Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
sviba
tag
Üdv. Azt szeretném megérdeklődni, hogy hogyan lehet az USA-ból eu-s szerveren játszani. Elég egyszerűen egy eu-s játékot (kulcsot) megvenni, vagy van valami más trükk is? Vagyis hogy regel egy eu-s trial accot, leszed egy eu-s trial-t és egy eu-s kulccsal teljessé teszi azt. Ez elég, vagy van valami más korlátja is a dolognak?
A nyuszika megy az erdőbe, és egyszer csak leesik...
-
sviba
tag
Én is így gondoltam, kösz a válaszokat.
-
sviba
tag
Tegnap a nagrand szerveren egy random puggal legyilkoltuk Nefariant. Volt vagy 20 lvl 80-as, meg pár low lvl. Az a röhej hogy wipe volt egyszer, amikor a rámpáról kell kihúzni az egyik sárkány boss-t, aztán meg a másikat. Az első amikor megborult, akkor nyomott valami aoe-t és mindenki belehalt. No csak azon tűnődtem hogy ha ez +20 szinttel később is ennyire sz.pós insta, akkor milyen lehetett lvl 60-on? Minden elismerésem az akkori játékosoknak.
-
sviba
tag
válasz CactuS #29924 üzenetére
a paladinnak inkább én crit chancet ajánlanám inkább az agility helyett, mert akkor a spell crit chance is megnő=exorcism critek, néha a judgement is "considered as spell damage" (vagy melee, vagy ranged, de ez random).
a seal of command meg néha vicces, mert van úgy hogy odaállsz a trashmobok elé, a tankon már az aggro, és akarva-akaratlanul bevágsz 3 darab 2-3k critet, mondjuk judgementtel, aztán crusader strikekal megint bevágsz 2-3k-s critet, esetleg még a divine storm 4 targetes ütése és már rajtad is vannak a mobok. én személy szerint úgy szoktam, hogy seal of vengeance-szel kezdem a fightot, míg proccol a libram (+200str, item lvl245ös badges cucc) aztán át commandra és adj neki, a vengeance dot meg kitart a fight végéig, ami proccoltatja a +200str-t.
[ Szerkesztve ]
-
sviba
tag
Rövid kérdés: A blizzard@blizzard.com-ról jött emilek teljesen hitelesek? Csak mert (nemcsak) jelszót, accot, stb-t kértek, mondván hogy el akarom adni. Ami nem igaz, csupán annyi hogy nem én, hanem a testvérem használja, de a nevemen van. Ötlet?
-
sviba
tag
válasz Cathfaern #31012 üzenetére
rövid kérdés: a mostani állás szerint unholy-obliterate (7/13/51 v. 0/20/51) Arp-val vagy unholy scourge strike (17/0/54) a jobb dps?
sz: a mostani állás alatt a patch-et értem
sz2: single target ofc..
[ Szerkesztve ]
-
sviba
tag
Feltételezem nincs senki a Nagrand szerveren. (optimism foreva..)
-
sviba
tag
válasz decibel #31337 üzenetére
Hát..lehet hogy csúnya leszek, de mikor normális guildbe van az ember, és megkérik, hogy "vaze húzz már fel gyorsan egy dk tankot, kéne egy" akkor neked rohadtul nincs kedved jópofizni hczás közbe, hanem lezavarni 10 perc alatt, aztán menni a következőre, és kb 6 óra játék alatt már mehetsz is tocba a trophy of the crusadekért a Guildesekkel.
Ha meg nagyon nem jön be ez a mostani rendszer neked, akkor próbáld ki az egyik RP szerver egyik fanatikus RP guildjét, na ott már lehet szocializálódni.
[ Szerkesztve ]
-
sviba
tag
Igazából az egész mizéria megoldható lenne egy DPS/GearScore értékkel. Persze jól megcsinálva, tehát hogy azért egyértelműek legyenek a különbségek. Akkor már nem lenne baj azzal, hogy ki mennyire unskilled, mert egyszerűen megnézed ezt az értékét, és következtetsz. Ha ilvl251 en csinál egy 2,500at hc-ba, akkor noob, ha meg egy 226-232es cuccokba nyom egy átlag 4,5k-t akkor meg 'istenkirály'.
Persze akkor még mindig nem lennének a GearScore fóbiás tankok, és healerek megelégedve.
szerk.: nofene, a buffokat is bele kéne kalkulálni, ez így bár eléggé bonyolulttá teszi a dolgokat...
[ Szerkesztve ]
-
sviba
tag
válasz sasa311 #31361 üzenetére
A blizzard dungeon rendszere nézi az ilvl értékeket, pl. IC 5 fősökbe nem is enged be ha gyenge a geared.
Jah, az inventory-s cuccaiddal együtt, azt is beleszámolja
Oké, nyílván halva született ötlet volt. Túl sok a tényező hogy mindent be lehessen számítani. De azért az mégiscsak bullshit, hogy én (igaz, unholy speccel (17/0/54)) 3300 gscore-ral tank gearbe nexusba dpsként nyomok 2,8k-t overallba, míg egy 5400 gscoreos rogue csak 3,2k-t. Nyílván visszavett az aggro miatt, de ekkora különbségeket azért... ne mondd hogy nem vicces.
-
sviba
tag
Login server down még mindig... (de nekem össze kéne szedni 96 triuphot még )
[ Szerkesztve ]
-
sviba
tag
válasz ForRedGlory #32021 üzenetére
msn címet pls... tuti lany?
-
sviba
tag
válasz Viktor77 #32114 üzenetére
Eszerint szerinted is az a legszebb set a mai napig. (Bár az Aegis se rossz)
#32116: A hellgate: londonban volt az a megoldás hogy ne tűnjön bohócnak az ember a különböző szintű cuccokban, hogy fel lehetett venni az egyik szabadon választott item "színkészletét".
[ Szerkesztve ]
-
sviba
tag
Háht ez marha jó. Az officierünk kidobott két embert a guildből mert egyszerűen nem... szóval egyszerűen csak balfaszok voltak, és tudjátok mi volt az egyikük ellenérve? Az hogy 10 fősbe az ötödik legjobb dps volt
-
sviba
tag
válasz echterion #33000 üzenetére
A blood boil spamok miatt aoe threat, a blood strike 1 blood rúnába kerül, ami 2 targetet is üthet ha van, de marha jó single threat, akkor vampiric blood, mark of blood, rune tap mint cooldown... a frostban meg van 1db unbreakable armor (amit te ki sem talentoltál). Én most ezt hasznalom tankolásra, igaz nincs spell deflection, meg rune tap, de csak hc dungeonoket tankolok vele.
(persze az mind igaz amit szilchi mond, de ha nem tudsz szerezni két jó egykezest, akkor a 2hand tank mindenképp blood kell hogy legyen)
[ Szerkesztve ]
-
sviba
tag
válasz szilchi #33007 üzenetére
Na igen, elég jó mikor dnd, glyphelt hblast, + egy blood boil kombó bemegy Utgarde keeps második trashgroupjába (ami kettő, de mindenki egyszerre tankolja be őket) és az életbe nem jön le rólad az aggro. Amúgy próbálkoztam egy olyannal hogy howling blast talentolva van, + Death rune mastery és akkor a kezdő a fent említett kombó, aztán 2obliterate, vagy ds, és végül blood boil spam (pestilencel), de nem volt értelme, mert mire kijött volna az ereje, addigra kivétel nélkül meghalt a trash. Valami ilyesmi volt.
-
sviba
tag
válasz echterion #33015 üzenetére
Kis segítség akkor. A korábbi guildembe tankolt. Nem igazán volt probléma vele. Bár a főnök meg volt győződve arról hogy bloodspecbe jobb lenne, de... végül is rácáfolt. Bár a deathchillt nem értem, sem azt hogy miért nincs frost strike.
[ Szerkesztve ]
-
sviba
tag
keresek egy addont, ami helyettem jatszik, pvpzik, raidel, fizeti az accom...
-
sviba
tag
válasz Viktor77 #37259 üzenetére
Nem vihető le retri palának a cs 3mp cooldown alá. Wotlkban a softcap volt 3 mp, de cata-ban, a haste a legrosszabb stat, mert nem vihető le 3 mpig sehogy sem a cs cd. Ez azt jelenti hogy marad a 4 másodpercenkénti cs, és fölösleges annál több haste-t felrakni a gearre. Inkább cs->filler->filler-> cs ->filler-filler-> cs-> tv-> filler...stb. Szóval 12 mp 3 holy power. Ami inkább szükségessé teszi a wog cd-t, az a divine purpose proc. 15%/melee attack=3 holy power.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen házat vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android játékok topikja
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs