magába, de itt ilyenről nem volt szó).
Köszönöm a válaszokat a másik kérdésemre, ha lesz még kérdésem, jelentkezem.

-
Mr.Grincs
veterán
Nah aktiváltam. Közben rájöttem magamtól. Azért köszi.
Kipróbáltam első nekifutásra a Medal of Honro Airborne multi részét. Istenem annyira lassú az egész, hogy tényleg kínszenvedés az egész.mobicheck: Mivel a lemezt kérdezted, mert gondolom arra akarod kiírni a játékokat így warez. Szerintem több ehhez hasonló kérdést ne is tegyél fel mert a kedves MODERÁTOROk kiraknak egy időre és a öbbi kedves forumozótársam sem fogja jó szemmel nézni. De az első hsz ba is benne van hogy no warez

-
törölt tag
Sziasztok!
Holnap készülök venni egy XBOX360-t.
Azt olvastam több helyen, hogy sima TV-n nem jó játszani vele, ez igaz? Mert nincs itthon HDTV-m sajna.Továbbá (remélem ez nem WAREZ)
a remény ide kevés lesz
viszont a gép "sima" TV-vel is élvezhető. csak kevésbé.[ Módosította: bwoay ]
-
lvnt
őstag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
X gomb->balra, legszélső "marketplace" fül->Reedem code.
Itt is be kell majd írnod a címet (valós legyen) és figyelj arra, hogy olyan címet írjál, amilyen reged van. (angol reg-angol cím, USA reg-amerikai cím.)
A kötőjelet magától rakja, te csak a kódot írd.
Mivel most még csak Undercoverem van, ami neked is, ezért kipróbálhatnánk multiban majd. -
Mr.Grincs
veterán
Hol aktiválhatom a Live kódot hova kell bepötyögni? Kötőjel is kell?
-
Mr.Grincs
veterán
Nah ma megvettem a COD 5-t illetve a 12 hónapos LIVE előfizetést. A COD 5 NTSC-s és gond nélkül megy. Azt hittem csak PAL os játékot tud vinni a gép.

-
Markoka1993
tag
ÉN is a COD 4 et ajánlom
Igaz én pc-n toltam, de sztem boxon is megszokható -
SANYA28
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni: olyan típusú játék(ok) címei érdekelnének mint pl. Confidential Mission annak idején dreamcastra volt meg nekem,vagy Time Crisis(PS),vagy House of the Dead. Nem tudom milyen kategória(lövöldözős,arcade).Segítségeteket előre is köszönöm. Üdv.
-
N3ST1C
tag
Én pl itt szórakozok a CoD-al eleinte elég gyengén mert joy-al de egyre jobb, csak ez kicsit pörgős játékmenettel rendelkezik. Gondolom nem auto aim-os kéne azzal nem sokra mész

-
Mr.Grincs
veterán
válasz
mattpaksi
üzenetére
COD3 kezdésnek eléggé megteszi szerintem.
Aztán jöhet a COD 4 vagy COD 5. Vagy ha szereted a Medal of Honro sorozatot akkor szerett be egy Airborne-t, kb 3K körül lehet már venni. De láttam 2,5 ért is a gamer 365-n. Van benne automata irányzék is, melynek segítségével egyszerűbben megtudod tanulni a célzást. Egyszer végigtolod alap szinten és akkor megfogod szeretni a az FPS játékokat konzolon. -
mattpaksi
tag
nem szeretem az fps játékokat, nem is tudok velük játszani, de meg akarom tanulni. Mit ajánlotok ami könnyen tanulható?
-
rudymester
senior tag
válasz
Markoka1993
üzenetére
Kizárólag magát a gépet kell visszaküldeni, nem kell semmilyen periféria. Néhány avatar ruháért nem éri meg szerintem küzdeni.
-
XuChi
addikt
Van 4 eladó játékom.
Gear of War Classic (vadonat új 1x volt a gépemben)
Half Life Orange Box. (Vadonat új 1x volt gépemben)
Midnight Club LA (Vadonat új 1x volt gépemben)
Bioshock. Használt, de tökéletesen karcmentes.
Ajánlatokat priviben dobjatok. Posta no. Budapest Moszkva téren átvehető.
Eladás oka: Gow nem jött be, HL OB és Bio ugyan az mint pc-n és már ott kitoltam őket, MC LA meguntam.
Markoka1993: Jaja tegnap buktam el, mert szétkaptam a gépet és vizhűtés megy bele. Csak találnom kell egy jó blokkot.
-
XuChi
addikt
válasz
Markoka1993
üzenetére
Nem nehéz. 2 féle torx kell hozzá. De mivel a vinyó házán van egy microfos matrica amit sérülés mentesen nem lehet leszdni bukod a garit. És mivel ha 3 ledes lesz a géped és minden kellékét vissza kell küldeni (még a hdtv-tv kábelt is!!) és a vinyót is, ezért a gépedre sem lesz gari. Ha jól tudom
. -
XuChi
addikt
Kérdésem lenne felétek.
Szétkaptam a xbox360 hdd keretet. Rákötöttem a gépemre a benne lévő Fujitsu 60gb hdd-t.
Xplore360 elindít ---> Drive ---> Open Hard Drive or Memory Card.
Megjelenik 3 particó. Ebből a 0-át és a 3-ast nem nyitja meg hiába kattintok rá. A 2-est igen de ott nincs semmi.
Igazábol az avatar unlock-ot akarom megcsinálni. Remélem ez nem számít warezolásnak.
Válaszokat köszi.
-
-
p_milan
aktív tag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni.
Nagyon szar volt az on-line game benne. (Lehet azért, mert akkor még web 'n' walkról nyomtam.) Kevesen voltak, nem volt semmi értelme 2v2 volt.Tele volt buggal. (A gyereket mindig ugyan oda tette a gép újraéledéskor, és csak lőttük, meg se tudott mozdulni.)
Nekem egy CS, 100x jobban bejön, mint ez.
De nekem a game sem tetszett annyira mint neked, úgyhogy hajrá 
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diablo IV
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest