Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
válasz krisss93 #662 üzenetére
A Churchill 1-es nálam is jól szuperál, sokkal jobban, mint vártam. Bár formára nagyon bejönnek a Churchill tankok, de a tesztszerós tapasztalatok alapján lemondtam róla. Lényegében csak azért lett meg, mert a Matilda is bejött. Viszont, miután megvettem, kellemesen csalódtam benne. Valahogy sokkal jobban szuperál, mint az elvárná az ember tőle.
Most viszont, hogy feltettem rá a top gunt, nagyon zavar, hogy nem köpi úgy a golyót, mint a kicsivel. Kisebb sebzés ide vagy oda, úgy érzem, azzal jobban ment.
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
remington2
senior tag
""airstrike", légicsapás, A rendszer figyelné, hogy kik a legtétlenebbek és lecsapna oda, de nem az a cél, hogy megsemmisítse (bár történelmileg a repülők sokkal hatékonyabbak voltak, mint az spg-k), de sebezzen, talpaljon, ilyesmire gondoltam"
Csinálhatna olyat is a WG, hogy a túl sokáig egy helyben állókat árulónak bélyegeznék, az illető játékos kikerülne a csoportjából egy "freelancer" módba, amivel - csapat nélkül - lényegében garantált lenne a veresége, + mivel már nem csapattag, az lőhetné őt, aki akarja (free frag . . . )
Persze, ha van 3 ilyen, azok mind-mind külön szabadúszó medencében pancsikálhatnának a másik 29 ellenféllel szemben. Hamar megszűnne a kempelés.
De szvsz az is működne, ha mondjuk 30 sec után egyszerűen megvilágítaná őket a minimap . . .
They see me trollin' / They hatin' / Patrolling they tryin' to catch me ridin' dirty . . . :D
-
remington2
senior tag
Jó volt olvasni végre egy kultúrált vitát is itt, a KV-tankok kapcsán.
Nekem a Bombay-féle tankos könyv van meg a polcon, az ezt írja:
sima KV nehéz hk: fő fegyvere a T-34/A hk ágyújával megegyező 76,2 mm-es L/30,5-es löveg, rádió csak néhányban (ezt de poén lenne a játékba betenni ), sebesség 35 km/h
KV-IA: nagyobb tűzerejű, szintén 76,2-es de L/41,5-ös löveg
KV-II: a bazinagy tornyos, kezdetben 122, később 152 mm-es tarackkal (L/20-as), sebesség 25 km/h, a két főváltozatban elvileg ugyanolyan 550 LE teljesítményű motor van.
KV-IB: megerősített homlokpáncél (110 mm) és toronypáncél (100 mm)
KV-IC: szintén erősebb páncélzat, 120-as torony és 90-es homlokpáncéllal + kapott a homlokrészen és az oldlán egy 40 mm-es kieg. páncéllemezt. Max 30 km/h-val ment.
KV-IS: a páncél rovására a sebesség 39 km/h-ra nőtt
kV-85: teljesen új, öntött torony 110mm-es max. páncélzattal, fő fegyvere a T-34/85-ösével megegyező 85 mm-es L/51,5-ös ágyú. 46 t. tömeg, 42 km/h max sebesség 600 LE-s motorral.
A leírás alapján nekem úgy tűnik, hogy a test az nagyjából ugyanaz maradt, de ez persze nem biztos.Remélem segítettem valamit.
-
remington2
senior tag
válasz Eagle16 #7045 üzenetére
Erről a videóról jut eszembe egy másik tankos történet, amikor a Modern Warfare második vagy harmadik részében az amerikai fickók az Abramsekkel bemennek egy parkolóházba . . . ott vágtam egy fejet, hogy ezt így hogy képzelték a játék alkotói? Aztán bent kergetőznek egyet az ellenfél gyalogságával, és az egyik fel/lehajtó be is szakad a tank alatt
Egy tank, egy emeletes parkolóházban, WTF
-
remington2
senior tag
Ez erősen találgatás, de néhány hónapja azt olvastam, hogy nagyon kemény "játszmák" mentek az európai Wot-os csapat körében. Lényegében saját haveri körüknek írtak ki versenyeket, osztogattak jutalmakat, és nem igazán mmo staffként üzemeltek, hanem 14 éves hurkagyurkaként. Aztán valaki kitálalt, de nem lett belőle semmi. A főnökség csak pislogott, aztán annyiban maradt az egész. Persze a csákót, akitől a hír kiindult (egy blogon), izzéporrá bannolták / törölték, ennyi reflex azért még működött náluk. . . akkoriban elég nagy botrány volt, mert nevetség tárgyává tettek egy komplett mmo-t ezzel az ovis műsorral.
Habár, hogy összefüggés van-e, azt nem tudom, de később elkezdtek normálisabb akciókat nyomni az EU-s szerveren is, szóval talán csöndben mégiscsak közbelépett a nagy testrész.
Minden, a hozzászólásban olvasott név, adat, történet kitaláció, a valósághoz való köze csak véletlen lehet, nyomokban földimogyorót tartalmazhat
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
SU-85-re szerintetek mit érdemes feltenni kiegészítő gyanánt? Most egy álcaháló van rajta, mellé esetleg egy binocular telescope, a harmadik helyre meg vagy töltés, vagy célzásgyorsítót?
-
remington2
senior tag
Azt kell mondjam, hogy aki szerint nincs machináció, az egyszerű retard. Tegnap úgy nyertünk meccseket zsinórban, hogy már nekem fájt, annyira nyilvánvaló volt Isten Keze a dologban. 12-2-es szintű győzelmek sorban, full széles célzókörrel, a pálya túlvégéről leadott halálpontos, nagyot sebző lövések egymás után, 0 damage nélkül. Most, matematikai pontossággal, pontosan a másik oldalon vagyok. Aki szerint ez puszta véletlen, és nem gyanús a rengeteg "érdekes" dolog az mm körül, az egyszerűen . . . . .jajj, nem írok semmit, mert pár primadonnának könyvjelzőzve van már a modker.
-
remington2
senior tag
-
remington2
senior tag
válasz Bingisz #12195 üzenetére
Mi a gond? Az egy új scout, éppen felderítést végez.
Vagy csak egy négylábú kő.
Nekem jobban szúrja a szemem a torony, valahogy valami nagyon nincs rendben vele, az illeszkedésével a testre. Bár lehet, hogy csak a pozíció miatt látszik úgy.
Meg még egy valami: vajon mikor válik valósággá, hogy a fenti mutatványt a lánctalppal a játékban is látjuk? Hogy tényleg "hernyótalp", és ha van alatta egy fatörzs, azon keresztülhernyózik, nem pedig az egész felfüggesztés egy képzeletbeli középpont körül billeg?
Ilyesmire gondolok.
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
Pár napja visszavásároltam nagy kedvencem, a B1-et. Top tank voltam, de nem full a legénység, goldammo se volt (már bánom, párat mindig beteszek). Magam sem tudom miért, valahogy bírom ezt a tankot. Kis aranyos formája van
Mountain Pass volt, 1-es északi pozíció, én balra mentem, B6-C7 rácsok felé. A végére a hídról 5 tank tartott tűz alatt, DWA, Hetzer, miegymás, őszintén meglepődtem, hogy túléltem . . . főleg a hetzert tartom furcsának, elvileg ki kellett volna, hogy lőjön.
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
válasz Iratus bug #28075 üzenetére
"Ugylátszik sok szavazó nem emlékszik rá hogyan alázta meg a WG a GameConn-on a saját játékos táborát..."
Ez mi volt?
-
remington2
senior tag
Hali
Tegnap én is kértem egy kódon az alienware-es akció keretében, meg is jött, de "You have reached the code usage limit." Ez hogy lehet, hogy ha fix akárhány ezer, egyszer használható kódot adnak ki?
+ először rossz helyre kattintottam, szóval kaptam egy felesleges invite kódot is, ha esetleg működne, hátha jól jön valakinek
VR6S4-DYSU3-VEG5C-FHH98
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
válasz remington2 #51634 üzenetére
Az előbb bejelentkeztem a játékba, és ott figyelt a plusz arany meg a prémium
Írni nem írta egyszer sem, hogy elfogadta, de úgy tűnik, mégis.
-
remington2
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #51783 üzenetére
Annyi baj legyen, így is lett 500 aranyam szinte odafigyelés nélkül. Csak azokat sajnálom, akiket beetettek, vagy nézték a streamet . . . most attól függetlenül (illetve pont azért), hogy csak pár száz arany, én bizony nem csináltam volna s*gg*t a számból az ilyen kódos mizériával.
Viszont egy plusz garázshelyet én is kaptam . . . ezt nem azért adták, mert Karl végleges marad?
-
remington2
senior tag
Olvastátok, hogy ha meglesz az 1 millió lájk, akkor egy napig dupla xp-s specialt tartanak majd . . . ?
szerk: persze a hír topikjában van némi - khmm - elégedetlenkedés Azért a kedves WG hozzáállását jól tükrözi ez a hozzászólás:
"Remember guys: We could just have easily let this slip past unnoticed and not done a special at all so, if you think about it, you are getting something that actually quite awesome for an entire day without putting in an effort ."
Jó vastag bőr van a pofájukon, likevadászat oltással karbaöltve.
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
válasz Viktoár #52580 üzenetére
Szóval ez az érdekes hullámzást nem csak én vettem észre . . . a tegnapi nap különösen rossz volt, semmi nem ment. Puszta véletlen? Az esetek 90 százalékában az ellenfélnek halvány esélye sincs nyerni, gyakorlatilag minden meccs 15-2 meg 15-4-es eredményekkel ér véget . . . csak a kevés kivétel az izgalmas, jó csata, amikor még a vesztes fél is gg-zik, mert élvezetes játszani, akkor is, ha éppen veszít. A csaták nagy része annyi, hogy szinte lerohanjuk az ellenfelet, mindenki képes egyet ölni, de a csata annyira egyoldalú, hogy nem élvezetes, még győztesként se. Hiába tudok sebzést osztani . . . A másik oldalról nézve meg tehetetlen mészárlás, csinálsz amit akarsz, többet pattint, nem oda megy, stb. És mire az eredményjelzőre nézel, már a csapat nagyobbik fele halott.
Szerintem az mm hibája az egész, nem megfelelő játékosokat szed össze egy-egy oldalra. Valószínűleg azért, mert 1. egyszerűen rossz, trehányul van megcsinálva 2. nem bír a játékosállomány méretével/hígságával 3. valamilyen belső eff szám alapján sorsolgat, és / vagy fűnyíróelv szerint megy, így mindig lesz egy jó csapat a rosszal szemben, amin úgy segít (hogy ne csesszen már ki a kedves játékossal, akiből él - hogy ide-oda rakosgatja őket. . . .(OK, a 'szopóágat' itt néhányan nem fogadják el, mert milyen nonszensz, nekem ne magyarázza meg senki, hogy a Nap körül kering a Föld, hiszen a Nap mozog, látható minden áldott nap. Meg hogy gömgölyű, mekkora baromság, körbenézek, és mindenhol sík, meg leesnének az emberek a másik oldalon, mekkora ROFL már a gondolat is)
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
válasz eszakas #52592 üzenetére
És ha ez a Havok megjön, akkor majd lehet olyat csinálni, hogy a tankok lánctalpa lánctalpként viselkedjen, és a "hernyó-effektus" is megjelenjen? Most a legtöbb tanknak van egy elméleti középpontja, amely mentén előre-hátra billeg az egész felfüggesztés (jobb-bal meg - pár gyors scout minimális oldaldőlésén kívül - nincs is). Ha minden igaz, nagyon régen volt néhány tank, amelyeknek volt hernyó-effektes lánctalpa, de a többinek már nem csináltak / nem engedélyezték.
Tudom, hogy bagatellnek tűnik, de a tankok szerves része a lánctalp, és szerintem alapnak kéne lenni, hogy ha átmegyek pl. egy fatörzsön, akkor - persze a tank típusától, felfüggesztéstől függően - "körülölelje" a lánctalp. Ha ez implementálásra kerülne, akkor olyat is meg lehetne csinálni, hogy egy adott fajta felfüggesztésnek (akárcsak a valóságban) előnye és hátránya is legyen.
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #53227 üzenetére
Magyarul:
- Sajnos még mindig van egy-két német tank / td, amellyel élvezetes játszani, de ezen hamar segíteni fogunk
- El Hallufon - követve a trendeket - HD-ra cseréltük a sivatag felett repkedő keselyűk textúráit, reméljük, élvezetesebbé teszi majd a játékmenetet
- Többen panaszkodtak, hogy - az amúgy sosem létezett - fantáziatankok statjai nevetségesek, összhasonlítva azokat a létező kortársaikkal. Nem azok. How terrible!
- Említettetek pár kritikus gondot, na azokról sajnos nem tudjuk, mikor kerül rájuk sor.
- Mondtátok, hogy ideje lenne támogatni a több magot, végső soron 2014 van. Szerintünk nem.[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
válasz Napfénysüti #54200 üzenetére
Ezt a játékot addig nem lehet komolyan venni, míg gátak közé nem szorítják az esztelen moddolást, pontosabban azokat a modokat, amelyek jelentősen megkönnyítik a játékot (ezért teljesen nyugodtan lehet őket csalásnak nevezni). Pl. zoomot növelő modok (jobban rá tudsz zoomolni, bohóc-skin (IDE lőj), lőtávot minimapen jelző mod, stb. stb.
Aztán ha egy casual felmegy este munka után 2 körre, a sok szarrágó agyonmoddolt pöcshuszár azonnal szarrálövi az összecsítelt kliensével. Hogy lehet használni a modokat mindenkinek? Ja persze, mint a doppingot is, csak akkor sem igazságos (törvényes), jogtalan előnyhöz juttat.
Elnézve a screenshotokat, néhány ember klienséből már csak az AI mod hiányzik, hogy a játékos jelenléte nélkül is tudjon "játszani" . . .
Arról nem beszélve, hogy aztán vérpista egy-egy patchnél végigsírja a topikot, hogy nem megy a bohócskin, meg ez meg az nem működik, rohadjon meg a WG . . .
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
válasz Remus389 #57377 üzenetére
Ha érdekel ilyesmi, ezt érdemes végignézni. Egy orosz végig magyarázza, hogy mit is csinálnak, pl. összecsapnak az ellenség harckocsijaival, sérült harckocsi javítását fedezik, támogatást nyújtanak a gyalogságnak, stb. Van hozzá angol felirat is. A videó, amit linkeltél, is ebből van.
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
válasz Teasüti #57784 üzenetére
Ez nálam úgy néz ki, hogy játszok, rábökök a csata gombra. Nézem, ahogy malmozik az MM, aztán hallom, hogy valaki facebookon rámír, hogy nézzem meg micsoda cuki macskás videó van tubeon. Persze megnézem, aztán még kettőt, amikor hirtelen belémnyilall, hogy "Jajj, közben meg csata van!". Alt-tabbal vissza, a csapat fele halott, a másik fele szidja az afk-kat, és kétségbeesetten harcol a túlerő ellen. Szerencsére általában idejében jövök, szóval 10 kill, 15000-20000 damage, Spartan, Steel Wall, You Are Awesome-medal, és vége is, mindenki ünnepel!
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
válasz Viktoár #58991 üzenetére
Hmm ez erdekesen hangzik. . . az mmhez annyit tennek hozza, hogy az utobbi idoben feltunoen megvaltoztak nalam a csatak, ot perc alatt lemegy a nagy resze, az eredmeny pedig mindig szelsoseges, 15-2 es tarsai . . . hosszu csata, csikicsuki nincs, vagy lesoporjuk a ellent a fold szinerol, vagy forditva. Mintha nem is egalban, hanem legalabb 3x tuleroben lennenk, vagy lenne az ellen. Plusz hosszu veresegsorozatok sincsenek mar, tok random, mi jon. Ez persze jo hir. Kivancsi lennek, emogott mi lehet . . . talan a jatekosszam valtozasa?
[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
válasz GaburroSan #59155 üzenetére
Biztosan probalnak kalimpalni, hogy legyen ember a tortenelmiben is . . .
mondjuk ha kapna egy kredit / xp duplazast par hetre, meg talan mukodne is a megismertetes, raszoktatas.
De hat How Terrible Ltd. a ceg neve :-D[ Szerkesztve ]
-
remington2
senior tag
válasz Szepi1979 #59177 üzenetére
Jah, aztán szarrá lövik de legalább van hp bőven, jut mindenkinek egy darabka TOG.
off btw szerintem egészen hihetetlen, hogy altív moderátori jelenlét ellenére ott virít az az aláírás, és az előzményeket sem moderálták.
-
remington2
senior tag
Ez a Togtober maximum az egész nap wot előtt rohadó vérpistikéknek könnyű . . . nyerj meg 5 küldit naponta ÉS légy a top10-ben, aha, persze. Ha a nagy számok alapján minden másodikat megnyerek, akkoris 10 csata, átlag tíz perccel számolva 100 perc, azaz másfél óra "játék" naponta, fél hónapon keresztül. Ja, a top10-ről el is felejtkeztem, az nincs is benne
A korábbi, napi 5-6 órás, egész hónapban folytatott "játékot" igénylő akciókhoz képest könnyű, ez tény.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ukrajnai háború
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest