Hirdetés
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Alig sikerült belépnem a játékba, de aztán az Eu1 csak beengedett. E100-al első csata 4 kill, 3100 kiosztott sebzés stock ágyúval. Na, azt hiszem a csúcson kell abbahagyni. Megyek inkább a gyerekekkel ki focizni.
-
diegho
nagyúr
Évek óta nem tettem fel tesztszervert, most igen, lehet veszek egy prém tankot a nagy akciózásban.
-
diegho
nagyúr
válasz jozefgucci1 #42854 üzenetére
Nem tudom STA-2 volt a kiszemelt, mert kb ugyanaz, mint a Pershing, de annak elég fos a kredit szorzója.
-
mcwolf79
veterán
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
diegho
nagyúr
A 6-os prémek közül melyikkel fun a játék? 8-as prémet nem veszek, van 3 is, el is felejtettem viszont közép tier-ben nem nagyon van olyan, amivel funolhatnék (jó ott a stug, matildabp, matilda4, tog, dmax de egyik se fun, mondjuk a dmax-al még nem játszottam). T40, Kistigris, Type64 hármasból melyik a jóféle?
-
diegho
nagyúr
válasz #43783936 #42859 üzenetére
Az jó is lenne, de persze most nincs. A Type64 most nézem, hogy nem jó, nem ugyanaz a crew, mint 131-ben. A SU122-44-et is kipróbáltam teszten, nagyon jó gép, most olcsó is, de nincs bele legénységem. Az mondjuk érdekes, hogy igaz csak pár csatát mentem velük, de a SU jobban hozta a kreditet, mint az STA-2.
-
diegho
nagyúr
A type64 normál light MM-et kap?
-
joergie
őstag
válasz diegho #42858 üzenetére
Én a T40re szavaznék, normál mm, király goldammo átütés(a normált 9.15ben buffolják 145re asszem), a dpm is rendben, és hp-ja is van. type64 nagyon jó...sh-ra(kevés a hp, lassan fordul, lassan forog a torony is, a célzás sose éri utol a lövést-bár még csak 1.skillesek, és nincs átütése). meg a cromwell az ultimate weapon, de az csak ritkán van.
más: van valami küldi amiért leet 1milliót kapni, az most így honnan jött?
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
diegho
nagyúr
Pershing, amikor gold lőszert is viszek benne:
Félelmetes mire képes ez a tank, ha az ember hajlandó goldot spammelni. Gold nélkül kb 2300 átlagsebzést tudok vele csinálni, golddal ez a 3k úgy érzem tartható lenne, tehát nagyjából 6k WN8-at lehet hozni a tankkal.
-
mcwolf79
veterán
A SPiC-nél a töltésgyorsító a tárasnál működik?
Mert a többi tanknál az nem használható tárasoknál. Ennél igen?Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
diegho
nagyúr
Simán tartható a WN érték, minden probléma nélkül.
5939 jelenleg a top WN8 értékű játékos. Ha resetelem az accom, veszek egy SP-t, azzal kihúzom a sima Pershinget és csak ezt a két tankot tolom, akkor top1 lehetek WN8 alapján.
-
galervin93
őstag
Idővel elindulnék a ruszki (nagyobbat pukkantó) TD-ágon. Ehhez kellene legénységet képeznem valamivel, ami
a) SU-100Y
b) SU-122-44
?
Előbbi gyakorlatilag egy mozgó op-ágyú, utóbbi viszony mozgékony, gyorsan tölt, de kisebb az átütése, és T9-et is lát... Utóbbi a mozgékonyság miatt tetszetősebb, míg az Y az ágyúval tűnik keménynek... Legényeim egyelőre nincsenek, talán egy 3 skilles rádiós akad, akit parancsnoknak tudnék képezni (betenném a mentort a lámpa után, hogy gyorsabban fejlődjenek a többiek). Szerintetek, tipp-ötlet-tapasztalat?[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
diegho
nagyúr
A Pershing valami félelmetes, 1300 átlagXP-t csináltam vele, mire kihúztam a Patton-t. Beszarás, hogy 1300-at úgy össze lehet hozni, hogy átlagban nem lőttem el 5-nél több goldot csatánként, persze volt, hogy kiment 20 is, de sokszor semennyi.
-
diegho
nagyúr
Még a végén meglesz a 100% gunmark Pershingre. 4. skill 97%-on vagyok, mivel a Patton-t full stock állapotban fogom kezdeni gondoltam ráhúzok a 97% legénységre 40k xp-t, hogy amikor átképzem őket kreditért rögtön 100%-osak legyenek. Most néztem 98,77%-on vagyok gunmark ügyileg és kell még 10k xp a legényekre, ha olyan csatákat és pályákat kapok nem elképzelhetetlen, hogy 100%-al fejezem be, bár az is lehet, hogy megint egy hajszállal csúszok le róla, mint a Tiger2-nél.
Mivel a Pershing nem populáris tank így gondolom replay nem hiányzik senkinek.
-
galervin93
őstag
Huh, ez a T54E1 nagyon pöpec! Eddig huszonegynehány meccset gurultam vele, 2500+ sebzés, imádom! Először féltem tőle, hogy nagyon kéri majd a goldot, de közel sem. A hátulról-oldalról történő lerohanáshoz bőven elég a 210 mm. Az meg hogy 1500 hp-s tankokat kevesebb mint 10 másodperc alatt megreggelizik... Nekem eddig csak Bulldogom volt táras, meg a francia lightok (na jó, a Luchs-Leo is), de ez nem az a szint. :-) Marhára bejön! Gyorsan meglett a legnagyobb motor, de szerintem nem lesz gond a 250ezer xp sem a T57-re.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
jozefgucci1
addikt
Mivel több gyerekes apuka van itt , gondoltam berakom ezt ide .Játékot keresnek egy 4 éves kislánynak
Bocs az offért !
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
törölt tag
válasz jozefgucci1 #42895 üzenetére
Azt hiszem, egy zsáknyi plüssöt és egyébb játékot tudok adni.
-
MinionFlasH
senior tag
válasz galervin93 #42893 üzenetére
Lehet most sokan megköveznek, de a T54E1 szerintem sokkal jobban használható, mint a T57, tehát élvezd ki mert a heavy szerintem csalódás lesz hozzá képest.
-
sebijani1982
senior tag
Akit érdekel: Győzelem napi felvonulás, élő stream
[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
KisApám
addikt
válasz diegho #42855 üzenetére
Megvettem az STA-2 tankot.
Tegnap a tesztszerveren mentem vele. Nagyon tetszett, főleg a gyors célzás. Viszont 300 méterre már elég pontatlan volt. E75 oldalára 2 alkalommal lőttem. 1 lövedék lefelé esett, lánc, a másik mellé. Az a 0,37 szórás ("pontosság"... ja) vagy az RNG nem segített. Szerencsére a buffolt átütés (185-ről 212 mm-re) jól jött, bár kicsivel lassabban tölt (7,1-ről 7,5 secre nerf).(#42858) diegho
Type64 és Cromwell B megvan nekem. Szerintem a Cromwell B "mókásabb".
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
h1mpi
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest