- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
Massmurderer #205196 üzenetére
5000 wn8 feletti játékosból azért nincs sok a wot-ban, de a 4000 felettiek sem rohangálnak tömegesen. Szerintem Te a Personal Ratingre gondolsz, amit maga a játék is mutat a játékos profilján. Abból meg a 3-4000 pont olyan játékost mutat, mint amit leírsz. A wn8 teljesen más téma.
-
BloodRay
veterán
válasz
Massmurderer #205208 üzenetére
Ezzel kb meg is válaszoltad miért nem adod meg...
-
Barret001
addikt
válasz
Massmurderer #205199 üzenetére
".8-10es tankok megszerzését jobb lenne ha csataszámhoz kötnék" Most a vásárolható prémium tankokra gondolsz? Nem lesz soha semmi balansz,mert akkor a játékostábor jelentős részét elbuknák!
-
e-newsee
addikt
válasz
Massmurderer #205199 üzenetére
Na ezzel egyetértek. Csak sajnos azt a korlátot, ami közvetetten csataszámhoz kötné a magasabb tierű tankok megszerzését (XP), jól szétcseszték azzal, hogy durván könnyű lett XP-t szerezni. Gyakorlatilag párszáz csata alatt fent lehet lenni T9-10 környékén, és még jó játékosnak sem kell lenni hozzá.
-
e-newsee
addikt
válasz
Massmurderer #205196 üzenetére
Ha nem vette az accot, akkor azért 3-4000 wn8-at valahogy össze is kell lőni. Márpedig az nem kevés! És igaz, hogy az nem a legreálisabb statisztika, de bőven megfelel egy átlagos felmérésre, hogy összességében mire számíthatsz az egyéntől.
Amúgy nem a Personal Ratingre gondolsz? Mert én azt látom, hogy a 0 sebzéses emberkék nagy része 3-4k PR-gel büszkélkedik több 10k csata után, ami viszont wn8-ban valahol 5-600 körül megáll max. Persze, van néha 2-t lövő unikum is, de hát kinek nincs soha betlis köre? -
peterson79
őstag
válasz
Massmurderer #205119 üzenetére
Megkérdeztem egy ismerős arcot - Iyouxin - aki azt mondta, idézem: "Hell nooo"
Szóval mindenhol csak hülyék vannak, de néha lehet játszani is
Személy szerint már annyira hidegen hagy az egész, hogy néha 0-ás sebzéssel jövök ki, szégyen, nem szégyen. Van, hogy spotolni sem tudok, mondjuk ez azért TD-nél nem olyan nagy baj. Most ezt ne úgy értsd, hogy bemegyek és nyomok egy W-t oszt majd lesz valami, nem, azért ennyire nincs gáz még nálam fejben. Nem, egyszerűen csak nem mindig tudok ráhangolódni egy-egy meccsre, nem érzem még a tankot és még szerencsém sincs. FV4005 például most ilyen. Én nem tudok játszani azzal a fostalicskával, bár ezt elmondták már más okos emberek is, hogy az egyáltalán nem hülyebiztos TD..sőt...
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
Massmurderer #204587 üzenetére
Mi a probléma vele? Borzasztó jó játékos, nagyon informatív videókkal. Ha valaki szereti nézni a tartalmait, akkor már "majmolja", meg szerelmes belé? Mi ez, óvoda?
-
Kelvin
őstag
válasz
Massmurderer #204587 üzenetére
Ha nem tűnt volna fel ez egy játék szakmai topikja, ezért egészen hihetetlen, hogy vannak itt olyan emberek akik komolyan veszik és streameket néznek, fejlesztik magukat. Minő meglepő...
-
Jadro
veterán
válasz
Massmurderer #203649 üzenetére
Most írta, hogy megnézi a statot is.Előtted is nyitott a lehetőség akár játékon belül, akár 3rd party oldalon. Ehhez még csak nem is kell ott állni a háta mögött játék közben. Itt tart már technika.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Más statját lesegetem.
-
zodo
nagyúr
válasz
Nekem nincs bekapcsolva az xvm sőt több hónapja fent sincs de látni, legalábbis én szoktam nézni a térképen ki hova indul és lehetőség szerint menet közben is próbálom követni a mozgásukat szóval jól látni az "ilyen" játékosokat amihez nem kell mögötte állni.
Legszebb a 3-as heavy szakasz akik negyedét sem sebzik le mint te egy mediummal.
"Ilyenek" statjait én is meg szoktam nézni csata után és nem ér meglepetés mert vagy 300 csatás kezdő tier X-ben, lila aki csak a saját sebzésére hajt vagy van a sok-sok éves alig 1-2k csatás noob de magyarázatként van amikor a "fiam játszott"
Közel 4 percig küzdött és az apja hagyta neki hogy átbújjon a kőfal lyukon de ez sem meglepő, bármi megtörténhet. -
Dobi 562
addikt
válasz
Massmurderer #203643 üzenetére
Azt csinal amit akar. (reportot kapta termeszetesen)
De ilyen stattal sajat magatol sosem tudta volna megszerezni se a 260-at sem a 279e-t. Erre probaltam ravilagitani.
-
Thrawn
félisten
válasz
Massmurderer #203324 üzenetére
Megszűnt, csak a PvE miat volt.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Massmurderer #202439 üzenetére
Igen mert nem fejezted be a csatát. Ezert javasoltam hogy amennyiben ilyet tapasztalsz, a 32bites jatekot inditsd el.
-
válasz
Massmurderer #202447 üzenetére
38 csatám van a 112-vel és imádom. Nagyon jól lehet használni a páncélját. Személy szeretek kicsit agresszívebben játszani és a lepattanókat gyűjteni. Páncél tekintetében kb ugyanaz, mint az Obj 703 II, ami másik nagy kedvencem. Az ágyúja pedig nem olyan rossz, csak nem kapáslövésre találták ki 450 méterről. Ha utánaolvasol a fórumokon, akkor szerintem 70% gyűlöli a Panther-t, míg a 112 inkább tendál az 50% felé.
Buff óta használtad? Nekem nem is nagyon gyulladt vagy durrant, amin meg is lepődtem.
-
válasz
Massmurderer #202435 üzenetére
A Panther 88-at inkább ne, az az egyik legrosszabb (ha nem a legrosszabb) tier 8-as med tank a játékban.
-
Barret001
addikt
válasz
Massmurderer #202430 üzenetére
Hova tűnt Damon Hill?
Ez olyan,mint a Forma 1.Nem értél be a célba.
-
notika77
senior tag
válasz
Massmurderer #202439 üzenetére
Pont olyan, mintha nem fejezted volna be a csatát. Vajon miért?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Massmurderer #202430 üzenetére
A "Jatek" gomb mellett a nyilat megnyomod és a 32bites verziót inditsd el, 64bites nekem is produkált érdekességeket és most azt tették alapértelmezetté...
-
popey37
addikt
válasz
Massmurderer #202286 üzenetére
aha pár napja kezdődőtt és már le is járt. faja
-
válasz
Massmurderer #202060 üzenetére
Type 59 nem is volt a fában, ill, de 8 évvel ezelőtt. A prémium tankok nagy része, főleg tier 8-on, soha nem volt a fában amúgy.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Massmurderer #202058 üzenetére
Ne haragudj, de mióta játszol a játékkal?
-
Thrawn
félisten
válasz
Massmurderer #201775 üzenetére
Igen. Nem.
-
peterson79
őstag
válasz
Massmurderer #201258 üzenetére
Nem egészen értem az oknyomozó riportodat, de abban biztos vagyok, hogy a sok tanulás és gyakorlás megadja a kellő tudást. Erre Én vagyok az élő példa. Jelenleg olyan 6789 körül vagyok a WG pontozása alapján - fejből ez van most meg - kb 2 éve kezdtem újra a játékot, szintén ugyanennyit hagytam ki és 4000 pontos lehettem anno. Azaz kb másfélszeresére növeltem azt a tudást amim volt, mindez abból, hogy folyamatosan cserélgetem a tankokat, egy-kettő premium és normál tank van amivel kifejezetten tetszik a játék, de azokkal sincs 6000 WN8-am, engem ez nem izgat. Legyen izgi a játék, szoros meccsek, az már elég.
Emellett idejárok tanulni, illetve rendszeresen nézek YT vagy Twitch-es videókat, élő stream-eket és figyelek, rengeteg olyan dolog van amit nem tudtam, de most már sokszor tudom élő szituban kamatoztatni a tudásomat, mert megjegyeztem valamit amit tudok használni is.Nem, nem leszek sosem 6700-as WN8-as huszár, de egy elég erős közepes tudású játékos lettem, - aki néha még csatát is megnyer a többinek - abból a szerencsétlen flótásból aki csak kolonc volt a többi nyakán.
Mi volt a kérdés?
-
e-newsee
addikt
válasz
Massmurderer #201293 üzenetére
No problemo!
Csak nem értettem a dolgot.
-
e-newsee
addikt
válasz
Massmurderer #201258 üzenetére
És írtam én ilyet? Meg ennek mi köze a témához? Arról volt szó, hogy a szuperunikum streamerek kipróbálják-e (begyakorolják-e) a tankokat, mielőtt élő adásban játszanának vele. Én nem írtam olyat, hogy jól fogok játszani, ha nézem őket, csak azt, hogy ha nem hiszed, hogy első pár csata után is képesek ráérezni egy tankra, és hozni vele a jó eredményt, akkor nézz meg egy élő streamet, ahol a megvásárlástól (vagy a maraton befejezésétől) kezdik az adott tankkal való játékot! A vita erről szólt, nem pedig arról, hogy a streamtől, vagy a YT-tól leszel-e jobb játékos. Egyébként pedig segíthet a stream is sokat, mert van több olyan streamer, aki YT csatornát nem tart fent, vagy csak alig, az élő adásokban viszont magyarázza, mit miért csinál. Amiből pedig lehet tanulni, tippeket gyűjteni.
-
3
senior tag
válasz
Massmurderer #201240 üzenetére
Én elhiszem. Pláne akkor, amikor egy általam jónak tartott játékos csinálja. De mivel a WoT-ról van szó, én azt is elhiszem, hogy egy gyenge játékosnak is összejöhet.
A "semmit nem tud a tankról" elég buta feltételezés. A játékban szereplő paraméterekből lehet következtetéseket levonni, de ha ez nem elég, az interneten sok más dolognak utána lehet nézni.
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Massmurderer #201266 üzenetére
-
ooloo
őstag
válasz
Massmurderer #201250 üzenetére
Önálló véleményed van ? Ne legyen . Tessék az előre megrágott szöveget bemagolni , hinni és terjeszteni . Állj be a sorba és olvadj a tömegbe ... ez biztonságot jelent . A végén úgy jársz mint Galilei 1633-ban , mert jönnek a helyi inkvizítorok és jelképesen keresztre feszítenek .
-
e-newsee
addikt
válasz
Massmurderer #201238 üzenetére
Ismerem a viccet is. És nem, nem hiszek a mesékben. Csak logikusan gondolkodom.
De te vajon tudod-e, hogy nem csak a YouTube van a világon? A twitchen fent marad az egész adás, mind a 6-8 óra, kinek mennyi. Nemcsak a jó csaták. Szóval ott vissza lehet nézni az egészet, az első csatától kezdve. Nyilván YT-ra csak a jó csaták kerülnek fel, mert az hoz nézettséget.
De komolyan gondolod, hogy aki lenyom egy ilyen hosszú streamet előben, utána kivágja a legjobb csatákat, ellátja kommentárral, vagy esetleg megnéz és kielemez egy-egy idegen játékos által beküldött csatát, majd arról is videót csinál, vagy éppen egy oktató jellegű videót is összerak, annak van még kedve szarakodni egy második accal, amin begyakorol új tankokat? Szerintem már a szemük folyik ki ennyi monitor bámulás után.
Nem mondom, hogy nincs olyan, aki előbb kipróbálja más accon. Biztosan van. De ott van rengeteg olyan visszanézhető közvetítés, ahol az első csatájuktól kezdve közvetítik, ahogy bénáznak, majd pár csata alatt raéreznek az adott tankra.
És ha már a hitnél tartunk, ez is pont olyan, mint a vallás. Ha van jó, akkor van rossz is. Ha hiszel abban, hogy vannak olyan balf@szok, akik egy adott tankkal többezer csata után is csak 300 wn8-at tudnak "összetapasztalni", akkor abban is hinni kell, hogy olyanok is vannak, akiknek elsőre is van képességük jól játszani egy tankkal. Az, hogy miért az utóbbiakból lettek a legismertebb streamerek, gondolom nem kell magyarázni. -
BloodRay
veterán
válasz
Massmurderer #201248 üzenetére
Aha... Azóta... Pláne a tiéd...
Igaz nekem tegnap előtt lazán lett egy kb 5k sebzéses ászom a kilences amerikai artyval, de igen, megint buherálták... -
lacibacsi
addikt
válasz
Massmurderer #201246 üzenetére
Célzásgyorsító sokat dob a használhatóságon. Meg egy BIA-s legénység...
-
lacibacsi
addikt
válasz
Massmurderer #201244 üzenetére
Fejlesztett célzórendszer, álcaháló, repeszpáncél, vagy ez utóbbi helyett (ha kicsit nyomulósabban tolod) távcső vagy csigaszem.
-
Dobi 562
addikt
válasz
Massmurderer #201238 üzenetére
Bocs, de ez jut az eszembe, ahogy olvasom a hozzaszolasaid.
A Dunning–Kruger-hatás az a jelenség, amikor minél kevesebbet tud valaki egy adott dologról, annál inkább hajlamos túlbecsülni a saját tudását.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning%E2%80%93Kruger-hat%C3%A1s
-
e-newsee
addikt
válasz
Massmurderer #201224 üzenetére
Érdemes visszanézni a karácsonyi streameket, amikor a ládákból nyitogatták a streamerek a tankokat. Vagy bármelyik olyan adást, amikor egy új tankot megvesznek, és rögtön kipróbálják. Kb 3-4 csata után nagyjából hozzák a saját szintjüket. Az a néhány csata meg arra megy el, hogy ráérezzenek, milyen az adott tank stílusa, és utána aszerint próbálják használni, max finomítanak rajta később.
-
3
senior tag
válasz
Massmurderer #201224 üzenetére
"Amúgy ezek a hiper-szuper unicum játékosok,úgy tartanak ott ,ahol vannak,hogy mielött egy tankot rendes csatába kezd használni,elötte jópár 100 ,vagy több gyakorlót letol."
Honnan veszed ezt?
-
Melorin
addikt
válasz
Massmurderer #201180 üzenetére
Olyankor ha a patch okozta, gyorsan jön még egy patch ami ezt helyrehozza, szóval szerintem nincs ok az aggodalomra.
-
törölt tag
válasz
Massmurderer #201176 üzenetére
nem
-
Melorin
addikt
válasz
Massmurderer #201176 üzenetére
Valószínűleg a patch nem volt felesleges és biztos, hogy nem az volt a célja, hogy rosszabbul fusson a játék...
-
bb68
tag
válasz
Massmurderer #201139 üzenetére
Nem csak nállad.Engem jobban felmérgel ez a gyalázatos szóráskép mint a nagyon gyenge szakasztársak.Nem tudom mi okozza,szerverlag vagy más,de egy pár napja tényleg nagyon sok lövedék szántja a földet vagy megy az egekbe.
-
zodo
nagyúr
válasz
Massmurderer #201095 üzenetére
Ebben a cikkben megnézheted a képeket, nagy méretben is.
-
Chris0321
veterán
válasz
Massmurderer #200781 üzenetére
Kicsit utána néztem, lehet a windows-al van összefüggésben a dolog és lehet, hogy itt tudnak segíteni.
-
Chris0321
veterán
válasz
Massmurderer #200781 üzenetére
Nekem STRIX GTX1060 6G GAMING videokártyám van, én sem tapasztaltam semmi problémát. A 445.75-ös verzióval van problémád? Régebbi driver-t próbáltál feltenni?
-
h1mpi
félisten
válasz
Massmurderer #200779 üzenetére
Nekem minden ok (1080). Csinálj egy teljes tiszta törlést ddu-val.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Massmurderer #200221 üzenetére
Én is kikapcsoltam.
-
Balcsix
senior tag
válasz
Massmurderer #200223 üzenetére
Köszi!
-
Balcsix
senior tag
válasz
Massmurderer #200221 üzenetére
Ki lehet kapcsolni játékmódokat? Hol találom ezeket a beállíátsokat?
-
peterson79
őstag
válasz
Massmurderer #200214 üzenetére
Szerintem írjuk csak a hétvége számlájára, de tény, hogy nagyon fura meccsek vannak. Az Emil 1 is elég béna löveggel rendelkezik, legalábbis nekem nagyon kacsán lő és persze nem az ellenség felé, hanem attól eltérítve megy a skuló...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Massmurderer #200214 üzenetére
-
Gyuri27
félisten
válasz
Massmurderer #200128 üzenetére
Hidd el jobb is volt a tk.
Meglett a 10 meccs 7 lose ma is. -
Gyuri27
félisten
válasz
Massmurderer #200124 üzenetére
Most épp 8 csata 5 lose. Kiváncsi vagyok a maradék kettő mire jön ki.
Ha mindkettőt nyerjük akkor 50%. Ha nem irok a supportnak valami szépet. Minden áldott nap mikor szopat irok.
Menjenek a rákba.
Szoktam nézni a full botokat. Azoknak is min 43-45% wr-k van. Én nem tartom magamat botnak és mégis napról napra 40 alatt. -
Papooo
senior tag
válasz
Massmurderer #199980 üzenetére
Tegnapelőtt az öt és fél éves lányom kikönyörögte, hogy egy kört mehessen a "lótifutival, aki a csapar szeme" (9-es kerekes), persze Ensket adta be a játék.
Lőni nem is próbált, az még bonyolult neki.
5k fölött spottolt, és sérülés nélkül túlélte a csatát.
Bezzeg én már annak is örülök, ha 3k összejön valamelyik nyílt pályán. -
galervin93
addikt
válasz
És te melyik vagy?
-
válasz
Akkor vagy nem játszol eleget, vagy nem vagy elég figyelmes
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Massmurderer #199911 üzenetére
Ja hogy ez a "Halal 50 órája". Akkor hiaba keresem amiben en lattam...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Massmurderer #199939 üzenetére
Visszanezem majd, elejen rohangaltam kicsit.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
-
Greentea
senior tag
válasz
Massmurderer #199921 üzenetére
A halál 50 órája amerikai, és tudtommal nincs benne T-34.Vagy nem neked szántad?
Semmi megvan, leesett -
Greentea
senior tag
válasz
Kelly hősei mellett pedig ez az egyik legjobb háborús film. Legalább valódi tankokat használtak és nem full CGI az egész.
Lepattanó 8,8-as Tigris lövés jobb a Fury-ban? -
Papooo
senior tag
válasz
Massmurderer #199917 üzenetére
Felszabadítás.
Látszik, hogy Ivánék nem spóroltak a technikákkal és a statisztákkal. -
ooloo
őstag
válasz
Massmurderer #199913 üzenetére
Láttam a filmet .. a csatajelenet sem kevésbé vicces .
Amolyan amerikai cukrozott takony .... -
ooloo
őstag
válasz
Ez még viccnek is rossz ....
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Massmurderer #197889 üzenetére
-
Gyuri27
félisten
válasz
Massmurderer #197555 üzenetére
Event van. Minden bot játszik.
Majd minden meccsen volt afk. A két pont úgy is jár.
2-3 percenként csak a gombra kell nyomni. -
dualface
tag
válasz
Massmurderer #197509 üzenetére
Nekem volt egy csapattársam tegnap, akinek az első csatája volt a wotban.
-
Argh!
aktív tag
válasz
Massmurderer #197509 üzenetére
Melyik csapat? Tegnap 25/21 win volt Skill csapatba
Amúgy akkor erdemes menni mikor aktivalja a boostert, -
Warton
őstag
válasz
Massmurderer #197411 üzenetére
Ne válts!
-
Warton
őstag
válasz
Massmurderer #197394 üzenetére
Játszottam huszonvalahány ilyen 7/7-es csatát. Szerintem egyáltalán nem olyan rossz ez. Az biztos, hogy nagy grind lesz a végéig, lehet, hogy nem is fog sikerülni. Ha beaktiválnak kétszerezőt akkor azért jobban csorognak a pontok.
Amik működnek a csatában: T57, AMX50B, S Conq., ruszki hevik és medek, auto(re)loaderek
Amik szerintem nem: arty, Szupernehezek, sima könnyű tankok, TD-k, sznájpersnicölök.
-
Moleman
addikt
válasz
Massmurderer #197394 üzenetére
Legalább adtak ajándék legénységet, jó lesz az IS-2-be, ha végre akciózzák valamikor.
-
xAttilax
őstag
válasz
Massmurderer #197346 üzenetére
Még mindig az az alapvető probléma mint az elején, hogy mondasz valamit és igazából nem tudjuk, hogy van e mögötte valami. Pl most az e100... Mert abban ugye egyetértenünk, hogy tahóság olyat mondani aminek mondjuk te a közelében nem vagy és nagy eséllyel ő sem tudja vele megcsinálni... De aztán nekem f*sz mind1 statod, meg, hogy kinek milyen okos dolgokat mondasz.
-
jr1994
addikt
válasz
Massmurderer #197343 üzenetére
Jó kicsi túlzás volt benne, de szerintem aki követi a résztvevő streamereket, biztosan örül ennek a lehetőségnek
-
xAttilax
őstag
válasz
Massmurderer #197340 üzenetére
E100-al dupla meg tripla pattintást?
megnézném az E100 statod, de gondolom még mindig titkos az ingame neved...
-
jr1994
addikt
válasz
Massmurderer #197337 üzenetére
Bármelyik angol nyelvű tartalomgyártó megszerezhető parancsnokáért örömmel teljesítenék egy nagyobb maratont is. Talán a skill csapat lesz a nyerő, de fájni fog a szívem a másik kettőért. Kár, hogy csak egyet lehet megszerezni. Bár biztosan lesz mod készítve belőlük. És hát ja, QB nem kéne
(#197338) kchryss:
-
kchryss
veterán
válasz
Massmurderer #197337 üzenetére
Te is nézhetnél tőlük, ezt-azt. Akkor talán nem tanácsolnál E100-at pattintós küldetéshez.
-
e-newsee
addikt
válasz
Massmurderer #197315 üzenetére
Ilyenkor kell bemenni egy Defivel, oszt lehet aprítani őket a 100 milis ágyújukkal együtt. Vagy artyval.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Massmurderer #197292 üzenetére
és nem csak ez az újdonság, hanem már megint hozzányúltak a garázs felülethez, azaz az elindított boosterek most ismét nem látszódnak külön-külön! Pedig ez kifejezetten jó ötlet volt tőlük, most meg elszarják!
Ez a mostani Újhold eventes dedikált oldal másnál is csak a 2x-i Bejelentkezésre engedi be!?
Ezt sem sikerült megcsinálniuk rendesen a farkaknak!
-
kchryss
veterán
válasz
Massmurderer #196995 üzenetére
Ezért jó ez a játék, már egy csatával képes felhúzni az ember agyát: [Scheff - klip]
-
ChristianID
tag
válasz
Massmurderer #196993 üzenetére
Pedig egy csata nem csata..
-
adamgreen
senior tag
válasz
Massmurderer #196834 üzenetére
teljes halál mindenkinél
-
kukulec
őstag
válasz
Massmurderer #196796 üzenetére
bocsi, ez nem válasz, hanem új: a dinamikus 10es heavy tankok közül mi tudnak nagyot ütni? ha esetleg is7 obj 277 közül kellene választani, akkor melyik lenne jobb?
-
gurubefree
senior tag
válasz
Massmurderer #196790 üzenetére
Ne is mond .... olyan szinten iritalnak azok a kerekes sz****** . Ha a loszer velocity 1000 m/s alatt van muveszet eltalani mert olyan gyorsak .
-
gurubefree
senior tag
válasz
Massmurderer #196788 üzenetére
Majd irjal par sort , hogy mennek a dolgok ... kivancsi vagyok !
-
gurubefree
senior tag
válasz
Massmurderer #196786 üzenetére
Ha jol sejtem de javits ki ha rosszul tudom... ha eltolod az osszes krumlit akkor 16mp minden egyes loszer !
-
palfitom
félisten
válasz
Massmurderer #194317 üzenetére
Tényleg hihetetlen vagy.
Ennél udvariasabban már nem is szólhatott volna a kolléga hozzád, te meg rögtön támadsz.
Egy szimpla köszi is elég lett volna... -
e-newsee
addikt
válasz
Massmurderer #194317 üzenetére
Ezért írtam, hogy nem kötekedés.
Más:
Egy kis dobozért végig tudod nézni számokban egy jópofa "játék" keretében a 2019-es tevékenységedet a WoT-ban.
link -
e-newsee
addikt
válasz
Massmurderer #194305 üzenetére
Nem kötekedésképpen, de már sokadszor látom. Az "bot", nem "boot".
Peace! -
törölt tag
válasz
-
eddieke666
aktív tag
válasz
Massmurderer #194308 üzenetére
18-ból 6 győzelem.A többi az mind ilyen 3-4 perces darálás.
-
eddieke666
aktív tag
válasz
Még szerencse hogy itt csak szuper játékosok vannak.
-
Jadro
veterán
válasz
Massmurderer #194286 üzenetére
Igen, van aki erre indul be. Volt rá példa, hogy akár csapaton belül is akadályozták, szivatták. Nagy az állatkert.
-
Jadro
veterán
válasz
Massmurderer #194284 üzenetére
Elvileg arra, hogy csata közben ne fókuszáljanak rá a neve miatt. (Mert pl ismert streamer, stb.) Utána már mindegy ugye, mert vége a csatának.
-
adrian360
őstag
válasz
Massmurderer #194210 üzenetére
egyszer azért sírsz, hogy soha nem mennek előre az emberek, most meg azért sirsz mert előre mennek. neked mindennel is bajod van.
-
e-newsee
addikt
válasz
Massmurderer #194210 üzenetére
Oookkééé, de ez hol kapcsolódik az én kommentemhez? Úgy önmagában rendben van, mint hozzászólás, csak az összefüggést nem értem.
-
jr1994
addikt
válasz
Massmurderer #194111 üzenetére
Hát, igazából ezt nem lehet így megmondani. Minden csata más, és így változhat az is, hogy egy adott tankkal éppen mit érdemes csinálni.
Ha kétségeid vannak meccs közben, tedd fel magadnak a kérdést: mit csinálna skill?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest