Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz
ollie
üzenetére
Élő példát ne hozz fel magyarázatnak , mert semmi köze a játéknak a valósághoz . Ha a valósághoz csak közelítene a játék , akkor a muszka tankok a fasorban sem lennének . Szerintem . Elfáradni nem igazán lehet egy harckocsiban ... a német katonák kifejezetten jól képzett katonák voltak . Fegyelmezettek és céltudatosak . Eléggé fanatikus nemzet . Nem védeni akarom őket , mert minden izmust zsigerből gyűlölök .
Viszont a WWII német haditechnika lenyűgöző eredményeket ért el . Lopták is a német mérnököket a háború után a szélrózsa minden irányába . -
Barret001
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Evvel csak annyi gond van,hogy a játékban a lövedék tud kanyarban repülni! Ez a fizika meggyalázása,amit a WG szemrebbenés nélkül alkalmaz. Mikor beszűkült célkereszttel 100 méterről ellősz az égbe.2 méterrel a tank sziluettjén kívülre... 0,38 garantált pontosság mellett.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Amellett, hogy ez a szóráskép még így is lazán túlteljesíti azt, amit a Tiger I a játékban tud, azért egy kicsit árnyalja a képet, hogy egy 2,5 x 2 méteres célpont eltalálásának valószínűségéről van szó, mi meg itt weak spotokra próbálunk menni, postaláda nyílás méretű kukucskákat akarunk kiszedni (közben persze néha annak is örülni kell, ha 150 méterről egy ház méretű SPG-t egyáltalán méltóztatik eltalálni a T-43).
Szóval akkor most a WoT pont annyira kompetitív játék ebben a formájában, mint a Monopoly, majd a dobókocka eldönti ki fog örülni és ki nem.
-
MZsoltee
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Nekem 1x11 + 1x3 ig semmi. Majd a következő 11-esben benne volt mind a 4 8as prém. A progettorol nem is gondoltam volna hogy ilyen nagyon jó! A 130asba nincs legénység, így a scorpion után csalódás. Az object még nagyon adja.
Szerencsem volt idén. Bár többet sose szoktam költeni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Tavaly nekem is jobban adta - bár most is meglett minden tank és skin is - mert goldból sokkal több jött össze mint most. Most is inkább annak örültem volna most legutóbb is, de azért az E75Ts-t sem dobom ki. Már csak azért sem, mert tényleg kellemes kis vas, legalábbis az eddigi pár csata alapján.
-
Eugene Roe
őstag
válasz
ollie
üzenetére
Vannak tankok, ahol az aim time jó, de amint mozdul a torony szétesik a kép (dispersion). Tipikusan az angol forgótornyos td ág ilyen, oda érezhető szerintem a vert stab.
Skorpion G-nél csak gld lehet, de megéri szerintem feltenni, mert ha csak 99%-ra szűkült be, már akkor sem ér semmit a célzás.
Svéd heavynél is jók ezek, de olasz mednél talán kevésbé értékes ha nem mozogsz.
-
Dobi 562
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Ki lehetett volna fejtenem bovebben.
A Progetto szerintem a legjobb 8-as kreditfarmolo egy JO jatekos kezeben. Az OP-t, azt nyilvan ugy ertettem, hogy a felsorolt gepek sokkal jobbak mint a tech tree-s normal tarsaik, egyik tank sem kifejezetten pay-to-win. Na jo, azert a Defender egy tier 6-os matchup-ban tarol, azt el kell ismernem.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Az AMX CDC mindig is kedvelt célpont volt az artyk között, de ezt elfogadtam már akkor is (Hellcat is eldurran egy telitalálattól, csak mondjuk az fele ekkora műszer és van rendes camo, nem úgy, mint a CDC-nél, amit rohadt nehéz rejteni). Ha próbálok a csata sűrűjétől távol maradni, akkor meg nehéz (vagy közel lehetetlen) a löveggel prémium lőszer nélkül érvényesülni (a szórás miatt meg fáj a szívem minden darabjáért ha mellémegy... és nagy távolságon gyakran megy teljesen mellé).
Hát... még egyelőre ízlelgetem ezt az új irányát a WoT-nak ahova fejlődött az elmúlt években, míg kimaradtam, de egyelőre kicsit hajlok arra, hogy lehet könnyes búcsút kellene intenem neki.
Bár én a legelső open béta óta jelen voltam a játékban (kisebb-nagyobb megszakításokkal), de aránylag későn álltam neki a német heavy ágnak, a Tiger I hatalmas kedvenc lett, de a Tiger II félbemaradt, most elővettem újra utóbbit és a top löveg nélkül szinte hasznavehetetlen. Tudom már akkoriban is sokan vágták a centit, hogy kifarmolják rá a nagy löveget és már akkor is szívás volt odáig eljutni (vagy ráborítottak temérdek free XP-t), de most aztán... Ráadásul tartok tőle, hogy nincs is értelme foglalkozni már vele, új szelek fújnak.
Mi az a nemzet/ág aminek most érdemes nekiállni? Kedvelem a sűrűjébe belemenősebb med vonalat (ami azért nem térdel le két pofontól), meg a közelharcra alkalmas heavy-ket (itt csak a Tiger I kivétel). A TD-ket annyira nem csípem, szinte csak a Hellcat tudott megfogni (főleg a nerf előtti, de az akkor tényleg OP volt). Főleg Tier 7-8 érdekel, felette már anyagi csőd üzemeltetni a járműveket.
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
pattintós küldikhez viszont jó lenne, nem!?

xAttilax: elég nehéz rajta fogást találni főleg szemből!szerintetek mi éri meg jobban, ha a goldra van szükségem?
6223 Ft-ért egy 11-es box, ami kb 3-4K goldot ad - kivéve persze, ha bedobna egy T8-as tankot és az nem az E75TS lenne, mert csak az nincs meg.
vagy
5223 Ft-ért 5500 gold a shop-ból?
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
szerintem nem a számítással van Neki sem a gondja, nem arról van szó, hogy nem tudja vagy tudjuk, hogy miért jár és mennyi XP! Hanem azzal, hogy volt egy nagy farok, aki ezt kitalálta és fingja nincs a játékukról és igazságtalan az egész elcseszett XP számítás! Ezt ennyire nehéz megérteni, elfogadni?
-
e-newsee
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Szerintem nem lehet szerezni többet. Ennyit adtak, oszd be! Abból gondolom, hogy még a Holiday Ops leírásában is kitérnek rá, hogy csínján kell bánni vele, és érdemes megtartani a végére, amikor már csak pár dísz hiányzik.
"Since Charges are the most reliable way to get missing decorations, it's better to hold them until the end of the event and use them to fill the gaps in your Collections. Remember that the number of Charges is limited, so use them wisely to craft only the most necessary and rare decorations."
-
-
K_Gabor
tag
válasz
ollie
üzenetére
Köszi!
(#193769) h1mpi: Nem rossz

Nekem második körre ezt dobta tegnap:
Amx td-t duplával pukkantottam ki valami ~700hpról.
Szokni kell az biztos, de mókás gép szerintem. Ma reggel egy type59 is pukkant ki 693-ról.
Jut eszembe, ha már a reggeli harc eszembejutott.
Gondoltam reggel nekimegyek a 6k sebzés td-vel + csapat sebzés 25% küldetéseknek.
Első két kör e4-gyel 5k-4k dmg mindkettő bukó...
Elsőben gondoltam megyek egy kicsit HE-vel puffogtatni ha már jó oldalról kezdtem.
Kettő ment is a popóba rendesen.

-
HellGreg
őstag
válasz
ollie
üzenetére
Igaz, 97 ládánál járok és 2 albumnál van csak meg a 72 dísz, a harmadiknál 64 van, a negyediknél 43. Talán 2db 25-ös pakk megoldaná a dolgot. Telerakni őket? Reménytelen... nem tudom mennyi nagy doboz kéne hozzá...
Más: Amúgy talán most volt a legszerencsésebb nyitásom, 25-ös újévi pakk:
- 29 ezer gold (2x adta be zsinórban a Su130PM arany értékét)
- 21 nap prém
- 1.5M kredit
- valami csajszi -
-
jano_77
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Viszont ha jól emlékszem vissza, akkor tavaly is az akció első napjaiban volt nagyobb esély 8-as tankot nyitni illetve még az is számított, hogy mikor nyitották a ládát! Értem ez alatt, hogy amit az elején nyitottak rögtön azokból jöttek nagyobb eséllyel a jobb tankok, amiket megvettek, de csak később, este vagy mondjuk 1-2 nap múlva nyitották, azokból már kevesebb eséllyel.
-
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
ollie
üzenetére
3 max 6 láda lesz.
Tavaly egy m4 imp volt benne. Némi gold. Örültem neki.
Nyilván örülnék a pörgettőnek is. Főleg ha ilyen kevésből beadná.
De én azt mondom nem kell erre rágörcsölni. Mert ugye ez lutri.
Láttuk tavaly is meg előtte is, hogy volt aki nem kevés ládát nyitott mire beadta.
Szóval csak lazán.
-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Pedig érdemes nézni, nagyon sok hasznos tanácsot ad helyezkedésről, mozgásról, taktikákról. Egy zseni a srác és az adásai alapján emberileg is szimpatikus. Sokszor meghív a játékban gyengébb játékosokat szakaszba és tanítgatja őket.
Nem az ő hibája, hogy a wg ap és apcr esetében úgy alkotta meg a paramétereket, hogy az apcr-nek szinte csak előnye van az ap-vel szemben. Ex profi wgl játékosként természetes, hogy a legerősebb beállításokkal használja a tankjait. Mi különbség van aközött ha valaki prém kaját használ vagy ha prém lőszert?
Tegnap kiszámolta, hogy ha csak prém lőszert lőne a renegate-tel akkor is pozitívan jön ki a kreditből ennyi sebzéssel vagyis még így is farmolna vele.MT-25-öt egyébként úgy 3 markolta, hogy nem vitt magával lőszert.

-
kchryss
veterán
válasz
ollie
üzenetére
Épp bojlert szerelek és ez nem vicc.
Amúgy ha valaki nem tudná ezeknek a bojleres kommenteknek az eredetét: Know your meme - Bojler Eladó
Egy rendszerváltás korabeli viccből ered:
Kovács meghal. Az özvegye megkéri a család legjobb barátját, Szabót, hogy adjon fel egy gyászjelentést - de rövidet, nehogy sokba kerüljön. Szabó elmegy feladni az apróhirdetési rovatba, és bediktálja a szöveget:
- Kovács meghalt.
Az ügyintéző csodálkozva néz rá:
- Ilyen rövid lesz? Öt szóig ugyanannyiba kerül.
- Jó, akkor legyen: Kovács meghalt. Ugyanitt bojler eladó.Aztán szokássá vált a magyarok között ezzel a "bojler van?", "bojler eladó" stb üzenetekkel köszönteni egymást olyan külföldi oldalakon, csatornákon ahol kevés magyar van.
-
jim bcs
nagyúr
-
jim bcs
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Én a VI. körül összefutottam vele csatában, kapott 2-t a kupolába egymás után tőlem és majdnem ment is a garázsba, innen nálam egyértelmű volt, hogy ezt nem fogom befejezni, felesleges. Pedig be tudtam volna, volt rá 10 napom, ennyi idő alatt röhögve megcsináltam volna, de mondom inkább hagyjuk. Igen, AE Phase ugyanez, gyorsan tud pusztulni. Így én meg is álltam a VI. -nál mert nem érdekelt tovább.
Komolyan mondom, hogy az M60 (Patton) amit kötvényekért vettem, kvázi ingyen, az többet ér.
-
jano_77
nagyúr
-
Argh!
senior tag
válasz
ollie
üzenetére
Na ne vicceljünk már kérem szépen....
Most utolsó csatam:
Saját győztes csapatomban:
T95E2 0 dmg 442 xpEllenség vesztes csapat:
Top:
Scorpion G 3161 dmg 502 xpSzerintem ez messze nincs rendben.
Ez kb úgy lett volna korrekt hogy T95E2 kap 10 xpt mert belépett a csatába és elindult.....
KB úgy lenne korrekt az XP rendszer hogy a DMG + a support 20% át kapja mindenki.
Persze ez Tier X-ben, nyilván kis tierben magasabb % lenne -
Dobi 562
addikt
válasz
ollie
üzenetére
Igy van, raadasul a boosterekkel brutalisan gyorsan lehet haladni barmelyik fejlesztessel. Szerintem az xp rendszer az rendben van, en egyedul azokat buntetnem akik a gyoztes csapatban vannak es semmit sem csinaltak. Ahogy nezem azok is szoktak kapni 150-200 alap xp-t a nagy semmire akik el sem hagytak a kezdokort.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
ollie
üzenetére
Egyáltalán nem, de ugye aki nem szereti az artyt az tartson össze igaz? ;)
Ahogy régebben kértem hasonlót - és nem kaptam, ugye mindig onehitelt a szavatok járása szerint - most is szívesen látnék 100 egymást követő csataeredmenyt ahol a top123 sebzo az arty...mert ugye mindig....
-
zodo
nagyúr
válasz
ollie
üzenetére
Olvastam ezt a cikket amit most megtaláltam, nem tudok angolul de nekem ez mást fordít.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont a WWII német haditechnika lenyűgöző eredményeket ért el . Lopták is a német mérnököket a háború után a szélrózsa minden irányába .

Az egyik dísz 4-es volt, ezért nem kaptam tízes szintet.