- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacza
senior tag
Sziasztok!
Sajna feltörték az accomat. Kaptam egy mailt, amiben leírják, hogy én voltam a hülye és "banned" státuszbó "closed" státuszba raktak.
Most várni kell vagy ilyenkor mi van?
Hétfőn kaptam a levelet.Köszi
-
whitezo88
nagyúr
érdekes dolog történt ma. kaptam egy levelet: ez phishing? csak mert pl us-es a cím. meg a transaction page sem stimmel. amúgy az accommal semmi gond be tudok lépni, meg megvan minden.
mod, az: [link]
WoWAccountEU@blizzard.review.com
Hello,
A Character Faction Change is now pending for the World of Warcraft account w(***)om. Please allow several days for the faction change process to complete. An email will be sent to you when it is done. You can also track the status of your request by signing into the Transaction page here: http://us.blizzard.characterverify.com/faction-change-status.html.
Below is a summary of the transaction, which you may want to keep for your records.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
World of Warcraft Account Name: w(*)om
TRANSACTION ID: 4(*)5------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Please note the following additional information:
- This account is not available for play while the faction change is pending.
- If you did not make this transaction, you should immediately check your account to prevent character lost.
- This account cannot change factions again until 3 days have elapsed.
- You can review this and other Account Management transactions by logging into Account Management and going to your Transactions page at https://us.blizzard.characterverify.com/faction-change-status.html.
- For more details on Character Faction Change, refer to the Character Faction Change FAQ located at http://us.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_US&articleId=28825&parentCategoryId&pageNumber=1&categoryId=2327.You can find World of Warcraft Account Management at: http://us.blizzard.worldofwarcraft.com/battlelogin.html
We hope you enjoy your new faction!
Regards,
The World of Warcraft Team
Blizzard Entertainment -
decibel
aktív tag
válasz
szilchi #32652 üzenetére
Bocs a kései válaszért, avoidance-re gondoltam. Valami olyasmi húzódik a háttérben, hogy a gyakoribb ütések miatt többször tud parryzni a boss és visszakézből ütni, ezért egy bizonyos avoidance-ig nem éri meg két egykezest használni. Persze normálokba tökmindegy mit használ az ember. Rég volt már amikor elitistjerks-et turkáltam, szóval lehet, hogy bekavarom a dolgokat.
-
oO7
őstag
volna egy fura kérdésem-kérésem-bejelentésem
twisting nether horda oldalon szeretnék csinálni egy guildet csak a tabard kedvéért de természetesen kb nem találok embert aki aláírná a kis guild charteremet...
a guild neve Silverlight és a tabard így nézne ki:akit esetleg érdekel vagy csak tud annyival hozzájárulni célom eléréséhez hogy csinál egy lvl1 -es karit és aláírja a papírkát az pls írjon rám itt privátban vagy kapjon el játékban... Spyuren méven szoktam szaladgálni
-
szilchi
őstag
Üdv.Van még értelme specializálódni BS-ként?
-
nepszter1
addikt
Sziasztok ilyen problémám van hogy:
Message: Interface\FrameXML\ChatFrame.lua:2594: bad argument #1 to 'format' (string expected, got nil)
Time: 07/28/10 11:16:11
Count: 1
Stack: : in function `format'
Interface\FrameXML\ChatFrame.lua:2594: in function `ChatFrame_MessageEventHandler'
Interface\FrameXML\ChatFrame.lua:2322: in function `ChatFrame_OnEvent'
[string "*:OnEvent"]:1: in function <[string "*:OnEvent"]:1>
Locals: (*temporary) = nil
(*temporary) = 4
(*temporary) = "4. LookingForGroup"
(*temporary) = "string expected, got nil"
és fogalmam sincs hoy miért az addonok kikapcsolva letörölve akkorisMessage: Interface\FrameXML\QuestPOI.lua:200: attempt to index local 'poiButton' (a nil value)
Time: 07/28/10 11:17:53
Count: 1
Stack: Interface\FrameXML\QuestPOI.lua:200: in function `QuestPOI_HideButtons'
Interface\FrameXML\WorldMapFrame.lua:1642: in function `WorldMapFrame_ClearQuestPOIs'
Interface\FrameXML\WorldMapFrame.lua:1492: in function `WorldMapFrame_UpdateQuests'
Interface\FrameXML\WorldMapFrame.lua:170: in function <Interface\FrameXML\WorldMapFrame.lua:157>
: in function `SetMapToCurrentZone'
Interface\FrameXML\WorldMapFrame.lua:132: in function <Interface\FrameXML\WorldMapFrame.lua:126>
(C): in function `Show'
Interface\FrameXML\UIParent.lua:1530: in function `SetUIPanel'
Interface\FrameXML\UIParent.lua:1372: in function `ShowUIPanel'
Interface\FrameXML\UIParent.lua:1308: in function <Interface\FrameXML\UIParent.lua:1304>
(C): in function `SetAttribute'
Interface\FrameXML\UIParent.lua:1974: in function `ShowUIPanel'
Interface\FrameXML\UIParent.lua:1958: in function `ToggleFrame'
[string "TOGGLEWORLDMAP"]:1: in function <[string "TOGGLEWORLDMAP"]:1>
Locals: parentName = "WorldMapPOIFrame"
buttonType = 4
buttonIndex = 1
numButtons = 4
poiButton = nil
buttonName = "poiWorldMapPOIFrame4_"
(for index) = 1
(for limit) = 4
(for step) = 1
i = 1
(*temporary) = <table> {
ContainerFrame5Item7 = ContainerFrame5Item7 {
}
InterfaceOptionsMousePanelClickMoveStyleDropDownLabel = InterfaceOptionsMousePanelClickMoveStyleDropDownLabel {
}
MultiCastActionButton6Cooldown = MultiCastActionButton6Cooldown {
}
MerchantItem9ItemButtonStock = MerchantItem9ItemButtonStock {
}
GetTrainerServiceTypeFilter = <function> defined =(C):-1
UNIT_NAMES_COMBATLOG_TOOLTIP = "Color unit names."
EMOTE115_TOKEN = "INTRODUCE"
meg egy ilyen és ez még hosszabb -
cettlee
őstag
üdv. van 10 napos guest key-em WoW-hoz. Akit érdekel pü
-
kenwood
veterán
válasz
gabranek #32684 üzenetére
Arra keszulj fel,h dungeon finder hozhat kellemetlen pillanatokat.A healerek hozza vannak szokva a jol gearelt nem dk tankokhoz.Nekem volt olyan,h a 3900 gses dk tankommal sikerult 9X meghalnom ugy,hogy melle voltak meg healer/dps halalbol adodo wipeok is.Trashen folyamatosan cdzni,kellett,healer kirugatott a groupbol stb ...
Mikozben a palaval azt nezem,mennyi van meg hatra a sanctuarybol az insta vegen es ritkan kevesebb 13-nal ,de sokszor ilyen 16-18,a dkval vert vizelek.
A legdurvabb,amikor kapsz egy hasonlo geares healert es bedob vmelyik uj instaba.szinte semmi esely vegig menni,volt,hogy 2 ora alatt sem ment.
-
gabranek
senior tag
köszi mindenkinek a tippeket.
kifarmolom a chesthez és a bracerhez az alapanyagot és jöhetnek a ToC runok -
Rizzo
aktív tag
válasz
gabranek #32678 üzenetére
Én is pár hete húztam fel egy dk tankot. Pár toc normal run után simán mehetsz az új instákba is. Az onnan jövő 219-es gear-el meg lazán mehetsz hc-kat, és pár nap alatt kész a full gear triumph badge-ből, amit most rajtam látsz. Tanként 5 sec és bent is vagy, szó szerint ömlik a badge
Ez is egy jó tank dk oldal, van gear, talent, minden: [link]
-
Black Light
csendes tag
Bizonyára nem tudod, de az oldalon tilos az account adás-vétel.
[ Módosította: Viktor77 ]
-
gabranek
senior tag
felhúztam 80-ra egy dk-t: [link] szinte kizárólag instában, tankként. És az most a dilemmám, hogy miként tudnám felgearelni. Mivel hc-t tankolnom még esélytelen lenne, de nincs se dps talentem, se dps gearem ezért úgy sem tudok menni triumphot farmolni.
A white king chestet lecraftolom, meg triumphból kiveszem a tankolós sigilt, de hogyan tovább? Vagy akkor már be fog engedni ToC-ba? Onnan eshetne néhány epic tank cuccA másik, hogy van olyan oldal ahol össze van szedve, hogy tanknak milyen enchantokat érdemes használni és mik a cap-ek?
-
Löncsi
őstag
Nem nagyon akartam elhinni, lehet csak kamuzott, vagy tényleg vannak ilyenek ? ..
-
Wolverine
félisten
válasz
Darth_Revan #32672 üzenetére
Honnan tudnánk?
Még senkinek sincs Thorja...
-
Darth_Revan
veterán
Nem tudja valaki, hogy SC2 Thor petért jár-e Feat of Strength achivement?
-
Hát srácok nemtudom... mára megjavult (3*kopp) csak egy VGA felpörgés volt... Vapor-X <3
Kenwood: Az a 3 addon nekem fent sincs
Am. köszi mindenkinek a helpet!
-
Viktor77
titán
válasz
DrJános #32663 üzenetére
A PallyPower.
MOD: Régi szép idők, 40-es raidet egyenként végigbuffolni 5! perces buffokkal.
Viszont Catában végre nekünk is jönnek az órás buffok, és kevesebb is lesz. Az elején mennyi is volt? Salva, might, wisdom, light (ekkor kings még nem volt asszem). -
DrJános
aktív tag
Üdv szeretném meg kérdezni, hogy Macro val hogy lehet megoldani Party és Raid buffolását 1 gomb nyomással? Természetesen csak 1 spell kelle de az mindenkire menjen.
(Ez nem azért érdekel mert lusta vagyok, hanem mert 25 fős raidnál az ember már keresgethet és csak sír mindenki, hogy miért nem kapott Buff ot pedig keresem, csak ott már könnyen elvész az ember)
-
sviba
tag
Háht ez marha jó.
Az officierünk kidobott két embert a guildből mert egyszerűen nem... szóval egyszerűen csak balfaszok voltak, és tudjátok mi volt az egyikük ellenérve? Az hogy 10 fősbe az ötödik legjobb dps volt
-
OgreImre
senior tag
Nekem bizonyos specifikus helyzetekben szaggat, 2-5 fps lesz a game. Csak akkor amikor sok "kicsi" mob kerül elő hirtelen, pl. Azjol Nerubban a második boss előtt a pókhálón (palatankként), vagy Hellfire rampartsban az üstös küldetésben az üstből előjövő pókok (mage aoe). Még nem találtam meg a megoldást, lehet összefüggésben van az aoe spell sok mobra való számításával, de a procimnak - elvileg - bírnia kéne (2,8 Ghz X2-es AMD).
UI: a tápból is jöhet a "ciripelés" -
Titan panelbe egyébként lehet olyat, hogy vmit a jobb oldalra helyezni?
-
Viktor77
titán
válasz
Darth_Revan #32651 üzenetére
Nekem is papírdobozos.
-
bobace
addikt
válasz
Darth_Revan #32651 üzenetére
Papírdobozos az enyém.
-
Darth_Revan
veterán
WoTLK normal kiadása Magyarországon csak DVD tokos vagy a DVD tok papír dobozba van beletéve?
-
-
HD Sentinellel is 0 hiba :S Nem lehet vmi játékhiba?
-
Hali. Olyanba szeretném kérni a segítségeteket, hogy WoW-ba most 2. napja ha pl BG-n(Eye-on... a többin nem) vagy 1-2 instába megyek akkor szaggat, vagy akad a game, de úgy, hogy hallom hogy a proci ciripel(vagy ez már merevlemez?) és annak függvényében szaggat... Levettem minden video beállítás minimumra és semmi változás... de más területen maxon fut minden akadás nélkül. Ma is jártam olyan helyen ahol tegnap még nem szaggatott.
Gépem leírása adatlapon.
Mi lehet az oka? Köszi
-
szilchi
őstag
Háát..lehet mégsem próbálom a dual-wieldet a DK tankommal.Se dropból,de még csak questből sem jön olyan fegyver amivel érdemes lenne próbálni.AH-ban sincs semmi.Ahogy nézem BS se tud craftolni valami normális használhatót erre a szintre.A BC HC-k kilőve,nincs repum a kulcsokhoz.Maradnom kell lehet 80-ig kétkezesnél.Bár páran nyavajogtam,hogy méééér kétkezes ha frost de amúgy normális groupban nincs gond így sem threat-al.
-
Gyick
őstag
Ragna alli oldalom tud vki jó klánt ahová lenne felvétel locknak?
-
whitezo88
nagyúr
na Deus Exnek lement a 25 HC LK. ment a spam chat ablakban
-
Viktor77
titán
válasz
Darth_Revan #32628 üzenetére
Na, ezt add be az ügyfélszolgálatnak a Blizznél.
-
Darth_Revan
veterán
Lol, ilyen még a mesében sincs, múltkor meghalt a tokenem, felraktam a mobilosat, most meg meghalt a mobilom is
-
whitezo88
nagyúr
sír a fene
pugosak még mindig csak pár bossosak szoktak lenni.
mellesleg hiába van ekkora buff, ha nem tud valaki járni vagy kezelni a karakterét, akár 200% buff is lehet akkor is elvérzik putrin, lanathelen vagy sindragosán...lásd AQ40 twin, mai napig nem lehet rendesen megcsinálni, újabban szerencsére akkora dps-t tud csinálni 10-12 ember hogy nem baj ha átfutnak mindig és 100ezreket healelnek. (így végre sikerült exaltedre kinyomni)
-
törölt tag
Rugóm min+jewel-er.
Gondoltam csinálok egy priest-et és melyik szakma lenne neki jó? herb/alch a transzmutálás miatt vagy min/engi a +nyersanyag miatt és gázok begyűjtése. -
Sanya
nagyúr
szerdánként még mindig leállás van?
-
Ribi
nagyúr
válasz
Tommmmka #32616 üzenetére
20 haste kavicsokat nem tudom mire velni.
Mindenütt le volt írva elég sokszor, hogy spellpower mindennél jobb. És hozzáteszem, hogy az nem 20 hanem 23-at ad így aztán végképp hulyeség 20 hastes kavicsot használni. Esetleg a 12sp+10haste-re érdemes cserélni, de csak akkor ha 7+ spellpower a socket bonus. 5-nél sem éri meg az okosok szerint. Quick decaynél pedig ha jól tudom jobb az immolate. -
arpi6k
addikt
Szerverek sehol, sálláláááá.
-
Tommmmka
senior tag
RoF csak Demo használ a maradék kettő SoC-al aoe-zik legalábbis én így tolom, de valami mocskos szarok a trinketeim
Viszont a héten volt egy apply-zó srác a guildünkben jóval gyengébb gearben affli-n hozta azt amit én, csak hát én az affli-t valahogy nem igazán tudom játszani :S
-
whitezo88
nagyúr
már 30% lesz a buff, meddig fog emelkedni? így már HC-k se jelentenek lassan kihívást nagyon.
-
Ribi
nagyúr
Én jobb szeretek destrokent menni, mert gyorsabb spellek vannak.
Mondjuk ez attól is függ mennyire haladós a csapat.
Demokent volt hogy alig tudtam elcastolni a mobokba a shadow boltot, miert ugy hullott minden. Viszont emlékszem eleinte nekem is jó dps-t hozott a demon. Ha normális a tank, akkor úgyis csak AOE-ni kell. -
Kharg
tag
Az miért van, hogy a WoW nem jegyzi meg a beállításokat? Tehát ha kilépsz és újra be, akkor újra kiadja az Eulát, nem jegyzi meg se a felbontást, se UI scalet, se azt, hogy a hangok ne legyenek bekapcsolva.
Haver hívott ma fel, de nem igazán volt tippem erre.
-
Ribi
nagyúr
válasz
whitezo88 #32601 üzenetére
Hát én nagyon rég nzétem bábút.
11,5k dps 25% buffal + raid buffal van és persze festeren kell mozogni néha rendesen. Elvileg még mindig a demo tol legkevesebb dps-t. Bábún viszont ott a self buff ami neked ad kb 400 SP-t. Raiden viszont ez csak 120-150 + lenne. Illetve ha szigorúan vesszük akkor a demonic pactet elvileg lekattintod magadról, hogy a totem 280 sp-t megkapd, mert a köv buffba a sajat DP-d nem számít bele. Szóval mindnekinek kb +15-20 SP, neked meg -150-200sp. Afli nekem sem megy nagyon, rendszerint csak izzadva tudom hozni azt amit destro-n gond nélkül.550 hit ratinge van ? minek ?
-
whitezo88
nagyúr
hát én még le vagyok maradva, bár csak 5570 GSem van. afflin 4400, destron 4700 demon 5400 dps CoE-vel, 1M dmg-ig 83as bábun.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest