Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oPalRx7
aktív tag
válasz
munnergep
üzenetére
HE-vel érdekeseket lehet alakítani, én még a Sau40-et is bírtam, pedig azt mindenki utálja

Pedig tegnap szépen berohantam ChiHa-val egy HE-tzer elé, mire meghallottam hogy omlik a kerítés, késő volt manőverezni

AP-s TDvel néha jóval nehezebb a menet. Hellcat esetén pl hogy a torony lassabban fordul mint a hull, az kész katasztrófa tud lenni :')
-
Bad Pritt
félisten
válasz
munnergep
üzenetére
E4 bárhol átvihető. (Helyesbítés: több helyen vihető át, mint az E3 és a tetején a gépágyú rendes weakspot, nem pedig 300 millis páncéllemez) T95 270-280 penes ágyújával már weakspotot sem célzok, csak lövök egyet, ha pont szemben van.
T28 tier 8ban gyilkos, tier 10ben egyértelműen a leggyengébb a sebessége miatt. Én szerettem azért, elég jó az az ágyú
-
-
.mf
veterán
válasz
munnergep
üzenetére
Kábé.
Mai eredményem:
20 meccs, 9 győzelem, azaz 45%; míg összesítve 56% vagyok.
Lehet, hogy ma nem voltam igazán jó formában, mivel valami vírussal lebetegedtem, de azért ennél sokkal jobban szerepeltem, minthogy ezt érdemeljem:
- átlag 2.0 kill/meccs,
- 2:1 adott:kapott sebzés,
- 2080 átlag eff ill. 1989 wn6 (eff azért magasabb, mert volt pár védés, mivel természetesen elhullott a csapat és vissza kellett rohannom védeni)Ma ilyet sorsolt nekem a rendszer. Még azért a 45%-ért is meg kellett küzdenem. Párszor hiába csináltam a saját hp-m 3-4x-ét dmg-ben, mégis bukó lett. A csapatok elég gyorsan elhullottak, nem túl nagy sebzéssel; bosszantóan gyakran a top tierek elsőként, 0 dmg vagy max 1-2 lövéssel...
Múlt héten láttam (természetesen a mi csapatunkban) tier10-est 39 vagy 38% wr-el.......... -
Fel
addikt
válasz
munnergep
üzenetére
Korábban már egy hírben a WG is tudtunkra adta, hogy hogyan számolódik, de nem találtam...
Viszont itt van róla egy részletes elemzés: New WG personal rating analysis. -
-
-
DEV_NULL
őstag
válasz
munnergep
üzenetére
Azért engedd meg, hogy én aki egy fillért nem költött a játékra (és nem is fogok, mert szerintem nem éri meg) nyilvánosan megköszönjem neked és a hozzád hasonló embereknek, hogy támogatjátok a fejlesztőket, azzal, hogy vásároltok és számomra elérhető a játék ingyen.

-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
munnergep
üzenetére
Azért, mert tudja mindenki rólam, hogy sz.jobbos vagyok. Viszont bizonyos közösségekben nincs szükség ilyen megjegyzésekre. Ez a "játék" és fórum nem erről szól. Emberek itt szeretnék magukat jól érezni mindenféle nézetük, vallásuk, identitásuk ellenére egymással. Aztán mindig van egykét nagy arc, aki bepofázik. Elég az életben a sok hülyét nézni, hallgatni. Köszönöm itt nem kérek belőle.
Ha valaki köszön, vissza köszönök. Még az s.a. a.s. párost is megtanultam.
Írhatnék itt még monológot ezekről a dolgokról de felesleges, meg nem is ide való.
Itt egy dolog érdekel: mégpedig az, hogy az adott személy szimpatikus vagy nem.Röviden.
-
Atlantis
veterán
válasz
munnergep
üzenetére
Az MM a legnagyobb hibája ennek a játéknak, nem fogom fel, mi a francért nem lehet skill-alapú MM-et létrehozni. Továbbá ahogy mások is írták, miért enged létrehozni olyan szakaszt, ami normál random csatában nem kerülhetne össze.
Régebben volt egy kívánságom, hogy inkább várnék többet csatába kerüléskor, csak értelmes csapattársakat kapjak...ez félig teljesült, várni már kell, sokszor több mint 1 percig tart, mire talál számomra elegendő mennyiségű idiótát, akikkel összerakhat...
Bingisz: mivel a játékosállományra semmilyen szűrő nincs, boldog-boldogtalan játszhat, ezért kár arra alapozni, hogy az ember gondolkodni is képes. Egy ésszerű szabályok között működő MM segítségével minden értelmi szintű játékos a saját fajtájával kerülne össze.
-
grex4
aktív tag
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
munnergep
üzenetére
Nincs ezen mit tanítani. Kell egy szuper zoom mod, periszkóp, töltésgyorsító, álcaháló. No meg egy jó pozíció a térképen, ahonnan néha elvándorolsz, majd megint vissza. Aztán meg nem árt ismerni a tankod minden előnyét, és hátrányát, majd lehet osztani a népet.
De ami a legfontosabb, hogy kb. két hete elmúlt a szopószériám. Akkor itt tomboltam, hogy még a 7-es papírok is nyelik a lövéseket 50 méterről. Most meg láthatod, minden talál, sebez, és itt 400-500 méteres lövések adták a sebzések 90 százalékát. Nem is tudom ma mennyi 4-5000-es köröm volt. A Ferdinand-ot talán kétszer vettem elő, mert mindig az utolsó életben maradottak között voltam.
Ha jól megnézed összesen két wagen áll a garázsban, tudom már minden mozdulatukat. Igazából midig is csak német TD-vel játszottam. Ezért hiszek a manipulált játékmenetben.
-
nyunyu
félisten
válasz
munnergep
üzenetére
Elegge ongolnak erzem a 7.5 L/70-et egy T7 TDn, 150 pennel ez lesz a legkisebb atutesu hetes TD, meg a T25/2-ot (170), meg a szovjeteket (175) is alulmulja.
Ugyanezekkel a parameterekkel ott a Panther M10, aminek legalabb forog a tornya, meg masfelszer annyi a HPje.
Kozelharcra persze az sem alkalmas, akarhanyszor meglat egy IS, az -400HP.
-
-
munnergep
senior tag
válasz
munnergep
üzenetére
Az előbb elfelejtettem kommentálni: azért teszem fel ezeket a replay-eket, mert amikor vért izzadok, az adrenalin fröcsög a fülemből, akkor vagy vesztünk vagy kapok 1000 xp-t, amikor meg csak úgy pukkantgatok, akkor meg jön az xp eső. Persze minden ilyen körhöz az kell, hogy az ellenfél hagyja magát.
-
Re-Tech
aktív tag
válasz
munnergep
üzenetére
Statok alapján tényleg kicsivel jobb a nagy Leo ágyúja a kicsivel nagyobb RoF, -0.2 sec aim timeal és a 2/3adba kerülő lőszerrel (nekem főleg ez tetszik). Ezen kívül mobilabb is a tank maga.
Viszont míg a Leo-t egy T-50es Tier 4es scout is átlövi, addig az E-50 már keményebb dió T8/9es lövegek számára, lehet vele pattogtatni. És én egyszerűen nem tudok betelni a rammolás szépségeivel
Irányított ütközés + repeszpáncél = profit -
-
Macka
veterán
válasz
munnergep
üzenetére
Nekem még Grillével volt olyan, hogy az ellentől 7 tankot szedtem ki vele.
Hummelre most van/volt +50% credit akció, hétvégén toltam vele. Arany lőszer sem kell bele, egy jó találattal még a T8-ról is leszedek 300-400-at, de volt, hogy TigerII-t egylövéssel szedtem ki, de az egylövéses killek nem tipikusak.
Szerintem nyílt mapokon sokkal könnyebb az artyval játszani, és több a nyílt map a játékban.Ha tankozok, én sem szeretem az artykat, el tudják venni a kedvem. Főleg a T7-esek.
-
dfsz34
őstag
válasz
munnergep
üzenetére
Az artyk nem a kedvenceim, de vannak fokozatok az biztos. Mikor odapörköl a low hp-s ellenfélnek, amikor már töltöm a lövedéket, ami nagy eséllyel kinyírná a tankot és ha szerencsém van, akkor csak letalpal engem, mert "segíteni" akar
A te artijaid is címeres példányok és én sem értem, hogy miért nem egymást kezdik irtani, főleg ha spot is van. A megoldás az, amit írtam, illetve lehet, hogy ennyire noobok vagy tényleg az van, hogy szép kövéreket akartak sebezni (drága az aranylőszer) és az ellen arty-nak alig van hp-ja
-
vJokka
aktív tag
válasz
munnergep
üzenetére
It össze tudod őket hasonlítani: [link]
(Én a D-54-es löveggel használtam a T-54-et, azért állítottam be azt az oldalon.)Nekem a T-62A-ból hiányzik az előd mozgékonysága (Lóerő/súly: T-62A - 15.68 hp/t; T-54 - 20.01 hp/t és ez érezhető is), és a front páncél is gyengébb ( 102 mm vs 120 mm és magasabb tier besorolás).
Viszont van egy nagyon gyors és kicsivel pontosabb ágyúja, plusz a tornya is jobb.Itt még van egy hosszabb ismertető a T-62A-ról: [link]
-
emre
veterán
válasz
munnergep
üzenetére
Ha szeretsz a test test ellen küzdeni akkor a nagyobb pennel rendelkező jobb, mert nem kell a weak spotokat keresni. De ha óvatosabb spotolós játékos vagy akkor a pontosabb fog kelleni, mert 200m felett a másik nem elég jó, és egy kicsit gyorsabb is annál.
Már egy ideje a pontosabbat használom, ritkán jön össze olyan farkasfalka randomban, hogy flenkelni lehessen.
-
atis123
tag
válasz
munnergep
üzenetére
YouTube miatt ne aggódj, 60 perces,100 mega körüli simán mehet, csak aszem' 15 percnél hosszabb - nem emlékszem pontosan - videó esetén kell kérni egy sms-es megerősítő kódot, majd az be kell írni, és már töltheted is. Hajrá! Én is osztom a véleményed, hogy a jó arty nagyon hasznos. Fentebb írtam is, hogy a mienk Karila bázisvédénél, azzal kezdte, hogy kiszedte az ellenfélét, mondjuk csak egy volt, de nekünk is rengeteget segített.
-
csapee
őstag
válasz
munnergep
üzenetére
Ezt en is hanyszor megfogadtam, bedobja a stock Hellcatot a Tier 7-8-as Tigris etc. koze. Jo mondom akkor leszek scout mert sebezni ugysem tudok vele. Leirom mindenkinek angolul hogy leszek csalinyuszi figyeljenek. Arty is volt vagy ketto de minek vegigmentem a teljes sor elott felspottolva vagy 10 tankot egy tigris lancat is sikerult valahogy leszedni (igaz nem tudom hogy
), de mindenki fedezekben kempelt. -
Fel
addikt
válasz
munnergep
üzenetére
Inkább június közepe felé fog az megjelenni.
Ahhoz, hogy még májusban legyen belőle valami, már mennie kellene a tesztnek, vagy legkésőbb holnap indulnia, erre pedig szerintem nem sok esély van.
Pedig jó lenne, ha jönne már. Ilyen statokkal egész jók lesznek/lennének ezek a tier 10 artik: [link]. Szépen megreszelt RoF, pontosság, célzásidő, néhol még a hp is kevesebb... álmodik a nyomor...
-
-
bartucc
addikt
válasz
munnergep
üzenetére
Valahogy a Löwe is olyan tank, mint a Tiger bármelyik változata, attól félnek, vagy kihívásnak érzik kilőni... legalábbis bennem kicsit mindig ott van, hogy jó az ilyeneket levadászni, gondolom másnál is így működik. Tapasztalat is az, ha egy ilyet felfedezek, azonnal olyan tűzzáport kapnak, mint Szodoma a Bibliában.

-
nyunyu
félisten
válasz
munnergep
üzenetére
Ennyire konnyen loheto lenne szembol a Lowe kupolaja?
Altalaban minden masodik lecsuszik/pattan onnan, vagy szimplan fole megy.Igy inkabb a lovegpajzs alatt a torkat celzom, azt nehezebb elveteni.
Legalabbis multkor igy szedtem szet ~800HPs KTvel 1:1-ben egy full Lowet, elso probalkozasom a kupolarol pattant, aztan kapott zsinorban otot a torkaba.
Egybol nyugtazta is egy gold ammo cheater beszolassal, mert ezalatt o osszesen egyszer birt sebezni.
Pedig a Lowenek jobb csuzlija van, mint a KTnek, nagyobb a penje, meg gyorsabban is tolt. -
Atlantis
veterán
válasz
munnergep
üzenetére
Ha megvan az üres garázshelyed és a 2,5M kredit, akkor írj nekik és visszaadják a Löwe-t.
Hja, meg a szokásos maszlag, köszönik, hogy megkerested őket és hogy jegyezd meg jól, hogy ez csak egyszeri alkalom és ha bármi gondod van még, ne habozz, sürgönyözz nekik és állnak rendelkezésedre.

-
Chris0321
veterán
válasz
munnergep
üzenetére
Van T34-esem, elég jó ágyúja van csak lassan tölt de ha betalál....
Csak gyenge a páncélzata, a testére vigyázni kell.
A KV-5-el csak ellenségként találkoztam. A fórumon olvastak alapján az ágyúja nem a legjobb, de a páncélozottsága nem rossz, persze tele van lőhető pontokkal. -
dfsz34
őstag
-
malnabokor
senior tag
válasz
munnergep
üzenetére
Üdv,
Én most kérvényeztem egy prem tank visszaállítását, ez a sablonlevelem:
"Dear Sir or Madam,
I have just read your announcment of how to restore an accidentally sold premium vehicle and I would like to restore my Valentine II soviet tier IV premium tank.
I bought it around the end of 2012 if I remember well, and after a couple of battle I accidentally sold it, while I wanted to sell an older tank which I had already had.
I am really grateful for this opportunity, and I am looking forward to hear from you.Your faithfully,
R. D. (malnabokor)"Nos, ez az én angol tudásommal jött össze, ha valakinek van még javaslata, vagy talál hibát, javítson ki nyugodtan.
a tank helyére írd a tieded, értelemszerűen az eladási dátum helyére is a tiedet. Én búcsízáskppen a monogrammom és a wot nicknevemet írtam le, remélem elég 
(Amúgy mire nem jók az angol letter of complainment gyakorlások angol órán
)Ja és én a "tikets" résznél, az in-game goods résznél tettem fel a kérésemet.
-
bullseye
addikt
válasz
munnergep
üzenetére
Én annak idején erre jutottam a "hivatalos" oldalak adatai alapján.
"FAQ - foglalás Vs. teljes megsemmisítés
Mivel ezen a téren rengeteg vita van, megpróbálom összefoglalni a közzétett információk (http://wiki.worldoftanks.com/Battle_Mechanics#Experience_and_Credits) tanulságait.
Bázisfoglalásért ismeretlen mennyiségű, fix XP bónusz jár mindenkinek + a foglalóknak összesen 100 pont arányosan elosztva, és ők kredit bónuszt is kapnak. Az összes tank kilövéséért fix bónusz nem jár, de a csapat által okozott összes sebzés alapján is számít bónuszt a rendszer.
Mivel a bónuszok mértéke nem ismert, a vita eldönthetetlen, de egy vagy két foglaló és egy alacsony HP-jű (a max számít, nem a megmaradt) túlélő esetén a foglaló VALÓSZÍNŰLEG jobban jár. Ellenben 4-5 foglaló és komolyabb életerővel bíró 1-2 túlélő esetén a vadászat LEHET a jobb megoldás."
-
Dobi 562
addikt
válasz
munnergep
üzenetére
Általában azok a játékosok állnak be foglalni akik semmit sem tettek a csatában a győzelemért és ők beállnak 13:5-ös vezetésnél, de beállnak még teszt-szerveres csatában is, ahol pedig semmi tétje nincs. Hiába, a caphuszár az teszten is caphuszár.
Egyébként ajánlom figyelmedbe ezt: http://wiki.worldoftanks.eu/Battle_Mechanics#Experience_and_Credits
"After the battle Xp awarded: Team performance factor - Coefficient based on the total damage inflicted to the enemy team by your team"
Magyarul:
Csapat teljesítmény faktor: Az érték a csapatod által bevitt összes sebzés alapján kerül kiszámításra. Ez egy eltolt kompenzáció, minél többet sebez a csapat összesen, annál magasabb értéket kapsz pluszban.Tehát a foglalás csak annak jelent plusz xp-t aki csinálja, míg az összes tank kilövése a csapat összes tagjának némi plusz xp-t jelent.
-
bartucc
addikt
válasz
munnergep
üzenetére
Nekem sokszor be kell írnom, mert azért először érdemesebb szedegetni ki az ellenfeleket, nem foglalni. Mert, mire a nehéz és közepes tankok odaérnek, a TD-k és a könnyű tankok már szépen el is hullottak, és 2-3 ölés hátrány minimum van, nem beszélve arról, hogy sokszor eléggé könnyű célpontként közelítik meg a bázist sokan, nem pedig lassan, fedezékeket használva.
-
bartucc
addikt
válasz
munnergep
üzenetére
Sajnos nekem 1000 csata sincs még meg, de keveset játszok mostanában. Ez érződik is, a +25-30-as win rate most -4-5 körül van... Ha sokat hagyok ki, és sokat újítok, általában romlik a teljesítményem, azzal a tankkal is, amivel eddig jó voltam.
Linket esetleg tud-e adni valaki, melyik pályán, hol érdemes támadni, és hasonló tippek-trükkök gyűjtőházát, főként magyarul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Eddig meg nem bannoltak, de ami kesik nem mulik![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)