- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpi6k
addikt
Jajj reggel vele voltam random HC-ban. Bekönnyeztem.
-
szilchi
őstag
Hi.Lvl 50-en mit éri meg inkább kirakni először talentben moonkin-nál?Force of Nature,Eclipse avagy Typhoon?
-
Majd elmúlik
Nekem még mindig nem sikerült megbarátkoznom ezzel az intelligens rating rendszerrel.
Pl, ha egy csapat ~45 perc harc után döntetlenre végez, igazságosan mindkét csapattól levon x ratinget, ha mondjuk 2 csapat összekerül 2x egymás után, akkor mind2x többet von le, mint amennyit nyersz/nyertél előtte. Bár lehet bennem van a hiba és hiányzik a Daoc-os mass-world pvp. -
Rizzo
aktív tag
Arathor alli oldalon egy healer-t keresünk 3v3-ra, hunter+dk mellé. Csak most kezdtünk arénázgatni, szóval elég kezdők vagyunk, de elszántak
-
H.O.D.
senior tag
válasz
szilchi #31489 üzenetére
Már annyira megszoktam a teleportálást (mage ftw), hogy elfelejtettem, milyen hajó honnan és hová. Régen mintha Wetlandsről ment volna hajo Auberdinbe, de már nem. Na, ott kavarodtam meg. Aztán gondoltam, hogy Theramore-ról elekkháton betámadom Auberdint, de Barrens felénél meguntam
-
H.O.D.
senior tag
Srácok, hogy a francba jutok át Exodarba? Mondjuk, hogy meguntam a mahe után óbégatást a trade csatin
-
decibel
aktív tag
válasz
szilchi #31482 üzenetére
Köszi, akkor kitapasztalom, hogy mennyire nehéz életben tartani devo nélkül, ha nem lesz rá panasz, akkor a retrit használom.
@-conrad-: szerintem ha a túlélésre nagyobb hangsúlyt állítasz be, akkor a a rawr is stamra gemeltet, legalábbis anno az én dk-ra stamos gemmeket ajánlott többségében, ha meg nem akkor felülbíráltam.
-
-conrad-
addikt
válasz
Wolverine #31479 üzenetére
rawr fenn van a gépemen, de nem az igazi, pl. gearválasztásnál volt olyan, hogy mutilate talentelt karimat loadoltam be vele és swordokat meg axe-okat dobott be mint fegyverek erre a talentre, illetve a gemeléssel való számolása sem a legjobb, mindenhova agi-s gemet ajánlott ap helyett... bár megnézem, lehet, hogy nem a legfrissebb van fenn.
(arról nem is beszélve, hogy tankdruid talenten akkora baromságokat ír gemelésre, mint az állat - aztán minden druid tank telepakolja staminás gemekkel a cuucait azt ennyi)
maxdps.com is elég outdated, mert ott meg nincs is csak combatos talent...elitistjerks nekem azért nem tetszik, mert minden infó egy kupacba van hányva és nyitogatják a topicokat ész nélkül, nekem egy káosz (legalábbis nincsenek rá óráim, hogy átnyálazzak mindent) ebből a szempontból jobb az ensidia.com, ott vannak guide-k amik elég jól meg vannak csinálva.
-
szilchi
őstag
válasz
decibel #31481 üzenetére
Régen úgy volt,hogy paladin tankként instába mindig devotion aura.Egészen addig,amíg annyi armorod nem lesz,hogy az a plusz armor amit az aura ad már nem oszt nem szoroz.Vagyis elvileg 80-ig csak devotion aura.De ha azt vesszük figyelembe,hogy ma sok heirloom-os alt rohangál,akik elég jó sebzést csinál+ a healerek is jól végzik a dolgukat akkor nem kell devotion és mehet a retri aura.Én tegnap voltam SM
athedral-ban és ott is a pala tanknak retri aura volt fennt.Összeszedett 5-6-7 mobot,ö consecration(+retri aura),én hurrican,a mage meg flamestrike+blizzard és feküdtek a mobok.Healer simán bírta.Amíg így mennek az insták(AoE spam),addig lehet inkább retri aura különben bajok lehetnek az aggroval.De ha gyenge a group akkor maradhat a devotion aura.
-
decibel
aktív tag
~lvl40-en instában palatankként ha én vagyok az egyedüli pala a groupban akkor gondolom devotion aurat használjak, ne a retrit, viszont ha van másik aki benyomja a devotiont akkor használjam én a retrit a plusz aggro miatt, vagy többet ér a talent miatt az devo aurám ezzel együtt is? Amúgy összehasonlítva a dk-val más világ a pala, sokkal jobban tetszik eddig. Nagyrészt azért mert utáltam a dk rúna rendszerét.
-
-
Dr.Burn
őstag
Egy 60-as rogue mire talentoljon?
-
B L A C K
csendes tag
Sziasztok!
Arms warriorral pvp-re (2v2) milyen fegyvert ajánlotok? (úgyértem sword, mace, vagy axe spec)
-
LucifeI2
őstag
válasz
-conrad- #31467 üzenetére
Deadly Poison: Use: Coats a weapon with poison that lasts for 1 hour.
Each strike has a 30% chance of poisoning the enemy for X Nature damage over 12 sec. Stacks up to 5 times on a single target. Once stacked to 5 times, each application of Deadly Poison also causes the poison on the Rogue's other weapon to apply.Pont azért kell mainbe tenni, hogy Deadly hamarabb felstackeljen. Az instant posion pedig már ha jól tudom PPM, tehát nem számít, hogy milyen a fegyvered sebessége. De ebben nem vagyok biztos, mert ulduar környékén raideltem rugóval utoljára kb.
-
-conrad-
addikt
válasz
Guargumi #31463 üzenetére
Nem, én ensidia-t olvastam, ahol le is írta a srác, hogy a 2 egyforma dps-ű fegyó esetén tök8 melyik van mh-ban, akkor van értelme a gyorsnak mh-ban ha nagyobb a dps-e. Amúgy pedig mivel a meele után a sebzése legnagyobb része az instant poisonból jön wakozi-nak ezért a lassabb offhanden az instant poison azért fail, mert ritkábban üt, kevesebbet proccol az offhand büntetés miatt és a sebesség miatt is, stb. Deadly-t akkor is a lassabbra raknám offhadbe, mert más szerepe nincs csak az, hogy frissítse a dp dotját, de az meg amúgy is frissül. Szóval mainba gyors fegyót én csak instant poisonnal látom megoldásnak a több instant poison procc miatt.
Gemek ap haste, ezzel is tisztában vagyok ezért nem értem a critet a cipőn ha egyszer van ap enchant is.
Critelni a finishing critel - kukázott gearben van 40%+ critem úgy, hogy semmire nem tettem critet.Nem vagyok teljesen hülye hozzá csak nem raidelek vele (még).
-
Guargumi
tag
válasz
-conrad- #31458 üzenetére
mindez azért van,mer Ő olvasta az EJ t, Te meg nem.
Assassin rogue:
- gyorsabb fegyver MH, ha a speed egyforma,akkor a nagyobb dps
- dp MH, ip OH
- gemek, ap, hasteCrit, mi nem crittel, a méreg valóban nem, de a finishing move igen....
single targeten nyerő a rogue, lényegében mindegy,hogy assassin vagy combat.
-
szilchi
őstag
Druiddal 40-től lehet szintezni moonkinnal is?Vagy ezen a szinten még nem olyan erős?
-
-conrad-
addikt
válasz
sasa311 #31457 üzenetére
Wakozi-nak van assa talentje de sok dolog van amit nem nagyon vágok..
A 2 dagger amit használ ugyanolyan dps-ű mégis a gyorsat teszi MH-ba pedig csak akkor van értelme ha a gyorsabbnak jobb a dps-e, akkor érdemes mainba rakni.
Cipőre critet tesz ap helyett pedig a critje 50% felett van és az assa poisonnal sebez ami nem crittel tehán nem jó stat a crit. (azaz az ap jobb).
Rengeteg gemhelyre ap+haste gemet tesz, pedig max akkor gemelnék haste-re pure ap helyett, ha a socket bonus megköveteli és meg is éri.Más:
van olyan lehetőség akár macro-val, hogy az engi bombákat targetre dobja és ne kelljen vele a földön egy kört targetelni?
Arra gondolok, hogy amennyiben lehet úgy beraknám a macro-ba mint a trinketeket stb és cd-re dobná folyamatosan. -
-conrad-
addikt
Tapasztalt rogue segítségét kérném(6k gs
), hogy melyik jobb assa rugónak:
Hyperspeed Accelerator
Crusher -
kiSSrac
tag
válasz
MaddeNNNN #31448 üzenetére
vissza tudnak mindent állítani, egyedül az itemeken levő random statokat nem tudják garantálni hogy ugyanaz lesz, legalábbis mikor nálunk feltörték az egyik srác karakterét és azzal kipakolták a bankot akkor ezt írták...tehát az alap statjai ugyanazok lesznek de ha volt valami extra random akkro az nem biztos hgoy ugyanaz lesz... ezek leginkább alacsonyabb szintű dolgoknál (ha volt ilyen neked pl. zöld itemek a bankban, táskában) az of the Owl,, of the Bear stb-nél számít.
-
anulu
félisten
tegnap sikerült lőnöm egy Celestial Steed-et. nagyon örülök neki!
-
Wolverine
félisten
Elég csúnyán elkezdték pörgetni a Cataclysm-infókat...
-
Scholes9
nagyúr
válasz
MaddeNNNN #31448 üzenetére
Cső Madden
Persze, vissza fogják adni ez biztos, nekem még 2007 decemberében lopták el és a wow-europeon kitöltöttem a webformot amiben minden az accal kapcsolatos infot kértek(cd kulcs, acc név, stb stb) 1,5 hét alatt visszaadták az accot, minden cuccomat is visszaadta a GM, egyedül a badge of justicekat nem kaptam meg, minden mást igen.
-
MaddeNNNN
addikt
Üdv
Megesett ma velem az, amiről azt hittem hogy biztosan nem fog. Ellopták az accountom. Tegnap kilogoltam raid után, ma amikor be akartam logolni kérte a token authenticator kódot, ami azért volt meglepő mert nekem nincs. Megnéztem armoryn a karakteremet és másik ruhában van mint amiben kiloggoltam. Már írtam blizzardnak, személyi beszkennelve, titkos kérdésre válasz is, cd kulcs is minden amit lehet. Van esély arra, hogy vissza tudják szerezni?
-
-conrad-
addikt
Nálatok mennek a szerverek?
-
tibi666
senior tag
accountot tilos eladni, ugye?
-
-
-
tibi666
senior tag
lemondtam az előfizetésem.
a cataclysmnek már nem szeretnék részese lenni. mondhatni nem érdekel.esténként meg inkább eljárok sétálni, vagy futni, azzal jobbat teszek magamnak.
-
sasa311
veterán
válasz
dweed0528 #31433 üzenetére
A sima wow egyik fő file-a hibás.
Én ezeket próbálnám:
1., Futtatsd a repair.exe-t teljes javítással
2., telepítsd újra a sima wow-otHa ezek nem mennek akkor amúgy letöltheted ingyen a játékot a wow-europe-ról teljesen legálisan, beregisztrálod az eredeti játékodat egy battle-net accountba és már használhatod is.
-
dweed0528
csendes tag
Hello!
Tegnap vettem meg a wowot meg a bcét és felis tettem de ahogy elindítom a bc installer-t 2%nál ezt irja ki:
The installer was unable to read the file "C:\Program Files\Common Files\Blizzard Entertainment\World of Warcraft Installer\Installer Tome 2.mpq". This error may be caused by problems with the media or drive at C:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "MPQs-1\Classic common\unconditional\Data#common-2.MPQ\Creature\Dragon\Lethon.M2", and the error code was 8.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (Converter::Load)Aki tudja mit csináljak az irjon plz!
thx. -
gabranek
senior tag
hunter makróhoz szeretnék kérni egy kis segítséget.
Most ezzel a nagyon egyszerű makróval küldöm harcolni a petet és rakok serpent stinget a mobra:
/cast serpent sting
/petattackNa én azt szeretném, hogy mielőtt elcastolom a serpent stinget, rakhassak a petre egy mend petet (mert valamilyen oknál fogva a healerek jelentős része cseszik healelni a peteket
), meg így már a fight elején van esély, hogy proccol a greatness trinket.
Ha a makróm elejébe berakom ezt a sort, akkor viszont nem rakok serpent stinget. -
Uzmany
őstag
Sziasztok, vettem egy game cardot, de nem fogadja el a kódokat. Hová kell irnom a Blizzardnak?
Thx. -
Wolverine
félisten
Végre eljutottam odáig, hogy megnézzem a Paragon world first kill-videóját HC25 LK-ről. Mázlijuk van, hogy pont akkor jutottak el a végső fázisba, amikor bekattant az enragetimer
-
válasz
H.O.D. #31424 üzenetére
Én pénteken mentem ICC HCba dudu alttal, viszont kompletten felújítottam a resto/feral settemet
Mondjuk a csokitorta receptje szeptember óta nem esett még ki, illetve csütörtökön láttam életem második Solace of the Fallen-jét esni, pedig azért ToCot is nyúztuk rendesen. Ilyen a random sajnos.
-
H.O.D.
senior tag
Óriási ICC PuG jött össze tegnap este. 10 fősben Sindragosánál akadtunk el, 17% volt a legjobb try. Az a vicc, hogy odáig egy wipe sem volt, Putri is lement elsőre, pedig mindenki parázott tőle.
Personal note: egy rohadt cloth item nem esett végig
-
válasz
Tommmmka #31419 üzenetére
Youtube-on elég sok videó van fent, ahol nem csak a kill van megörökítve, hanem el is magyarázzák a dolgokat. Pl ilyenekre gondolok: [link]
Ingame addon hozzá esetleg: [link]
Magyar oldalak közül talán a Bosstaktika.hu , bár nem tudom, hogy mennyire frissítik a dolgokat.
Gearrel kapcsolatban: Rawr
DKval kacspolatban: [link]
-
Tommmmka
senior tag
Valaki tudna ajánlani egy oldalt, ahol meg tudom nézni, h. melyik insta melyik boss-ját, hogyan kell tankolni? Meg alapvetően kéne egy segítség dk tank talent meg rota ügyben is, meg fő statok stb. Most geareltem fel goldból a kicsikét de tankolási tapasztalatom az max hc-k és annyi.
Köszi előre is
-
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
szilchi #31414 üzenetére
Akkor már inkább érdemesebb pl. Stratholme-ot farmolni, főleg enchanterrel. Nagyon sok jól eladható cloth esik, crusader enchanthoz alapanyag, szürkék vendorba bedobálásával is jó pénz jön, és csak a pénz lootból jön 40-60g runonként. Esik néhány repus cucc, amiért 100-200g-t is adnak (szerver függően). Max 1 óra alatt végig lehet tolni az instát úgy, hogy mindent kilootolsz, és ha szerencséd van, a végén még eshet is egy mount
tibi666:
Legtöbb pénzt alapvetően AH-zással tudod keresni, csak ahhoz kell egyfajta beállítottság (mivel ott nem a karaktereddel játszol, hanem a számokkal úgymond), illetve vannak jólkereső szakmák, pl. alki naponta garantált 100g haszon. JC hasonlóan, csak ott egy dailyt kell érte letolni (max 5 perc). És persze potionok és gemek amúgy is jó pénz. -
tibi666
senior tag
válasz
parandroid #31413 üzenetére
értem.
hát nekem ennyi időm nincs rá, meg bele is unnék. már daily hc-t se csináltam legalább egy hete szerintem. annyira dögunalom, nulla kihívással, hogy semmi kedvem arra a 15 percre se belekezdeni. pedig frostból még ki kéne szedni egy új fejest, meg chestet, a t9.5 gyenge már sajnos. -
szilchi
őstag
válasz
tibi666 #31411 üzenetére
Lehet pl. farmolni is pénzt.Napi 1 órás farmolással lehet lvl 80-on akár olyan 2.000 Goldot csinálni herb+ore farm-al.Persze csak akinek van kedve 1 órán át mást se csinálni,mint körberepülni Sholazar basin-t/Icecrown-t és keresni a herbet/oret.Főleg PvP szerveren lehet rossz a farmolás.De csinálhatsz olyat is,hogy 80-on elmész Outlandbe és farmolod a régi instákat.Egy run alatt olyan 20-25 gold összejön.Kijössz,reset aztán mégegyszer.Szal van sok módja a gold szerzésnek.
-
parandroid
félisten
válasz
tibi666 #31411 üzenetére
Questelés (Northrenden bármi + napik), mining, skinning, némi AH. Néha el is csodálkozom, hogy mennyire egyszerű pénzt csinálni. Mindkét 80-as karakterem tudja az epic flyingot, az kapásból 8-9k Gold, anno a Battered Hiltet is vettem, azt még 10k-ért, a Darkmooon Card 4k volt, az állandó gemelésre is ezreket szórtam már ki (3 szett ruhám van a druidának, 2 a warrinak, amit már hónapok óta nem is használtam), ráadásul a druidának nemrég csináltattam cipőt és nacit, amihez 13 primordial saronite kellett. Mivel a Frost még kell a többi cuccra, ezeket is vettem. Most 14k fölött van a készpénzem, plusz egy csomó minden el van raktározva, hátha kell majd (arctic fur, crusader orb, titaniumok (ore, bar, steel), frozen orb, rengeteg eternal, egy rakás gem, cloth, potik, elixirek). Nekem az emblemfarm sem okozott soha gondot, őszintén szólva értetlenül nézem, amikor panaszkodik valaki, hogy nem tud kivenni az offspechez geart, meg a main gearrel sem tudja elérni az 5k GS-t, ráadásul hiányos az encsázása, gemelése is, miközben tudom, hogy régebben 80-as, mint én, és állandóan látom online.
Szerk.: Most a vendoros nagy mamutra gyűjtök, utána majd talán a motorra, ami nagy kiadás lesz, de ugye kell tartalék is, ne járjak úgy, mint a szánalmas kis vérpistikék, akik a guildtársaktól, vagy akár vadidegenektől kunyiznak pénzt még repairre is.
p
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
tibi666 #31411 üzenetére
Van 35k goldom, de csak azért ilyen kevés, mert 2 karakteremnek is lecraftoltattam fejenként 12-12k goldért BiS craftolt cuccot
(Battered Hiltet még látni se láttam esni) Az az 5k a flying skillért nem sok, főleg ha beleszámítod, hogy egy karakternek csak egyszer kell megvenni, utána soha többet.
-
tibi666
senior tag
válasz
parandroid #31410 üzenetére
honnan van nektek ennyi pénzetek?
nekem van most kb 5500 aranyam, de csak azért, mert régebben esett egy battered hilt. epic flyingot soha nem tanulnék, pofátlanul drága, azért vannak a flight masterek. raidbe meg úgyis idézzük egymást. -
parandroid
félisten
-
Wolverine
félisten
válasz
Tituszazeb #31406 üzenetére
Változó, de a jelek szerint kb. negyedórája megcsinálták.
-
sviba
tag
Login server down még mindig... (de nekem össze kéne szedni 96 triuphot még
)
-
Tituszazeb
tag
Kb mennyi idő alatt szokták helyrehozni?
-
Tituszazeb
tag
Most látom, hogy másnál is gond van, bocsi, hogy nem olvastam vissza!
-
Tommmmka
senior tag
válasz
Tituszazeb #31403 üzenetére
login server down
-
Tituszazeb
tag
Sziasztok!
Nem tudok belépni. Kb 8-kor még simán nyomtam, aztán úgyhagytam a gépet, magától leléptetett szeróról, és most nem tudok visszalépni. Az accomat nem lopták el. (kopp-kopp)
Amúgy Bloodscalp.Nálatok mi a hely a helyzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest