Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooloo
őstag
válasz
yoeuromail
üzenetére
Én nem kockáztatnék pár ezer forintnyi különbségért ....
-
ooloo
őstag
válasz
yoeuromail
üzenetére
Szia ,
Akciós oldal ? Ilyenről még nem hallottam . Karácsonykor megleptem magam 2 db 75 - ös ládával . Innen az arany . -
lacibacsi
addikt
válasz
yoeuromail
üzenetére
Próbáldi EZT a szuper akciós oldalt! Mindenkinek ez jön be leginkább...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
robogo81
senior tag
válasz
yoeuromail
üzenetére
Ez csak saját véleményem/meglátásom,de amíg a játékok általában, maximum 4 magot mozgatnak meg,azt is úgy hogy 4 magom oszt szét 2-3 teljes magnyi számolást,addig elég egy 4 magos processzor is,persze az is fontos hogy magonként a nyers erő kb. akkora legyen, mint amik az elmúlt vagy 3-4 évben megjelent felsőbb kategóriás procik magonkénti ereje(tudom ez kissé nehezen értelmezhető).
Például a 4790k meg a 7700k közel egyforma teljesítményű a nyers erőben,meg játékokban,de a 7700k újabb fejlesztés fejlettebb belsővel, melegedés ,tuning stb.
Ezzel arra akarok utalni,hogy csak elméletileg egy sima 4 magos(Ht nélkűl) újabb proci játékok alatt(azonos ghz-en) közel annyit megy mint a 4(Ht-s)-6-8 magos processzorok.
Mindenki annyit költ amennyi pénzt erre tud fordítani,persze egy 6-8 magos processzor(főleg ha tuningolható)hosszabb távon jobban megéri.De akinek jelenleg a gépében i7/i5 47**/76**-nyi teljesítmény van,annak egyenlőre nem muszáj váltani erősebb procira.
Ha a példákban csak Intelt emlegettem,az nem azt jelenti hogy az Amd-t lenézem,csak évek óta csak inteles procim van,utoljára Athlon64 procim volt ami amd-s volt,utána csak intel,arra ilyen példákkal nem tudok szolgálni,de biztos lehetne összeszedni.
Bocsánat a hosszú monológént.
-
Chris0321
veterán
válasz
yoeuromail
üzenetére
Nézd meg nyugodtan az új procik árait is. Én egy i5 7600k-t akartam venni de rábeszéltek egy i3 8350k-ra ami hasonló tudású csak új generációs. A 7600k ami a régi típus árúkeresőn nézve ahol van az árak alakulásáról táblázat alig kerül kevesebbe pedig már ősszel elkezdtek megjelenni az új generációs procik.
-
Chris0321
veterán
válasz
yoeuromail
üzenetére
Elvileg ennek kellene történnie de nézegettem elég sokat a procikat mivel most fejlesztem a gépem és bár kijöttek az új Intel procik a régiek ára nem kezdett el komolyan esni.
-
HellGreg
őstag
válasz
yoeuromail
üzenetére
Na jó azért vannak helyzetek, ahol kifejezetten elkerülhetetlen a használata. Gold noob ide vagy oda, sokszor nem is az átütése, hanem a "repülési sebessége" miatt használom.
-
palfitom
félisten
válasz
yoeuromail
üzenetére
Urak!
Az ajándékként kapott női harckocsizókat honnan tudom elővarázsolni? -
lacibacsi
addikt
válasz
yoeuromail
üzenetére
Eléggé fekete-fehéren látod a dolgokat...
-
galervin93
addikt
válasz
yoeuromail
üzenetére
-
válasz
yoeuromail
üzenetére
Ha ennyire Rambo akarsz lenni miért nem CoD-ozol?

Egyébként megnéztelek volna pl téged anno, amikor 0.4x-es pontosságuk volt az artyk-nak.
Akkor nem volt ilyen sok negatív hang
-
válasz
yoeuromail
üzenetére
Ha egyszer 2 maggal eléri a 125fps-t (ez mintha a játékmotor maximuma lenne), akkor miért kellene még több magot használnia 100%-on pörgetve azokat?
-
Chris0321
veterán
válasz
yoeuromail
üzenetére
Igen, régen ki volt vesézve és amikor én kezdtem a játékot emlékszem, hogy csak 1 magot használt de gondoltam megkérdezem, hogy az 1.0-nál mi a helyzet. Jelenleg egy 2 magos gépem van amit márciusban (hacsak nem jön közbe valami megint) cserélek le 4 magosra és érdekelt volna mennyire használja ki ez a játék.
notika77: Köszönöm az infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)