- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris0321
veterán
-
dfsz34
őstag
válasz
SSJmeszes
üzenetére
Ha nem prém tankra gondolsz, akkor érdekes, de a statisztika [link] alapján az elc amx az első nem prém tank, de a nashorn vagy a stug is jól szerepel az átlagos kredithozam szempontjából. A magyarázat annyi, hogy a scout sok spot dmg-t kap és kreditet az alapján, meg pimaszul hátba támadja az ellenséget, úgyhogy kis ráfordítás kell, ha nem lövik ki azonnal. A TD meg egyértelmű, szépen megül egy bokorban és odapörköl és jön a kredit.
Tier 5-6 tankokat szokták egyébként ajánlani farmolásra, ha nem prémium tankról van szó. Amelyik stílus bejön, válaszd valamelyik op tankot a listáról, amelyik tetszik [link] és megnézed, hogy a másik linkek, hogy a kreditet kb hogy hozza, aztán ha minden ok, akkor használd egészséggel.
-
zsolthee
senior tag
válasz
Simulacrum
üzenetére
Igen, az eleje kicsit nyuszis volt,
de a vége izgalmasan alakult...pláne, hogy a lövedék is fogytán volt.
Szép befejezés. Grart.
-
KisApám
addikt
Ma eddig 80%-ban 2 Tier-rel feljebb dob, halleluja...
valamint úgy jött ki 20 meccs, hogy az XVM szerint átlag 37% a nyerési esély.
Néha megcáfoltuk, de azért röhejes...
Remélem este jobb lesz, tele van a hócipőm, hogy a csapatban mindig vannak NULLA sebzésű nehéz tankok.És hogy minek lövöldöznek állandóan a semmibe az elején???
Remélem Karácsony környékén lesz 1-2 jó akció, jó lenne venni egy amerikai csudijójárgányt.

-
KaLeun
senior tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Olyan 3600 volt csak a 3 WTF, ebből az egyik volt 1 lövés. A WTF E-100-on meg minden 2-3 lövés 1k+-t sebez, hihetetlenül papír amellett, hogy OP szar.
-
Bingisz
addikt
-
PAtr0n
addikt
válasz
Bingisz
üzenetére
"- fixed the rare “ghost shell” bug (where shells pass thru enemy tanks)" Haha! Hát arra nagyon kíváncsi leszek!

Mellesleg a sok grafikai újítástól csak nőni fog az amúgy sem kicsi gépigény. Bocsi, CPU igény. Ha eccé eljő a havok, én pár pályát megcsinálnék esősre, havasra is. Így talán több értelme lenne a többi álcafestésnek is. A pályák 70-75%-a summer, így a többi festést nemigen van értelme venni.
-
Bingisz
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ráadásul valami Epic csomagban?
KV220, IS6, KV5 egyben?
Nem csoda, hogy ki se merték írni az árát...
-
TESCO-Zsömle
titán
Usákoknál hétfőn lesz KV5.
-
törölt tag
válasz
nemeth989
üzenetére
Többnyire könnyű illetve közepes harckocsikkal játszom. Lőttem már ki egy rakás Type59-est is, de egy képzett játékos kezében nagyon is kemény ellenfél. Jó a páncélja és mozgékony. Adatlapja szerint egyedül a célzási idő tűnik határesetnek. A lőszer javadalmazás ( 34 ) már elfogadható. Ha lehetne kapni, megvenném.

-
Angel1981
veterán
-
CHaooSS
őstag
hahahahhaha , a 9-es és 10-es waffenträger -el futottam össze egy m48-al.
a nagyot leszedtem full hp-ról a kicsin maradt 600 hp..és szemtől szembe

áá az ilyeneknek játszani nem szabadna...
-
Angel1981
veterán
válasz
Kakumix
üzenetére
Az ugye megvan, hogy mit mutat az EU naptár?
Persze ha elírás, akkor nem szóltam, de ezt most még nem tudhatjuk!
(Illetve akkor meg azért hibáztak!)Az US szerveren világos, hogy "Thanksgiving Weekend" van, nálunk viszont "Winter Has Arrived", és ELVILEG ugyanúgy él 28-tól, és bátorkodom feltételezni, hogyha 5 napos event, akkor valami komolyabbat kapunk egy téli garázsnál!

Jó, meglátjuk, mindenesetre furcsa, ezért kérdeztem már reggel, hogy aki játszik, az mit vett észre, lát-e a vázolt küldetéseken kívül valami akciót?
-
nemeth989
senior tag
Ezek igazak, de akkor is, amit én tapasztaltam vele randomban, a 400 körüli csata alapján, akkor is azt mondom, hogy túl van hypolva az a tank. A vele egy szinten lévő medek, ha ugyanolyan képességű játékos játszik vele, mint a type-pal. Akkor az estek nagy részében nem a type fog győztesen kijönni. Itt nem a piros játékosokra gondolok.
-
Angel1981
veterán
Szerintetek is ennek kell lennie a mai első hírnek a hivatalos honlapon, ugye?

Ezek után nagyon jól teszik, hogy a 8.10-be az akciók megjelenítését is beépítik!
-
vhw
addikt
válasz
nemeth989
üzenetére
Egész jó páncélja, nem feltétlen a kategóriatársakhoz (és azok ágyúihoz) képest, hanem alacsonyabb szintű tankokkal szemben -> más 8as medet a legtöbb T6-7 tank is átvágja szemből, a Type-nál nem feltétlen.
A toronypáncélzat a legjobbak közé tartozik a szinten.Az ágyújáról nem mondhatnám, hogy jelentősen gyengébb mint a vetélytársaké.
A mozgékonyság... semmiképp sem sereghajtó a T8 medek között. ( Panther II-nek a motor csere-bere után igazán pocsék mutatói lettek egyébként)
Prem tank létére jár a plusz kredit.
És mindezek tetejébe jár neki a könnyített MM.
Vessünk már egy pillantást a többi könnyített MM-es tankra;
IS6 -> egy kategóriával gyengébb ágyú mint az IS-3
FCM -> Tier7 M4 45 ágyújával, autoloader nélkül, hatalmas gyengepáncélzatú testettel
SP -> gyengébb ágyú mint az M26-on, mozgékonyságról nem beszélve
KV-5 -> tán be sem kell mutatni... nem egy, hanem két kategóriával gyengébb ágyú...Mindegyiknél szembetűnő, látványos defekt van valamilyen téren.
Erre a látványos, könnyített MM-et indokló jellemzőre még nem nagyon sikerült senkinek rámutatnia. (nem véletlenül nem árulják már, ha valamiről már a WG is azt állítja, hogy "túl jó"... akkor lehet benne valami)
-
nemeth989
senior tag
válasz
echterion
üzenetére
SP-nél teljes mértékben sokkal használhatóbb ez biztos, nekem volt, de visszaváltottam aranyra. Nem jött be, nem igazán találtam meg azt a stílust, ahogy játszani kellene vele, lassú és már boldog boldogtalan is átüti.
E75 128-asával, úgy lövöm ki neked a typot, hogy dmg-elni nem tudna
. -
nemeth989
senior tag
válasz
D1Rect
üzenetére
Mondjuk annyit kétségkívül annak idején megért nekem, azért is vettem meg.
313313 igen nehéz átütni, hát ezzel nem igazán értek egyet, simán kilyuggatnak at azonos tierben lévő tankok, de vannak olyan napok, amikor tényleg képes érdekes dolgokra.
Drenadar azért légyszíves a T54-el ne említsük már egy lapon, semmi esélye nincs ellene, nekem volt t44-em mondjuk még a zárt bétában, de ha fullos szerintem jobb cucc az, és a Panther II-vel is jobban szerettem menni, de ezt úgy mondom, hogy a type-pal sincsen rossz statisztikám.
Bingisz sajnos nincsenek már meg a régi screenek, de tudtam volna neked olyan dmg-eket mutatni, amitől égnek állt a hajam. Konkrétan ütöttek már át a torony legfelső pontján középen, ahol se kupola se semmi nincs.
Biztos vagyok benne, ha jó páran csatát mennétek type-pal, rájönnétek, hogy közel sincs olyan nagy tank, mint ahogy bevan állítva. Szerintem ezt jó néhány type tulajdonos tudná igazolni, nem mondom azt hogy rossz tank, de akkor se akkora nagy cucc, mint ahogy jó néhányan elképzelik.
-
munnergep
senior tag
1 hét önfeledt war thunder után, gondoltam tankozok egy kicsit, mégis csak tank buzi vagyok, semmi közöm a repüléshez. Csata indul, kezdő körben csapatárs kv1s kilő.
Köszönöm WG, majd 1 hét múlva jövök
-
-
Drenadar
veterán
válasz
nemeth989
üzenetére
prém tankot nem azért akar az ember mert legyőzhetetlen... amúgy teljesítményben alig marad el a t54-től, a t44-nél jobb, az biztos, játékélményben is. de nem terminátor. Viszont bármelyik t8-as médiumot hozod ellene, még ha veszt is a type többet fog kapni mint te
mármint creditet 
-
nemeth989
senior tag
Egy kérdésem lenne. Miért akarnak sokan type 59-et? Nekem van, egy t8-as med bármikor kenterbe veri, tornyát is olyan helyeken lövik át, ahol azt gondoltam lehetetlen, ágyúja se nagy szám. Tehát akkor miért? Mert az van a köztudatban, hogy hű de jó, nem értem.
-
Angel1981
veterán
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Ó, jaj!

Egyébként most már Szergej két makkozás között tényleg frissíthetné a wot eu honlapot, ciki hogy (elvileg, a naptár szerint) 3 órája event van, és nincs róla semmi hivatalos, csak legózgathatja az infót az, aki épp játszik.

-
[HUN]-Kisa
aktív tag
Sziasztok! Van valakinek eladó bonusz kódja? nem 300 goldosra gondolok hanem 5000-7500 vagy valami hasonlóra! Üdv!
-
dfsz34
őstag
válasz
üzenetére
Akkor már a nép tovább lépett erről a tankról, mert nekem kb 1 hónapja 1450 prémes xp-re csak első osztályt adott és hagytam is a csába nem szenvedtem vele tovább és eladtam. Ez nem egy túl jó TD, nem akartam vele szenvedni.
Majd egyszer, ha már kifejlesztettem mindent, amit akartam, akkor lehet hogy megcsinálom a tank ászt, ahol hiányzik.
-
Angel1981
veterán
válasz
Bingisz
üzenetére
Ok, nagyon köszi, de itt is ez a helyzet:
"the American server has announced the “epic” event for next weekend. Us Europeans might not get exactly the same thing, but it gives us an idea."Meglátjuk, köszi még 1x, a 8.10-es változásokat is!

(Szerintem a Löwe még egy kis aim time buffot is érdemelt volna).A KV-220-al kapcsolatos infód honnan van?
-
Bingisz
addikt
válasz
Bingisz
üzenetére
Hmm... lejárt a szerkesztési idő.
- added Japanese branch
- added Soviet tier 9 medium Object 430V2 (to be researched from Object 416) and tier 10 medium Object 430
- Japanese premium Chi Nu Kai will be available from ingame shop for gold
- for supertesters, two new vehicles: SU-76i (tier 3 Soviet TD), Type 98 Ke-Ni Otsu (tier 3 Japanese light tank)- added new Japanese-themed map “Hidden Village” for testing (1000×1000, spring, village in mountain valley)
- following maps have been fixed and reworked for better gameplay: Karelia, Mines, El-Halluf, Airport, SteppesGraphic improvements:
- reworked lighting on all maps: reworked the brightnest, contrast, color intensity, lighting sources were properly placed
- fog has been completely reworked
- added moving shadows from clouds
- added the option in graphic settings to select one of several presets for color, brightness and contrast settings
- completely reworked the bloom effect
- added the effects of sun rays (“God Rays”) and lens flare when looking at the sun
- added motion blur effectFixes and reworks:
- AP and APCR shells can now penetrate soft (breakable) objects, while suffering penetration loss, the object is destroyed in the process
- significantly reworked the Missions window
- added the info about current event bonuses and discounts into the client
- fixed the bug where some stats for some players on some tanks are missing ever since 8.9
- added some fixes in the Achievement window
- the possibility to gain epic achievements and medals in company games has been removed (including Survivor, Kamikadze, Raider, Bombardier and others)
- added numerous fixes in Team Battles interface
- fixed the bug where sometimes, the server-side settings for some users wouldn’t save properly
- added the possibility to record only one replay of your last battle: you will have one replay file only, containing the last battle you have played, that gets overwritten everytime you play a battle
- in the post-battle statistics, credits and XP for courageous resistance have been separated from all the others
- fixed the shape of T69 and T54E1 tanks’ turrets
- fixed the “IS-3″ turret armor of WZ-111 model 1-4 tank
- fixed the appearance of the pike nose of the Lorraine 40t tank
- fixed the bug where RhB WT drowned too early (in too low water)
- fixed the barrel length of the 12,8cm gun on RhB WT
- added the welds an a “window” under the aiming device for WT-E100
- improved the hitpoints of all tracks of all KV and IS tanks
- fixed the Object 140 turret armor
- Maus turret rotation improved by 2 deg/s
- Lowe buffed: upper side armor 20mm thicker, weight reduced by 2,5 tons, ammorack increased by 40 shells, improved elevation and depression angles
- fixed the performance drop bug during the appearance of the “tank destroyed” message
- fixed the bug where disabling voice chat stopped working in some cases when you exit the battle
- fixed the was damage works when hitting upper side of the spaced armor
- fixed the rare “ghost shell” bug (where shells pass thru enemy tanks)
- fixed the silhouette display, when you take cover behind a tank corpse
- fixed interface “flash freezes”, when displaying a large number of UI elements
- fixed the bug where the camera turns inadvertedly when you switch to artillery mode in the moment your SPG gets hit
- the free XP conversion from vehicles is now happening in the order in which the tanks are displayed in the window (upper ones go first)
- returned the “last time in battle” piece of information to the achievement window, that was previously removed
- fixed the bug where the average XP per battle displayed incorrectly for individual tankers
- fixed the IS-7 error message about radioman skills
- fixed the bug where players were sometimes kicked from server with “spam_protection” stated as reason
- fixed the rare bug with client crash during map loading
- fixed the rare bug of player losing control of the tank in combat
- fixed the bug where sometimes an incorrect type of shells was loaded instead of the planned oneSok sok bugfix, meg ficsőr.
-
wall2
tag
Remélem mikor elindul a test server kevesebb fikusz lesz a játékban.

-
mynames
senior tag
válasz
GaburroSan
üzenetére
-
Bingisz
addikt
válasz
GaburroSan
üzenetére
Az EU gift shopban is lehet majd kapni.
-
ztibor
senior tag
válasz
GaburroSan
üzenetére
Oda hogy lehet bekerülni? Mondjuk úgy hogy eléggé kéne nekem az a tank :-)
Oda külön account kell? -
GaburroSan
aktív tag
Az US szerveren Cyber hétfőn a KV-220 -at lehet venni a GIFT Shopban! Limited edition!
-
KisApám
addikt
válasz
Simulacrum
üzenetére
A vereségért, ha Te jól csináltad, NE okold magadat, NE is idegeskedj...

Most is elmentek foglalni a csapatból, KI A NYÍLT TÉRRE AZ ELLENSÉGES BÁZISRA az ellenség látókörében, közben a mi bázisunkat szabadon foglalták, és senki nem ment vissza reszetelni.
A nyílt téren lövöldöztek az dombok mögé bújt ellenségre míg ki nem szedték mindegyiket... pedig jó pár zöld játékos (54-55%) is volt közöttük, és mégis...
és nap mint nap hasonlók... mint mindenkivel.Szerintem jelentettek is engem, nem bírta visszafogni magamat, ekkora b*rmok.
-
Simulacrum
senior tag
Nem szoktam visszajátszásokat megosztani, de ezzel talán nem égetem magam annyira. Az eleje itt is elég gyenge, de a vége kárpótolt az ezen csata előtti 6 egyhuzamban való vereségért.
-
Strauss
senior tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
-
Angel1981
veterán
Vicces ez a WG.
Majd holnap reggel 9-kor közlik a honlapon, hogy milyen akciók vannak reggel 7-től?
(Naptár szerint holnaptól; "Winter Has Arrived!")Drenadar: "És aki képes átlátni a kapitalista valóságot, az nekünk ad igazat."
Hát igen, a WG nem jótékonysági intézmény, az biztos!
Strauss: hát már lassan ott tartunk!

-
Strauss
senior tag
nem tudom volt - e már de megint van kód az alienware oldalán...
-
SoulReaver
veterán
válasz
virkir
üzenetére
Most lelomboztál

De jobb lesz mint a troll
Cseri0058: Direkt nem veszek drágát, max 1-2000, mert ismerem magam XD Csak én nem verem be a tv képernyőjét XD
más: ez a ping dolog annyira kiakaszt... pont mikor bújnék, vagy helyzet van, akkor vált 999-re, és forog, csak forog... direkt úgy áll meg, h tutira ne pattanjanak rólam... UPC holnap jön, mert szerintük valami kábel baj lehet.... De miért mindig a usernél keresik a hibát?

-
emre
veterán
Látom megint jókor vagyok délutános.

-
Cseri0058
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Drága lehetett az a billentyű

-
virkir
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Kis csacsi.
Miért jó neked négyszeres áron lőni a nullást meg a track-et?
Mert igencsak szeret olyanokat a BL-10
-
csapee
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Gold-ammo noob😈
.
Tegnap a goldammo detektor megizzadt, minden masodik bekapott loves arany szinu volt😂
. -
mikron
tag
Mi a .... van megint sorba kell állni

-
joergie
őstag
Mindenki próbáljon belépni eu2-re, mert amíg a bejelentkezésekkel túl van terhelve, senki se tud játszani. Ha már én se tudok, más se tudjon
Ja igen, és már vagy negyed órája nem tudok játszani, ezért követelek 24 óra extra prémiumot xDD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EREDETI Apple Watch Series 11 okosóra szíjak, 46mm, S/M
- Samsung Watch 8 női szíjak egyben eladóak ajándék tokvédővel
- ASUS RTX 5060 8GB GDDR7 DUAL OC Edition - Új 2 év garancia - Eladó!
- PALIT RTX 5060 Ti 8GB GDDR7 INFINITY 3 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4060 Ti 8GB GDDR6 DUAL OC - 1 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de a vége izgalmasan alakult...pláne, hogy a lövedék is fogytán volt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)