Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#6001) KaiotEch


KaiotEch
nagyúr

Üdv. Tudnátok segíteni abban, hogy melyik a legjobb tank? Tudom, hogy olyan nagyon nincs, mert kiegyenlített kell legyen vmelyest a játék, de mégis. Német vagy orosz közül kéne vmelyiket választani a közepes tankok közül. Németek nagyon jól néznek ki és a statisztika szerint is azzal játszanak a legtöbben.

(#6002) grunge válasza KaiotEch (#6001) üzenetére


grunge
addikt

Kiegyenlítettnek kellene lennie de nem az :) Szmély szerint Panther I-II-E-50 vonalon szeretnék mozogni. Nem érdekelnek a ruszkik :o

159 SW 1.9 jtdm <3

(#6003) Fel válasza KaiotEch (#6001) üzenetére


Fel
addikt

Jelen helyzet szerint a legjobb közepes tank a T54. De ezen szeretnének változtatni a készítők, és kicsit megvariálják az amcsi és a német közepes tankok rendjét. Ha követnéd a német med vonalat, akkor nézd át az új techtree-t és eszerint indulj neki. Most még a VK3001P után jön a VK3002DB és a Panther, de ez jelentősen módosulni fog a közeljövőben.

(#6004) KaiotEch válasza Fel (#6003) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Nem tudom, hogy melyiket követném, haverom németbe van Stug iii-assal, de mindenáron rám akarja tukmálni a ruszki oldalt. Lehet tud vmit? :)

(#6005) vhw válasza KaiotEch (#6004) üzenetére


vhw
addikt

Általánosságban véve könnyebb haladni a szovjet ágon, nagy a fegyver választék, a motorok sok másik tankba átrakhatóak, valamint az egyes fejlesztések között altalában nincs nagy lőerő különbség, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem igazán fontos, mert érezhetően nem javít a tank mozgékonyságán, míg a német oldalon nagyon sokat számít a motor, amire sok xp-t is kell költeni. A szovjet ágyúk ütnek általában a legnagyobbat, igaz pontosság és töltés idő kárára, de a játék mechanikáját tekintve, azok a tankok jönnek ki jobban, akik egyszerre tudnak nagyot sebezni, nem a sokszor, de kicsit sebzők.
Az amcsi oldallal meg az a baj, hogy igen szegényes a fegyverválaszték, van hogy egy bizonyos ágyút 3 egymást követő tankon is igen sokáig kell használni (pl a 105-ös a T29 még jó, a T32-n már csak elmegy, a T34-en pedig szörnyű)

Attól függően, hogy milyen játékstílusban, milyen tanktípussal szeretnél játszani szerintem ezek a legélvezetesebben játszhatóak; arty-német, nehéz-szovjet, közepes-szovjet, TD-szovjet. Persze minden ágon vannak kivételek, egy-egy kifejezetten kellemes tank, mint pl. a szovjet SU-26, S-51, az amcsi T29, a német Tiger II, Ferdi. És presze vannak negatív példák is.

[ Szerkesztve ]

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#6006) Fel


Fel
addikt

Újoncoknak (vagy bárkinek :) ) egy kis segítség, amolyan "interaktív" techtree: WoT Calculator
Info: [link]

[ Szerkesztve ]

(#6007) Fel válasza Fel (#6006) üzenetére


Fel
addikt

A techtree-n az egyes tankokra jobb klikkel kattinva itt is előjön a játékból ismert infó ablak, de van egy érdekes fül pluszban, a "More". Pl.: a "Credit factor" az ötös színtű tankokkal a legjobb, különösen az M4 Shermannel és az M41 spg-vel (1,1), de jó még az SU-85 és a Pz III/IV is.

(#6008) frame>24 válasza grunge (#5957) üzenetére


frame>24
addikt

Hallod, és Te pakolsz rá valamit? - én nem, rávágtam a 7,5 cm L/70-est, azt szevasz, se motort, se felfüggesztést, se SEMMIT nem kutatok rá, inkább minél gyorsabban átvergődni a Pantherra!
Tier 7-en fegyver szempontból kevés ez a tank, mint erdőtűzhöz a vízipisztoly. :O

most 18k xp-nél tartok, de lesz itt majd free konvertálás is, ajajj!

[ Szerkesztve ]

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

(#6009) KaLeun


KaLeun
senior tag

Na azt hiszem, hogy lassan be fogok kékülni.... Volt 1-2 tk-m arty-val, néhányan nekiállnak csókolózni az ellenséggel, pechemre miután már a gránátom a levegőben szárnyal...
Ma az első csatáim egyikében a Mines-on elmentem a hegy felé fel az út mellet levő sziklához, szemben 2-3 kv. Épp kilőni készültem a másik oldalról felérő ~50% kv-t amikor egy m7 jól időzítve áthúzott előttem. Tegnap is volt egy hasonló esetem. :O

Cila

(#6010) joergie válasza vhw (#6005) üzenetére


joergie
őstag

Hát, nemtudom, nekem arty-amcsi. Bétában jobban tetszett, lehet most nem tetszene. Szeretem vagy nem kell forgatni a vasat, csak beállítom a legszélsőbb értéket, megnyomom az x-et, és addig nem mozdul. gwpanther még oké, de tigerrel meg type E-vel nem tudom mit fogok kezdeni...megvan a gwtiger nekiesek az amcsi vonalnak is.
Nehéz-szovjet sem egyértelmű. Inkább a német szerintem(T8-tól). ISU-val multkor kiszedtem is7et szemből 3 lövésből. Maust meg lőhettem volna amíg van skúló...
TD úgy látom német orosz egyenrangú. 8rotf jagdtigeren elég jó...

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#6011) emre válasza joergie (#6010) üzenetére


emre
veterán

Az orosz TD szerintem jobb mint az azonos szinten levő német.
Például szerintem a SZU100-as lemossa a JagpzIV-et.
A Jagpanther még nincs meg tehát nem tudom összehasonlítani, de a SZU152-es is elég ütős, még a kisebbik 122-es löveggel is. :U

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#6012) grunge válasza frame>24 (#6008) üzenetére


grunge
addikt

Talp van rajta eddig, de egyelőre nem érdekel a 88as szutyok, jó az L70, számomra hatákony :) ha nagyon el leszek eresztve akkor kap egy motort is, de igy is megy mint a mérgezett egér. fényévekkel jobb mint az a szar 3001P. Azt tényleg nagyon elkurták a kedves fejlesztők. Van rajta még egy töltésgyorsító + venti (Löwe azét termel, lehet költeni ilyesmire). Free xp majd nekem is játszani fog, megvan még a panzer4 is erre a célra ;)

159 SW 1.9 jtdm <3

(#6013) vhw válasza joergie (#6010) üzenetére


vhw
addikt

Szerintem arty téren a német oldalon folyamatos a fejlődés, a grille, hummel, gw panther mind jobb mint az azonos amcsi, és ugye amcsi oldalon az M7-M37 gyakorlatilag ugyanaz, semmi fejlődés nincs. Az M40/43 tényleg jó, a 8as artykat meg kitudja... lassú töltés/nagy sebzés - gyorsabb töltés/kisebb sebzés, itt játékstílus dönti el kinek melyik a jobb.

A nehéz vonalon az amcsi egyáltalán nem nyerő, a német meg sok helyen macerás, a Tigris nem a kategóriája királya, a KT jó, ezt írtam fentebb is, a VK45 meg személyszerint nekem nem tetszik, a tank kialakítása megnehezíti a harcot, és semmi előnyt nem ad a hátra került torony. A tier10es kategóriában pedig játékstílus függő, a Maus csak csapatban jó, az IS7 meg annak aki manőverezni szeret.
A TD vonalon pedig tier5től jobbak a szovjetek általánosságban, a JP meg a Ferdi sem rossz, mondtam h van kivétel. Igazából nem is azt írtam, hogy melyik tankok a jobbak, hanem melyik ágon lehet élvezetesebben-könnyebben haladni. És szerintem itt a szovjet ágakon több a jobb tank.

[ Szerkesztve ]

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#6014) joergie válasza emre (#6011) üzenetére


joergie
őstag

Hát igazából majdnem a jakpanthert is lenyomja. fronja majdnem ugyanaz, alacsonyabb, nagyobbat üt valamivel kissebb pennel.su100at énis nagyon élveztem, és igazából stugtól ferdiig szívás a német ág, ez igaz.

vhw igazad van :R , én nem az egész ágat néztem. De attól én még szeretem a priestet, hiába üt kicsit, sokat üt, az apraját lehet ritkítani, ráadásul gyakrabban lősz vele, így egy kezdőnek jobb azzal begyakorolni a dolgokat artyval, mint a grillével. szerintem. hummel-m41(nekem m41), gwp-m12(itt legyen a panther), fölötte meg még egyiknek se voltam, de ránézésre jobban tetszik az amcsi. De ez már személyes vélemény.
Általában(kivéve artyt-szerintem) jobban élvezhetőek az orosz vasak, persze ott is van kivétel(pl kv-1s :)) )

Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.

(#6015) CPT.Pirk


CPT.Pirk
Jómunkásember

Lehetne azzal kezdeni valamit, hogy hátramenetben ne forduljon meg az irányítás? Megint buktam egy csatát, mert rossz felé fordult a tank hátramenetben.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#6016) szalai56


szalai56
senior tag

Újdonság? vagy csak nekem? Kilőttem egy saját tankot, pont elém futott a lővés pillanatában (természetesen elnézést kértem) majd egy ellenséges tankot, majd kilőttek. Végelszámolás:0 credit!!! :O

Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/

(#6017) GrooveHero válasza joergie (#6014) üzenetére


GrooveHero
addikt

Mié, mi bajod a KV-1s-sel?:D Nagyon jó kis gép, és rámegy a 122-es D-2-5T, ami kicsit lassan tölt, de 390-es az is sebez. Szerintem sokkal élvezetesebb vele játszani mint a KV-3-mal, csak az a gond,hogy kicsit kevés a hp-ja ,meg szinte egy KV,csak gyorsabb, meg a a torony egész patent. Nekem megvan mindkettő orosz 6-os heavy, és az 1s-sel jobban szeretek jáccani.

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#6018) vhw válasza joergie (#6014) üzenetére


vhw
addikt

Igen az M7-tel lehet lövöldözni, gyorsan tölt, de alig-alig szed le életet, és mikor a felderítés "profi" a csapatban, akkor sokszor csak egyet tudsz odalőni, mielőtt eltűnik a tank. Az M41-Hummel között ha nyugodtan játszhatja az arty szerepet, akkor nem sok különbség van, de mikor közelharcra kerül a sor, vagy menekülésre a hummel nagyobb eséllyel tud küzdeni/lelépni, az M41 nehézkesen mozog. Az M12 credit bugján kívül ott az ágyú kitéríthetősége és szintén a mozgékonyság, amivel elmarad a panther mögött. (egyébként erről nincs valami táblázat, hogy a különböző artyknak mekkora szögben téríthető ki a lövege?)

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#6019) KaiotEch válasza vhw (#6005) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Köszönöm. Megvettem a BT2-t, de ezzel csak meghalni tudok, 1 tankot nem lőtte még ki vele, 1 óra játék során, az MS-1-el legalább lőttem tankot is, de ezzel lövök és megint csak nem sebez semmit, 45mm-es ágyúval, sőt még a páncélzata is rosszabb. :(

(#6020) CPT.Pirk válasza KaiotEch (#6019) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Az light tank, nem arra van, hogy más tankot lőj ki vele. Arra van, hogy gyors, átrobogsz az ellenhez, és felderíted, valamint ha már ott vagy, akkor pusztítod az ellenséges artykat, azok ellen hatékony a light tank. Ne felejtsd el megvenni rá a jó rádiót, hogy kapd a lóvét a sok detect után.

Ha meg inkább harcolni akarsz, akkor medium irányba menj tovább.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#6021) bozont válasza KaiotEch (#6019) üzenetére


bozont
veterán

Szerintem csak egy rossz sorozatod volt éppen vele, én nagyon élveztem vele a csatákat, volt hogy 8 ellenfelet is kiszedtem, de az arty-kat is sokszor megleptem még a csata elején. És a BT-7 is jó kis tank szerintem. Esetleg próbáld ki a 23mm VJa puskát hosszá.

mod.: Amúgy igen, ezek nem a szemtől szembeni harcra vannak kitalálva, szépen az ellenfeleket megkerülve jól hátba, vagy oldalba kell lőni és úgy szinte biztos siker.

[ Szerkesztve ]

(#6022) KaiotEch válasza CPT.Pirk (#6020) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Medium irányba akarok menni, csak ezen keresztül vezet az út.

(#6023) GrooveHero


GrooveHero
addikt

Nem tudjátok mi van a játékkal? Nekem még a kezdőképernyő sem jön be, ahová ki szokták rakni a híreket, meg ahol a peccset tölti le. Tök fekete minden, középen meg forog a fogaskerék, és ennyi

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#6024) KaiotEch válasza GrooveHero (#6023) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Azt launchernek hívják :) Próbálkozz meg rendszergazdai indítással. Ha nem akkor LEHET, hogy újra kéne raknod, de lehet globálisan van vmi, most nem tudom megnézni neked.

[ Szerkesztve ]

(#6025) GrooveHero válasza KaiotEch (#6024) üzenetére


GrooveHero
addikt

vágom én hogy láncsernek híják, de nem tudom miért nem indul, ilyet még nem csinált velem, még a bétában sem volt ilyen. hm...érdekes, talán majd megjavul, ha nem akkor reinstall :W

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#6026) GrooveHero


GrooveHero
addikt

Restart után is ugyanez:

na most akkor mi van? :W :W

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#6027) grunge válasza GrooveHero (#6026) üzenetére


grunge
addikt

Logolj nekik egy ticketet. irj a supportra és küldd el nekik a screenshotot.

159 SW 1.9 jtdm <3

(#6028) Johnny001 válasza GrooveHero (#6026) üzenetére


Johnny001
senior tag

Hi!

Nálunk is megyen.

By.: Johnny

Bp. XVIII.- Pestszentimre 06309060893

(#6029) GrooveHero


GrooveHero
addikt

Ok, semmi gond, a játék amúgy megy. csak nem a láncserrel kel indítanom, és már jó is. Azt meg úgyis leszarom:D
De olvastam fórumon, az egyik srácnak, söt még másoknak is ugyanez volt a gond, még a szkrínsát is kopp ugyanez volt

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#6030) KaiotEch válasza GrooveHero (#6026) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Most raktam fel a laptopra. Nekem jó a launcher is, csak épp a játékkal nem tudok nagyon játszani, valszeg túlmelegszik és lekapcsolja a képet. :(

(#6031) GrooveHero válasza KaiotEch (#6030) üzenetére


GrooveHero
addikt

Valami windózos tűzfalas dolog lesz itt sztem. De érdekes, mert két napja még ,ment, és nem sok minden változott.

Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

(#6032) BinLaden


BinLaden
tag

ki volt a főellenség tegnap :D :D

[ Szerkesztve ]

Sürgős hívásom volt. A fiamért kell mennem. Az iskolába, ugye Torrente? Figyelj! Te dobjál be valamit.. Egy whisky-t vagy a f@szom tudja mit, csak ne lábatlankodj itt ...

(#6033) gabitoo88


gabitoo88
tag

"A szerverre való belépés központilag megtagadva" ez miért lehet? Tegnap még játszottam vele!!!

Tel.: 3630három343638

(#6034) Met válasza gabitoo88 (#6033) üzenetére


Met
nagyúr

bannoltak?:D

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#6035) csaabz válasza BinLaden (#6032) üzenetére


csaabz
őstag

Winning

:C

https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/

(#6036) mynames


mynames
senior tag

Sziasztok!

He és a másik lőszernél melyik a repeszrombóló? És hogyan lehet menet közben váltani köztük?

Üdv!

(#6037) CPT.Pirk válasza mynames (#6036) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Megnyomod a lövedék számát a billentyűzeten 2x, és már töltik is be a másikat.

Röviden:
AP - Armour Piercing - páncéltörő, páncélátütés függ a távolságtól (csökken), ha bemegy a páncélon, akkor belül robban a küzdőtérben.

HE - High Explosive - robbanó lövedék áthatoló képessége nem függ a távolságtól, a páncél külső oldalán robban ha nem üti át, amitől a belső oldalon leszakadó fémdarabok okozzák a károkat. Jellemzően inkább modulokat, személyzetet sebzi, a HP-ből kevésbé szed le. Viszont elvileg ha átmegy a páncélon, akkor ez is sebez rendesen.

Ált. úgy megy a dolog, hogyha az AP lepattan, akkor csak a HE marad. Néhány tanknál viszont van biccós HE, mint pl. az M4 Sherman, a 105-ös ágyújába nem is lehet mást betenni, csak HE-t, az viszont derék módon sebez nagy tankot is.

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#6038) mynames válasza CPT.Pirk (#6037) üzenetére


mynames
senior tag

köszi a választ már próbálgatom! ;]
Időközben már StugIII-mal nyomom és azt vettem észre, hogy ott már körönként a 7-8 k is összejön!
szerk.:
ma a laggolás soha nem látott szinteket ért el szerintem :((

[ Szerkesztve ]

(#6039) CPT.Pirk válasza mynames (#6038) üzenetére


CPT.Pirk
Jómunkásember

Igen, a Tier 5 felé ált. elmondható, hogy több pénzt ad a játék, ahogy jobb tankod lesz. Én is elég jól keresek a Shermannal. Az M37 spg-vel voltam úgy, hogy akkor is jött 3-4k lóvé, ha kilőttek a játék elején.
Hogy T5 fölött mi van, azt nem tudom, ott még nem vagyok.

Am. ez az AP-HE dolog érdekes volt az M3 Lee-n, mert gyak. HE-vel nem tudtam kilőni az SPG-ket, csak AP-vel, holott minden más tankra meg HE-t kellett használni, mert csak az ért valamit.

[ Szerkesztve ]

Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

(#6040) funk648


funk648
aktív tag

Hali!

Most hogy meg van a KV -ra a 107 -es ágyú, ugye dönteni kell hogy kv-3 vagy kv-1s. És az lenne a kérdésem hogy szerintetek melyiket érdemes kifejleszteni? Azt tudom hogy a kv-3 lassú, de nagyobb a páncélzata, viszont a kv-1s gyors, de gyenge a páncélzata. A cél az IS és szerintetek melyik tankkal lehet a leggyorsabban fejlődni és melyik összességében az ütőképesebb?

(#6041) Iron Funeral válasza funk648 (#6040) üzenetére


Iron Funeral
őstag

KV-3 egyértelműen. A KV-1 Sport nem alternatíva. Később a KV-3 megnyitja majd a másik heavy vonalat is illetve kapsz érte slotot.

Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/

(#6042) funk648 válasza Iron Funeral (#6041) üzenetére


funk648
aktív tag

Kösz, igazából azért bizonytalanodtam el, mert több haveromnak is sikerült nem 1 minuszos kört csinálniuk vele, meg ugyebár túl lassú.

(#6043) vhw válasza funk648 (#6042) üzenetére


vhw
addikt

Csak ugye a KV3-ra már ott van a 107es ágyúd, amivel még tier6-ban is igen jó vagy, a KV-1S pedig a 122es nélkül elég haszontalan, plusz bármi átlövi, így még olyan csatában is, ahol top tank vagy, igen sok tank sebezhet, de a KV3-mal lehet nagy vérengzéseket csinálni alacsonyabb szintű tankok között, kevés olyan lesz köztük ami szemből tud sebezni.

"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

(#6044) FuRiONight


FuRiONight
őstag

Az első hozzászólásnál egyik sem hasznos, ugyanaz a 2 link, még WoT-al kapcsolatban sem találok semmit. Ezt így kár kirakni.

Hasznos linkek:
Alapozó
FAQ/GYIK

(#6045) funk648 válasza vhw (#6043) üzenetére


funk648
aktív tag

Kösz, akkor szerintem KV-3 lesz a nyerő! :)

(#6046) stork13 válasza FuRiONight (#6044) üzenetére


stork13
aktív tag

Itt az új FAQ: FAQ.

A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.

(#6047) akom


akom
senior tag

Sziasztok!

Én is elkezdtem játszani eme csodával.
Chat en vagytok ? Mely szobában ?

(#6048) stork13 válasza akom (#6047) üzenetére


stork13
aktív tag

Keress rá a hun szobára. Általában hun(valamilyen felhasználónév[pl. Nazarov77, kissrac stb]) néven megy, jelszó: hun.

A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.

(#6049) akom válasza stork13 (#6048) üzenetére


akom
senior tag

:R

(#6050) D.Orion válasza stork13 (#6046) üzenetére


D.Orion
veterán

Dobok hozzá egy ilyet. Kétkatt a tankon és fejlesztési lehetőségek. Alt+kétkatt a tankon és árak.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  World of Tanks - MMO - Archívum I. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.