Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#22951) szalai56 válasza yarsley (#22944) üzenetére


szalai56
senior tag

Itt van az igazság, de sajnos legtöbb arty-s csak a kisebb tankot lövi, nem a nagyra megy rá. Kivéve amikor IS4 v. T34-el megyek, akkor mindig engem céloznak és ki is lőnek. :O

Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

(#22952) bullseye válasza fsb1000 (#22950) üzenetére


bullseye
addikt

"Ami zavaró - és hiába magyarázom, aki nem akarja érteni az úgysem fogja - hogyha 4 vagy több Arty van a játékban az jelentősen megváltoztatja a játékmenetet."

ezt azért magyarázod hiába, mert az idejárók 95-99%-a egyetért vele, hogy 2-2 arty fölött már folyamatosan rájuk kell figyelni. Oldalanként 3 fölött meg már zárótűz van. (viszont isten móddal vagdalkozni max. vicces, mert teljesen mást jelent a játékokban)

a single-t meg azért ajánlottam, mert ott fizetsz a fix élményért. Vagy tetszik, vagy nem. A multiban is játszható játékok ált. felhívják a figyelmet arra, hogy mások is játszanak, és ezzel felboríthatják az átlagos, megszokott menetet...

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#22953) fsb1000 válasza bullseye (#22952) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Az isten-mod nem vagdalkozás, hanem egy tény.
Felülnézet és minden mozgás látható... lehet ezt normálisnak nevezni, meghogy nincs ettől jobb megoldás a játékban, de a tényen nem változtat, hogy az artysta olyat lát amit elvileg nem láthatna.

Még a mai technikával sem nagyon megvalósítható ebben a formájában, mert egy közvetitőnek ehhez is állandó vizuális vagy radar kapcsolat kéne egy müholdon vagy kémrepülön kerüsztül.
(szinte megoldhatatlan több(tiz) négyzetkilométert lefedő léptékben)

[ Szerkesztve ]

(#22954) psycroptic


psycroptic
őstag

:C :

World of Tanks informs tankers that maintenance will be held on the game server starting from 5:00 UTC, December 19th, until approx. 17:00 UTC, December 19th, due to the release of update v.7.0. The World of Tanks game server and all related services will be unavailable during this period of time. Starting from 9:10 UTC, December 18th, maintenance will be carried on Clan Wars server due to the release of update 7.0. Based on players' feedback, we have decided to extend the downtime to provide a break from Clan Wars during the holiday season. Thus, the Clan Wars downtime will last at least for a week, and their return date will be announced after December 27. Please, abstain from payments during the above stated period of time. Visit the official website of World of Tanks for more information.

PSNID: Tomy83PS

(#22955) ollie válasza Gyuri27 (#22920) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Na ne csináld, egy tier 5-ös tanktól kevesled?

***

(#22956) Drenadar válasza fsb1000 (#22953) üzenetére


Drenadar
veterán

és ha ültél tankban/harckocsiban, akkor tudod, hogy a tankok nézete is "isten mód" hiszen nem egy panoráma kilátás volt azokból a konzervekből. és akkor kampányolj ez ellen is. így oldották meg, ez volt az egyszerű... de így se lát mindent az arty, csak amit mások is látnak.

(#22957) bullseye válasza fsb1000 (#22953) üzenetére


bullseye
addikt

De nem ezt jelenti az isten-mód. Amire Te gondolsz, azt nyugodtan hívhatod felülnézetnek, mert felülnézet. (A minden mozgás látható, már túlzás, mert 3 egymás mellett álló célból csak egyet lehet látni, ha csak az egyiket látja a közeli tank. A spot idő meg másik kérdés. Ahogy az is, hogy tankból látni, hogy a ház mögött a másik csöve merre fordul. Na ilyet sem szabadna ám...)

Mellesleg van rá jó megoldás, a Battlefield 1942-ben pl. elég jól megoldották.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#22958) CPT.Pirk válasza fsb1000 (#22953) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Ezt felesleges hasonlítgatni, mert 2.VH idejében az egyik korábban idézett lövészeten 4-5000 kilőtt lövedék kellett egy darab tank eltalálásához. Mai artykkal valszeg jobb az arány, de amíg a lövedék nem aktív ön rávezetős lövedék ami követi a célpontot bizonyos keretek közt, addig felesleges a valósággal hasonlítgatni.

Szóval a WOT-ban így oldották meg, igazából más módon meg az arty játékosoknak lenne csalódás. Hiába írják a top tankos játékosok, hogy telibe lövik őket, míg rendszeresen kimegy a célkörből, esetleg eltűnik a lövedék, a találat ez az artys szemszögéből meg olyan, hogy "na végre eltaláltam valamit".

Én mondjuk azt élvezem, mikor BT-7, T-50 stb. padlógázzal tépő light tankot telibe lövök artyval száguldozás közben, valahogy még könnyebb, mint egy viszonylag gyors medet eltalálni.

ollie: KV-tól én is keveslem azt a kreditet.

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#22959) fsb1000


fsb1000
nagyúr

Lehetne ezt rágni még.... de 3 féle nézet van játékban és ebből az ARTY-ké sokkal kedvezőbb és alaptulajdonságaiban eltér a tankosokétól.

Én inkább játszom... nyomom Panther II-vel meg Tigrisekkel a köröket, néha kisebbekkel.
Néhol bénán, néhol szerencsével, de élvezem.

Artyzzatok... azt nem élveztem.

(#22960) uvilmos


uvilmos
csendes tag

Szaiaszto, első magyar WOT rádió, zenékkel kivánságokkal, és riportokkal..
klánok, fejlesztők és sima gamerekkel)
Gyertek halgassátok a WOT rádiót
Rádió katt ide
Üdv sintér, az egyik müsorvezető.......

(#22961) Flatron710 válasza fsb1000 (#22953) üzenetére


Flatron710
tag

A Predator drone-ról hallottál már?

A 22950-es hsz-el kapcsolatban annyi hogy amíg a mi szemszögünkből támogatnak az arty-k, addig azt az ellen tankjai bujkálással - bár helyesebb a stratégiai helyezkedés - próbálják elkerülni. Ugyanez van visszafelé is.

A tüzérség általában kiemelt célok (épület, jármű ) leküzdésére, megsemmisítésére van kitalálva. Aknazár alá vont terület "megtisztítására", átjáró nyitására, valamint adott célterület zárótűz alatt tartására is alkalmazzák.

Nekem ugyan nincs személyes ismerősöm egy katonai nagyhatalom fegyveres erejében sem, de szerinted - inkább mindenki szerint - hogyan képzelné el pl. sgt. Smith a tengerészgyalogságnál egy szárazföldi offenzívát tüzérség nélkül??? Sehogy... ( maradjunk a földön.. a légierőt hagyjuk )

Szóval a tüzérség szerves része a hadviselésnek! Az nem a játékos hibája, ha az MM egy tucat arty-t rak be... Tüzérség nélkül nincs háború!

[ Szerkesztve ]

Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm

(#22962) Gyuri27 válasza ollie (#22955) üzenetére


Gyuri27
félisten

Zis6 300-t sebez. 12 lövéssel 3600 dmg. De legyen csak 3000.
Ráadásul velem egy tierü ill magasabb tierű tankokra osztottam ki.
Az xp meg egyenesen siralmas. Ha nem duplázós akkor 1200xp. Úgy, hogy kb mindent én csináltam.

Amd - Radeon - Ryzen

(#22963) fsb1000 válasza CPT.Pirk (#22958) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Három hadgyakorlaton voltam a múlt évezredben, ahol kizárólag tank vagy imitációja volt a célpont. Mégha csak a meleg teát hordtam volna körbe, akkor is lenne fogalmam, hogy mennyire eredményes egy önjáró vagy vontatott péncéltörő löveg.
Bakfiyt! Ha kicsit is fút a szél a bakonyban, akkor az álló célt is képtelenek voltak eltalálni a lövegek közepes távolságból! És 2. lövésre nincs lehetőség általában...

Talán ezért is zavar ennyire ez az isten-mod, meghogy a játékban az ARTY-k megváltoztatják a játék menetét, ahhoz képest amit én szeretnék vagy megtapasztalok, mikor nincsenek ott 3-4-5-en.

---

Flatron710: Igen, és leírtam mit nem tud.

"A tüzérség általában kiemelt célok (épület, jármű ) leküzdésére, megsemmisítésére van kitalálva." stb,stb

jah... csakhogy itt páncéltörő tüzérségről van szó, ami nem egészen ugyanaz..

[ Szerkesztve ]

(#22964) Flatron710 válasza fsb1000 (#22963) üzenetére


Flatron710
tag

Szerintem az R-RO-t használó tüzérek nagy többsége akkor nem esik bele a PCT tüzérségbe...

Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm

(#22965) Arpee78 válasza fsb1000 (#22959) üzenetére


Arpee78
senior tag

A kempelésre kényszerítés nem egészen egyértelmű, gyakran épp mozgásra kényszerít. A lassú heavyk háttérbe szorulnak ez tény, de épp ez a célja a fejlesztőknek. Arty hiányában mindenki heavyvel és azok közül is a nagyokkal menne, de így sokan átülnek gyors med/light tankokba ami színesíti a játékot. Ez összehasonlíthatatlanul jobb mint 15+15 maus nem? Arty nélkül pl ki akarna light tankkal játszani?

Az artynak ugyanúgy joga/szerepe rálőni egy másik tankra mint bármelyik másiknak. Önzőség, ha a heavy tankos rossz szemmel nézi a túl jó eredményt elérő artyst. Egyébként a light tankosok mit mondjanak? Túl sok a heavy/med, az összes célpontot kilövik és felderítik előlem?

Az időnkénti túl magas számuk valóban probléma heavynek és artynak egyaránt, de erre a következő patch megoldást adhat, ha nem akkor a rákövetkező patch. A fejlesztők szándéka sejthető a mostaniból.

Tapasztalatom szerint az "isten nézet" nem hasznos ha közel van az ellen, nem véletlen manővereznek ilyenkor TD módban. A távolabbra nézés ilyenkor néha hiányzik – ami pedig megvan a normál tankoknak. Az "isten nézet" nem lehet indok az arty gyűlöletre.

(#22966) Gyuri27 válasza fsb1000 (#22963) üzenetére


Gyuri27
félisten

Mert lássuk be a lövegek célja nem a tankok elpusztítása. Minden csak az nem.
Elsődleges a tűztámogatás adott területen. Gyalogság, védművek pusztítása, gyengítése. Másrészről objektumok pusztítása. Mindkét esetben jó messziről lehet operálni és van idő belőni a célt. Illetve takarításnál végig megy egy tűzhenger oszt csókolom.

Amd - Radeon - Ryzen

(#22967) fsb1000 válasza Gyuri27 (#22966) üzenetére


fsb1000
nagyúr

"Mert lássuk be a lövegek célja nem a tankok elpusztítása. Minden csak az nem."

Ne csináld már!!!!
Másfél évet húztam le egy páncéltörő ezredben.
Tudtam én, hogy értelmetlen az egész, de így utólag arról értesülni, hogy még a feladatot is félreértelmezték... hát az kicst gáz.

(#22968) CPT.Pirk válasza fsb1000 (#22963) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Apám mondta, hogy a Pécsi tüzérek amikor még voltak, sikerült belőniük az egyik környékbeli óvoda homokozójába... Szerencsére nem volt ott gyerek. :N

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#22969) ollie válasza Gyuri27 (#22962) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Akkor nincs mese, direkt téged szívat a játék a kevés kredittel meg XP-vel.

(#22961) Flatron710: Predator drón volt a 2. VH-ban?

[ Szerkesztve ]

***

(#22970) fsb1000 válasza Arpee78 (#22965) üzenetére


fsb1000
nagyúr

"Önzőség, ha a heavy tankos rossz szemmel nézi a túl jó eredményt elérő artyst."

Az... én önző vagyok.

-----

CPT.Pirk:: mesélhetnék csúnya dolgokat azoknak akik most vissza szeretnék állítani a hadkötelezettséget, meg számolgatják az embereket.
Valószinüleg ők még nem láttak fagyási sérülteket, örségben öngyilkosokat, torkolattüzben szétfröcsenöket, vagy olyat akin 2 FUG áthajtott,
És még háború sem volt... csak a lélek nyomorodott.
A "legyek ura" nem fikció... 20-on éves gyerekeknél hatványozottan felerősödik ez a vonal, főleg, hogy még türik/támogatják is.

(#22971) mynames


mynames
senior tag

Na most dobtam el az agyam. Egy MAD118 nicknevű f.szparaszt semmi mást nem csinált csak blokkolta a csapattársak mozgását, szívatott mindenkit.
Ráírtam chatbe, hogy jó lenne abbahagyni majd a fing ágyújával elkezdett lőni engem mikor eléáltam, h a többiek mehessenek. Én nem mertem rálőni mert D10T (T34/85) szétvitte volna mint a szart... később otthagyott, ment a game majd kb. 1-2 perc múlva látom, hogy -1 -e van a köcsögnek, de nem kékült be szóval továbbra se mertem kinyírni.
Természetesen vesztettünk.
Gondolom sok mindent nem lehet kezdeni az ilyen szemetekkel, de miért nem kékült be a neve?

[ Szerkesztve ]

(#22972) D.Orion válasza mynames (#22971) üzenetére


D.Orion
veterán

Tegnap volt szerencsém hozzá, azzal szórakozott, hogy hátulról lőtte le kb egyesével a JagPanther-es csapattárs életét. Szóltam neki kétszer, majd a 88as ágyúval egy lövésre kilőttem a kis szemetet.

(#22973) mynames: Én ilyen esetben baromira teszek rá, hogy most szankcionál-e valaki vagy nem... Képet csináltam arról, hogy mit tesz. Ha adódik, akkor wot forumra fel tudom rakni...

Ui.: 7.0 eljövetelével mi lesz ez a KV mizéria? :F Ki mit fog kapni és miért? :F

[ Szerkesztve ]

(#22973) mynames válasza D.Orion (#22972) üzenetére


mynames
senior tag

Azt hiszem legközelebb h látom szó nélkül keresztül lövöm :D
Milyen szankciókra számíthatok?
Ill. nem értem, hogy miért nem kékült be a neve? :F

(#22974) Iron Funeral válasza Arpee78 (#22965) üzenetére


Iron Funeral
őstag

De azt épp nem érzed át, hogy ha bennt vagy X helyen ahol "kempelsz", probálsz életben maradni mind arty mind a maradék tankok ellen, elsősorban a tankok miatt mentél fedezékbe, de ha arra jártál akkor már olyat keresel ami véd arty ellen. Persze nem véd mert közben splash folyamatosan sebez akár röhelyes mértékben (a múltkori 1358dmg pl?), Ilyenkor te, az artys úgy vagy vele, hogy hurr hát meg is érdemli minek kempel, csak azt felejted el, hogy ha kimozdul onnan akkor másik 5 tank várja vérben forgó szemekkel, aztán ennek az eredménye az, hogy így-is úgy-is megdöglik vele az ember.

Témához kapcsolódik, hogy sikeresen agyonlőtt egy S-51, immáron az IS-4 is fel van avatva e módon is :)

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#22975) Arpee78 válasza D.Orion (#22972) üzenetére


Arpee78
senior tag

Egyszer egy Pz38na-t láttam ami ottmaradt a bázison, nem gyanakodtam, gondoltam egyenlőre védi az artykat az ellen scouttól. Aztán látom -1, -2. A piszok kilőtte a csapatunk artyjait. Biztos jó hangulat volt utána és egekig magasztalták. Ha nincs kikapcsolva a chat, a legszaftosabb káromkodásokat olvashattam volna.

(#22974) r1E3S3E7T
Ez van ha nem elég jó a fedezék. Azt honnan veszed, hogy nem veszik figyelembe a "másik 5 tankot"?

[ Szerkesztve ]

(#22976) Iron Funeral válasza Arpee78 (#22975) üzenetére


Iron Funeral
őstag

TE(és a társaid) nem veszed figyelembe, aki arról magyaráz, hogy minden rendben van az artyval így ahogy van.

(#22972) D.Orion: felejtsük már el ezt a KV szétválasztás dolgot, majd ki lesz írva amikor megtörténik, SENKI sem tudja mikor lesz ez!

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#22977) Dictator^ válasza mynames (#22971) üzenetére


Dictator^
veterán

Fogod és kilövöd. Pont.

És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!

(#22978) yarsley válasza fsb1000 (#22967) üzenetére


yarsley
aktív tag

Nah akkor meseld el nekunk hogy oldottatok meg isten mod nelkul TI ARTYSOK a folyamatosan mozgo tank kiloveset?

... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir

(#22979) fsb1000


fsb1000
nagyúr

Ez a Panther II nagyon jó.
Bár még nem volt Type 59-em, de úgy érzem kb. olyan. Gyors, erős, sebez.

Ráadásnak Type 59-eket végre le tudom nyomni...

---

yarsley: vizuális kapcsolat nélkül sehogy.

[ Szerkesztve ]

(#22980) Gyuri27 válasza Iron Funeral (#22976) üzenetére


Gyuri27
félisten

Mindegy, hogy mi op. Bármi az egy játkban az tönkre teszi. Itt is vannak durván statolt tankok. Ezek se jók.
A játékosok ugyanis mindig az op dolgok felé fognak elmozdulni.
Szóval a rossz ballansz előbb utóbb árt a játéknak és tönkre is teszi azt. Volt már ilyen.
A másik példa erre a blizzard. Ők 10 év után is adtak ki patchet a dio2-hőz. Nekik akkor is fontos, volt, hogy jó legyen az egyensúly.

Amd - Radeon - Ryzen

(#22981) jahrn válasza Arpee78 (#22965) üzenetére


jahrn
senior tag

"de erre a következő patch megoldást adhat, ha nem akkor a rákövetkező patch. A fejlesztők szándéka sejthető a mostaniból."
Mirol beszelsz? Mondjuk teny h a fejlesztok szandeka latszik a arty-gain nerf-fel: megtobb premium/premium tank eladasa. Ha annyira a tobbiek erdeket neztek volna akkor arty dmg nerf.

"A lassú heavyk háttérbe szorulnak ez tény, de épp ez a célja a fejlesztőknek."
Tenyleg? Akkor minek tettek bele a Maus-t, a T95-ot meg tarsaikat? Miert nem veszik ki?

En spec orulok a valtozatossagnak, es ha azt mondanak h kiveszik az osszes arty-t es rohamlovegeket tesznek be helyette akkor meg meg is veregetnem a vallukat.

(#22982) fsb1000 válasza Gyuri27 (#22980) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Ez jogos... bár nem feltétlenül azonos módon itéljük meg mi az Op és mi nem az.

Én a TD-ktől tartok a legjobban és hogy úgy mondjam "tisztelem" is öket.
Fájó, de nem zavar, hogy jól rejtőznek és 1-2 lövésből kilőnek.

[ Szerkesztve ]

(#22983) Arpee78 válasza Iron Funeral (#22976) üzenetére


Arpee78
senior tag

szerinted én azt magyarázom minden rendben van? Olvass már vissza.

Valaki magyarázatot adhatna: sok játékosnak óriási probléma az arty, de sok másnak nem komoly. Mi ennek az oka? Link

(#22981) jahrn

A gain nerf-el redukálják a számukat, csakúgy mint a visszatérő tracerel. A damage nerfet én is pártolnám (olvass vissza).

Csak a sok artys csatában szorulnak majdnem teljesen háttérbe, így értettem.

[ Szerkesztve ]

(#22984) Drenadar válasza Arpee78 (#22983) üzenetére


Drenadar
veterán

szerintem az MM sokkal nagyobb baj mint az arty probléma :)

(#22985) jahrn válasza Arpee78 (#22983) üzenetére


jahrn
senior tag

Azert a 62% es a 37% kozott eleg nagy a kulonbseg. Atfogalmazva: A jatekosok donto tobbsegenek oriasi problema az arty, a kissebsegnek meg nem komoly.

Szerintem nemigen fog csokkenni a szamuk. Aki szeret artyval jatszani ezutan is azzal fog, max vmivel tobbet farmol mellette massal.
Mivel arty limit nem lessz ezert kene vmi megoldas. Tegnap 5x ultem bele az IS-3ba es ebbol 3x volt 5 vagy tobb arty oldalankent. Persze jatszhatnek du (ha tudnek) es akkor elkerulnem az artyplayer tabor esti feldusulasat, de ez nem igazi megoldas.

[ Szerkesztve ]

(#22986) fsb1000 válasza Arpee78 (#22983) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Félrevezető amit írsz....
Azon a szavazáson 83% arra szavazott, hogy limitálják 3-ban, tehát igenis a többségnek probléma.

Should arty be limited to 3 arty or less per team?

(#22987) fecc87 válasza mynames (#22971) üzenetére


fecc87
tag

Ennél furcsább dologgal futottam össze tegnap: egy hármas platoon egymást nyírta ki, amíg egy tag maradt közülük. Őt viszont kilőtte egy csapattárs, h ne tegyen kárt másban is. Erre mindegyik h*lyegyerek uszította rá a csapatot, h kilőni, mert teamkiller. Az ilyeneknek mi fáj? Nem értem.

(#22988) Iron Funeral válasza Arpee78 (#22983) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Sok játékos éppen med/light/másik artyval játszik. Mondjuk emiatt nem zavarja őket, mert nincsenek közvetlen kapcsolatban velük?
Heavy? #1 célpont, TD? #2 célpont. Vajon miért problémáznak? Ha meg kellene számolnom hányszor lőtt agyon TD-ben arty elhánynád magad. Persze ne felejtsük el a splashtsem ami sokkal irritálóbb, komolyan mondom az utóbbi 30 meccsen annyi sok arty splasht kaptam egyszerűen a tököm ki van velük. Cammogsz a réten? Szar neked. Fedezék mögött állsz? Szar neked. Mindenképpen a rövidebbet húzod, most konkrétan sikerült felhúznia az agyam a játéknak pedig régóta nem volt példa erre.
Ja hadd ne emeljem ki a jótékony hatását ezeknek a kis kanszúnyog scout tankoknak akiket nem lehet eltalálni értelmes távolságokon, amire meg kilövöd addigra rég be vagy spottolva az arty meg mondja, hogy; ott van az a barom Ferdinand van egy újabb 1shot killem, úgy sem tud arrább menni érdemben, tiszta feeling.

Egyébként vissza fogom venni valamelyik artymat és patch után csak counter fog menni, egyék meg a saját sz*rjukat.

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#22989) Arpee78 válasza Iron Funeral (#22988) üzenetére


Arpee78
senior tag

Izé ezt írtam: "sok játékosnak óriási probléma az arty, de sok másnak nem komoly." :U

Artynak, az ellen arty a #1 célpont, ha tudja hol van v. hol lehet.

(#22990) Iron Funeral válasza Arpee78 (#22989) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Csak éppen azok nincsenek spottolva, az esetek 98%-ban, csak meccs végén találják meg egymást.

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#22991) Iron Funeral válasza Arpee78 (#22989) üzenetére


Iron Funeral
őstag

dupla? :F

[ Szerkesztve ]

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#22992) szalai56 válasza Iron Funeral (#22991) üzenetére


szalai56
senior tag

Mert ideges vagy és nyomkodsz :DDD
A legnagyobb baj, ha mellém lő, akkor is leviszi a fél hp-t, és ha már ketten vannak, akkor már ki is lőttek, ha ez megszünik akkor már nincs akkora utálat az arty felé.

Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

(#22993) Dexter1024


Dexter1024
csendes tag

Egy huszárvágással meg lehetne oldani az egész arty-problémát: legyen az összes arty státusza alapban KÉK! A csapat a csata elején leadhatná a "voksát", hogy kell-e annyi arty, avagy sem... ;]

PH! neutral

(#22994) Murder3 válasza szalai56 (#22992) üzenetére


Murder3
addikt

+2-3 modultl meg minimum 2 tagot a tankból...

(#22995) Iron Funeral válasza Dexter1024 (#22993) üzenetére


Iron Funeral
őstag

Na látod ez nem is rossz ötlet, hogy küldjem a sütit :DDD

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#22996) Paul119


Paul119
addikt

nagy f...omat volt itt he nerf arty simán 2 lövésből agyon lőtt ugy hogy a lövedék mellettem csapódott be :W

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#22997) fsb1000 válasza Dexter1024 (#22993) üzenetére


fsb1000
nagyúr

hehe.. ez durva lenne, és nem is vagyok híve a szabotázsnak.

(#22998) yarsley


yarsley
aktív tag

Neha kell 5 arty a csataba, kulonben hogy szereznetek meg a Burda's Medal-t? ;]
Nah de trefat felreteve, ma csereltem le a fullra kifejlesztett t50-et leora, agyu, max motor meg jobb radio mar megvolt mashonnan. Elso menet kozben ugy erzodott hogy nem raktam be az legerosebb motort... Valami hihetetlen milyen sz@rul gyorsul ez a tank, es alag bir odebb fordulni... Komolyan t50 serult motorral jobban ment. :(

... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir

(#22999) CPT.Pirk válasza Paul119 (#22996) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

120mm alatt van HE nerf. Felette nincs.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#23000) Murder3 válasza Paul119 (#22996) üzenetére


Murder3
addikt

10.5 L/28 milyen a 7.0-n?
Képes még értelmes sebzésekre?

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.