Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Wolverine #32995 üzenetére
Hogy értve nem támogatott? Nem elég hatékony? Vagy túl nehéz? Csak mert két jó, tankolós egykezest nem egyszerű szerezni, friss 80-asként. Ha meg bemegyek valahová DD-ként és kiesik egy tankolós egykezes és need-elek, mindjárt megy a ninjázás meg a hőbörgés, pláne, ha az aktuális tanknak is jó lenne.
-
Redcaster
őstag
Hali. Az lenne a kérdésem, hogy ugye 512 MB RAM kell a játékhoz, viszont nekem csak 490 MB RAMom van. Attól még elindul a játék, csak akadozni fog, vagy el sem indul?
-
echterion
nagyúr
Erről a leosztásról mi a véleményetek? DK tank kétkezessel, egyenlőre csak sima 5 fősekbe, kezdőként.
-
-conrad-
addikt
válasz
s.s.j.goku #32982 üzenetére
Enchanting a legkönnyebben felhúzható szakma, míg a jc a legnehezebb főleg úgy, hogy még másra is kell támaszkodnod a mining miatt.
Szerintem hülyeséget csináltál mikor eldobtad... -
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani olyan addont, ami jelzi, hogy mikor proccolnak a trinketek?
köszi
bb -
s.s.j.goku
tag
Enchant szakma törölve,nagyon kinlódós.
Jewelcraftingot mondták hogy jol lehet vele keresni,jó lesz az a tailoring mellé????
Havernak paladin karaktere van mininggal,szoval tőle elvileg lesz alapanyag. -
Gyick
őstag
válasz
s.s.j.goku #32979 üzenetére
Persze!
Megnyomod a C-betüt elöjön a karakterlap-->skill fül-->megkeresed az enchantingot rákkattintasz-->alul lesz egy olyan gomb hogy "unlearn this profession" és vehetsz is fel helyette másikat.Bár a tailoringhoz legjobb az enchanting. -
s.s.j.goku
tag
Gyors kérdés.Mage karakternek választottam Tailoringet,Enchantingot.
Ruhakészités jó,az Enchantolással csak kinlódok.
Van rá mód hogy másra cseréljem??????????????????? -
Halihó. A C:\Users\Public\Documents\Blizzard Entertainment\World of Warcraft Installer helyen található file-okat törölhetem nyugodt szívvel? Mert sokat foglalnak.
-
echterion
nagyúr
-
-
echterion
nagyúr
válasz
ArmanD. #32971 üzenetére
Ilyen jól jönne nekem is a hunteremnek. Meg a dot lejáratát is jelezhetné valami, mert kicsit kényelmetlen a mob ikonját figyelni emiatt. Bár, már kezdem érezni, miaz az idő, míg rajta van.
(#32970) Rizzo: köszi, otthon megnézem, itt (munkahelyen) sajnos a proxy nem enged fel arra az oldalra.
-
ArmanD.
őstag
Sziasztok
Mage-nek keresnék egy olyan addont ami az elhasznált spell cd-k után egy felugró ikon hang kiséretében jelezné azoknak újrahasználhatóságát.
-
Rizzo
aktív tag
-
echterion
nagyúr
válasz
szilchi #32968 üzenetére
Igen, közben nézegettem a különbséget a build között, a tied lesz kipróbálva a jövő hét elején (mikor otthon leszek).
Ilyen Battered Hilt-e láttam AH-ban, BS-en mostanában olyan 9k körül van. Annyit meg nem hinném, hogy adok érte. Bár, thottbot-on nem találtam linket arról, hogy milyen fegyókat ad. Esetleg te tudsz egyet?
-
szilchi
őstag
válasz
echterion #32967 üzenetére
Sztem a Battered Hilt-re gondolhattak.Az elindít egy quest sorozatot,aminek a végén kapsz egy jó kétkezes/egykezes fegyvert..igény szerint.Igazándiból konkrét tankolós 2 kezes fegyver nincs is szerintem,azok mind dps fegyverek.De a DK-nak jók tankoláshoz.A Battered hilt trash mobból esik az Icecrown 5 fős HC instákból.Én eddig egyszer sem láttam esni.
.De árulják is,mivel BoE,olyan 8-10 K goldért.Szóval számíts rá hogy ha esne is mindenki need-et nyom rá,mivel jó pénzért el lehet adni.Nem számít kinek kell a fegyver meg kinek nem.
Ja és ha kétkezessel mész,akkor az általad nézett build tényleg nem lesz jó,mert az mint írtam dual wieldre van.
-
-
Darth_Revan
veterán
válasz
ígyvanferi #32964 üzenetére
1) Igen, kötelezően kell mellékelni személyi, vagy jogosítvány fénymásolatot, külön van gomb hozzá a feltöltéshez ("Attach ID Here"), mert ezzel igazolod, hogy tényleg tiéd az acc
2) Nem a WoTLK utolsó 5 kódját kellett (volna) megadni, hanem az authenticatorod sorozatszámának az utolsó 5 kódját. Ha valami oknál fogva nem írtad volna fel és örökké elveszett, akkor pedig a titkos kérdésed és válaszod. Ha ezt se tudod, akkor szívás.
Ha 24 óra alatt nem szedik le, akkor nem is fogják. Ebben az esetben töltsd ki újra (ezúttal helyesen) a webformot.
-
Viktor77
titán
válasz
ígyvanferi #32964 üzenetére
Azokat az adatokat fogják kérni, amiket megadtál amikor az accountodat csináltad. Pontosabban azokról hiteles okiratot. Személyi, lakcím, ilyesmi. Én is ezeket fényképeztem le, mikor emailt kellett változtatnom (annó még nem lehett csak úgy).
-
ígyvanferi
addikt
Mik kellenek a pontos beazonosításomhoz, hogy leszedhessék a mobil authenticatort az acc.-omról? Sajnos szoft. frissítéskor letörlődött (ill. az a sajnos, hogy nem szedtem le az accountról előtte). Kitöltöttem egy formot, de hirtelen csak a WotLK kód utolsó 5 jegye volt kéznél. Fognak még zargatni mondjuk egy driving licence fotóért?
-
szilchi
őstag
válasz
echterion #32962 üzenetére
Ez a build dual-wield tankoláshoz van,szal kell két egykezes fegyver.Én visszaváltottam dual-ról egy kétkezes fegyverre.Jobban néz ki a dual-wield tank
,de alacsony szinten nincs ehhez két jó egykezes tankfegyver,csak dps-s.Ja és én most kétkezessel ezt a buildet használom
Varimartas -
-
szilchi
őstag
Eddig 3 mailt kaptam The postmaster-től,miszerint meg nem kapott emblemeket küldött el nekem postán.Ez miféle huba,hogy nem kapom meg az emblemeket instában?Vagy új fícsőr?
-
Rizzo
aktív tag
Nem annyira WoW-os téma, de hátha tudjátok. A Real ID csak WoW-al meg SC2-vel működik, vagy régebbi, SC, WC3, Diablo játékoknál is működik és egy chat ablakban lehet beszélgetni?
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Egy friss 80-as DK-nak mire kell gyúrnia talent+cucc téren, hogy tankolhasson? Mert eddig csak szinteztem, ezzel nem foglalkoztam, de most gondolkodtam, hogy már van DD karim (hunter), egy healerem (pap), így lehet, kipróbálnám a tankolást is.
Előre is köszi a segítséget.
-
arpi6k
addikt
Üdv!
Nem bírok belogolni. Nálatok mi a helyzet?
-
Horny256
senior tag
Mi van ma a Ragnaros-n nem enged be
DC-t kapok egyből -
Wolverine
félisten
válasz
lakisoft #32941 üzenetére
Előszür is Prot talent, aztán 540 defense (az 689 def rating, ha jól emlékszem). Heroicokba 535 defense is elég. Emellett persze Stamina minden mennyiségben, avoidance statok (dodge, parry) ahogy jönnek. Az expertise cap 56, mivel elölről ütsz, vagyis az is jöhet bőven. A hitcap a normális érték.
A PvP-cuccokon sok a resilience, ami PvE-ben nem túl értékes stat. Mivel a bejövő critesélyt csökkenti, így a def pótlására korlátozottan jó, de mielőbb meg kell tőle szabadulni. -
lakisoft
veterán
Egy elemi kérdés: A tankoláshoz milyen tulajdonságok kellene leginkább warrior esetén?
PVP és tankolás között cuccokban mi az alapvető különbség? Es most lehet szidni milyen hüle vagyok -
-FreaK-
veterán
Miert van az h sarufangon sokszor elfogy a ragem fury warrikent? Egyik masik bosson sincs ilyen problemam. van valami buff/debuff mondjuk ami hit-et csokkent?
-
ciao
senior tag
megszűnik ZG raid instance lenni Cata után, nem tudni mit csinálnak belőle, de ki kéne farmolni még a cica mountot
-
Healbacsi
őstag
-
Wolverine
félisten
Tudtommal nincs Deadwind Passba teleport; hacsak nincs valakinek Atieshe és nem tud elvinni Karazhanhoz... de az sem így működik.
Megoldás: keress a táskáidban egy Hearthstone nevű tárgyat és használd jobbklikkel. Ha nincs ilyened valamiért, akkor nincs mese, corpserunnal kell kijönnöd onnan.
(persze ez csak eredeti szerver esetén igaz...) -
Hörpi
tag
Sziasztok!
A következő problémám van:
Adott egy wow-os account (az unokaöcsémé), amelyel gondoltam kipróbálom a wow-ot!
A kezdő térképen egy nagy városban belementem valami teleport szerűbe és átdobott egy másik világba.
A térkép neve Deadend pass vagy valami ilyesmi!
A karakter 20-as szintű.
Akármerre indulok el levágnak.
Ilyenkor mi a teendő?
ennek a karakternek vége?Várnám mielőbbi válaszotokat...
-
ciao
senior tag
válasz
DopeBob #32924 üzenetére
Fizess havonta bankkártyával, és ne legyen pénz a számládon, amikor emelné le a Blizz a következő havi díjat, 2 napot így minden hónapban ingyen játszok. Nekem olyan számla csomagom van ahol külön számla szám van a netes fizetésekhez, így nem probléma, hogy üres legyen az a számla.
-
szilchi
őstag
Na holnap Arathor is megkapja az egész napos karbantartását.Apropó..ezért kapunk plusz 1 napot?
-
capafog23
őstag
Valaki tud BS horda oldalon icc25 buyrun-t?
-
DopeBob
addikt
BS ally oldalon keresnék 2v2 partnert, vagy 3v3/5v5 csapatot.
DPriest 1050resi/3000+SP, kevés aréna tapasztalat
Ha számít valamit, akkor voltam 1800 felett S1-ben rugóval
-
Viktor77
titán
Jó "poén" volt ma. Folytattuk volna ICC-t (Putri, a két sari és LK volt bent), bemegyünk, erre mit látunk? Valkyrök sehol, már ez gyanús volt. Az viszont még inkább, hogy a Blood és a Frost szárny le volt zárva, pont mint sok-sok hónappal ezelött. Plague volt nyitva, de nem ám, hogy tudtuk volna Putrit tryolni, onnan meg hiányoztak a bossok.
1-1.5 óra pihi (ToC), majd visszamentünk, és "megjavult". GM ticket megvolt, még nem válaszoltak.
-
szilchi
őstag
Because of Diminishing returns and the "free" Strength to Parry conversion, no death knight should ever gem for parry=ez azt jelenti,hülyeséget csináltam,mikor Sta/parry-s gemet tettem valahova?Wowwikin volt ez az idézet.Akkor inkább Sta/str vagy Sta/dodge vagy Sta/exp esetleg Sta/hit vagy csak simán sta gem?A hit jelenleg 163,az exp 15/15.
-
Arnold2
őstag
Egy kis béta beszámoló következik. Nagyon kis SPOILER következik, szóval aki meg akar lepődni ne olvasson tovább.
Kipróbáltam mind két új faj kezdőterületét.
Goblin shamanom (Mickjager) kalandozásai Kazan szigetén kezdődtek. Ha jól emlékszem itt olyan 5-6 szintet vagy. Ha láttátok képeket, akkor tudjátok milyen a környezet. Nos nekem személy szerint abszolút nem jött be. Valahogy nem éreztem odavalónak. Értem én hogy goblin sajátosság és soha többé nem jössz vissza, de nekem akkor sem tetszett.Fun questek sem voltak itt olyan mókásak. Ez után átkerülsz Lost Isle-re. Ez már inkább WoW-os volt. Sok Fun quest volt itt, köztük a bétában megszokott bugged Town in a Box is, ami egy quest hub lenne, de mivel a láthatatlan falaktól nem nagyon tudtál bemenni, ezért a questek nagy részét a Blizz Auto unstuck-jávl és egy shadowsteppes rugóval tudtál megcsinálni.
Ha itt végeztél irány Orgrimar. Na innentől már nem folytattam továbbá, a karakter is eltűnt feltehetőleg a neve miatt.Csilagpatrik a worgen druida kalandjai Gilneas cityben kezdődtek. Itt több phasing-gel operáltak mert ugye nem ugrálsz szigetről szigetre.Nekem Gilneas és Gilneas city hangulata jobban bejött, s szerintem a questek is ötletesebbek. A 13 lvl amit itt töltöttem nagyon hamar elrepült mert móka volt elejétől végéig. Egy hátrány, hogy egy kicsit lehetne nehezebb, de csak egy picivel. Pl az utolsó küldetést, amit látványosnak szántak, kb 3 gombbal meg tudtam oldani.
Nem akarok senkit sem befolyásolni semerre. A két új faj nagyon faszán ki van dolgozva minden téren. De az élvezeti faktor nekem a worgen felé billentette a mérleget, a kezdő questek hangulata terén. Kezan bár sokak szerint passzol a goblinokhoz, de nekem személy szerint nagyon játék idegen volt (Azsharára is csúnyán kacsingatok, de még belefér
). Sanszos így, hogy worgen cicám lesz majd, ha kijön a kieg.
-
Wolverine
félisten
válasz
parandroid #32906 üzenetére
Ilyen naptárnak én az Ailo-t használom; ez Broker-plugin, kell hozzá egy display is. A bosskövetésre nem tudok addont; igaz, nem is kerestem soha, mert nem raidelek
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
parandroid #32906 üzenetére
Altoholics annyit tud, hogy melyik karakterrel hova vagy lementv (raid ID-t is mutatja). De bossokat nem jegyzi, illetve questeket sem.
-
parandroid
félisten
válasz
Cathfaern #32905 üzenetére
Mivel 3 karakterrel játszom már párhuzamosan, kétféle addont keresek, és igazából nem találtam hasonlót sem curse-ön, hátha ti ismertek ilyesmit:
1.) Raid progressek követése - melyik karakterrel melyik raid instanceban melyik bosst öltem már. Lehetőleg accounthoz kötve, tehát ne kelljen átjelentkezni karakterek között.
2.) Naptár, amiben látom, hogy valamennyi karakteremmel megvannak-e már a heti/napi eventek, raidek, questek, amiket kiválasztok. Lehetőleg ez is úgy, hogy ne kelljen átlogolgatni hozzá másik karakterre.
Létezik ilyesmi, vagy perverz módon extrém igényeim vannak?
p
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Khelben #32903 üzenetére
Minimális időbefektetéssel biztos jövedelmet jelenleg a JC és az alchemy nyújt. Előbbiben napi questet letolja az ember, tokenért kivesz dragonseye-t, AH-ban 100g-ért elviszik kb. Utóbbinál a napi epic gem transmute kb. ugyanennyi profitot hoz, szóval napi ~5 perc munkával 200g garantált (ha meg is vágod őket, akkor több, csak lásd később). Hátránya, hogy minden nap foglalkozni kell vele ennyit. Emellett JC-vel jól lehet gemek vágásával is keresni, csak akkor vagy hirdetned kell magad, vagy be kell vállalni egy kis kockázatot (elviszik-e az adott gemeket, de igazából idővel biztosan).
Viszont felhúzni JC-t nem olcsó. -
Khelben
nagyúr
válasz
szilchi #32902 üzenetére
Én totál tanácstalan vagyok szakmákat illetően (human mage). Jó lenne pénzt keresni vele, jó lenne használható cuccokat gyártani, de a kettő együtt nem jön össze... Tailoringot meguntam, mert sokkal jobb cuccokat vettem az aukciósházban, mint amit gyártani tudtam volna. Enchanting oké, hogy permanens pluszokat ad, de az alchemy-s cuccok sokkal több pluszt adnak.
Szóval most ott tartok, hogy herbalism-alchemy, de ebben sem vagyok biztos.Adjatok tanácsot
-
szilchi
őstag
Pedig egy altomnak én is fel akartam venni az inscription-t.De akkor lehet hagyom.
Megvan a 80 a DK tanknak
....de a 19 triumph-ból inkább a 226-os neck-et vettem ki.Majd a következő lépés lesz egy új sigil.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest