Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
Atti777
üzenetére
Azért ha 5 csatából egyszer volt csak t8, egyszer full t6, a többi ezek szerint t7, akkor az már bőven jó. Régen volt, hogy t6-os tankkal tizeniksz csatán keresztül csak t8 volt, esetleg becsúszott egy-egy t7. Szóval, ha ez már ilyen lett, akkor öröm bódottá. Azt azért nem várom el, hogy mindig top tier legyek. Ne legyünk telhetetlenek.

Meg ugye, ha valaki sokszor top tier, akkor ugye valakiknek sokszor kell low tiernek is lenni. A matematika ugye nem hazudtolja meg önmagát.
-
kchryss
veterán
válasz
Atti777
üzenetére
Ez a kevés nem kevés nagyon relatív dolog. Mindenkinek mást jelent attól függően mennyit szokott játszani, mennyi ideje van, stb.
Ha az előző 8-as maratonokhoz mérem akkor ott kb 40-50 csata kellett naponta 14 napig, ehhez képest a napi 20-30 csata 10 napig nagyon light-os.
Ha az igazi mini maratonokhoz mérem ahol csak pár csatát kellett menni akkor nyilván sokkal több, de 8-as prém tankot nem adhatnak oda annyira könnyen mint a 6-ost szokták. Kicsit azért kelljen megdolgozni érte.Előző maratonban volt pár nap amikor 80 csatát nyomtam le egy nap, na ilyen kockulós napból most elég lenne 3 nap és már meg is lenne a tank.

(#180936) @Pug:
Kiírás szerint reggelig volt. Gyakorlatban nem tudom megnézni, mert már letöröltem. Annyira felhúzott a nagy lag, hogy hiába élvezkedtem volna vele, nem lehetett érdemlegesen játszani. Hab a tortán, hogy amikor a wg centerben a játék eltávolítására mentem akkor legyalulta az egészet és screenshot-okat és replay-eket sem hagyta meg ... -
joergie
őstag
válasz
Atti777
üzenetére
Nekem is ez maradt meg, hogy sokkal realisztikusabb. nem fordulnak meg a tankok 5 másodperc alatt, rohadt nehéz velük navigálni, nem lehet csak úgy orrba szájba száguldozni. Meg hát van egy késleltetés a billentyű lenyomása, és a tényleges történés között, ezt most nem tudom direkt van e, vagy akkor is olyan volt, de nem kicsit megnehezíti.
Simán berakja a tier4et tier7 ellen.
Úgy tudnám a mostanival összehasonlítani, mint mondjuk az NFS Porsche unleashed, meg a most wanted, de akár egy underground. A Porschés az egyik kedvenc játékom evör.
Nosztalgia szintjén azon csodálkozott, hogy tudott lekötni ez engem akkor , bazi szenvedés az egész. talán pont ez
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Atti777
üzenetére
QB elott csak 29ezren.

Amugy jonnek ugy Twitch Prime lootboxok.
[link]A Charlie-t be is huztam mar.
What is included in this offer?
Included in this month’s drop are:
• A unique decal to show who's the true king of the hill
• A special "streamer headset" emblem to adorn your tanks with
• A hands-on 14 day trial for two Premium tanks, French Lorraine 40 t and Soviet KV-122, and discounts on purchasing them after the rental period. You’ll get a whooping 40% off on KV-122 and 15% off on Lorraine 40 t.
• 250 Gold (Gold is an in-game currency that simplifies leveling up your vehicles and speeds up you in-game progression)
• A collection of consumables and more stuff to help you on your tanking way: 5 Automatic Fire Extinguishers, 5 Large Repair Kits, and 5 Garage slots
• A special “Beyond the Service Call” medal to herald your personal record -
-
PitLee
őstag
válasz
Atti777
üzenetére
A járműveknél irányváltót szokás alkalmazni ha hátrafelé is kiakarják használni az összes fokozatot.
A mezőgazdaságban igen kedvelt, hasznos dolog.
A harci járművekben is elő fordul, de nem mindbe.pl Panhard AML wiki
"The gearbox assembly consists of two separate gearboxes, one for high and the other for low gear.[28] The low-range gearbox is designed for off-road use and has a reverse gear and a top gear, while the high-range box is for operation on roads and has three low gears and one overdrive."Nem ismerem mindegyik lánctalpas járművet amit a WG a játékba tett, de szerintem ott is kéne legyen irányváltóval szerelt.
A "tank" szót mi magyarok szerintem rosszul értelmezzük, tippre az inkább egy gyűjtő szó . . .
link -
kchryss
veterán
-
Yofej75
aktív tag
válasz
Atti777
üzenetére
Szerintem nem én lovagolok összeesküvés-elméleteken hanem éppen te és a hozzád hasonló folyton elégedetlenkedők.
(Csak azért írtam, hogy képben légy...)Sajnos túl sokan vagytok és a ti ideológiátokat nyomja már skill is néha ami pont tőle viccesnek tűnik, még az is lehet, hogy csak trollkodik...
-
Yofej75
aktív tag
válasz
Atti777
üzenetére
Nem, nem skillre gondoltam. Ő valóban csak hirvivő, a hülyeség nem tőle ered ám az elég baj, hogy nem gondolja át, hogy mihez adja a nevét.
Amúgy meg természetesen lehet magánvéleményed akár rólam is de amíg az csak azon alapul, hogy milyen a statom egy játékban addig - ha nem haragszol - nem tud nagyon meghatni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Atti777
üzenetére
Ha az mm okosabb lenne és nem rakna be superheavy ellen ellentétes oldalra support heavy-t, már előrébb lennénk.
3-5-7 esetén egy ilyen hiba már elég hogy végzetes előnybe kerüljön egy oldal.
Más eloszlással és az ilyenek figyelembe vételével nem lenne baj.
Ha meg bottom tier vagy, próbálj meg okosan játszani és fogsz tudni hozzátenni a meccshez. Volt ilyesmi nemrég, T44 és Löwe-vel voltam T10-ben, support volt a nagyoknak....
-
Barret001
addikt
válasz
Atti777
üzenetére
Ezekkel kell a kezdőknek játszani. 12 meccs,41% winrate... Tudom hogy kezdő vagyok! De 15-emberből áll a csapat! Állandóan folyamatosan mind a 15 ember kezdő? Az ellenségnél meg röpködnek a 6-7 killes játékosok.Sokszor csapatosan.Csodálkozik a WG hogy csökken a játékos állomány? ! Tier4 tele van unicum játékosokkal.1000 csatás tankokkal. 5 skilles legénység megy a 70%-os legénység ellen,kezdő játékosok irányításával. Volt olyan meccsem,(nyertük) T40 tüzér 15764 csata!!! Laza 10 kill... Tier4. Komolyan mondom ránézek a tank leosztásra,és elröhögöm magam...
-
kchryss
veterán
válasz
Atti777
üzenetére
Amikor én húztam pár hete a lengyel ágat akkor nem volt ilyen vészes. Mondjuk a 4-es tankot letudtam pár szorzós csatából. Az 5-ös és 6-os tankkal viszont mentem már 45 csatát és elég sokszor voltam azokkal is top tier.
Van például az az új küldetés ölj meg 15 tankot az első 3 percben. 40TP-vel top tier lettem ensk-en, yolo ezerrel és 5 killem lett az első 3 percben.

10-es tankokkal én érzésre sokszor megyek 8-asok ellen, túl sokszor. 9-es tankokkal pedig nagyon sokszor vagyok top tier, azoknak a legjobb az mm-jük jelenleg. Én csak a 8-as tiert érzem játszhatatlannak, de lehet csak szerencsés vagyok.
-
válasz
Atti777
üzenetére
"The missions are not working in the background atm "
Hogy lesz-e hosszabbítás a késői indulás miatt:
"For now we are working on making it work as soon as possible. We will be looking into the implication of the delay on the overall mission once everything is on track. " -
Viktoár
addikt
válasz
Atti777
üzenetére
Miért kellene? Bőven elég lenne mondjuk 15% aztán kész. Saját tierjében minden tank beüti a másikat.
Ha meg +2 tierbe kerülsz nem alapozhatsz arra hogy majd az rng melléd áll amikor a top tankok jönnek feléd, úgy is töltöd a goldot.
Egyébként alap esetben mindenki a
fiktívmegadott átütéssel és afiktívmegadott sebzéssel számol. Csak lövés után derül ki hogy mit dob a gép. -
jano_77
nagyúr
válasz
Atti777
üzenetére
Elkezdtem nézni és megint csak azt kell mondjam, hogy nagyon gáz! Tolta a skilleket agyba főbe, nem is nézte, hogy mennyi free XP-je van, aztán mikor a 2 legénységi tagon is beállított 4 skill-t, rájött, hogy elfogyott és nem tudta a többit is feltolni. LOL a csávó nagyon.

Ilyet kapott már vki? Nem tudom mi ez, tegnap belépéskor ez az üzenet fogadott:

mi ez valójában?Illetve Erlenbergen ez egy BUG? Nem tudtam lőni a T29, pedig mint látható ráláttam - elvileg.

-
e-newsee
addikt
válasz
Atti777
üzenetére
Még ha én el is felejteném, ott az asszony, aki szintén rá van kattanva.

Amúgy engem szórakoztat. Néha felb@sz, de amíg szeretek leülni elé, egy kicsit játszogatni, addig csinálom. Ha nincs kedvem, úgysem játszom. Van, hogy kihagyok több napot is. Tavaly tavasszal többször is volt, hogy hetekig el sem indítottam, mert nem volt kedvem. Ez egy játék, eszerint bánok vele. Szerencsére azt a szintet azért hozom, hogy legalább ne hátráltassam a csapatot. Arra mindig akad pár heavy, aki Prokhorovkán K2-ben várja O-Ni-val a spotot..
(#162505) Jokerdapro
Nem tudom, hogy az xvm volt-e a hibás, mert továbbra sem értem, hogy az xvm, miért akadályozná a World of Warships elindítását. De még a WoT-ét sem értem, hiszen a modok később töltődnek be. És a végén mégis jó lett. Szerintem a kifagyás okozott valami olyan gebaszt, ami mindkét játékot hazavágta. De igazából tanácstalan vagyok. A lényeg, hogy megy. -
-
zodo
nagyúr
válasz
Atti777
üzenetére
Tied tényleg jobb
én a sajátommal küzdők support oldalon. 
Angol nyelvtudás hiányából csak fordító segítségével próbálóm megértetni velük amit nem akarnak.
Nyilvánvaló bot és már tegnap érkezett az ígéret hogy tesznek ellene.
Írtam amivel korábban leráztak ilyen témában hogy ismerem a fair play cikk tartalmát, tudom vagy van bot és afk szűrő a kliensben de úgy látom nem működik.
Erre fel még ma is fel tudott menni a szerverre de mégis hogyan, pláne hogy miért.
-
lacibacsi
addikt
válasz
Atti777
üzenetére
Nekem a kedvencem, amikor Erlenbergen áll fel mellém a dombra (G1) egy light és a hasonló kérdésre hasonlóan válaszol: ő spotolja a B2 felől érkezőket. Erre dombra TD-vel szoktam felállni, amiken egészen jó látótávom van általában, így a felbukkanó ellenséget általában én szpotolom (ha csak nincs egy bátor és a feladatát ismerő felderítőnk). Amikor a csata után szembesítem azzal, hogy kb. nulla volt az ő spotja, akkor meg én kapom meg, hogy noob camper vagyok... Ilyenkor sajnálom szegényeket.
(#156141) jano_77 : Szép!
Most vettem meg ezt a tankot, de még nem mertem vele gurulni. Olyan kis izé... 
(#156104) Warton : A három csík, az három csík. Akármivel csinálod is, ahhoz tudás kell... Gratula!

(#156053) h1mpi, (#155766) SoulReaver :

-
jr1994
addikt
válasz
Atti777
üzenetére
Ha valaki feltűnően béna (vagy nagyon jó), csata után néha meg szoktam nézni a statját. Néha a bénáknak 52-54% a győzelmi aránya, na az ő tank szint szerinti eloszlás grafikonjuknak általában tier 5-nél van a maximuma. Nagy tankokkal meg nem tudnak játszani és van max 45% wr.
-
Emu
őstag
válasz
Atti777
üzenetére
Jó de a TOG még saját tierjében is papír, azért az EMIL-ről ezt nem mondhatjuk el.

Rádobtam free-ből a top ágyút, tiszta öröm boldogság mikor 4/1 megy csak át az IS3 hasán, ezt a lassú szűkülést még szoknom kell. Előbb utóbb összebarátkozunk, mert szeretem a táras tankokat.
jr1994: milyen felszerelésekkel használtad?
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Atti777
üzenetére
egyensúlyozzanak ugy h az tankonkenti atlagxp szerint osszak szet a jatekosokat a csapatok kozott
pl van ket o-i ket kv-2, egyikben ket 150 wn8as jatekos a meccsekenti 300xpvel masik ket tankban a mondjuk meccsenkent 600, valassza ki a ket csapat szamara ugy h atlagxp szerint legkisebb kulonbseg legyen. ez max kozepiskolas feladat es akkor nincsenek ilyen csatak: [link] a csapatból 5 jatekos volt kepes 2 db loves leadasara, mondjuk gyulik igy is az xp a kuldihez csak lassabban mindha mondjuk 50% winrate lenne

-
jano_77
nagyúr
-
kchryss
veterán
válasz
Atti777
üzenetére
Jé Sirfoch-nak is leesett amit én hónapok óta szajkózok. Vissza lehet keresni, többször leírtam már, hogy a wg módszeresen eltávolítja a triviális gyenge pontokat a tankokról. Géppuskafészkek és kémlelő nyílások az összes hd modellt kapó tankon eltűntek, mint gyenge pontok. Eltűnt a géppuskafészek a kv1-en, jp88-on, jagdtigeren, vk bélán, tigris 2-n és még biztos lehetne sorolni. A kedvencem pedig az IS-6 aminek a soförnyílását ami előtte gyenge pont volt, a legerősebb ponttá csinálták, mert hihető, hogy egy ajtó a legvastagabb egy tankon.

Biztos túl bonyolult volt vér istvánéknak megtanulni hol kell lőni a tankokat. Most sokkal egyszerűbb. Van előtted egy nagy kocka, azt nem tudod belőni, nyomd meg a 2-es gombot, probléma megoldva.
-
Viktoár
addikt
válasz
Atti777
üzenetére
Jah elnézést nem ismerem a srácot. QB-t már néztem párszor meg a Skill4ltu-t is.
Egyébként igaza van,elcseszett lett mára a játék.
Persze én nem szólhatok egy szót sem mert még egy forintot nem öltem a játékba.Ami van prémium tankom azt mind kaptam valamilyen küldetésért.(Mondjuk olyanok is.
)
Illetve a churchill III-at vettem aranyért de az aranyat meg bónusz kódokból szedtem össze.
Ettől függetlenül engem is felháborít hogy mindig csak a pénzről szól a játék. Igen,eddig is erről szólt de mostmár ijesztő mértékű lett a kapzsiság a wg-nél.Ami még nem is lenne baj csakhogy megölik a játékot vele.

Biztos ti is voltatok már úgy vele hogy na végre leülhetek egy kicsit és játszok a wottal.Majd sorozatban 8 bukó,degesítő kör után inkább kiléptek és rossz szájízzel álltok fel a gép elől.Már vagy 6 éve megy,ennyi idő alatt a lényeges dolgokat teljesen átírhatták volna amivel élvezhetőbbé teszik a játékot.
A prémium tankok,modellek,buffolgatás,nerfelgetés mindig porondon van,de hogy ne borulj fel lehetetlen módon vagy ne a földet lődd az sosincs napirenden. Az ilyen problémák (figyelmen kívül hagyása) miatt fog pár éven belül elértékteledni a játék.Senki nem akar majd pénzt áldozni rá mert kerek perec be fogja látni hogy SZAR!

-
po1son
addikt
válasz
Atti777
üzenetére
Teljesen igaza van... Nálam már a mostani újak is kiverték a biztosítékot (Liberte, Defender), de ez egyértelműen a ráadás.

jozefgucci1 - Tegnap összedobott minket random, de nem köszöntél vissza.

Igaz csak a csata vége felé vettelek észre.
h1mpi - Alapból olyan köröket mész, tehát nálad egyéni elbírálás alapján az még csak zöld.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pixelblondie
senior tag
válasz
Atti777
üzenetére
'reggelt.
Semmi se eszi a vidkarit, se a procit, max én a kefét hogy egy 300ks gép kicseszik velem. Már nem tudom, mihez nyúljak, pedig nem vagyok hülye a masinákhoz.
Amíg ír valaki valamit, elmentem kipróbálni a toborzós tankomat, most jelent meg a garázsban.

Carasc0: Videót nézni, olvasni baromi unalmas, tudom, nekem is mindenki ezt mondta.
Tanulni úgyis élesben fogsz majd. Menj szakaszba. Lehetőleg olyanokkal akik jóval jobbak nálad. Én is így tanultam, tanulok. Figyeld a pályát, a saját tankjaitokat, az ellenfélét, egy idő után össze fogod tudni rakni magadnak, melyik géppel merre indulj, mi a célszerű, hogy lesz a jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Linux kezdőknek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Tesla topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i5-1334U - 8GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

oda adom neki egy napra a tankjaim, vigye már nekem is végig a maratont 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

2-őt xD