Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#25001) psycroptic válasza emre (#24966) üzenetére


psycroptic
őstag

Nem vagy egyedül!

Nincs is "anál" jobb, mint amikor vagyunk 8-as szintű medek vagy négyen és a csata elején megbeszéljük, hogy megyünk fel a hegyre Prokhorov-kán és egyedül én megyek fel oda, mert a többiek megállnak a domb aljában campelni. Én marha meg csodálkozok, hogy miért mindenki rám lő az ellenből? Jaaa, hogy nincs más akire lőhetnének?

Erlenbergben meg Type-59-el vagyok és harcolok egyedül egy T-34, KV-5, Type-59 ellen, míg a csapattársaim IS-3, Type-59, VK3601h szépen végignézik a domb mögül a kínlódásomat egyetlen lövés leadása nélkül. Pedig nem voltam balfasz, mert a KV-5-nek hagytam 320hp-t meg a Type-59-nek 6-700-at. Jah és arty egyetlen egy darab volt egy Grille ami azért valjuk be, hogy sok kárt nem tud tenni egyszerre 4 tankban... :W

PSNID: Tomy83PS

(#25002) Simulacrum válasza emre (#24960) üzenetére


Simulacrum
senior tag

Én komolyan mondom ezért már jobban utálom az artistákat, mint azért, hogy engem lőnek ki. Jagdtiger spotolva órákon át, de nem azt lövik, hanem az M6-ot. Hihetetlen. De a legfelháborítóbb, hogy mivel sokat játszom felderítő tankkal hiába fedezem fel az ellen artistáit nem azokat lövik. Mikor T-50-el megyek és a négy artistából egy kilő és vége a spotnak nem a tracereket figyelik, hanem újra a tankokra koncentrálnak. Tanítani kellene a tracer dolgot, mert azt veszem észre, hogy nagyon kevesen ismerik. Én ha tankkal megyek is, figyelem és lövök arra, volt már szerencsém. Ha Chaffee-val megyek ez dönt általában. Amelyik fél artistái erre koncentrálnak az a fél nyer. A legtöbbször úgy dől el csata, hogy az egyik fél kilövi az ellen artistáit már az első percekben aztán könnyű a győzelem.

A klántagok random csatában kapnak infót egymásról? Mármint látják, ha saját klántagjuk is játszik éppen abban a csatában akár az ellenségnél is? Név kiemelés esetleg?
Szívesen beszállnék én is. Van KV-3-am, de megmondom őszintén nem szeretem. És a legények is át lettek belőle rakva az IS-be. Csak azért áll a garázsban, hogy a váltáskor kapjam érte az új tankot. Igaz elite, két ember belőle 100%-os és van nekik javításuk is valamennyi, de ez azért nem sok. Csak a duplákat szoktam lemenni vele. De más tankkal szívesen kipróbálnám a csapatjátékot.

(#25003) diegho válasza Simulacrum (#25002) üzenetére


diegho
nagyúr

Tegnap malinovkán a csodabokorban álltam T-54el, volt 4 artynk, spotoltam az egész felfelé haladó ellenfél csapatot: Patton, T-54, VK3601H, Stug, Panther, Tiger, várom, hogy na majd a Patton kapja tőlük, erre látom megy 4db lövés, mind a 4 a Stug-ra!!! Király... na mondom én leláncolom a T-54et, le is láncoltam 2szer, kb 20mp-ig állt ott és egy lövés se ment rá (2 GW Panther, 1 SU-8 és egy Hummel volt nálunk, tehát 20mp alatt tuti újratöltenek) na mondom ez csodás lesz. Fogtam magam átmentem a templomhoz kinyírtam mindenkit, nem vártam tovább az impotens artykra.

(#25004) CactuS válasza diegho (#25003) üzenetére


CactuS
Arcképgyáros

Valaki írta korábban, hogy mostanában ez a menő az artyknál. Sajnos tényleg így van. Hogy ez most a sebzés nerf vagy a kill-stat mánia miatt van a fene se tudja, de tényleg idegesítő. Tegnap náluk is ez volt. Én T29el, egyik cimbi IS3al, másik Easy8assal. Szerencsétlen E8as olyan volt, mint az akció filmekben: cikázott balra jobbra, és csak kerülgette a robbanásokat...

Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

(#25005) emre válasza Gyuri27 (#24973) üzenetére


emre
veterán

Még adtam fel teljesen, gondolkodok arany vásárlásán.
Van 320000 xp-m aminek ha egy részét átkonvertálom, sok mindenre elég lenne. :K

De nem kicsit sajnálom erre a játékra költeni a pénzt, mert a prémium előfizetés egyenlőre a debileket még nem szűri ki. :DDD
Pedig az új peccs óta prémium nélkül szerintem játszhatatlan. Nem hogy értelmes összegeket nem lehet kapni csatánként, hanem mintha szívatna a játék.

Én feltenném az IS-re a 122-est. :K
Nem nagyon értem a dolgot, de 60%-os statom volt vele.
Mondjuk az IS3-al meg szenvedek rendesen. Boldog boldogtalan-tól ammo+lánctalp találatot kapok.

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#25006) D.Orion válasza fsb1000 (#24982) üzenetére


D.Orion
veterán

Siker. :U

(#25004) CactuS: Az haggyám,... :((( Tegnap Hummel-al nyomtam, társam GW volt... Ennek megfelelően úgye T9-T10 is volt bőven. Artic-on lentről indultunk, na mondom akkor én szépen megfogom jobb szélt. Jöttek és a T9-T10 heavvy-k rendületlenül. Írom ezerrel a GW-nek, hogy jöjjön már ide és segítsen. Csak nem jön... E75, IS4, Obj jött előre, de olyan szorosan, hogy egyre rálőttem és kettő sebeződött... Lecsipegettem őket szépen, mert a társaim se voltak bénák és oda oda pörköltek nekik. Már alig ván életük és akkor megjelenik a GW... Elvitt 4 fraget... :((( Majdnem úgy voltam, hogy nyomok egy Shift-et ráfordulok és a következő lövést meg ő kapja, úgy is már csak kettő volt a gépben. :((( Több, mint 2000hp-t lebontottam ott, így már igazán kijárt volna, hogy vagy nekem vagy az egyik ott lévő Tiger II-nek a neve mellett szerepeljen a frag. Ez meg odajön és nagy kegyesen kilővi őket... :(((

Persze jobb fent elintézett 1 Löwe-t talán...

[ Szerkesztve ]

(#25007) diegho válasza D.Orion (#25006) üzenetére


diegho
nagyúr

Mikor értitek meg, hogy ez a játék nem fragre megy? :F

(#25008) KaLeun


KaLeun
senior tag

Érdekes, hogy egy csomó arty játékos még mindig nem tudja, hogy létezik a tracer és egyáltalán mi az valójában. Azt meg főleg nem, hogy hogy lehet elkerülni... Megy az anyázás meg a csíterezés.

Cila

(#25009) D.Orion válasza diegho (#25007) üzenetére


D.Orion
veterán

Én nagyon jól tudom, de annyi szenvedés után valaki ott harcoló érdemelte volna meg azt a frag-et, nem egy sehonnan jött böszme, aki addig oda se bagózott. Nagyon jól kerestem abban a körben, de szerintem nem csak az én szemem bökte, hogy előtte cseszett odajönni és amikor már csak 300-400hp van a tankokon akkor nagy kegyesen odalő.

(#25010) fsb1000 válasza diegho (#25007) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Dehogynem...
Egyrészt szerintem ez egy szubjektív mérő, másrészt taktikailag is elfogadható.

Tételezzük fel hogy 2 szakasz áll egymással szemben (3 VS 3 tank) azonos harckocsikkal.
Szerintem az nyer amelyik fragre megy azaz mindhárman 1 ellenfelet lőnek. Mikor az elpusztult, akkor a következőt.
Ha az ellenfél arányoson osztja a lövéseit akkor tuti elviszti a csatát.

Elvileg (értsd matematikailag) mindig előnyősebb ösztüzzel egyesével leszedni az ellent.
Természetesen a terepe és a poziciók ezt negligálják, és különböző taktikák alakulnak ki.

Én Randomban egyértelműen sebzésre megyek, nem is érdekel hányat lövök ki mert dm-re kapom a kreditet. Viszont szakaszban másként játszom, ott a az ellen megsemmísítése fontos. Pl. nemegyszer volt hogy 5%-os KV-3 maradt utoljára és pont akkorát lő mint a 100%-os.

(#25011) virkir válasza diegho (#25007) üzenetére


virkir
veterán

Ezt meséld majd el a sok noobarty-zó balfasznak amikor kill nélkül bukjuk a csatát.
Viszont a végén érdekes módon én kapom a Confederate plecsnit a Hummel-el csak már nem tudok visszaírni a szánalmas tank csapatnak.
Személy szerint igyekszem minimum egy kill-t bevinni legyen az bármi, hogy kussoljon a sok idióta aztán meg osztom a sebzést amennyire csak bírom.

fsb1000
nemegyszer volt hogy 5%-os KV-3 maradt utoljára és pont akkorát lő mint a 100%-os.
Na ezt is szeretik sokan elfelejteni.

[ Szerkesztve ]

"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

(#25012) diegho


diegho
nagyúr

Én sose a killre megyek, ha ránézek a statomra, akkor ez eddig elég jól bejött.

(#25013) diegho


diegho
nagyúr

Most lőttem egy laza 7-est Object261-el, köztük 3db GW TypeE, tracert ismerték, de oda lőttem, ahová én mennék, az egyik elég sokat küzdött, csak 3.ra tudtam kilőni.

(#25014) CptMisi válasza jahrn (#24992) üzenetére


CptMisi
őstag

Istenem... Tényleg... Ha egy ágyúnak elvesszük az átütését, és lelassítjuk a töltését, az ugyanaz marad... Valóban... Nagyon vagány lesz, most sem gyors és az átütése is remek...

fsb1000: igen, csak mondjuk ez már durva, hogy kétszer lő rá artyval az ellenfél legkisebb tankjára, ami kb csak karcolgatni tudott ott, míg a 2 szinttel nagyobb heavykre rá sem lő...

[ Szerkesztve ]

You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.

(#25015) Timyyy


Timyyy
őstag

Személy szerint én addig örülök, amíg a legtöbben nem tudják használni a tracert, vagy egyáltalán a létezéséről se tudnak.
A csata első 1 vagy 2 percében becélzok egy tipikus helyet/területet, várom hogy megjelenjen a spotter a térképen, van célpontjuk, valószínű, hogy az első lövést elindítják, ha jó helyet nézek, meg is látom, lövés, nyekk, 1 artyval kevesebb. Ha több van, lehet hogy ebből csinálok még egy kört, de ha nem látok semmi tracert akkor átállok a rendes tankokra segíteni. Ha közbe uborka szezon van, ismét figyelem az arty-t, ha megint nem látom, megint tankra lövök.
Eddig bejövő módszer. :U
És még nem volt 1 olyan csatám se, hogy engem ez alapján lőttek ki. Mindig mozogtam, de feleslegesen. Csak azután lőttek ki hogy megtaláltak spot alapján, vagy utoljára maradtam, stb... kör elején vagy csak így random még sosem. Egészen eddig egy jó kis scout tankot akartam venni arty puszításra, de mostmár erre alkalmasabb az ellenarty. :DDD

(#25016) KaLeun válasza virkir (#25011) üzenetére


KaLeun
senior tag

Kb. ugyanezt akartam írni, ha nincs killed akkor te vagy a bűnbak.... Habár most sokkal könnyebb kill szerezni, kapásból kinyomok vkit counterból oszt kész. Igaz engem annyira nem izgat ki mit ugat, max. beírom, hogy "A többi 14 meg mi a faszt csinált?". De biztos sokakat hajt a megfelelési kényszer...

Cila

(#25017) fsb1000 válasza CptMisi (#25014) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Jóó.. nyilván ésszel kell szelektálni és olyat kilőni aki potenciális veszély.

[ Szerkesztve ]

(#25018) D.Orion


D.Orion
veterán

No az imént 2db KV-3 foglalta a bázisunkat. Konkrétan jagPZIV alap ágyúval nem tudtam sebezni őket sehol. :F Nagy nehezen lett csak Draw... Érdekes egy tank ez a KV-3...

(#25019) D.Orion válasza D.Orion (#25018) üzenetére


D.Orion
veterán

No nem baj.. Panther L/100-as sem viszi át a KV-3mat 80 méterről... Kénytelen voltam oldalba rusholni és úgy leosztani.

(#25020) Zeratul válasza D.Orion (#25018) üzenetére


Zeratul
addikt

Bezzeg amikor te vagy vele a IV szintű hetzer alap ágyúval átlövi.Tapasztalat. Tegnap a Nabucco meghívott a THT klán századba. Volt olyan hogy 8 lövésem pattant le a D-2-5-T (122mm) az ellen KV3jairól (még az oldalukról is) ők viszont tudtak sebezni a front páncélomon is vele, minden lövésükkel ami betalált. :F

(#25021) D.Orion válasza Zeratul (#25020) üzenetére


D.Orion
veterán

Ez pontosan így van. Az előbb mentem a saját KV-3 tankommal... Nem tudtam sebezni a Stug-ot! :Y

[ Szerkesztve ]

(#25022) fsb1000 válasza Zeratul (#25020) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Ezért váltottam 107-esre... az is pattog sokmindenről, de legalább gyorsabban tölt.
--
Szerk: tegnap éjjel E-75-el lepattantam egy T-50-ről. OK, mozgott, de oldalba kaptam 100m-ről és mégiscsak 40 alatti a páncélja. Meg sem sebződött csak a lánca jött le.
Biztos van magyarázat erre is, de azért picit fura.

Ahogy korábban írtrák egy ekkora lővedéknek már a mozgási energiája is felborítaná vagy pépesre zúzná. Akkor is ha fel sem robban.

[ Szerkesztve ]

(#25023) Zeratul válasza fsb1000 (#25022) üzenetére


Zeratul
addikt

Tegnap a PHE században már csak a D-10-T használtam, elég nagy dilemma mert a Zis6 107 jobban sebez, viszont a D-10-t picit pontosabb és kevésbé pattog, bár tegnap lepattant az is egy priest homlok páncéljáról. :O

(#25024) emre válasza emre (#24966) üzenetére


emre
veterán

Nem értem, ma meg folyamatosan győztes meccsek az IS3-al. :Y

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#25025) hemaka


hemaka
nagyúr

Tegnap Ferdivel egy fogalmam sincs milyen nemzetiségű klánnal mentem(gondolom TS-en beszéltek csak, nekem meg ki volt kapcsolva a hang), 10-ből egy csatát vesztettünk, azt is a ROR ellen. De azért onnan is kiszedtem egy typ-ot meg rásebeztem pár tankjukra. jee :D

(#25026) marked one94


marked one94
őstag

KV-3as témához csak annyit akarok mondani hogy ha már tank századba viszitek akkor oda mindenféleképpen a 122mm kell! 122mm ha szerencséd van egy másik KV-3 2-3 lövés, míg a 100mm ágyúval 4-5, azért ez nem mindegy. Én mikor látok egy 100mm ágyúval felszerelt KV-3ast és 1v1 a helyzett akkor gond nélkül rámegyek és az esetek nagy részében én nyerek :P

You'll Never Walk Alone

(#25027) Zeratul válasza marked one94 (#25026) üzenetére


Zeratul
addikt

Ha szerencséd van. Direkt a század miatt fejlesztettem ki a D-2-5-T, de a tegnapi 8ból nulla sebzés (eleve 8K kredit mínusz), nem győzött meg a hasznosságáról.

(#25028) Rém


Rém
tag

Minap játék közben belefutottam egy harmadik típusú anomáliába!
Az halász öblös pályán Ferivel a térkép bal szélén a völgyben összekülönböztem egy type-al. Számomra szerencsétlenül közelharcra került a sor, és mivel igyekeztem a védtelenebb részét eldugni a Ferdinek nekitolattam a piros csíknak ami a pálya szélét jelzi. A type ezt szerette volna megakadályozni és az oldalával nekifeszült a Ferdinek. Addig addig erölködött, mieg egy elegáns mozdulattal átdobtam a piros csík felett és kiesett a pályáról. Már kezdtem örülni, hogy micsoda elegáns győzelmet arattam felette és gondoltam legyen neki egy kis javítási költsége is, belelöttem, Természetesen nem tudtam sebezni, ellenben ő simán visszalött a pályára és kinyírt. Majd miután meghaltam átteleportált a piros vonal jó felére és folytatta az útját mint ha mi sem történt volna. Az esetet több szemtanú is végignézta, és mikor kinnt volt többen rá is löttek sikertelenül. Volt anyázás és röhögés érintettség szerint!
És ezek után mondja valaki hogy a type nem OP és nincs GOD módja! :D

(#25029) fsb1000 válasza Rém (#25028) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Azt fogom megpróbálni, hogy a pályáról kilövök, de szerintem nem lesz robbanás...

(#25030) D.Orion


D.Orion
veterán

Tippeket várok:

Ha a KV-3 felkerül egyel magasabb osztályba, akkor a századoknál mi lesz a kapós T6 tank? Az új KV-2 vagy valami más?

(#25031) mynames válasza fsb1000 (#24997) üzenetére


mynames
senior tag

Mik a tapasztalataid Tigris 2 -vel az 1-hez képest? Nem sokára meglesz az XP a kettesre és nem tudom, hogy megtartsam-e az 1-est, mert annyira nem jó. Akármilyen ágyúval is pattog lassú, egy sima IS-t is kinszenvedés vele szétszedni, néha még a KV-t is...
---
Említettem, hogy nyomom az orosz vonalat, hogy legyen KV-3-asom és véltelenül vettem T50-et. Hát ez a legkellemesebb csalódás ami eddig ért ebben a game-ben!!! :C
Pörög-forog ezerrel, nagyok közé bevágtatok, cikázok vele valami hihetetlen. Kezdés után várok picit, hogy az ellennél mi a fő csapás majd bemegyek az arty-ért. Melléállok és kész. De ugyanez igaz TD-re is, sikerült már szétkapnom jgdpth-t is! Lassan forduló tornyos tankokat, meg folyamatosan körözve szívatok...
---
(#25028) Rém:
Ez nem valami csalás féle?
---
(#25030) D.Orion:
Erről még nem is hallottam. KV3 feljebb lép? Mióta?

[ Szerkesztve ]

(#25032) emre válasza D.Orion (#25030) üzenetére


emre
veterán

Ha megmondod hogy a T150 milyen lesz ami bejön helyette akkor válaszolok a kérdésedre.
A KV2 T5-ös lesz.

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#25033) diegho válasza D.Orion (#25030) üzenetére


diegho
nagyúr

KV-1S továbbra is jó tank lesz.

(#25034) Rém válasza mynames (#25031) üzenetére


Rém
tag

Nem hiszem hogy csalás lenne, szerintem bug!

(#25035) fsb1000 válasza mynames (#25031) üzenetére


fsb1000
nagyúr

Szerettem menni a Tigrissel is, de miután meg lett a Király Tigris inkább azzal megyek, mert jobban megfelel a stílusomnak. (elől menni és osztani vagy poziciót tartani)

Persze leginkább ezt csináltam a Tigrissel is, de valóban úgy van, hogy magasabb tierből nézve inkább támogatónak jó.
Nálam a KirályTigris jobban termel (fullos mindkettő), csak az zavar, hogy erősen arty célpont.
Raktam rá repeszpáncélt, de ettől meg kicsit lasabb hegymenetben..

Ha van helyed tartsd meg, pár héten belül kiderül, hogy használod vagy sem a KirályTigris mellett.

(#25036) D.Orion válasza mynames (#25031) üzenetére


D.Orion
veterán

Overloard blogjáról másoltam ki anno.

(#25032) emre: A találgatások egy jobban páncélozott KV-ról szólnak, KV-3-hoz hasonló toronnyal és KV gun arzenállal.

[ Szerkesztve ]

(#25037) balintka


balintka
addikt

Ez a T1 heavy egy használhatatlan f*stalicska. ennél még a Pz3 is jobb volt komolyan mondom.

(#25038) D.Orion válasza balintka (#25037) üzenetére


D.Orion
veterán

Nagyon tévedsz T1 Heavy pont az a tank amikor minden pattog és kismillió négyzetméretnyi olyan felület van amit ha meglőnek nem történik semmi.

(#25039) CptMisi válasza D.Orion (#25038) üzenetére


CptMisi
őstag

:Y
Mivel kell meglőni, hogy pattogjon/ne történjen semmi?

You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.

(#25040) balintka válasza D.Orion (#25038) üzenetére


balintka
addikt

Hát nekem nem így szuperál, de mindegy.

(#25041) balintka válasza CptMisi (#25039) üzenetére


balintka
addikt

Sztem MS-1, vagy LT-al. Minden más átmegy rajta.

(#25042) D.Orion válasza CptMisi (#25039) üzenetére


D.Orion
veterán

PzIV-el mikor én lődöztem, akkor sűrűn anyáztam azt a tankot. De még a VK-k is pattannak róla.

(#25043) bullseye válasza diegho (#25012) üzenetére


bullseye
addikt

De te csodalény vagy, aki a totál béna lemmingcsapat mellett is a fél ellent kiírtja a másik oldalon, mielőtt veszítenétek... :)

Miközben nekem felderítgetésből, önfeláldozásból, meg főleg szimpla hülyeségből 1 alatt van a kill/meccs arányom (ami egyesek szerint húdefontos), addig zavar, ha jön velem egy hasonló szintű tank, és mögöttem elbújva kivárja, amíg egy lövés alá megy az ellen, majd azt ő beleküldi. Legutóbb véletlen jól ment a játék asszem Jpantherrel, 5 killt szereztem egy T29-nek...

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#25044) diegho válasza bullseye (#25043) üzenetére


diegho
nagyúr

Nem tudom milyen csoda kell ahhoz, hogy valakinek 1kill/meccs aránya meglegyen 3-4000 csata után és 1000 felett legyen az átlag dmg-e, de sokkal jobbnak tartom azt, akinek van 1000+ dmg, de mondjuk csak 0,8 killje meccsenként, mint azt, akinek van 1,2 killje, de csak 6-700dmg-e.

(#25045) Gyuri27 válasza emre (#25005) üzenetére


Gyuri27
félisten

Felraktam. Nyomtam egy átlagos csatát. Sebeztem is. gyilkoltam is. Viszont a 122-s is pattan! 10 lövést engedtem el ap-vel, néhányat he-vel. Győztünk. A kör bukó volt kreditbe! Hiába no 1000 buznyák egy ap. Ha győz a csapat, mind talál és nem pattan akkor türhető. De mi van ha veszít a csapat? Akkor hiába lesz meg az xp nem lesz kredit. 3xk kell az is3-hoz. Az is4-hez meg még 200k xp. Prem nélkül ez szinte lehetetlen. Nyilván napi 5-6 óra játékkal prem nélkül is menne. :((

Amd - Radeon - Ryzen

(#25046) Fel


Fel
addikt

Az oroszoknál elérhető a 7.1 update.
Felraktam, elindítom, renault bent (+1 slot is jár vele), de Tetrarch sehol...

(#25047) emre válasza Gyuri27 (#25045) üzenetére


emre
veterán

Én az IS-en azt nem is használtam. Most tettem fel a T-34/85-re a D10T löveget és elég gyengének találom. (emlékeimben szebben élt :DDD ) Átlag 200hp sebzés, és iszonyat pontatlan, meg kell rá célzásgyorsító mellett fejlett célzórendszer is, mert megőszülök míg beszűkül a célkereszt. (ha lesz akciósan biztos veszek egyet, de addig inkább nem)
De Te tudod, hogy neked mi jön be jobban.

Zeratul
Nekem azzal a löveggel az égvilágon semmi bajom nincs. :)

[ Szerkesztve ]

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#25048) Zeratul válasza emre (#25047) üzenetére


Zeratul
addikt

Ha D10T pontatlan akkor a D-2-5T mi, csonkflinta?

(#25049) CptMisi


CptMisi
őstag

Remek... T34-gyel 2 viszonylag jó kör, egyikben szárnysegéd, másikban e75, is3, löwe kilőve, majdnem meglett a 2. e75 is, de kikaptunk, mert komarinon nem értik meg, hogy simán elfoglalják a bázist, ha egyedül védekezem... :(

You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.

(#25050) Gyuri27 válasza emre (#25047) üzenetére


Gyuri27
félisten

A 100-l elég gyorsan és pontosan lövök. Ezzel nincs baj. A sebzés nem sok, viszont gyorsnak mondható. A 122-vel az a baj, hogy drága a skuló.

Amd - Radeon - Ryzen

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.