- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poultier
tag
Sziasztok!
Több, mint egy év után indítottam egy játékot és sikerült is letudni a Type 58-at, a 121 vagy a WZ-111 a használhatóbb 10-es? Elbohóckodom meddel és heavyvel is.

-
Poultier
tag
válasz
peterson79
üzenetére
Venti, célzásgyorsító és töltésgyorsítót, gondolkodtam még a kólán tűzoltó helyett, de félek amint leszedem a palackot, minden gyújtani fog.

A 17,22 s töltésidő nem olyan vészes szerintem, különösen, mikor HE-vel oneshotolsz egy Scorpion G-t vagy SU-130PM-et.
-
Poultier
tag
válasz
peterson79
üzenetére
Majd' 600 csatám van a t30-al, én inkább a javítást és a látótáv növelő skilleket fejlesztettem ki, mert rohadt idegesítő, amikor jön a cérna a meggymagossal és permatracken tart 1650 hp-ról, miközben az strv1 20 méterre a bokorból szipolyoz spot nélkül

Illetve ahogy írtad is, ha elsül a 155 mm, mindegy, hogy bokorban ülsz vagy sem. -
Poultier
tag
Üdv Parancsnokok!
Meglovagolva a prémtank becserélési lehetőséget megválnék a sz*r CDC-től, a kiszemelt vagy az STG vagy az FV4202, melyik a használhatóbb? Mindkét ágat húzom, de örülnék egy kis páncélnak, mert a CDC-t minden keresztülhugyozta, míg el nem tettem a raktár leghátuljába.
-
Poultier
tag
Ha jól emlékszem régebben le lehetett tölteni a klienseket FTP-ről, nem kellett kliens hozzá. Tudja valaki linkelni, ha él még a link?

-
Poultier
tag
Nagyon adja ez az IS-7, első Kolobanov medálom a 11k csata alatt: [replay]
-
Poultier
tag
Sikerült nyitnom 6 ládából egy IS-3A-t, milyen felszerelés ajánlott rá? Mibe lehet képezni a legényeket? Az IS-7-be és a T-10-be is több, mint 3 tag kell.
-
Poultier
tag
Búék előre is!
A kínai ágon a med vagy a heavy ág nagyobb fun? Úgy érzem ezzel a Type 58-al vízválasztóhoz értem, nem vagyok képes mindkét ágat kifejleszteni, mielőtt mennék T7-be
-
Poultier
tag
A T-10-et nerfelték az utóbbi időben? Mindenhonnan belövik, még sidescrapelni se tudok vele anélkül, hogy ementálit csinálnának belőle

Az IS-7 tényleg lób*szó gépezet, köszönöm a tippet! -
Poultier
tag
Üdv Urak!
Majd két év után tértem vissza a csatamezőre, és eljött az ideje az első 10-es tankom megvásárlásának, egy kemény heavy kellene, hogy csinálhassam a nehéz tankos kampányokat, amik ki vannak/hamarosan lesznek grindelve: IS7 és Obj.277, melyikkel könnyebb a pattintós küldiket abszolválni?
-
Poultier
tag
T30-on mit fejlesszek először? T28-protra ráéreztem a nagy löveggel

-
Poultier
tag
Valaki egy ussr tech tree screen shottal megajándékozhatna tesztszeróról, félek a t54-et nem fogom tudni kifejleszteni az elkezdett light vonalról.

-
Poultier
tag
Aki esetleg a T28 Prot. előtt van és gondolkodik, hogy megvegye e: [link]
-
Poultier
tag
Ma figyeltem meg, h egy csomó tank hátulján(50B, T29 pl.) van piros fényvisszaverő, ez mi célt szolgált a háborúban? Vagy tompított, refi és duda is szériatartozék volt a kurszki csatához?
-
-
Poultier
tag
Valami baj van a botprogrammal? Ma erlenbergen minden körben belefulladt valamelyik a patakba

-
Poultier
tag
T-54-et melyik ágon a legfájdalommentesebb kigrindelni?
-
Poultier
tag
Egy kis kedvcsináló a Super Pershinghez, CDC-hez képest 100x hatékonyabban tudok ezzel játszani noob létemre: [link]
-
Poultier
tag
SP mennyi dellát hoz átlagban prém nélkül?

-
Poultier
tag
Egy replay, hogy miért érdemes IS3 után továbbmenni a vonalon:
-
Poultier
tag
válasz
Balesz1899
üzenetére
Pedig a T-10 nagyon potens gép a nagypapival, beüt mindent mindenhol, IS-3-al azért lehet izzadni T10-ben még BL9-el is

DE! Minden másra ott a gold
-
Poultier
tag
Mutassatok már valami Bush-map leírást, ahol pályákra bontva látszik, hova kell bújnom a kis SPIC-el a spothoz, mindig engem spotolnak előbb, mint én őket.

-
Poultier
tag
Igaz itt a fórumon inkább passzív olvasó vagyok, de szívesen csatlakoznék én is! Nick: dicenem

-
Poultier
tag
T25/2 legényeinek mit érdemes 3. skillnek tenni? Ha egyszer végre kigrindelném a T30-at, oda mennének a srácok.
Eddigi skillek:
Parancsnok: 6. érzék + bia
Löveg: pillanatkép + bia
Vezető: sima utazás + bia
Rádiós: helyzetfelismerés + bia
Töltő: biztonságos elhelyezés + bia -
Poultier
tag
Az M4 Sherman-t milyen löveggel érdemes használni?

-
Poultier
tag
Ezt a VK28.01-es csodát melyik puskával szokás használni?

-
Poultier
tag
Jagdpantherrel milyen stilusban szoktatok játszani?

-
Poultier
tag
A kínai ágon a med vagy a light irányon érdemes menni elsőnek?

-
Poultier
tag
Vajon tervben van a japcsi hevik nerfje? Irritáló, hogy ráfinganak a tankra és oneshotolnak...

-
Poultier
tag
A T32 alap tornya puha, mint a lekvár, mondjátok, hogy a fejlesztett jobb lesz...
-
Poultier
tag
Ezt az ötös szintű Leopárd könnyű csodát melyik ágyúval használjam? Ez az M.K. 103 a Luchon jó volt, de ide kevésnek érzem

-
Poultier
tag
T29 legénység 2. skillsorára mit ajánlotok? Első sorban a parancsnok kivételével(6. érzék) mindenki javít, a legénység megy a T32-be.
-
Poultier
tag
A hupikék színt kb. mikor veszik le a nevemről? Tegnap automata célzással pusztítottam egy Skodát Luch-al, mire az istenbarma csapattárs bejött közénk és sikeresen kilőttem...
-
Poultier
tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy jó kredittermelő 8-as tankot, melyik a legjobb ár/behozott kredit arányú tank?

-
Poultier
tag
válasz
Tarill
üzenetére
Hellcat féle forgótornyos ággal kezdtem, ahol a T28 Prot.-ig jutottam, ahol elfogyott a lendület, mert olyan szinten szenvedés a stock T28. Egyelőre csalódás a T25/2 után, de ha hinni lehet a tapasztaltabbaknak, akkor nagyon bika bokorvadász lesz fullosan

Másik két általad említett ágat is húzom, de egyelőre nem tudok megbarátkozni a kötöttebb lövegiránnyal
Ha neked ez nem probléma, akkor jó lehet a német ág, mert nagyobb pofonokat osztanak, mint az azonos szinten lévő amcsi párjaiKedvcsináló az amcsi ághoz: [link]
-
Poultier
tag
Háló!
A T25-re(német prém) milyen első skilleket érdemes adni a legényeknek? Elég pontatlan még az ágyu.

-
Poultier
tag
Lassacskán ki lesz fejlesztve a T32, így felmerül a kérdés, hogy a T29 megtartós legyen e. Ad a T32 annyi pluszt, hogy ne "hiányozzon" a T29? Mennyire lehet vele(T32) T9-ben érvényesülni?
-
Poultier
tag
Olyan kérdésem lenne Urak, hogy a Jagdpanzer IV-re melyik szívószál a jobb? A 7,5 cm-es van rajta, de lepattanok a KV-1 seggéről is

-
Poultier
tag
Mi a fütykös van, minden fotelparancsnok rászabadult a távcső küldire? IS-3-at 8-adjára tudtam triplázni 1800-as átlagszebzés mellett.

-
Poultier
tag
Hali,
a T28-Prot mennyire szenvedős stocként? Sajnos máig kísért a T29 stock állapotban, és nem szeretnék sz*pni annyit még egyszer

-
Poultier
tag
Artyval miért mindig Himmelsdorf-ra kerülök?

-
Poultier
tag
-
Poultier
tag
Másnál is előfordult a hiba, hogy be akar lépni egy csatában és teljesen üres marad a csapat lista, innen nem is tölt tovább, újraindítás után sem?
Néhány ima megjavította!
-
Poultier
tag
Kéne PH-s TOG szakasz-csorda csatákat nyomni.

-
Poultier
tag
Ezt az IS-3-at nem lehet megunni.

[replay] -
Poultier
tag
Ezt a napi küldetést egyszerűen lehetetlen megcsinálni, hála a csapattársnak csúfolt ampultáltkezű gibbonok miatt.

-
Poultier
tag
-
Poultier
tag
Need backup!
Másnál is előfordult, hogy a játék önkényesen átállította a beállításait? Egy hete nem menti a csatáim, és csak most vettem észre. Elveszett egy halom szép köröm.

-
Poultier
tag
Sikerült kifejleszteni IS-3-ra a BL-9-et, úgy érzem jó barátságban leszünk.

[replay] -
Poultier
tag
Hali!
Tud valaki még adni razer invite code-ot? Belevezetnék valakit az élvezetekben.
-
Poultier
tag
Ezt nem hiszem el, egyszerűen nem hagy a játék nyerni, telerakja a csapatot vérvörös siemkákkal, amik mennek előre, mint a lovak, az ellen kacsavadászat közben kikapkodja az összeset. Nem csodálom, hogy mindenki "f*ckin polish b*st*rd" jelzőkkel illeti az egész népet... Pihentetni kellene ezt az egészet, de nem köt le más online game

-
Poultier
tag
válasz
Habib[HUN]
üzenetére
Hali!
Húgom gépében a 5600k + 4 GB DDR3 1600 kombó van, APU 1440*900 felbontás mellett közepes beállításokkal nem nagyon megy 40 fps alá, szerintem totálisan játszható, legalábbis nekem, aki laptopon 20 fps-el játszik.

-
Poultier
tag
IS-3-at hogy a viharban kell használni T10-ben? Semmit nem tudok megsebezni, IS-4 bárhonnan pattint. D-25T ágyú van rajta, de ezzel nagyon szenvedős, a nagypapira még nincs elég exp. Valami tipp, hogy használjam addig T10-ben?
-
Poultier
tag
Miért fétise mindenkinek Lakevillen a hegy mellett rambózni, mikor a városban kéne foglalni?

Ez sajnos nem egyedi eset! -
Poultier
tag
Rémesen tönkreteszi ez a 5x exp. event az ember szórakozását.
Felháborít, hogy pl. Ensk pályán egyedül kell feltartani az ellent a városi soron, mert a sok fotelparancsnok elmegy a mezőre gombát szedni, az F7-re meg nem reagál senki!
-
Poultier
tag
Sziasztok!
T29 vonalon haladok most, az M3 Lee free xp-vel való átugrását követően jön a T1 Heavy, mennyire használható pl. KV-1-hez képest?
-
Poultier
tag
Hihetetlen, mi össze nem jön nektek. Nekem valahogy nagyon nem adja be semmi.

-
Poultier
tag
Tegnapi 12 kör/2 győzelem után...
-
Poultier
tag
Üdv Fórumtársak!
Másnak is "Ez a szerver átmenetileg nem elérhető. Frissítsd a klienst vagy várj a tervezett karbantartásig" üzenetet dob a login mind EU1, mind EU2-re?
-
Poultier
tag
Sziasztok!
Nemrég elkezdtem WoT-ozni, és tegnap volt egy nagyszerű élményem játék közben. Random besorolásnál véletlenül 4 magyar játékossal kerültem egy csapatba és olyan jól elbeszélgettünk, hogy végül elvesztettük a csatát.
Viszont jó látni, hogy van magyar közössége ennek a játéknak, nem úgy, mint a többinek, ahol csak az anyázás, egymás b*szogatása megy..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- Milyen asztali médialejátszót?
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Le Mans Ultimate
- Anime filmek és sorozatok
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- 267 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest