- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Másnak is van olyan gondja, hogy nem tud belogolni? (login server busy)
-
Wolverine
félisten
válasz
szilchi #31397 üzenetére
Én inkább a Ripet javaslom, az FB-nek akkor van értelme, ha már csak kevés hp-je maradt az ellenfélnek. (nem kell bemutatnod, mi micsoda, druida a mainem és az 1.8 óta feral vagyok vele
)
#31398: a levélben levő link csak kinézetében hivatalos, ahová visz, az fake. Természetesen a feladó is kamu; átírták az adatokat a headerben.
-
csana
senior tag
válasz
Wolverine #31395 üzenetére
De ez nem titok, ezért is mondom hogy nevetségesek is az ilyen próbálkozások. Engem nem is húztak volna csőbe, max jót röhögök rajta, csak a srác később keresett meg, hogy beszívta. És ezt a kamu levevelet + Battlenet-es címet látni kellett volna, nemtudom hogy hozták össze, de mint említettem, nemcsak a cím, de még a lap is egy az egyben megegyezett (látszólag) az origivel. Sztem valahogy a fake levélben szereplő link csinált valami turpisságot, de végülis nem is ez a lényeg.
-
szilchi
őstag
válasz
Wolverine #31396 üzenetére
Kössz.Akkor lesz egy retalent
.Mondjuk a Pounce még 4 szintel odébb van,de akkor majd tudom milyen lesz a rota lvl 36 felett.Ja és finishernek mi a jobb?Rip vagy Ferocious bite?Az első Dot a második instant damage.Vagy ez szituáció függő?Eddig csak Rip van,de az nagyon nem tetszik.
-
Wolverine
félisten
Elárulok egy titkot (azaz kettőt): a Blizzard nem kéri a jelszavad, mert tudják; és európai játékosként semmi közöd sincsen a worldofwarcraft.com-hoz, márpedig a kamu mailek mindig erre a site-ra hivatkoznak
#31394: két iskola van a feral druidáknál: az egyik szerint lvl50-ig tegyük a pontokat a feral ágra, hogy mielőbb legyen Mangle; a másik szerint tegyük ki az Omen of Clarityt előbb, és várjuk ki a lvl61-et a Mangle-lel. Az tény, hogy a cicadruida dps-e a Mangle-ig elég brutális, és nem azért, mert erős. haználni kell mindent, ami van... stealthből kezdeni Pounce-szal, aztán Shred hátulról, majd Rake és Claw.
-
szilchi
őstag
Feral druidnál mi a jobb talentkiosztás szintezéskor?Ha először az OOC-re megyek vagy először a Feral ágat rakom ki aztán csak a resto dolgokat?Én először az OOC-t raktam ki,de valahogy kicsit tréé-nek érzem a druidomat,nem tom.Lehet csak a gearem rossz,de sem a dps-m se a össz performenszel nem vagyok jelenleg elégedett.Értem ez alatt,hogy macska formában elég gyorsan lemegy a HP-m.A dps annyira nem rossz,de pár csapás és gyógyíthatom magam mert majd fél HP elment.Ja és a 24-es mage-m dps-ben azonos a 31-es druidámal,instában a sok AoE spellnek hála toronymagasan veri.Még új nekem a druid,ezért is játszom ezt most,ezért kicsit fura az eddigi classok után.Ja és kiraktam a master shapeshiftert a +4% critért,de neten elnézve pár buildet sokan nem rakták ki,hanem inkább a naturalist-ot rakták ki a +10% dmg-ért.Pár tippet megköszönnék.
-
csana
senior tag
válasz
echterion #31390 üzenetére
Hát egyenlőre mi is optimisták vagyunk, és reméljük hogy hátha idővel visszakapja az ismerősöm az accját, csak most még el vannak havazva.
Ami kicsit ciki, és emiatt szekáljuk is a srácot, hogy ő lényegében egy kamu emailnek dőlt be, ami ráijesztett, hogy nyomoznak az accja után, és hogy igazolja a blizz lapján az adatait. Persze a link ami fel volt tüntetve a (hivatalossal egyező) mailben egyezett a blizzes origi linkel, és a lap kinézete (címe) is autentikusnak tűnt (egy az egybe kiköpött battlenetes cucc), ezért bepötyögte a dolgokat (titkos válasz nélkül). Ezután talán a gugli króm jelezte először, hogy ez egy kamu lap, amin valami jelszó csenő dolog működik. De akkor már késő volt.
De amit nem értettünk ezzel kapcs, hogy honnan a rákból tudta a tolvaj, hogy hova küldje a kamu "felszólító" levelet, hiszen a battlenetes mailcímét sehol nem használja (biztonsági okok miatt), és a gépe védelme toppon van..
A játékon belüli lopás kísérleteken én is nagyokat szoktam kuncogni.
-
echterion
nagyúr
Te figyu, az email címet csak akkor tudja a tolvaj megváltoztatni, ha a régi címre bejövő levélben jóváhagyod. Szóval csak úgy magától az nem megy.
Amúgy bratyómnak is lopták már el, és semmi fennakadás nem volt, kb két hét alatt lezajlott minden, még a cuccait és a törölt karijait is visszakapta.
-
csana
senior tag
válasz
szilchi #31388 üzenetére
Köszi az infót. Lehet majd legvégső esetben betelefonálunk magyaros akcentussal. A spam-eket is figyeli a srác, hátha odakeveredne a levél. Ami jobban zavarja az az, hogy az elégedettségre kiváncsi levélkén kívül más nem jön. Valószínű a tolvaj által módosított címre mehet a lényeg, vagy én legalábbis erre tudok gondolni. Ráadásul aki ellopta az accot, feltöltötte (közel 2 hónapja nem wowozott), és néha felugrik a haver karijaival.. A barátok már jelezték GM-eknek a problémát játék közben, de nem igazán történt még semmi.
-
szilchi
őstag
Lehet telefonon is zaklatni őket,természetesen nem magyar nyelven.De így is elérhetőek.Mikor az én accountomat törték fel,az illető akkor a sima WoW accountomat mergelte egy álltala kreált Bnet accountal.A bejelentő mail után a Blizz csinált egy password reset-et és az eredeti mailcímemre küldte az új jelszót.Majd utánna jött az elégedetség felmérés.A barátodnak remélhetőleg nem került a spam mappájába a Blizz válaszmail-je.
-
csana
senior tag
Üdv!
Lehet valaki tudna segíteni a következőekben: Az egyik ismerősömnek ellopták az accountját. Nem csináltak rajta semmi illegálisat ezután, de ami a lényeg, hogy hiába küldte el a hivatalos "acc lopás bejelentő" oldalon a panaszát, és képeket a kulcsairól, mindíg csak egy olyan levél jött válaszként, hogy mennyire volt megelégedve a blizzes segítséggel. Ugye ezt elvileg akkor küldik ki, miután valamit csináltak az accal. Arra gondoltunk, hogy aki ellopta az accot (a titkos választ nem tudhatta), kapásból megváltoztatott mindent az accal kapcs (jelszó, email), és valahogy oda érkeznek a pass reset dolgok, meg egyebek. Ilyen esetben mit lehet tenni? Már vagy 2 hét is eltelt mióta írt egy szájbarágós levelet angolul a blizz account lopásokkal foglalkozó "részlegébe", és azóta is párszor jelzi hogy kéne valamit tenni, de az emailjére csak a már korábban említett "elégedettség felmérő" cucc jön.. Nincs valamilyen élő ember akivel ilyen ügyben fel lehet venni a kapcsot, aki esetleg közben tudna járni az ügyben? Megvannak a dobozok, kódok, meg minden egyéb. Még a lopás tényét is tudná bizonyítani (megvan a kamu mail, ami okozta a dolgot). Ha valaki tudna konkrét infóval szolgálni arról hogy ha a blizzesek nem nagyon akarják elsietni a dolgot, kihez, merre érdemes még plusszban érdeklődni. Jöhet priviben is.
Előre is thx! -
Wolverine
félisten
Amúgy ez az Operation: Gnomeregan poszter állat
-
Rizzo
aktív tag
-
gabranek
senior tag
Kivel kell exalted lennem, hogy ha olcsóbban akarom megvenni az artisan ridinget? Tegnap sikerült lootolnom HC Stratholmeban a sárkányt, de nem tudom használni mert nincs meg a skillem
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Nemrégiben bukkantam rá erre az oldalra:offgamers.com. Hallottatok már erről vagy használtátok már? Csak mert eléggé barátságos áron árulnak 60 napos gamecard-ot. Viszont még nem hallottam óla, így eléggé bizonytalan vagyok a témában.
Köszi a segítséget. -
H.O.D.
senior tag
Pedig nem lehetetlen... Mire összeszedi a kombóit, addigra bőven halott a trash.
Ne feledd, hogy a tank szinte mindig AoE kunsztokkal dolgozik, hogy magán tartsa a dögöket.
Én mágussal sem nagyon vagyok 3.5 felett 5 fősben. Mire felstackelem az Arcane Blastot, már nincs kire ellőni. Aztán bossokon meg mehet a 6-7k. -
LucifeI2
őstag
Most láttam egy új fogalmat a trade channelen: encsi.
Lehet találgatni, hogy mit jelent.
-
goku_sama
tag
Ahogy már többen is írták előttem: DF beenged ugyanabba az instába, gyakorlatilag akárhányszor. Viszont az instába lement. Tehát a legtöbbször úgy tudsz lemenni pl. FoS-ba, hogy lemész, akár PUG-al, akár DF-el, és utána elkezded random HC-kat tolni.
"Másik szar dolog a cross realmos DF-ben, hogy ha valami cucc kellene amit más vitt el, mert csak greedelni lehetett."
Ez sajnos ilyen, ha downrankingolsz, akkor ezzel számolni kell. Szerverek közötti cuccátadásra pedig egyetlen megoldás létezik: character transfer -
Cathfaern
nagyúr
válasz
sasa311 #31361 üzenetére
Szvsz ha a gst módositanák annyival, hogy nézze a gemelést, az enchantokat, illetve figyelembe vegye hogy a kasztnak megfelelo statokkal rendelkeznek-e a cuccai, akkor egy sokkal használhatóbb rendszer lenne. ezek azért már mutatnak egyfajta igényességet és hozzáértést. De csak ha annyit ér el, hogy mindenki normális cuccot pakol magára, már az is nagy eredmény. Illetve kéne kulon pve és pvp gs, hogy ne lehessen pvp cucokkal "csalni".
-
sviba
tag
válasz
sasa311 #31361 üzenetére
A blizzard dungeon rendszere nézi az ilvl értékeket, pl. IC 5 fősökbe nem is enged be ha gyenge a geared.
Jah, az inventory-s cuccaiddal együtt, azt is beleszámolja
Oké, nyílván halva született ötlet volt. Túl sok a tényező hogy mindent be lehessen számítani. De azért az mégiscsak bullshit, hogy én (igaz, unholy speccel (17/0/54)) 3300 gscore-ral tank gearbe nexusba dpsként nyomok 2,8k-t overallba, míg egy 5400 gscoreos rogue csak 3,2k-t. Nyílván visszavett az aggro miatt, de ekkora különbségeket azért... ne mondd hogy nem vicces.
-
tibi666
senior tag
jeejejejejjejejejeeee
hónapokat szenvedtünk. de ma végre lenyomtuk festergutot 25 fővel, dobta a gatyámat.
5694-es gs.
-
sasa311
veterán
A blizzard dungeon rendszere nézi az ilvl értékeket, pl. IC 5 fősökbe nem is enged be ha gyenge a geared.
De DPS értéket nemigen lehet nézni, mégis hogyan?
Egy - teszemazt - cement sámán bekerül egy olyan grp-ba, amibe van még egy warri meg mage, a tank 5-ösével húzza a trashpakkokat és mind2 AOEzik orrba szájba. A sámán meg pislog. Ez alapján kapjon rossz pontot? Vagy afflock szív a 25K hp-s trashen, mert meghal mire feldotolná. Ettől még tolhat a lock brutális DPS-t bosson.Érted, csak a GS marad, a skill nem "mérhető".
-
sviba
tag
Igazából az egész mizéria megoldható lenne egy DPS/GearScore értékkel. Persze jól megcsinálva, tehát hogy azért egyértelműek legyenek a különbségek. Akkor már nem lenne baj azzal, hogy ki mennyire unskilled, mert egyszerűen megnézed ezt az értékét, és következtetsz. Ha ilvl251 en csinál egy 2,500at hc-ba, akkor noob, ha meg egy 226-232es cuccokba nyom egy átlag 4,5k-t akkor meg 'istenkirály'.
Persze akkor még mindig nem lennének a GearScore fóbiás tankok, és healerek megelégedve.
szerk.: nofene, a buffokat is bele kéne kalkulálni, ez így bár eléggé bonyolulttá teszi a dolgokat...
-
SzlobiG
félisten
válasz
sasa311 #31357 üzenetére
"Friss 70-esként, félig karás félig szintező gearben egy Slave pens kifejezett élmény volt 3 CC nélkül, 2 nélkül meg lehetetlen."
Na igen mostmeg már hol használnak cc-t 5fősbe? Sehol összehúznak pár mobot azt aoe kb.
Nekem tetszett bc-be ez hogy kellett jelölgetni meg cc-zni az se volt mind1 hogyan és mit pullolsz.
-
sasa311
veterán
BC második fele már majdnem ugyan olyan szinten casualbarát volt, mint a mostani helyzet.
A Gruulos időkben SEMMI esélyed se volt heroic instába kerülni enha sámánnal. Sőt, valójában csak healer sámánnal volt esélyed bekerülni. Mert marha nehezek voltak a heroicok. Aztán azokat is lebutították arra a szintre, mint most, hogy fogj 5 random embert aztán toljátok.
Friss 70-esként, félig karás félig szintező gearben egy Slave pens kifejezett élmény volt 3 CC nélkül, 2 nélkül meg lehetetlen.
-
parandroid
félisten
Ha mindent kiveszel, amit Triumphból ki tudsz (T9 ugye már nagyon alap, de pár 245-ös cucc is vehető Triumphból), csinálod rendszeresen az új HC instákat, amikből megint 232-es iLevelű cuccok esnek, és lecraftoltaatod a kezdő 80-asoknak kvázi kötelező i245-ös chestet és wristet, akkor már meg is van az 5000-es GS-ed. Ez még kicsit jobban nekiveselkedő casual játékosnak is megvan max 2 hét alatt. És nem azért, mert ezeknek a cuccoknak a legmagasabb a GS-e (magának a cuccnak a GS-ét én pl még sose néztem), hanem mert tényleg ezek az elérhető legjobbak - talán trinketben, idolban/sigilben van olyan, hogy az alacsonyabb iLevel potensebb, jobban használható cuccot takar, minden más esetében ritka kivételektől eltekintve igaz az, hogy az erősebb, jobb felszerelésnek magasabb a gearscoreja is. Nincs ezzel semmi gond, pugnál teljesen jól használható mankó, aki pedig tényleg tudja, hogy mit csinál, az úgyis néz mellette gemelést, talentet is, amikor csapatot válogat össze (guildben meg alapból szólnak ilyenért általában), ami valamilyen szinten utal a karakterismeretre is.
p
-
Ribi
nagyúr
Mikor lesznek már a Cata class változások bejelentve ? Mármint a mai 3 darabot mikor irják má ki...
-
szilchi
őstag
Nnneee..most meg lelőttek egy rakás szervert.Pedig azt hittem,szerdán csak délelött van karbantartás
-
Ribi
nagyúr
válasz
Wolverine #31347 üzenetére
DF enged ugyanabba az instába 1 nap kétszer ? Mert amúgy lement és üres az insta. Fura lenne.
Másik szar dolog a cross realmos DF-ben, hogy ha valami cucc kellene amit más vitt el, mert csak greedelni lehetett. Mondjuk palanak egy mail healer cucc, akkor akitől elkérnd, cserébe nem tudsz semmit sem adni. Eddig 1x fordult elő és szerencsémre odaadta, pedig 20G-t kért érte, de pénz nem tudsz adni neki. Se shardot. Aztán persze nem adtam vissza, kibírta azt a 3G vendor ár bukást, de akkor is hulyeség. Persze amúgy szerverek között lehetne cuccot átadni. Van erre valami jó megoldás? -
Kharg
tag
válasz
sasa311 #31343 üzenetére
Szerintem BC-ben is ellehetett helyezkedni.
Guildem Kaz'rogal és Supremus tryoknál volt, amikor én bekerültem; eléggé a bc második felében, és csupán kara+heroic gearem volt, de megadták az esélyt.
Ja és azt sem lehet mondani, hogy nehéz lett volna heroicokba menni, én rengeteget pugoltam, enha! sámánként, tehát 0cc.Az más kérdés ugyebár, hogy az emberek szándékai különböztek.
Volt aki komolyan vette, más meg nem. -
-conrad-
addikt
"Amúgy 5k GS-t elérni nagyon nehéz. Brutál sok farmolás kell, hogy meglegyen a T9 de akkor sem lesz meg a többi cucc."
Asszem 3 nap volt. Nagyon nehéz.
Feltöltöttem az accomat ami anno a legjobb healer gearben "merült le" és egyszerűen kevés volt az új hc instákba. Előszedtem a kukázott tank és cica gearemet ami érterlemszerűen rosszabb volt mint a healer, és elkezdtem heroicozni ahova nem volt kevés, és vettem ki a geart sorban. Volt olyan nap amikor 120+ emblem-et vettem ki. Ezen a ponton nem volt még guildem! Mindent önerőből. Fegyvernek vettem egy battered hiltet, aminek végigcsináltam a questchain-jét.
Minden itemnek van jó hc instában.
Trinketet említették hát itt a példa:
- black heart totc hc-ből.
- stamina kék trinket a nagy pókból hc-ban (ha hasznosságra mész)
- dodge-os trinket hc pit of saronból ick-ből (ha gearscore-ra mész) -
sasa311
veterán
Szupertitkos blizzard belső infók a klikk mögött a Cata end-boss terveiről!
Amúgy szerintem az 5 fős dungeon finder az egyik legjobb ötlete a blizzardnak mióta kijött a játék.
Emlékezz csak vissza BC-re. Egy átlagos "mezei nubnak" semmi esélye sem volt lvl 70 elérése után gyk. semmire, mert a heroikokba úgy kerestek partit, hogy LF tank+healer + 3cc .... Mindezt úgy, hogyha nem volt bejáratott csapatod kb. 1 óra volt Shatrath közepén, mire mindenki elindult. Aztán mikor behozták Hyjal-t meg BT-t akkor már senki sem ment heroicba, így a friss embereknek már csak az maradt, hogy farmolja a honort aztán próbál raidelni PVP gearbe. (amibe nem vették fel egy értelmes guildbe se, tehát maradt Karazan meg Gruul)Ehez képest lehet kissé személytelen a dungeon finder rendszer, de:
- Aki HC és csak a frost / gyors karakter gearelés kell neki, annak jó a rendszer
- Aki casual és 1-1 órákat játszik, annak jó, mert az az egy óra játékidő nem azzal megy el, hogy Dalaranba partit keres....
- Szintén aki casual, annak is van esélye olyan geart összeszedni, amivel tud raideket PUGolni és legalább látja - ha mást nem az elejét.Amúgy heroicos badge-ből ki lehet venni kb 5 ilvl 245-ös kiegészítőt, a teljes kisT9 setet és nyakláncot, backet, gyűrűt. Tehát minden slotra fel lehet belőle öltözni.
-
szilchi
őstag
válasz
sasa311 #31340 üzenetére
Én vittem Paladin tankként mindenkit,aki akart jönni.Nem kértem öcsit,nem néztem geart.Akkor szoktam kidobni embereket,ha volt 2 wipe és utánna sem értették meg mit csináltak rosszul.Igaz akkor csak 3 boss volt,Toravon még nem volt.
Ribi:Hát kb. igen,ez van ma.Én fél év kihagyás és mindezek után még mindig találok jó dolgokat a WoW-ban,azért is játszok ismét.De raidekből majd csak a régieket fogom lenyomni,fun-ból.
-
Ribi
nagyúr
válasz
decibel #31337 üzenetére
Sajnos nekem is ez a meglátásom.
Ez a dungeon finder szerintem az egyik legroszabb dolog amit tehettek egy olyan játékkal ami arról szól, hogy közösségben játszol. Tény, hogy segíti az új játékosok lvl80-ra jutását és gearelődését, de annyira személytelenné teszi az egészet, hogy juj. Leülsz, klikk lfg aztán valahol farmolás közben egyszercsak behív, dara, vége, visszarak, farmolsz tovább, megint behív, dara .... Ennek mi értelme?Amúgy 5k GS-t elérni nagyon nehéz. Brutál sok farmolás kell, hogy meglegyen a T9 de akkor sem lesz meg a többi cucc. Értelmes trinket / back nem esik dungeonból. Egyre magasabb GS-t kérnek mindenhol, még TOC10-ba is. Viszont ott is csak 232 cucc esik és ilyenekből megint nem lehet 5k fölé menni. Ez alatt pedig nem nagyon állnak szóba veled. Jó cucc ICC-ből esik, de oda azért kell a gear is. Senkinek sincs kedve lementetni magát egy puggal, ahol az imba group azt jelenti, hogy még az első bosst sem ismerik és 4k dps felett nincs senki. Legfőképp az szokott a szerencsétlen lenni aki szervezi. Mert ugye ő szervezés neélül sehova sem jutna le, de legalább a trash után kirugnák a francba.
Szóval altnak még nyomom a kötelező napi dungeont, de pugot 2 havonta 1x bepróbálok, majd rájövök, hogy ehez már nincs idegem. Emberek nem ismerik a karaktert amivel játszanak, lusták megtudni, hogy kellene játszani és ha segiteni akarsz sértésnek veszik. Csak remélem, hogy kicsit észhez térnek Cata alatt mert tényleg egyre jobban hasonlít az egész az agyatéan grind tömeg kínai szarokhoz. Nem értik meg, hogy azért lett nagy a wow, mert volt kihívás és nem azért amerre most tart. Asszem elragadtattam magam
sasa311 nagymuterod is lesz Cataclismben ?
-
sasa311
veterán
Most őszintén (főleg tanknak), te kit vinnél ha PUGot szervezel?
Van két teljesen ismeretlen player, te semmi mást nem tudsz róluk, csak azt, hogy az egyiknek lényegesen erősebb a gearje.
Na?
.
.
.Ugye!
Btw VOA-ban már elég rég csak a frostos bosst ölik, ott meg kitörölheted az avoidance-al, mert 2.0 a swing timere és akkorát üt, mint a nagyanyám a járókeretével. Ott a frost sebzés ami gáz.
-
Kharg
tag
válasz
-conrad- #31331 üzenetére
De nem értem, hogy hol számít a GS, amikor a mostaninál gyengébb gearben végignyomtam VOA-t, egyedül csak Toravonon nem voltam, mert akkor már bőven nem játszodtam.
A másik ami ugyanitt felbaszta az agyam, az pont a leader, akinek a 245ös cuccaiból(4es szet) csupán a chestben volt gem, enchantról nem is hallott.
Azthiszem jó lesz nekem, ha nem fizetek be megint. Ez a 4nap eddig tökéletesen meggyőzött arról, hogy a WoW nem abba az irányba halad, amelyik nekem tetszene. -
sviba
tag
válasz
decibel #31337 üzenetére
Hát..lehet hogy csúnya leszek, de mikor normális guildbe van az ember, és megkérik, hogy "vaze húzz már fel gyorsan egy dk tankot, kéne egy" akkor neked rohadtul nincs kedved jópofizni hczás közbe, hanem lezavarni 10 perc alatt, aztán menni a következőre, és kb 6 óra játék alatt már mehetsz is tocba a trophy of the crusadekért a Guildesekkel.
Ha meg nagyon nem jön be ez a mostani rendszer neked, akkor próbáld ki az egyik RP szerver egyik fanatikus RP guildjét, na ott már lehet szocializálódni.
-
decibel
aktív tag
Hm, jó ez az új lfg(bizonyos szempontból), de amikor kipróbáltam vele egy normal HoR-t hányhatnékom támadt a WoW-tól így 4 hónapnyi szünet után is. Berak minket, benyögök egy hi-t, erre semmi válasz. Tank gépként nekiindul és darálja a mobokat én meg rohanok utánna, néha sikerül is egy-két healt belenyomni, majd a végén egy szó nélkül mindenki lelép, aztán rakna is a következő dungeonba. Na itt gyorsba logoutoltam és 2 hétig rá se tudtam nézni a wow-ra. Ez a szintű grind már kicsapja a biztosítékot nálam, ráadásul a fun is kiveszik a hácézásból, nem lehet ökörködni egy puggal, szocializálódni kicsit, mert rohan mindenki. Elkezdtem egy pala tankont húzni, Deadminesban én diktáltam a tempót, de így is nyögtek, hogy gogo, meg ninjapulloztak, pedig nem voltam kifejezetten lassú a pullokkal (pislogtam is, hogy a healer hogy bírja ezt).
Nagyon remélem, hogy ezt a gépies farmot Katára módosítják/kiírtják -
szilchi
őstag
Pedig már kezdtem keresni neten azt a kamu számot,amivel annó regisztráltam az első accountomat.
Mondjuk én is csak azért rerollozok,mert hiányzik a questelés,karakterfejlesztés.Én ezt valahogy sosem tudom megunni.Várom is már az új területeket
.De amit biztos nem fogok megint 80-on csinálni,az az emblem farmolás
.Inkább farmolok sok pénzt és kiveszem AH-ból az i232-i264es cuccokat.Ez a gear(score) farmolás annyira elvette a kedvemet a játéktól,hogy ihaj....
-
-
Wolverine
félisten
válasz
-conrad- #31331 üzenetére
5100-as GS akkor van, ha kiveszed az összes T9-et. Az 210 Triumph, és akkor még nincsenek kiegészítőid (trinket, gyűrű stb.).
A druidám átlag ilvlje alig van 200 felett healercuccban, de a legtöbb heroicot végighealelem. (és emlékeztetnék arra, hogy kizárólag ilvl200-as kékekbe öltözve öltek már Yogg-Saront is...)szerk: sasa, úgy tűnik, mintha sírnék? Engem ez marhára nem érdekel, mert bár a DF indulásakor jónak tűnt, hogy a casualnak is egyszerűbb lesz instába jutnia, ma megint odáig jutottam, hogy ha egy karakterem elérte a 80-at, akkor max. a Loremaster megcsinálása vonz, és semmi más nem. (és nem kicsit idegesítő, hogy van olyan tailor recept, amihez a Northrend Dungeonmaster kéne, amit a lockommal kb. soha nem fogok megcsinálni...)
-
-conrad-
addikt
Azért nem vittek voa10-re mert 4600 gs-ed van nem azért mert avora gemeltél stb.
Amúgy nem kell aggódni, végig kell menni a lépcsőn és nem lesz gond. HC-ből (+triumph-ból)ki kell venni mindent amit lehet és bőven jobb geared lesz mint 4,6kwhitezo88: ne vedd támadásnak de érdekes módon ez a "skill kell nem gear" mindig azoktól jön aki zöld questgearbe akar raidre menni és csodálkozik ha nem viszik. 5100as gs simán van csak hc-ból. Ha azt eléred nem fognak idegenek sem rinyálni ha icc-be voa-ra vagy totc-ba akarsz menni.
-
szilchi
őstag
Hi.Ha egy trial accot akarok normál accountá változtatni,akkor elég a megvett játékkódot megadni Bneten és upgradelni?Vagy itt is kell bohóckodni (fake) hitelkártya számmal,mint régebben?
-
Kharg
tag
Korcs világ van.
Voa10be azért nem vittek, mert másokkal ellentétben adok az aggrómra is, és nemcsak staminára gemelek, illetve mert nincsenek ilvl245ös cuccaim és csak 4644es GS-om van.
-
sasa311
veterán
válasz
Wolverine #31324 üzenetére
??
Miről beszélsz?
Gearből 50% avoidance van egy ICC gearelt tanknak.
Ha minden socketbe avoidance-ra gemel akkor szerez kb +3-4% avoicancet és veszít 7K hp-t. 3-4% teljesen kiszámíthatatlan avoidance sose érte meg a Pure HP ellen. Mert egy avoidance geares tank NEM BÍRJA ki a spike-ot, a staminás meg igen. És a nagy avoidance-os tank is kaphat spike-ot ugyan úgy, mint a hústorony.Jelenleg meg nincs olyan fight ICC-ben ahol healer el tud fogyni, maximum Lich King.
-
-conrad-
addikt
válasz
parandroid #31308 üzenetére
Tanként ne foglalkozz az avo-val egyáltalán, defcap van talentből, statok miatt az itemeken lesz dodge-od, és mindenhová stamina! A socket bonusokat is le lehet tojni. Trinket a frost-os staminás kulcs,és mellé mehet a black heart, vagy totc25 scarab(sajna még nekem sincs
)
Druid tankként a nagy hp a lényeg, fel kell fújni minél nagyobbra. (jelenleg 69,9K hp-m van raiden)
-
-FreaK-
veterán
Nem tudtok véletlen egy olyan oldalt/programot ami armory alapján tud gear és dps elemzést csinálni? Olyan funkció kellene ami megmutatja a gear gyengeségeit és hogy mire érdemes elsősorban fejleszteni. Megnéztem ezt a maxdps.com-ot de ott nem találtam armory funkciót, egyesével kéne összarknom mindent.
Warrinál mi a stat prio jelenleg str/Arp viszonylatban? Hallom mostanában h sokan Arp-ra gyúrnak már 5k GS körül is str helyett. Ez mennyire hatásos?
-
sasa311
veterán
válasz
parandroid #31308 üzenetére
Igen, a haste nem annyira kifizetődő stat, de azért szükség van rá.
Egyrészt a white hitek a sebzésed ~ 30%-át teszik ki. Ebből ugye kijön, hogy a 153 haste rating hány %, így az mennyi + DPS-t ad.
Másrészt - és ami fontosabb - több fehér ütés több OOC procot ad, amit nagyon nehéz kitheorycraftolni, hogy pontosan mennyit is, mivel ugye az OCC-n nincs cooldown. És ugye egy OCC az egy ingyen shred, ami sok-sok dmg + CP.emellé jön bonusként a +340 AP, ami gyk. minden ICC harcban 100%-osan fenntartható ellentétben egy proccal, ami egyrészt akár proccolhat teljesen rosszkor is, másrészt nincs fenn csak 10 (vagy 15?) mp-ig.
Nekem most 397 hastem van úgy, hogy a distant land a staffom (amit le kéne cserélni valami ARP-sre, dehát az nincs sajnos
) Így 33% körüli értéket ad ki a white hit.
-
parandroid
félisten
válasz
sasa311 #31307 üzenetére
A Herkuml War Tokennel kapcsolatban az az aggályom, hogy a 153 haste jobb-e nekem, mint a +90 agi? Ahogy nézem a guide-ot elitistjerk-ön, 180 a cap, nekem 164 van hasteből. Ami egyértelmű előnye van, hogy ütésenként skálázva ad ütésenként +17 ap-t, ami 20-szor stackelve 340. Ha ellenben a kártya proccol, az +300 agi, ami (ugyanezen guide számaival számolva) olyan 360 AP. Frostot meg még lenne mire költenem.
A Whispering Fanged Scull megintcsak critet ad, ami mondjuk mindig jól jön, ráadásul a +1000 AP is jól hangzik, ha proccol. Igyekszem majd megszerezni ICC10-ből. Az Attack Poweres Death Choice nekem újdonság volt, ez eddig a horizontom alatt maradt, pedig szép állat, ez egyértelmű must-have lenne, úgyhogy kénytelen leszek beiktatni ToC25-öt is a raid menetrendembe.
p
-
sasa311
veterán
válasz
parandroid #31306 üzenetére
Ez a legkönyebben megszerezhető upgrade greatnesshez képest.
Ezen felül még ezek (EJ idézet):
Some upgrades to the Card are [Herkuml War Token], [Death's Choice] (or [Death's Choice]), [Whispering Fanged Skull] (or [Whispering Fanged Skull])
The 2nd best Cat Trinket is [Deathbringer's Will] and of course the best one is [Deathbringer's Will]Ha megvagy 65% crit körül, akkor az aggi veszít az értékéből, mert annyi crit már bőven elég a megfelelő CP mennyiség eléréséhez és nem skálázódik jól a crit. (csak az AP része)
Tankolni simán teljesen felesleges az armor meg a use-os dodge, tedd vissza a staminás trinketet.
-
parandroid
félisten
válasz
sasa311 #31299 üzenetére
A Needle-Encrusted Scorpion a másik trinketem, de emellé tényleg nemigen találtam jobbat az agis Greatnessnél. Ha van ötleted szívesen fogadom.
Tankolni eddig az Azjol Nerubos stamos trinketet használtam, most azt cseréltem le a Black Heartra a minap, a másik trinket a Glyph of Indomitability, ami 1792 Armort ad, use-ra pedig 512 dodge-ot 20 secre. Ezt is csak azért vettem ki, mert Triumphom volt bőven, meg mert jobbat ennél sem igen találtam. Bár most így végigondolva, lehet jobban járnék, ha az Essence of Gossamert tenném vissza a Black Heart mellé. Mondjuk a tank-cuccom amúgy is csak másodlagos, a cica a mainspec.
p
-
sptkyle
senior tag
Nem akarok beleszólni, de PoS-ban az átjáróban a tank dolga, hogy életben maradjon az átjáróig. Legalábbis az az alapvető tax, hogy mindenki rohan középre, a tank ugye elől és bodypullal/futás közbeni dps-el (pl swipe) huzza magára a mobokat, de aggrot csak a platformon kezd építeni. Ez miatt se heal, se dps a platformig. Legalábbis én kb 20-30 PoS runból ezt láttam. De biztos vannak kivételek.
Ami a dungeon findert illeti, oké, hogy alapvetően igyekszik olyan embereket összerakni, akik hasonló szintű GS-el vannak ellátva, de ha egyes realmeken pl 20 perceket kell alapvetően várni tankra/healerre , akkor a finder se fog válogatni. Ha meg nem tetszik, hogy kicsikkel kerülsz össze, akkor ne használd. Ott a jol bevált LFG, és olyan csapatot toborzol, amilyet csak szeretnél. (más kérdés, hogy mennyi idő alatt)
Abban egyet értek, hogy a GS sokszor nem számít sokat. Pl életem 3. HoR runja. (1. és 2. wipe lett, többszöri
) , megláttam, hogy a pala tanknak van 4200-as GS-e, és már el is könyveltem , hogy fail lesz. De tévedtem. Olyan álomszépen, papírforma szerint ment minden, hogy alig hittem a szememnek.
Másik példa tegnap történt. Nem is emlékszem már melyik HC volt, talán Gundrak. Normál GS-ek. (4800-5400 között) , és pl a lock nem csinált semmit. Dotolgatott amikor ugy tartotta kedve, meg futott utánunk. Tank 2. volt dps-ben.
3. példa egy dk leányzó szegényke.Mi guildünkből, és 5300GS-el HC-ban 2300-as DPS overal.(bossokon átlagba kicsit több) Értékei rendben vannak...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben