Hirdetés
-
LOGOUT.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
őstag
T54E1 legénységének milyen skilleket érdemes osztani (3 hely van)? Felszerelésnek vert.stab, célzásgyorsító mellé ventilátor mehet? Távcsőnek annyira nem látom értelmét, nem tűnik egy sniper gépnek..
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Emu
őstag
válasz galervin93 #42701 üzenetére
Én csak teszten próbáltam. Nekem venti volt a 3dik felszerelés, legénységre pedig BIA+Javítás+célzásgyorsító, bizt. elhelyezést tettem. Nem sniper tank, nekem érzésre nagyon lassan szűkült, és elég modul érzékeny is.
Más: ez a T34/100...ez valami förtelem. Igaz a legénység még nem érte el a 100%-t, de az ágyú megbízhatóságán, és a modulok érzékenységén nem fog változtatni. Eddig kétszer kaptam szemből első lövésre lőszer rekeszt, ha valakinek sikerül oldalról meglőnie rendszeresen egyszerre viszi a motort és a láncot. 300m felett eltalálni valamit már inkább szerencse kérdése, ha mozog is akkor csak rng-re számíthatunk. Ha legalább hozná a T43 szintjét semmi gondom nem lenne...
-
törölt tag
válasz galervin93 #42701 üzenetére
Nálam a BIA-n felül
6.érzék + felderítő
célmegjejölő + pillanatkép
sima utazás + megelőző karbantartás
biztonságos elhelyezés + álcaFelszerelésnek Vstab, Célzásgyorsító és Optika
Nálam az optika az arty kivételével mindenen alapfelszerelés, mert szeretem tudni hogy mi van körülöttem.[ Szerkesztve ]
-
galervin93
őstag
válasz #43783936 #42703 üzenetére
Köszi a válaszokat mindkettőtöknek!
Tegnap kifejlesztésre is került a dög, csak akkor szembesültem vele, hogy kredit az nincs rá... :-D Szerintetek lesz leárazás a hétvégén? Mert akkor megvárom a vásárt.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
törölt tag
válasz galervin93 #42705 üzenetére
Előbb-utóbb lesz valami leárazás.
Nálam már a T57 heavy is bent van a garázsban, de azt a kicsikét megtartottam, csak hogy legyen miben tárolni a legénységét.
Érdekes módon a papíron Lóri majdnem minden tekintetben jobb nála, de azt valahogy szenvedősen gyenge átütésűnek és sokkal pontatlanabbnak éreztem. -
KisApám
addikt
válasz SoulReaver #42704 üzenetére
[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Departed
őstag
válasz #43783936 #42706 üzenetére
Igen az E1-Lorr összehasonlítás valóban érdekes, amiben az E1 jobb az csak a páncélzat és a nagyobb alfa, mégis jobban szuperál a csatákban. Úgy látszk ennyire számít, hogy kb. minden lövés sebzi (lorr) vagy a 3/4-edük (E1).
Szintén megvan a T57 heavy meg az E1 is a garázsban, bár ritkán játszom velük, inkább más 9-est húzok vagy inkább indítok egy Object140-et (esetleg E5-öt) ha T10et akarok vagy M46 Patton-t ha T9-et. Jelenleg ezek nagyobb fun-t hoznak
Illetve hoznának de már kb. egy hete nem indítottam el a játékot és élvezem hogy nem játszok a sok idiótával (tisztelet a kivételnek.)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
törölt tag
Nézegetem a jagdtiger 8.8 legényeit, mert hamarosan át tudom képezni őket a ferdibe. Erre mit látok? A listábnan benne van a grille 15 is. Szóval, még a játékban sincs benne, de már képezhetnék embört bele?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Srácok, nagy nap ez a mai. Mióta rátaláltam erre a fórumra, pont megdupláztam a véennyócam. Nem ér kinevetni! Akkoriban 4-5 ezer csatám lehetett és vérpiroska voltam. Sok segítséget és ötletet kaptam tőletek. Szóval, köszönöm nektek.
Ui: érdekes dolog ez a wn8. Most mentem egy csatát, volt egy T37. 3 gunmark virított a tank csövén, sebzett is rendesen (valami 2500 körül), de mindvégig hátul kempelt, egy fia spot nem sok, de annyit sem csinált, csak mögöttünk elbújkálva osztotta azt, aki a nyalunkba szakatd. Szóval, magas volt azzal a tankkal a teljesítménye, de a csapatjátékhoz sokat nem tett hozzá. Persze, tudom, ez nem csapat játék és ugye én senki vagyok, hogy megmondjam bárkinek is, hogy az adott tankkal hogy játszon, de akkor is na..
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz #84221696 #42712 üzenetére
Én jó párszor azt veszem észre, hogy sok unikum csak pötyögteti a térképet, hogy spot, és hátulról lövöldözget. Szóval nem azok az úgymond - számomra - igazi játékosok, akik mennek és harcolnak és úgy unikumok. Hátul beülnek valahova, néha azért helyet változtatnak, mert vagy követik a frontot vagy csak felspotolódtak és más helyet keresnek hátulról csapatni az ellent. És ennyi.
Én az elmúlt fél évben alig játszottam valamit. Most a tesztszerveren megpróbálom magamat feltornázni, azaz visszaemlékezni gyakorlatban mit és hogy. Rengeteg YouTube videót néztem, rengeteg élő adást bámultam a twitch-en, de ez nem az, mintha magam ülnék le és csinálnám, ez nem túl sok mindenre jó, ha a gyakorlatba nem tudom átültetni. A "Backseat Gaming" viszont nagyon meg
Van 8543 csatám (ebből 681 arty csata...), 55,64% WR-el és 1766 WN8-al. Szóval lehet rontani belől nyugodtan.Orzanel (59164 csata, 61,25% WR, 3341 WN8) a tegnapi élső streamjében mondta, hogy ha eléri az ember az unikum szintet, számítson arra, hogy XVM fókuszba kerül: yolo, tüzér, saját csapattársak basztatása. Nem szabad odafigyelni, és amúgy is, ha leülsz játszani, élvezd a játékot, ne görcsölj az WN8-on, már ha tudsz.
[ Szerkesztve ]
-
szbalogh
addikt
válasz KisApám #42713 üzenetére
Hehe, nekem be sincs már kapcsolva az xvm. Azért 60%wr-t tartok még mindig 1500wn8-al Mondjuk az elég gáz, hogy a Priest-el 1000-1500 dmg-re 2-3k wn8-at ad a Sexton I-el meg 800-900-ra 4-5ezret....
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
joergie
őstag
válasz szbalogh #42714 üzenetére
Artyt hagyjad, az xp számolás(főleg annak fényében, hogy legalább 10-20%-al több xp kell a fejlesztéshez tierenként a normál tankokhoz képest), és a pontosság szórása kritikán aluli, köszönőviszonyban nincs a normál tankokkal, sőt, meg merem kockáztatni, hogy a célzókörön belül a szórás eloszlása egyenletes!
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
KisApám
addikt
válasz szbalogh #42714 üzenetére
A Sexton I megvan. Egyetlen csatám sincs még vele.
Menjek vele? StatPadderkedjek? Ezzel?Amikor kilőtted, vagy amúgy is csata közben mástól is, voltak oda-vissza "kedves" üzik a csatában?
(#42716) +SoulRiever-
Én a tesztszerveren pattogok a BC 25t-ről, pattogok GOLD-al az FV 215b seggéről, tetejéről (felülről lőve) és oldaláról (ez érthető, de a többi nem). Nem tudom mit csináltak ott, de ha ez lesz, végleg abbahagyom. Így is az elmúlt fél évben talán 5 csatát játszottam, pedig tele vagyok prémium tankokkal és volt 250 nap prémium fiókom (hülye módom költöttem erre az izére).[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz SoulReaver #42718 üzenetére
Ahogy már régebben is mondtam/mondtuk - ha már berakták az artit, és úgy-ahogy, akkor legalább csatánként MAX 2-2 arty legyen (mint az AW-ban), és ne tudjanak már 1 lövésből kiszedni tankot (sacc/kb. mint az AW-ban, de másik artit lehet ), max. akkor, ha az 3 TIER-el kisebb, ami csak light lehet - no azt lövöldözgethetik.
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
A nyakamba szakadt egy meghívó kód!
30 nap prémium és 500 gold jár mellé, tank nem!
Ez egy 6-7 dolláros ajánlat, de ingyen odaadom az első privátban jelentkezőnek, ha mond egy jó indokot, hogy miért pont neki van rá a legnagyobb szüksége.Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
szbalogh
addikt
válasz KisApám #42717 üzenetére
Jaja, visszakapcsoltam a csetet Egy emlékezetes eset volt, amikor egy Skoda T 24 makogott, a meccs elején, hogy "arty- leave the field!". Aztán 3 killt meg legtöbb sebzést csináltam a Priest-el tier 5-ben Szoros volt a vége tehát igencsak kellettem a győzelemhez.
joergie: de szeretek artyzni
Nick: HE_Storm
-
jozefgucci1
addikt
válasz szbalogh #42723 üzenetére
Artyzni én is szeretek Tegnap egy lövés hiányzott a T55A SPG15-höz a kis M44-el Volt három japó nehéz az ellennél és ilyenkor felcsillan a szemem , mert ingyen frag .
Szóval ha eléred a szintemet esetleg mehetünk szakaszban
[ Szerkesztve ]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Enzolord
addikt
válasz jozefgucci1 #42724 üzenetére
Ugyan már, ki érné el a szintedet...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
szbalogh
addikt
válasz jozefgucci1 #42724 üzenetére
Tegnap meg is vettem az első 4-es tankomat... M37
Viszont maradok tier 3-ban 2 skillig, mert egyezik a legénysége a 10-essel. Meg majd milyen jó lesz értelmes emberekkel húzni a többit
A britekkel meg mielőbbi cél a kis FV304
Emellett meg kacsintgatok a franciákra is. Freeből már kihúztam a kettestNick: HE_Storm
-
galervin93
őstag
Hm... Egészen tetszetős dolgok. Möglássuk...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
szbalogh
addikt
-
jozefgucci1
addikt
válasz galervin93 #42728 üzenetére
Ez lenne magyar fordításban a másik oldalon.
Amúgy érdekes , hogy buffról beszélnek a Cseh csodák esetében
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
diegho
nagyúr
válasz jozefgucci1 #42730 üzenetére
8ig felette nerf. A gold ammot remélem teljesen kiveszik randomból.
-
jozefgucci1
addikt
válasz diegho #42731 üzenetére
Nem fogod elhinni ,de pont most akartam szerkeszteni a posztom , hogy Diegho-val mi van , mert hetek óta nem dugta ide a képét .
Amúgy elég sokan ezt jósolták annak az ágnak sajnos . Mire odaérek ( jelenleg a T25-öt van meg ) , addigra jön a nerf és használhatatlan lesz az az ág.Bár azt a véleményt is osztom , hogy egyenlőre a lilák játszanak T9-T10-es Cseh tankokkal szóval , ezért ilyen kiemelkedő a globális stat !
-
diegho
nagyúr
válasz jozefgucci1 #42732 üzenetére
A játék befejezésén gondolkodtam, de elkezdtem az amerikai med ágat és a Pershing újra meghozta a kedvem.
-
Departed
őstag
válasz diegho #42733 üzenetére
Igazából az egész amcsi med line FUN, "együttérzek" veled. T5,T7,T8,T9,T10 pedig különösen kiemelkedő, játékra csábító.
Bár én most egy ideje nem WoT-ozom és köszönöm jól vagyok így, hogy van sokminden másra időm miután Lányomat lefektettük.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
SoulReaver
veterán
Ezt a kiválóság jelet átvariálhatnák úgy, hogy ne csak a két hetes átlag sebzést figyelje, hanem csak a tényleges átlag sebzést... Mert pl megyek egy fos kört, aztán már is lecsökken, vagy egy szopóág és oda a sok %... :/
Bat -el már óver 2500 az átlag és azt írja a statisztikában, hogy ez már jobb, mint 94%. Nem értem én ezt.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz SoulReaver #42736 üzenetére
Bat olyan 3600 körül ad 3 csíkot.
-
jozefgucci1
addikt
válasz SoulReaver #42738 üzenetére
Hol vannak a klántársak akikkel mehetnél ?
Amúgy a legjobb csak T10 ben menni , mert ott több esélye van az embernek a sok siemka ellen .
-
-
Bingisz
addikt
Akit esetleg érdekel, hogy hogyan viselkedik a tank egy sima 1 skilles legénységgel. Első körnek tökéletes, nem hiszem, hogy megyek vele többet randomban.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat