Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redcaster
őstag
Hali. Az lenne a kérdésem, hogy ugye 512 MB RAM kell a játékhoz, viszont nekem csak 490 MB RAMom van. Attól még elindul a játék, csak akadozni fog, vagy el sem indul?
-
Redcaster
őstag
Üdv!
Rengeteget játszottam régen ilyen-olyan szervereken, de most eljutottam oda, hogy szeretném belevetni magam igazából Azeroth világába, és szeretném megvenni a játékot Azt szeretném kérdezni, hogy muszáj megvennem minden létező kiegészítőt hozzá, és kb. mennyibe kerül a játék? Azt tudom, hogy 1 hónap ingyen játékidő jár hozzá, de utána lehet olcsóbban szerezni valahogyan gc-t?
-
Redcaster
őstag
Tehát akkor egy ilyen + MoP 10 USD-ért (2500 Ft) a teljes játék ha jól értem WoD-ot leszámítva?
-
Redcaster
őstag
Sziasztok!
Ismét közelebb kerültem a wow megvásárlásához. Egyelőre csak battelchest+mop-on gondolkodom, wod esetleg majd csak később. Várható valamiféle karácsonyi akció, aminek keretein belül olcsóbban hozzá lehet jutni a játékhoz? -
Redcaster
őstag
Nos, ez nekem új, hogy a BC már a mopot is tartalmazza Ez nagyon jó hír, akkor lehetséges, hogy idő előtt a wodot is be tudom szerezni
Még egy kérdés:
BC-vel ugye 90-ig lehet fejlődni, csak a wod content nem lesz elérhető? Tehát ugyanazok a szerverek lesznek elérhetőek, mint mindenki másnak? -
Redcaster
őstag
Értem, köszönöm mindenkinek Remélhetőleg Azerothban hamarosan találkozhatunk
-
Redcaster
őstag
Nos, tegnap megérkezett a Battlechest, fel is raktam gyorsan, és igencsak ráfüggtem
A kérdésem az lenne, hogy még a múltkor láttam a fórumon, hogy lehet venni itt hardveraprón gamecardot elég jó áron... Van még erre lehetőség? Nézegettem webáruházakban, de ott 6-7 ezer ft. Be lehet szerezni valahonnan valamivel olcsóbban?
-
Redcaster
őstag
Sziasztok!
Tegnap kezdődött nálam az a furcsa jelenség, hogy bizonyos GM battletag-ű emberek friend requestet küldözgetnek, és írnak olyanokat, hogy látogassak meg xy weboldalakat, különbne felfüggesztik az accomat. Ma egy Bllzardn nevű karakter partyba is hívogatott. Ha jól gondolom kamu az egész, és megpróbálják lehúzni az embereket? -
Redcaster
őstag
Karbantartás után csak nekem tűnt el a Ragnaros szerver? Ott volt az első 90-es karim, nagyon nem sne jól, ha most elveszne
szerk:
Tekintsétek tárgytalannak, valamiért nem jelenítette meg. Most már látom[ Szerkesztve ]
-
Redcaster
őstag
Üdv!
Kb fél éve vettem meg a Battlechestet, de munka és pénz hiányában sajnos nem tudtam előfizetni a játékra A napokban tervezem újra belevetni magam Azeroth világába immár WoD-dal együtt, és az lenne a kérdésem, hogy látom, nem nagyon pörgött a topic az elmúlt 1-2 napban. Ugye nem a játék színvonala romlott, hogy it PH-n ilyen keveset beszélnek róla? Érdemes előfizetnem? Át akarom érezni újra a WoW-os hangulatot
-
Redcaster
őstag
-
Redcaster
őstag
válasz flashpointer #62809 üzenetére
Parancsolsz?
-
Redcaster
őstag
válasz flashpointer #62811 üzenetére
Ezt nem láttam, tényleg jobb
-
Redcaster
őstag
Üdv!
Tervezem megvásárolni a WoD-ot, sajnos pénz szűkében nem volt lehetőségem beszerezni a 30%-os (vagy mennyi) akció során, így kénytelen vagyok teljes áron megvenni. Mit gondoltok, érdemes webshoppal szenvedni, várni a kiszállításra, vagy vegyem meg a Blizzardtól 2-3 ezerrel olcsóbban? -
Redcaster
őstag
válasz weres78 #62851 üzenetére
"How to Cancel a Recurring Subscription
Follow the steps below to cancel your subscription:
Log in to Battle.net Account Management.
Select the World of Warcraft license you want to manage.
Click Cancel Game Subscription.
Follow the steps on this page to cancel your subscription.
Your World of Warcraft license will be available for play for the remainder of the paid billing cycle." -
Redcaster
őstag
Már jó ideje lvl100 vagyok, Tanaanba is eljutottam már vagy egy hete, de a zónaspecifikus képességet még mindig nem kaptam meg, azt a képességet tudom használni, amit a garrisonból is. Látom, hogy a többiek rakétákat hívnak az égből, gondolom ez a zóna képesség, én ilyet miért nem tudok? :/
-
Redcaster
őstag
Segítséget, vagy inkább tanácsot szeretnék kérni...
Mióta WoW-ozok, csak és kizárólag DPS-elek. Most kicsit jól esne egy kis változatosság, ki akarom próbálni, milyen healelni, de mivel fogalmam sincs melyik klassz hogyan működik, melyik a legjobb választás egy kezdőnek. Jelenleg a Monk jön be a legjobban, de más véleményét is meg szeretném hallgatni Előre is köszönöm a javaslatokat! -
Redcaster
őstag
válasz ígyvanferi #63383 üzenetére
Köszi a részletes választ.
Shadow priest a mainem közel 700-as ilvl-lel, így az jó opció lenne, a gond csak az, hogy attól félek, mivel lvl100-on kezdenék healelni, nem tudnék rendesen beletanulni. Ezért ha mégis priestet választok, inkább kihúznék egy újat, hogy megtanuljam használni paladin nem nagyon tetszik, a druid sem, így marad a sámán/priest/monk hármas, csak nem tudok dönteni :/ -
Redcaster
őstag
válasz ígyvanferi #63390 üzenetére
Monkot próbálgatom, jelenleg lvl18, 2 instán healeltem, elég idegenül mozgok eddig
Healbot addon mennyire ajánlott? Érdemes már a szintezés alatt is használni, vagy inkább csak raiden hasznos? -
Redcaster
őstag
Most van a WoD instás event. Felvettem a 4 mythic dungeonos küldetést, ebből 1 már megvan. Ha vége az eventnek, akkor ez a küldetés teljesíthető marad, vagy eltűnik?
-
Redcaster
őstag
Létezik olyan addon, ami 2 azonos itemlevel-ű item közül jelzi, hogy az adott karakternek adott speccel melyiket érdemes viselni/használni?
-
Redcaster
őstag
Reggel kipróbálom az oldalt és a Pawn addont is, köszönöm a tippeket
-
Redcaster
őstag
válasz Redcaster #65811 üzenetére
Nos a Pawn addon mindent kiír ami nekem kell, nagyon bejön. Megnéztem az askmrrobotot.is, de elrettentett a kezelőfelülete, talán majd máskor több időt szánok arra hogy kiismerjem
Mostmár csak egy HFC-t raidelő guildet kell találnom
Btw, ha valaki tud olyan magyar guildet, ahol lenne helye egy 700ilvl-es SH priestnek, kérem írjon pü-t
-
Redcaster
őstag
Ti mennyire tartjátok fontosnak, hogy bosstól függően valtogassátok a talenteket? Őszintén megmondva én nem szoktam, mindenhova ugyanazzal a builddel megyek, és érdekelne, hogy így váltogatás nélkul ki lehet-e préselni olyan dps-t, ami megállja a helyét manapság, vagy szinte "kötelező" alkalmazkodni a bossokhoz?
-
Redcaster
őstag
Volt ma szerencsém egy ilyet lootolni Iron Docks-ban
LEGION HYPE!
-
Redcaster
őstag
Játszik valaki disc pappal? Az új disc-el milyen a healelés? Gondolkozok indítani egyet, csak gondoltam kikérdezem valaki olyannak a véleményét, aki játszik vele
-
Redcaster
őstag
3 gigát tölt a launcher... Csak nem az invázió készül?
-
Redcaster
őstag
lvl85-ös a Warriorom, vele is lehet invázió ellen küzdeni, vagy mindenképpen lvl100-nak kell lennie?
-
Redcaster
őstag
DH-val hol lehet megtanulni a Pandarián repülést? Sehol nem találom Stormwindben
-
Redcaster
őstag
Tanácsot szeretnék kérni:
3 healer között nem tudok dönteni:
Resto sámán
Resto druid
Holy priestMelyik a legjobb/legélvezetesebb közülük?
-
Redcaster
őstag
válasz Viktor77 #69856 üzenetére
Druidot indítottam, tetszik a flexibilitása, healerként is jókat olvastam róla, cat form alapból bejön, mert a rugót is szeretem a stealth miatt, ranged DPS-t mostanában nem játszok, no meg a tank role-ba is bele szeretnék már régóta kóstolni
De idővel valószínűleg a sámánba és a priestbe is bele fogok kóstolni, paladin mint class nem jön be egyáltalán, tehát az felejtős
-
Redcaster
őstag
Ha már a mountok farmolásáról van szó... Utálni fogtok
Tegnap Firelands-en kiesett a Pureblood Firehawk. Transmogot gyűjteni mentem, nos ezért megérte.
Ma elmentem ICC-be transmogot gyűjteni... Erre kiesett az Invincible...
A vicc, hogy hosszú kihagyás után tértem vissza, régebben priesttel próbálkoztam, Firelands-en kb 5x, ICC-ben talán 3x voltam. Aztán abbahagytam a játékot, felhúztam ezt a warriort, Ő még FL / ICC szűz volt, talán ez a szerencséje
-
Redcaster
őstag
Kérdés:
Legion-ben lesz lehetőség profok húzására 0-ról Broken Isles-on?
-
Redcaster
őstag
Értem, akkor benéztem a dolgot egy csöppet köszönöm mindenkinek a felvilágosítást
-
Redcaster
őstag
MW Monkkal kinek ki a tapasztalata, illetve véleménye róla? Max heroic raideken healerkednék, mythicre még nem merészkednék healerként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs