- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Healbacsi
őstag
válasz
kenwood #33598 üzenetére
Pecs ota mar nem teljesen igy mukodik.. A warrinal a whirlwind meg a cleaev full mashogyan mukodik, retrinel meg nem erdemes raaldozni a holy powert a divine stromra, kiveve ha tenyleg aoe kell.
Nalunk recountbol Lknal nem a kiosztott damaget linkelik vissza, hanem azt amit Lk kapott. Ott aztan kiderul kerek perec ki szorakozott aoe-val ha epp single targetet kellett volna utnie.
Patchwerk szintu harcnal meg szinte semmi ertelme dps-t nezni, mert gombot nyomogatni barki tud megfelelo sorrendben. Ezert szerintem jobb egy mozgalmas harcon lemerni ki mit is tud. -
kenwood
veterán
válasz
F-ECT$ #33596 üzenetére
Eddig sem volt nagy kulonbseg.
Egy top guildben,ahol kb. egy szinten van minden jatekos nem voltak verhetetlen kasztok ICC-ben.
Olyan mondjuk lehet,hogy az egyiknek a 12 bol 7-8 ,mig a masiknak csak 5-6 fight fekszik igazan,de ha valaki az mondta,hogy a spriest,moonkin,elem samli (altalaban ezzel tudnak a legkevesebben jatszani) szarabb,mint a tobbi,akkor egyszeruen csak erosebb guildben volt a szintjenel.LK rossz pelda,mert egy arcane mage vagy egy muti rugo P1-ben csak a bossba tolja a dmg-et,a warrik,retrik meg fossa cleavelik a ghoulokat is.
Sajnos azt egyetlen dkval sem sikerult megertetnem,hogy a blood boilra pazarolt runak megdobjak ugyan a recountot,de csokkentik az LK-ba tolt dmget,a ghoult ugyis a necrotic plague oli meg ... -
Healbacsi
őstag
válasz
F-ECT$ #33596 üzenetére
Ez igy van sajna. En a paladinokat tudom elso kezbol. Nalunk holyn kaptunk 3 helyett 7 healing spellt. Proton kicsit valtozott a keplet a holy powerrel, mert ennek felhasznalasaval agrot tudsz nyerni vagy magadat tudod vedeni, illetve a defensive cd-k is valtoztak. Retrin a masteryvel es a holy powerrel eleg erdekesen alakul, es nem feltetlen az a legjobb ha eltolsz mindent ami epp aktiv.
-
F-ECT$
titán
válasz
Healbacsi #33594 üzenetére
Nem is a dps-t sokalltam, hanem azt, hogy összesen 3 spellt kellett ehhez használnia. Egy locknak pl (az vagyok, így azt tudom mondani), még az egyszerűnek számító destro buildben is 8-10 spellt kell folyamatosan figyelnie, és még a petet sem árt néha irányítani.
A Cata-ra egyelőre tippelni lehet csak (a számok még folyamatosan változnak), de remélem, hogy mivel az int-ből jön már a spell power, és mivel van mastery, így nem lesz akkora különbség melee és caster között end game-ben, mint eddig.
-
-
Healbacsi
őstag
válasz
F-ECT$ #33593 üzenetére
Nincs is ezzel semmi gond, max pvp-ben. Akkor van gaz, ha most egy caster nem tol nagy dps-t a gearjehez kepest, mert akkor tenyleg gyenge jatekos. A kiemelkedo jatekosok most is iszonyu magasat tolnak.
Hc Lk-n regen a 15-16k dps-el rendekezo fury warrik voltak a menok, most a guildunkben levo lockok siman 20k folott tolnak, nem ritkan 22k fole mennek. Blood Queenen meg nem ritka a 30k+ dps sem. Ezt melee most nem tudja, de majd 85-on a melee a sok strengthbol es agibol jobban fog profitalni, mint a casterek az intellectbol. Az eddigi kiegekbol kiindulva szerintem a Cata content vegen tuti megint a warrior lesz a top dps -
Cathfaern
nagyúr
válasz
szilchi #33587 üzenetére
Ne felejtsd el, hogy fejlődés közben pár másodpercig tartanak csak a fightok, és két fight között a rövid cd-k lejárnak. Ez elég jelentősen befolyásolni tudja azt, hogy konkrétan fejlődni melyikkel gyorsabb (és ha ehhez hozzáveszel még olyat is, mint instant ghost wolf, akkor még másabb lehet a kép). Másként fogalmazva, fejlődéskor sokkal többet számít a burst, mint a hosszú távú dps.
-
kenwood
veterán
http://kepfeltoltes.hu/101024/dontstand_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
szilchi
őstag
Hmm....Cement sámán 60-as bábún olyan 630 dps,míg elementalon 940 dps.Most ennyire feltápolták az elementalt vagy ennyire ratyi lett az enhancement?Azt hiszem maradok elementalon,holott cementen akartam fejlődni.De ez dps-be igen meggyőző.
-
válasz
parandroid #33585 üzenetére
Kb. minden healernek, így egy használat után.
-
válasz
Wolverine #33570 üzenetére
Hát, nameplate nem tudom mennyit ér ha mondjuk 5 ugyanolyan nevű ellen van a közelben, targeteléssel kijelöli, így könnyebben látom, hogy hol van, aztán hosszú távon lehet neked van igazad.
Viktor77: Clique-t próbálgattam, de annyiból nem tetszett, hogy ha valami macrot használtam volna amiben volt modifier akkor az nekem nem akart működni s Clique végülis ugyanaz mintha írnék egy mouseoveres macrot, annyi különbséggel, hogy kiválaszthatom melyik frame-n legyen aktív.
Amúgy felraktam a VuhDo-t, ezen is korrekten látni az aggrot(ez végülis ha úgy vesszük ugyanaz mintha kitargetelném a boss-t, hisz szintén azt látom mkit támad, nem?), kin van debuff, az én buffjaimat is mutatja rajtani, timerrel, hogy tudjam mikor kell újra rárakni, külön konfigolható mouse és keybindingja van, ami szerintem hasznos, mert csak a VuhDo framen használja(pl sima jobb/bal klikk nem veszik el mint Clique-nal ha az adott frame menüjét is használni akarom).Tank szerintem ott cseszte el, hogy túlzottan előre ment néha, nem figyelte a többieket, hátra hagyott mobokat akiket még a dps-ek püföltek, én meg healerként persze kénytelen voltam utána menni ha azt akartam, hogy elérhető távolságban legyen, így meg persze betaláltak az elmaradt mobok.
-
szilchi
őstag
Ehmm..most láttam csak,hogy a rockbiter weapon 30% threat növelést fog adni.Lesz Cataban Enhancement sámán (off)tank,vagy mi?
-
fordfairlane
veterán
A realmstatus oldalon már jelezték a problémát:
24/10/2010 Login issues
Due to technical issues the login servers are currently not operating at full capacity. This may affect account pages and web services in addition to the game login.
We apologise for any inconvenience this may cause and thank you for your patience while this is being resolved.
-
ArmanD.
őstag
Ti sem tudtok belépni?
-
gabranek
senior tag
válasz
parandroid #33564 üzenetére
a qloc lesz az igazi köszi.
tegnap burzsujkodtam picit és megvettem a traveller mammutot
#33575: már akartam irni, hogy nálam megy rendesen, de pont most dobott ki engem is.
-
vpeeter
csendes tag
Köszi.Én is néztem a szerver infókat és elvileg megy a Bloodscalp de jelszó után engem mindig kidob.
-
vpeeter
csendes tag
Be tudtok jelentkezni?
-
Viktor77
titán
Alap healer addon a Clique, ez mouseoveres castolással segít, bármilyen billentyűre bármelyik spelled beállíthatod.
Szerencsére a beépített partyframe (főleg ha átváltod, hogy raidként mutassa a partyt), kezdőknek tökéletesen használható, látod kin van debuff, kin van aggro. Ezen tudsz kattintgatni a Clique-el.
Pl. ha bossfight elején kitargeteled a bosst (vagy kirakod focusba), látod ugye, hogy kit támad. Na, annak a frame-jén tudod mindig azt healelni, akit néz a boss.Igazából csak a tanknak kell arra figyelni, hogy a healert ne üssék, ha viszont a healert ütik, ott a tank valamit nagyon rosszul csinál. Persze pélául egy lock is eltolhat(na) egy aoe feart (nem tudom van-e neki ilyen kis szinten), vagy a pala stunnolhatja a mobot, ha téged üt. Viszont általában a dps erre nem nagyon figyel.
Egy a lényeg, a tank és te maradj életben. Ez a fő szabály, mert ha a dps ki is halna, ketten akkor is leveritek a mobokat, igaz lassan. De még mindig jobb mint a wipe.
Amúgy ha hagysz meghalni néhány izgága dps-t, akkor abból tanulnak, és óvatosabban akcióznak. -
Wolverine
félisten
Threatmeternek manapság Oment érdemes használni. A harc áttekintése csak rutinnal fog menni
Ha gyorsan akarsz targetelni, akkor célszerű bekapcsolni a nameplate-eket a nevek felett a V billentyűvel (én mondjuk nem szeretem állandóan ezeket nézni, így egy Contemplate nevű apró addont használok: ez harcban bekapcsolja a nameplate-eket, azon kívül meg kikapcsolja).
Konkrét rotákkal vagy prioritási sorrendekkel kapcsolatban kérdezz itt, vagy a wow.hu fórumának megfelelő topikjában - van ugyan profi kifejtés is az Elitist Jerks fórumán, de az neked nem hasznos kezdőként, csak a lvlcapen levőknek. -
válasz
Viktor77 #33568 üzenetére
Lehet az lesz, most nyomtam még egyet, healerként, első kör még jól is ment, de másodikban kétszer haltunk meg, egyszer kifogytam a manaból és persze nem volt nálam semmi amivel visszaállítsam, másodjára meg engem támadtak és nem igazán szedték le rólam, pedig gondolom valakinek arra is kellene figyelni(tankon kívül is), hogy a healert lehetőleg ne támadják, nem?
Amúgy tanknak kell valami különösebb előkészület a dungeonhöz?
Olyan szempontból, hogy healernél nem árt valami jó kis addon amivel könnyen megy a dolog, dps-nél beállítani az assistot, tanknak csak fel kell pakolni a buffokat meg a speciális képességét használni, hogy őt támadják és kész?Amúgy ahhoz tudtok adni valami jó linket, hogy a különböző szerepekben hogyan lehet a legjobban helytállni?
Mert a leírások nagy része csak annyit említ, hogy melyik szerepkörnek mi a feladata, de azt nem, hogy hogyan lehet azt hatékonyan betölteni,gondolok itt arra amit az előbb is írtam, healernek addin, dps-nek assist macro, kinek mit érdemes figyelni(focus, target's target stb), valami jó threat meter ajánlása, leírása, ha azon azt látni, hogy egy mob olyan embert támad akit nem kellene, hogyan lehet gyorsan arra targetelni a zűrzavarban(gondolom itt a megfelelő embert kellene targetelni és annak a targetjét támadni valami gyors és hatásos mouseoveres castolással) stb, stb...
Biztos értitek mire gondolok. -
Wolverine
félisten
válasz
s.s.j.goku #33563 üzenetére
Kezdem azt hinni, hogy nem eredetin játszol. A 4.0.1 óta lvl8-on cicát kapsz, és lvl15-ön medvét a trainertől.
#33561: linkeljem azt a bluepostot, amiben a hamis lakcím megadását bannolandónak írják?
-
Lenyomtam életem első dungeonjét, Tankként mentem be, de azt se tudtam, hogy ki kivel, a DPS-ek előbb támadtak mint hogy rámjöttek volna a mobok, Bear Form-ba nem is igazán tudtam mit kezdeni velük ha másra mentek, a Growl-t mire használtam volna már rég másfele ment az ellenség, nagyon gáz volt, pedig előtte direkt elolvastam pár leírást a dungeonökről, de nagyon más az elmélet és a gyakorlat.
Ami a leginkább gáz volt, hogy a végén mindenki lelépett, nekem meg lövésem sem volt róla, hogy hogyan kell elhagyni a dungeon-t, de ez valaki el is árulhatná, mert egy-két newbie guideot megnézve nem igazán esik róla szó, csak a group elhagyásról max, nem is tudtam kijönni csak úgy, hogy teleportáltam Moonglade-be.
Vissza lehet egyáltalán oda térni ahonnan a dungeonba teleportáltam? -
parandroid
félisten
válasz
gabranek #33547 üzenetére
Nézd meg azt is, hogy qloc. Tök minimalista, én ezt használom.
Druida kérdésre: én két night elf druidát is felhúztam, egyiket cicaként, másikat casterként (questekben boomkin, instákban helaer, hogy gyorsabban bejussak). Határozottan fun volt mindkét verzió, bár tény, hogy a cica stealth rengeteg élethelyzetet megkönnyít questelés közben, talán épp emiatt egyszerűbb feralként fejlődni. Patch óta viszont nem foglalkoztam a druidákkal, casternek talent sincs még kirakva, a main karinak pedig kitettem valami ajánlott feral talentet (nem is értem, most akkor tank-cica egy talent
), de csak halloween miatt játszok - már csak a nyavalyás sapkának kéne esnie a nagy acsihoz. Emellett húztam már warriort is (első karakter volt, ma már sok mindent másképp csinálnék), és legutóbb frost mage-et is (fun volt, elképesztő dps-t lehetett vele tolni, és a frost hasznos tudott lenni a túlélésnél is). Most egy pálval bohóckodom (első karakterem a horda oldalon), épp ma lett 29-es, ez is jópofa, de nem akarom vele elsietni a fejlődést, azt hiszem, megvárom a cata-féle frissítéseket. Bár lehet, hogy utána meg elkezdek egy huntert, vagy rugót, ezeket már régóta ki akartam próbálni.
p
-
válasz
Wolverine #33552 üzenetére
Igen, vágom, hogy a TomTom csinálja, ezért is mondtam, hogy ebből a szempontból haszontalan a QuestPointer számomra, de kis nyilakkal is jelzi, hogy melyik quest merre van, hasonlóan mint a TomTom, csak távolságot meg koordinátát nem ír.
Most elvagyok a TomTom-mal, world mapon bejelölgetem amelyik küldi érdekel és kész.s.s.j.goku: Nem tudom, hogy faj függő-e vagy miért lehetett, de én csak 15-ös szinten tudtam megtanulni a Bear Formot Night Elf-el.
-
LucifeI2
őstag
Most vettem észre, hogy ha United Kingdomra van állítva a country, akkor GBP-ben vonja le a pénzt, és úgy sokkal olcsóbb. Most fizettem be két WoW accountot, az egyik 2800 volt a másik meg 3600.
Ez pedig, hogy ha átállítod a country-t akkor nem tudod majd visszakapni az accountot, az meg baromság. Mert ezt a United Kingdomos accountot már kétszer is ellopták, és mind a kétszer visszakapta a gyerek, semmi más nem kellett csak a személyi másolata meg a CD kulcs, és rá se kérdeztek, hogy miért van UK megadva.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
s.s.j.goku #33558 üzenetére
-
s.s.j.goku
tag
Valaki pls, dudval hogy tudok alakot váltani???
12-es szinten vok már tudnom kellene medvévé alakulni.
Talentfán kell feralt választani? -
RootRulez
félisten
Ismét itt vagyok...
Azt szeretném megkérdezni, hogy ezzel a pinggel mennyire tudnak wowozni unokaöcsémék?
köszi: RR
-
s.s.j.goku
tag
Hali
Inditottam uj karit,most 12-es Druid vagyok.
Kérdésem az lenne Bear Form-hoz mit kelle csinálni,elvileg 10-es szinten elérhető,de trainer nem adta.Küldi kell hozzá????vagy mit kell csinálnom??? -
Khelben
nagyúr
Kezdőknek mit ajánlotok raid célpontnak? Van három 80as, egy 70es meg egy 45ös szintű csapattag, akik eddig csak pve-ztek.
-
Dezsőbá
csendes tag
Rugóval ill. hunterral mi most az ajánlott talent?
80 on ofc, raidekre. -
gabranek
senior tag
nekem tudnátok ajánlani olyan addont ami térképen mutatja a cordinátákat? eddig a cratographert használtam erre a célra, de az már nem indul el.
-
válasz
Viktor77 #33544 üzenetére
Az egyik questet nagyon nem találtam, hogy merre van, beépített nyíl is "rossz fele mutatta", LightHeaded se segített igazán, ezért raktam fel a MobMap-ot, mondom hátha, de aztán mint kiderült valóban ezek az addonok okozták a vesztem, ugyanis nem olvastam el elég figyelmesen a quest leírást s emiatt tartott vagy egy óráig mire észrevettem, hogy Darnassus-ban egy portálon keresztül jutok el oda ahova kell, de hát saját kárán tanul az ember, meg a ti ujjkoptatásotokkal.
TomTom, LightHeaded, meg QuestGuru marad, utóbbi csak azért mert a quest tracker része jobb mint a beépített, meg a quest log is jobban átlátható így, hogy kiemeli az NPC-k, helyszínek nevét más színnel, meg sorba rendezi nehézség szerint, alapvetően ez mást nem igazán csinál.
Wolverine: QuestPointer-t most megnéztem, nem rossz, de mondjuk crazyarrow-t nem használom, meg felvettem pár küldit s érdekes mód csak egy kilép-belép után mutatta a minimapon, hogy merre vannak, de annyiból jobb a TomTom-mal csinálni waypointokat, hogy a távolságot is látom, meg, hogy melyik zónában van, mert megesik, hogy nem azt a questet választom ami a legközelebb van, hanem ahol több van egy helyen, ha pl. nem sok van már a szint lépésig s gyorsba akarok Xp-t gyűjteni.
-
-
Viktor77
titán
Nem értem mi szükség van különféle quest addonokra, mikor a beépített is tökéletesen használható.
Melee karakter a tank valóban, de nem így használjuk. Csak simán tank (plusz van ugye healer és dps). Ő nem igazán oszt sebzést (persze azért tud valamennyit), az ő dolga, hogy magán tartsa a mobokat, bossokat, amíg a dps elfogyasztja a hp-jukat. Az 5 fős insták jellemzően egy tankból, egy healerből, és 3 dps-ből állnak (mindegy milyen elosztásban).
(Sőt, igazából a dps megnevezés is helytelen, lévén damage per second-ot jelent, amit értelmetlen valakire használni. A dd (damage dealer) a helyes szó. De elterjedt mindkettő, te is hívhatod ahogy tetszik.)
Melee dps-nek hívjuk az ütögetős kasztokat (pl. cica druid, rugó), és ranged dps-nek a távolról sebzőket (pl. shadow priest, mage, lock).
-
válasz
Wolverine #33542 üzenetére
Az beállítható, írtam is, de én azt akarom beállítani, hogy csak élő targetnél mutasson tooltipet és csak out-of-combat állapotban, ezt nem lehet a TipTac-ban beállítani se a TipTop-ban.
Ezeket az addonokat amúgy is elég összehozni, hogy ne akadjanak, meg ne legyen ugyanolyan funkciójú,eddig fent volt a QuestGuru, most felraktam a MobMap-ot s új küldi felvételénél megjelenik az alap Blizzardos Objectives ablak a MobMapos tracker mellett, ha aktiválom a QuestGuru-t is akkor az eltűnteti, kész...
A másik, hogy ha MobMapban be van állítva, hogy hozzon létre waypointot automatikusan mikor rákeresek egy mobra, akkor létre is hozza, de amint megcsinálom ezt egy másik questnél akkor törli az előző waypointot, hogy ebbe mi a logika.Kíváncsi leszek a későbbi formokra, biztos nem lesz rossz, mert így Cat Formban valóban elég könnyen le lehet győzni a pár szinttel magasabb ellent is.
Mi a különbség a melee karakter és a Tank között?
Eddig azt hittem, hogy a Tankok melee karakterek akik nyomulnak előre s komoly sebzést képesek okozni az ellenségnek, azt hittem ez csak olyan becenév. -
Wolverine
félisten
Pl. TipTop. De a TipTac is beállítható, hogy a képernyő egy állandó helyén maradjon.
szerk: amúgy a druida Cat Formban remek melee karakter, Bear Formban jó tank lesz majd... de csak Feral talentezésen
Ha lövöldözni akarsz, Balance talenten megkapod a Lazorchicken of Doom (aka Moonkin) alakot, ami szintén eléggé fun
-
válasz
Viktor77 #33539 üzenetére
Ööö, a FlightMasterekre gondolsz?
Igen, úgy már egy fokkal jobb, csak ha épp messze van az ember a várostól akkor ugyanott van mint a HeartStone-al, két város között fasza, de távoli quest point + város között nem játszik.Amúgy szerintem pont eltalálták a rohangálás mennyiségét, nem is túl sok, nem is túl kevés, nekem is csak az eladás miatt sírt a szám, de most vettem bageket, 40 hely már elég lesz egy darabig.
Wolverine: Azt a patchet már várom, de a megváltoztatott questek miatt, mert nem rossz ez a Night Elf Druida, de a Taurin Shaman-t jobban szerettem, mindenképp el fogom kezdeni vele újra, nagyon jól el van találva a balance a melee és magic spellek között, a Druidanak meg eleddig elég kevés frankó skillje van, mondjuk majd ha több form elérhető biztos faszább lesz(12-es vagyok még csak).
Mondjuk a helyszín is jobb volt a Taurinnál, a Night Elfek birodalma olyan depressziós.Lenne még egy kérdésem addonokkal kapcsolatban.
Olyan tooltippes addon van mint a TipTac csak konfigurálható, hogy mikor jelenjen meg?
Mert az bekapcsolható ebben is, hogy combat közben ne látszódjon, de én akkor sem vagyok rá kíváncsi ha már halott a target, lootolás közben elég irritáló tud lenni.
Az meg, hogy ne az egér mellett jelenjen meg annyira nem bejövős, mert folyton el kell sandítani valamely irányba.
Tudom, marha kényes vagyok. -
válasz
Wolverine #33535 üzenetére
Ezzel egyetlen bajom, hogy néha marha sok idő visszamenni a városba, aztán meg oda ahol voltam s ahogy néztem wow-ban nincs olyan, hogy nyitsz egy portalt amivel tudsz a jelenlegi helyzeted meg valamelyik város között mozogni, a Heartstone csak egyirányú sajna, szóval amíg nincs valami gyors közlekedési mód addig szerintem hosszadalmas az ingázás.
Viktor77: Köszi, hogy leírtad, de épp ezt mondtam az előbb, hogy tegnap a srác is elmagyarázta szóval ez már tiszta volt.
-
Viktor77
titán
Partyban ha loot van, az a következőképp történik. Felugrik az ablak 4 opcióval.
Pénz ikon=Greed. Nincs rá szükséged, csak eladnád a vendornak.
Kocka ikon=Need. Szükséged van rá, jobb mint ami rajtad van, hordanád.
Kis baltaszerűség=Disenchant. Ha nincs rá szükséged, de van a partyban Enchanter, aki szét tudja szedni, akkor ha erre nyomsz, automatikusan összetörik az item, és az ebből jövő alapanyagot kapja meg a nyertes. Ezekből az alapanyagokból tudsz a saját tárgyaidra enchantoltani.
Jobb felső kis X=Pass. Értelemszerűen passzolsz.Ezek az opciók attól függően változhatnak (nem mindig mindre tudsz nyomni), hogy milyen kaszttal játszol. Például mage-ként, aki cloth-ot hord, nem nyomhatsz need-et plate cuccra, mert nyilvánvalóan átverés lenne a többiekkel szemben, nem tudod hordani, vendornak adnád el.
-
Wolverine
félisten
-
válasz
Viktor77 #33515 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ!
1. Magasabb szinteken biztos van értelme a dolognak, de most így alacsony szinten még a pénz beszél s mivel alig fér pár cucc a táskába így sokszor kell kihajigálni, ennyiből most még azért hasznos lenne.
A Soulbound-os infót köszi, ezt nem vágtam.Mondjuk tegnap akkor ezzel kapcsolatban lehetett az az újdonság is amivel találkoztam, egy emberkének segítettem mikor már nagyon alacsony volt az élete s látszólag nem igazán tudott volna gyógyítani s erre fel meghívott, hogy menjünk groupba, mondom ok, előtte még soha nem volt ilyen, kipróbáljuk s egyszer csak lootnál megjelent egy kis ablak, valami itemmel, de lövésem nem volt, hogy mi a francra való, úgyhogy semmit nem csináltam s utána rá is kérdezett, hogy nem vágom mi volt az, hát mondom nem, newbie vagyok.
Aztán rendes volt s elmagyarázta, úgyhogy hétvégére ez is be van tervezve, hogy megnézem mi működik másképp egy partyban, meg mik a szabályai.2. Ez a Shift-es megoldás elsőre tökéletesnek tűnik, köszi.
3. Azért a beépítettet messze nem lehet annyira részletesen konfigolni mint a Chattert, pl akárhogy néztem nem tudtam a tabokat eltűntetni, hiába szedtem ki a pipát a beállításokban, meg a méretezés is eléh nehézkes úgy, mondjuk annyit nem használtam, de szerintem a szöveget sem tünteti el egy bizonyos idő után.
Egyelőre úgy helyeztem el a képernyő bal oldalára, hogy a gombok épp ne látszódjanak, de ha kell akkor csak arrébb húzom és tudom őket használni.4. Ezt az opciót pedig félreértelmeztem, azért pipáltam be , mert azt hittem, hogy csak combat közben érvényes, nem állandó jelleggel, így azért már másabb.
SE_Fan: Azt direkt nem állítottam kisebbre, mert nem kell mindennek kisebbnek lennie, inkább megcsináltam egyesével a méretezését minden framenek.
Most már azért alakul a dolog. -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek mondjuk egy óra WoW mennyi adatforgalmat generál és mi az a ping amivel még élvezhető a játék? Unokaöcsémék mobilneten törik a fejüket és ezzel nyomulnak. Ha nem lenne muszáj nem előfizetésesen, hanem mondjuk egy vodafone instant netes szolgáltatása, amivel 50MB egy hónapban ingyen van. Csak hogy a havi 50MB mire lenne elég nekik, ha csak ez menne, semmi más... Persze ez alegrosszabb eset, tlaán időközönként töltenék is, ha emg nem éri meg, akkor egy olcsóbb mobilnetet keresnénk nekik. Más netkapcsolat nem jöhet nekik szóba...
Üdv: RR
-
Ribi
nagyúr
válasz
s.s.j.goku #33528 üzenetére
Ha beleuntál akkor szerintem valamit rosszul csinálsz
Anniy képessége van hogy juj.
Minden kari csak megszokás kérdése. Ne abból indulj ki, hogy mi mindre jó.
Nekem van pl pala+druid healerem.
Palával szerettem healelni, mert csak kattogtatni kellett aki sérült, druiddal meg az az állandó hotolás az őrületbe kerget raiden. De gundeonban viszont druiddal kicsit egyszerűbb.
Szóval amelyik class jobban bejön azzal játsz. A gáz az, hogy csak lvl 80-on derül ki milyen is raidelni a karival. Cicába questelni nagyon szerettem druiddal, ezzel szemben raiden megintcsak szenvedek. Képtelen vagyok mele classal raidelni. -
Viktor77
titán
válasz
s.s.j.goku #33528 üzenetére
A druid perpill szerintem a legjobb healer és legjobb tank a játékban. Dps-ről nem tudok nyilatkozni, nincs igazán ilyen druid a raidjeinken.
-
s.s.j.goku
tag
Hi
72-es mage, kicsit beleuntam,valszeg inditok uj karit.
Druid nagyon szimpi,mennyire nehéz vele játszani?
Ha instába megyünk mennyire lesz jó tagja a csapatnak? vagy inkább Priestet nevelgessek?
Wari+2pala van a csapatba,elkelni igazi gyógyitó, de druid is lehet sok minden,nem???? -
-
szilchi
őstag
Mindensetre volt 42/43 fő is,és valahogy nem emlékszem hogy régen is ilyen unbalanced lett volna.Azért érdekes volt 10 emberrel 40 ellen menni.Vagy éppen 42 ellen
-
-
Wolverine
félisten
Ez érdekes. Valami gáz van az itemcache-emmel... nem menti el azoknak a cuccoknak az adatait, amiken van durability. Minden mást rendben eltesz magának, ahogy illik.
-
Viktor77
titán
1. Ha olyan cuccot akarsz kidobni, ami fontos lehet, mindig rá fog kérdezni. Addonnal szerintem ki lehet kapcsolni, de ne tedd. Epiceknél ilyenkor még be is kell írnod, hogy delete. Ez azért van, hogy a GM-eket minél kevesebb itemvisszakéréssel zaklassák.
Olyankor kérdez rá a cserére, ha az item soulbound-os lesz, ha felveszed. Soulbound-os itemet már nem adhatsz el másnak, sem az ah-ban, csak a vendornak (vagy csak kidobod).
Két fajta cucc létezik (van még, de neked ezek fontosak első körben):
Binds when equipped - akkor válik soulbound-ossá, amikor magadra veszed.
Binds when picked up - akkor válik soulbound-ossá, amikor kiveszed a mobból. Ezekre szintén rákérdez, ha partyban vagy például.Ha instában lootolsz ilyen itemet, 2 órád van átadni másnak (ha enchantolod vagy követ teszel bele, akkor ez az idő nullázódik), de csak olyannak, aki jogosult rá, vagyis ott volt veled a mob vagy boss megölésénél.
2. Ha nyomod a shift-et, látod az összehasonlító statokat, de van ilyen addon, igen, Ratingbuster a neve.
3. Ehhez nem kell addon. Jobb gomb azon a fülön amit állítani szeretnél, és feljön egy opció menü, ahol pl. a színeket, méretet, vagy annak a fülnek az átlátszóságát is állíthatod.
4. Én nem tudok ilyen megoldásról.
Viszont kereshetsz az Interface menüpont alatt valahol egy olyat, hogy Sticky Targeting. Ha be van kapcsolva, kell Esc-et nyomni target törléshez, ha nincs, akkor nem. -
szilchi
őstag
Hát ilyen a mesében sincs.Meg akarnám csinálni az AV-s questet az egykezes mace-ért a sámánomnak.Gondolom csak akad egy olyan BG run,ahol nyerünk allival.Hááát nem...délelöt ilyen 30 vs 8 meccsek voltak,most este meg 42 vs 12....az ilyen mégis hogy lehet?
-
Megvan a full accom, most már arról nyomom s akadna pár kérdésem, leginkább kényelmi beállításokkal kapcsolatban.
1. Azt ki lehet-e valahogy kapcsolni, hogy amikor kidobok egy itemet a táskából, akkor ne kérdezzen rá, hogy valóban ezt akarom-e csak hajítsa ki.Ugyanez akkor is ha simán csak le akarom cserélni a nálam lévő cuccra jobb klikkel, bár ez olyan, hogy néha megkérdezi néha nem, nem vágom mitől függ.
2. Olyan addon létezik ami a táskámban lévő cuccokat automatikusan összehasonlítja a rajtam lévővel mikor fölé viszem az egeret? Hasonlóan mint pl. Torchlightban.
3. Mivel csak 1280x1024-es a moncsim így próbálok minél több helyet felszabadítani a képernyőn s emiatt felraktam többek között a Chatter-t, frankón beállítgattam, egyetlen bajom vele, hogy a gombokat nem lehet fadelni vagy elrejtem vagy mindig látszódik, s mivel új vagyok nekem még kellenének mert lövésem sincs a parancsokról.
Ezt tényleg csak elrejteni lehet vagy nekem kerülte el a figyelmem egy opció vagy tudtok-e olyan chat addont mondani amivel átlátszóvá lehet tenni a hátteret, lekicsinyíteni az ablakot, eltüntetni minden tabot és gombot s mondjuk egy jobb egér gombra előjönne a chat menü vagy on hover módszerre látszódna csak.4. Az utolsó egy nagyon triviális kérdés, tudom, hogy makróból meg lehetne oldani, csak hátha van rá valami jobb módszer, halott targetre auto clear, ne kelljen Esc-t nyomni vagy másra kattintani, törölje a targetet ha meghalt.
Ennyi lenne, előre is köszi.
-
Nimda
addikt
Ma reggel lockolták az accomat.Nem tudom miért,évek óta semmi gond nem volt,nem nézegettem kétes oldalakat és a gépem védelme is elvileg rendben van (win7,avira premium,malwarebytes) rendszeresen ellenörzöm a meghajtókat és semmit nem találtam.Egy password reset rendbehozta ugyan,de akkor sem értem mi történt.Addonokat a curse kliens segitségével töltök,nem hiszem,hogy ez lenne a ludas.Lehet ez is egy bug,vagy valóban valaki feszegette az accot?...vagy valóban van valahol megbújva egy féreg?..nem szeretném ha újra megtörténne.
-
Healbacsi
őstag
válasz
parandroid #33510 üzenetére
wow.exe-vel indulj, es vedd ki a show launcher pipat
-
parandroid
félisten
Hm, a dübörgő play gombot még nem sikerült javítani a heti frissítésnél...
p
-
gabranek
senior tag
szerintetek retri paladinként mennyire fontos nekem a haste? úgy értve, hogy patch miatt minden itememen megjelent a haste, így most van kb 600...jól járnék vele ha ennek egy részéből inkább a masteryt növelném?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M710S SFF i5 6500 + 16 Gb Samsung 2.133 Mhz + 256 Gb Samsung NVME
- Asztali PC , i5 9400F , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- i7 8700/ RTX2060/ 32GB DDR4/ 512GB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest