- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AurorA85
csendes tag
[ Módosította: radi8tor ]
-
AurorA85
csendes tag
válasz
virkir #16459 üzenetére
Nem érdekel melyikünk használja jobban.Te sem mész be az első sorba lövöldözni különben nem lenne ilyen átlagod.Szóval pláne ne osztogass hülye tanácsokat.
Az pedig,hogy van egy kritikátlan haveri köröd senkit nem érdekel ettől még nem leszel jó.
A csatát meg nem a wasd vel kell megnyerni hanem ésszel.
Én pedig megnyertem a többi pedig nem érdekel, csináld utánam. -
AurorA85
csendes tag
válasz
virkir #16340 üzenetére
Jaj azt mindjárt gondoltam,hogy itt csak profik vannak hozzám képest és majd a 6 killes majdnem 6000 sebzéses meccsemet is lehúzzák az okosok.
1. Nézni valamit úgy,hogy előre eldöntöd majd jól kiosztod mekkora béna volt és átélni teljesen más izgalmakkal jár.
2. nem a wsad-t használom,hanem a nyilakat és,ha fogalmad sincs róla melyik tankkal hogyan kell játszani ne oktass ki.Főleg névtelenül,mert a játékbeli neved ugye nem tudjuk és egy replay-t sem mutattál mit,hogy kéne(őszintén szólva nem is vagyok rá kíváncsi)
3.Nem az egylövéses ISU elől menekültem,hanem hátulról akartam támadni mivel hárman voltak ellenem nem álltam ki párbajozni.(tudom,hogy hihetetlen,de épp ezért nyertem meg a csatát)[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus