- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jo33by
tag
válasz
dfsz34 #33796 üzenetére
"megtanultak velük így is játszani" régen sokat GwPantereztem a nerf előtt nagyon eredményesen lehetett velük játszani, nem ritkán 4-5 ellent kiszedtem vele. Aztán a nerf után ami azelőtt ha mellélöttem is betalált eztután már nem ment és a találati arányon nerfeltek de nagyot. Fél éve nem mentem artyval, csak az igazi fanatikusok artyznak. Egyszerűen nem éri meg, a kreditet se hozza. Azóta én is utálom ha kiszednek és szidom az artykat, mindamellett hogy ismerem hol melyik pályán hova kell beállni artyval. Egyébbként artyzni sem olyan könnyű mint ahogy hiszik egyesek. Városi pályán meg szinte lehetetlen az utcákba belőni. De mindenképpen jobb ha nincsenek játékban.
-
Departed
őstag
válasz
Simulacrum #33797 üzenetére
Nekem is a városi pályák jönnek be legjobban (Ruinberg nagy kedvenc). Persze legjobb ha medium/heavy-ben ülök rajtuk.
Meg vannak TD barátabb pályák is - El Halluf-ot én például szeretem mondjuk egy Wolverine/Hellcat/Jackson-nal, vagy életem egyik legizgalmasabb meccsét - amit végül sikerült nekem győzelemre húzni a T20-asommal - ott vívtam. Az maradjon.Ami szerintem nem hiányozna az pont a Port (köszi WG!
), meg a Steppes.
Meg bár sokszor szeretem, túl sokszor tesz a randomfaktor Erlenbergre meg Sand River-re, azoknál inkább kisebb súlyozás lenne jó. -
-
dfsz34
őstag
válasz
Simulacrum #33786 üzenetére
Szerintem is inkább csak a kevesebb arty miatt javult a helyzet, de ha 2-3 nagy arty van egy csapatban, akkor nehéz megmaradni tőlük.
Ok, jönnek az okos tanácsok, hogy mozogni kell, meg rejtőzködni, de ugye a szokásos dolog, hogy van amikor megy ez, meg van amikor nem érdekel, mert nem tudok mit csinálni. Például ha beszorulok valahova és a csapattársak nem segítenek.
Egy csapattársamat tőlem vagy 20m-re lőtte ki egy T92 és én is kaptam vagy 300 sebzést. Volt négy arty az ellenfélnél és jól helyezkedtek, gyakorlatilag nem volt olyan szög, amit ne láttak volna.
Szerencse, hogy tényleg érezhetően kevesebb arty van és ez jót tesz a játéknak, de egyetértek, ha most is lenne 3-4-5, mint régen, akkor menne a sírás most is, mert nem lettek sokkal rosszabbak vagy már megtanultak velük így is játszani.
-
törölt tag
Szerintem nincsenek szar pályák, csak esetleg szar csapat.
Engem olyan sűrűn dob be Erlenbergre, hogy már megszerettem.
Bár amikor zsinórban ötször tesz be, az már unalmas. -
csapee
őstag
válasz
Simulacrum #33786 üzenetére
Nem tudom mikor jatszol, de varakozok kozott alt. nincs 20 artynal tobb. Meg igy is szokta azt csinalni hogy a 20-bol 6-8-at egyszerre berak azonos korre. Lehet hianyzik meg a Gwpantheremre meg vagy 3-4 skill, de meg mar full beszukult korrel is random a talalat.
-
diegho
nagyúr
Szerintem vannak jó pályák is: himmesdorf, ensk, ruinberg, abbey, tundra, lakeville, mines, mountain pass, siegfried line, fishermans bay, ezek mind jók szerintem.
-
Bingisz
addikt
válasz
Patrick76496 #33774 üzenetére
Pedig szvsz. pont Redshire és Erlenberg az ami a legjátszhatatlanabb pálya a játékban. Mind a kettő 15 perc campfest. El halluf pedig maradjon, én szeretem nagyon.
-
Simulacrum
senior tag
válasz
KaLeun #33721 üzenetére
Ma már nem vagyok hajlandó arty-ba ülni és szégyellem is magam miatta, hogy anno elmentem a GW Pantherig, illetve a francia arty ágat elkezdtem a Bat arty miatt, de már kitörölném a statomból, ha tehetném. Nem írok csúnya szavakat, de ez az egy rákfenéje van ennek a jó kis játéknak az én szememben, minden mással én abszolút meg tudok békülni. 0-ás lövések, 15 TD egy oldalon, mind kezelhető, de ez a mocsok arty dolog számomra a játék elrontója. Mint írtam nem ülök arty-ban, de megnéztem két jó játékos arty játékát a napokban több videóban is. Beszélhetünk nyugodtan nagyobb célkörről, de olyan pontosan oda talált a lövések 90%-a a tankra, ahogy kell. Semmit nem jelent a nagyobb célkör a szóródási buff óta. Egyáltalán nem véletlen, hogy újra egyre több az arty-s, mert sajnos kezdenek erre rájönni. Simán kiszednek bárhonnan, bárhogy mozgok is. Undorító, hogy harcolsz egy tankkal és szépen lenyomod és után odavirít egy 1000-est az arty és véged, még ki se tudod élvezni, hogy ügyesen sikerült kijátszanod az ellenfeled.
Sose fogom megérteni mit lehet élvezni az arty-zásban.A Port pálya kivétele kellemes meglepetés, nagyon nem szerettem. Régen az egy pálya letiltása volt kitalálva, amit én üdvözölnék. Nekem ennél több nem is kellene. El Halluf pápá lenne, bár kíváncsi vagyok mit sikerült rajta változtatni, hátha jobb lett most.
Megint kipróbáltam az E-100-at a tesztszerveren és mindig megállapítom, hogy hihetetlen jó tank. Élvezet vele menni, természetesen arany nélkül is. Én bátran ajánlom mindenkinek, nekem sokkal jobban bejön, mint pl. az IS4.
-
törölt tag
válasz
Patrick76496 #33774 üzenetére
Az tényleg tök buli lenne....
Az összes töketlen statvadász betanulna egy-két pályát, és azon brillírozna.
Van olyan pálya, ahol az általam választott vassal szupereket alkotok minden csatában de attól még ugyanazzal egy másik pályán például alig tudok maradandót alkotni.
Egyértelmű, hogy szinte senki se menne artyzni Himmelsdorfba.
Szerintem (bár én noob vagyok, ha a rutinosabb fajtából is), így véletlenszerűen érdekesebb.... -
-
jimmy74
őstag
az e50-en mit érdemes elöbb kifejleszteni?
lánctalp,torony, motor,9-es szintű 88-as gun esetleg?
Hát igy elég gáz nekem.. -
Patrick76496
őstag
válasz
Bingisz #33717 üzenetére
A többi játszhatatlan pályával ezt miért nem képesek megcsinálni? Ennél sokkal rosszabb pályák is vannak.. Mondjuk Redshire-t azt hagyják békén, amiatt is sokan rínak.
Amúgy a legjobb megoldás az lenne, ha a játékosok saját maguk választhatnák ki, mely pályákon nem szeretnének játszani.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
PR0JECTNR56 #33760 üzenetére
Mókásak bizony, legelső meccsen Malinovka hegyért vívtunk kard ki kard párbajt, de az én JP 2 legényeim valszeg ügyesebbek voltak az ellenfél srácainál, úgyhogy azt lehoztam
Mondjuk irgalmatlan sebzést ki lehet vele osztani, ha jó a spot, ezért csináljuk azt néha, hogy én spotolok, a másik E 25 meg lő. Így lett meg ez az ász is -
csapee
őstag
Az Is-7-et mennyire lehet ammorackelni, az előbb az E4-el szemből full hp-ről sikerült a mennybe repíteni (nem tudtam hol van neki a lőszerrekesz így makk volt
)?
-
joergie
őstag
válasz
Cingáriusz #33722 üzenetére
Azzal a rendszerrel amit leírtál, lehetetlen jelentős randomfaktor nélkül játszani, és már tier5-6ban a t92 gold lőszeres 13m-es rádiusú lövedékei kellenének legyen. A jelenlegi módszerrel tökéletesen van ballanszolva az arty, azonos tier heavy-hez képest kb azonos átlagdmg-et lehet összehozni. az xp már más tészta, teljesen más xp számítás lenne hozzájuk szükséges.
Az, hogy téged eltaláltak amikor 65el mentél egyenesen, nem az arty "hibája". készülj fel erre is. nem kell egyenesen haladni gyors tankkal, max ha lőni akarsz.
Azt pedig megtanulhattad, hogy a játékot a valósághoz elég gyenge szálak kötik. -
LZs?!
aktív tag
válasz
KisApám #33748 üzenetére
Lenne értelem erre a nagy böhöm gépre, mint TD, az álcázást mint skillt fejleszteni?
Mivel látom, hogy hanyagolod.Pont, hogy azt húzza, nem?
Egyébként saját tapasztalat alapján van értelme: 100%-os camo skillel és álcahálóval sokszor még lövés közben sem vesznek észre, úgy hogy bino-val én spotolok, tehát nagyjából egymás látóterében vagyunk.
-
LZs?!
aktív tag
válasz
Cseri0058 #33740 üzenetére
Hát emberek nem tudok betelni ezzel a jagdpanther 2-vel.
iszonyat op egy tankEz így van, jó kezekben nagyon csúnyán IMBA.
Bár ez a legtöbb gyors, pontos és nagysebzésű járműre igaz...
Megkérdezhetem, hogy miért venti van rajta és nem álcaháló?
A binoc miatt gondolom, hogy azért állsz/sniperkedsz is vele, nem csak pörögsz.
-
PAtr0n
addikt
válasz
Bingisz #33689 üzenetére
Komolyan mondom, az ilyen kis gyök-air-palántákra nem néz néha az apjuk? Akkora fülest hajítanék le neki, hogy másnap az arcán gépelnék az SMS-t az osztálytársai. Én kajak bevezetném a kor alapú online játékot, csak hivatalos személyi számmal lehessen regisztrálni, még ha ez magában is hordoz némi veszélyt az adatainkra nézve. Legyen egy minimum korhatár. Persze ismerős accountjával úgyis fel-fellépnének a kis nyomik, de nem lenne ennyi retardált idióta.
-
L-e-f-i-e
senior tag
Ok thanks!
-
L-e-f-i-e
senior tag
A hétvégi akcióban:
"50% Discount on all Crew Training options" képzés árára vonatkozik vagy átképzésnél elvesztett xp is csak fele annyi lesz ?
-
Bingisz
addikt
válasz
scyllarus #33738 üzenetére
Két heavy. Egy megy tier 5-be. Ez lesz a KV-1S, gyakorlatilag a mostani KV-1S 85 milis ágyúval.
Valamint lesz egy lassabb tier 6 verzió. Az lesz a KV-85/100/122 egybeolvasztva. Szóval maradni fog rajta a 122 milis ágyú, de kapni fog egy 100 miliset is (kb. D10-T statokkal). -
Cseri0058
őstag
Hát emberek nem tudok betelni ezzel a jagdpanther 2-vel.
iszonyat op egy tank -
scyllarus
veterán
válasz
Bingisz #33717 üzenetére
YEEEEEEESSSSSS! Nagy pirospont a WG-nek! Meg van bocsátva az artys akció a hétvégén. Hogy én hogy utálom azt a térképet, el nem tudom mondani.
Hogy valami értelmeset is szóljak, a KV-1S gun "nerf" hogy áll? Én nagyon várom már, olyan jó kis tank lenne egy értelmes ágyúval, mikorra ígérik a változtatást? -
unravel
őstag
Tiltsátok le a csetet a ******ba. Az ilyen játékosokkal úgysem tudsz kommunikálni. Ha megkérnéd, hogy figyeljen már a meccsre úgysem tenné. Nem zavar a hülyeségeivel.
-
Drenadar
veterán
válasz
bullseye #33728 üzenetére
igen brutális lenne az, ha egy tankról lelövik a láncot akkor arra a csatára bizony az már ott marad
de az is tetszene, ha a maus elsüllyedne a sárban a többi iszonyú nehéz monstrummal egyetemben (megjegyzem hogy ez így is történt a valóságban).
Az is vicces mikor a hidak kibírják ezt a mértékű terhelést...
De a legviccesebb mikor vagy egy monstrum halad feléd a pusztában és eltűnik! 400m-e tőled, vagy mikor egy gyalogkakukk tűnik el... a fejlesztők vagy nem láttak még való életben ilyesmiket, vagy nem tudják leprogramozni... ha az ember földúton megy 30-al az is eléggé porol, pusztában több kilométerről észlelhető..
-
Švejk
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #33729 üzenetére
Basszus, én viszont sajnálom. Imádtam azt a pályát, főleg amikor a kikötőből indultunk. Jó kis killjeim voltak ott, igazán kár érte.
-
bullseye
addikt
válasz
Drenadar #33724 üzenetére
Ja, legyen valósághű (mert a HP valósághű, meg a lánctalp felszerelés 5 mp. alatt...)
Minden arty legyen szabályos támogató üteg: ne is legyen térképen, és az adott koordinátára egyszerre tucatnyi gránátot lőjön ki, viszonylag gyors újratöltéssel. Akkor azt hiszem újra el is kezdenék játszani. Arra a kis időre. -
Drenadar
veterán
válasz
Cingáriusz #33726 üzenetére
szerintem teljesen jól van megoldva...
mintha egy térképet nézne az arty, és amit spotoltak neki rádión mondják merre van a célpont.Én azzal nem értek egyet, hogy tereptárgyak sérülését látják spotolás nélkül... ez hülyeség, de amúgy miért ne lenne ez rendben?
-
-
Drenadar
veterán
válasz
Cingáriusz #33722 üzenetére
jah a valóságban kb úgy zajlott, hogy rádión leadtak egy koordinátát, és azt megszorták spg-vel vagy gránátvetővel, de nem egy lőtt oda és nem egyet, hanem elég sokáig tűz alatt tartották. Elég horror lenne a játék, ha ez tényleg így működne
dfsz:
lassan már a TD-knek is jót tenne valami ... rendszerváltás... -
-
válasz
joergie #33720 üzenetére
Ja, miért gondolkodom egyáltalán?
Hát, elég szomorú ha te tökéletesnek érzed, hogy műholdnézetből tudnak tökéletesn precíz lövéseket leadni egy 60-al haladó tankra. Ez a wg részéről egy orbitális baromság. Természetesen az artisok nyilván foggal-körömmel ellenkeznének, mert ennek az orbitális baromságnak a legnagyobb haszonélvezői
Fizikailag lehetetlen, hogy bármilyen módon lásson egy arti egy többszáz (nemhogy többezer) méterre lévő ellenséget mindenféle terepakadály mögött.A valóságban is koordináták alapján lőttek az artik, nem volt semmilyen műholdas célzórendszer.
Ezt a játékba belerakták, holott ilyen célzást max a XXI. században lehetne megoldani, nem világháborús, meg hidegháborús artiknál. Ez egy legalizált cheat a WG jóváhagyásával, semmi több. Tudom jól, hogy a megrögzött artisok kikérnék maguknak, ha ezt a marhaságot végre kivennék a játékból, de azért gondolkodjon el mindenki, hogy melyik lenne a reálisabb megoldás. A WG ott szúrta el, hogy a játék legelején már így kellett volna bevezetni és akkor egy mostani bevezetés nem okozna felháborodást az artisok körében.
Abban kb. biztos vagyok, hogy a játékosok nagyobbik hányada támogatná a koordinátás rendszert.
Nyilván ha csak az artisokat vesszük, akkor nagyobb arányban maradnának az irreális műholdas baromság mellett. -
KaLeun
senior tag
válasz
Cingáriusz #33693 üzenetére
Én az open béta óta artyzom, az akkori arty ég és föld a maihoz képest. Aki ma az arty miatt sír az egy nagy NOOB, aki semmivel sem jobb a rét közepén legelésző siemkawageneknél (max. csak jobbnak gondolja magát). Hogy csak a naponta használt BC 155 58-nál maradjunk, nekem már az első nerf után lett meg és ezt követte 3 nagy általános arty nerf. Például 800+ hp-val akár 600-at is lerammoltam t9 nehezekből és lazán kivégeztem őket, most egy t7 nehézzel nem tudom ezt megcsinálni.
Kezdetekben még Grillével vagy Hummellal, egyedül td módban döntöttem el a csatákat, úgy hogy nem ritkán 4-5-6 ellent leszedtem. Aztán a Battal nem okozott gondot 2-3 öngyilkos scout leszedése sem, simán bementem vele közelharcba és szarrá lőttem vele mindenkit. Most 71,82 másodperc alatt tölt be 5. skill/perk legénységnél, ez azt jelenti, hogy a vérpistikék már rég halottak amikor te betöltesz ill. már ők is beálltak fedezékbe. Egyes lövések között 6 másodperc a betöltési idő, esélyed sincs leszedni az öngyilkos scoutokat vagy a kérődző E-100-kat. Az utolsó nagy arty nerf óta a távoli célok gyakorlatilag eltalálhatatlanok, de még a közepes távolban lévőkre is csak akkor biztos találat, ha nem merőlegesen állnak.
Akkor az új mikrolagok vagyis közkeletű nevén lag spike jelenség esetén reménytelen a artyzás, mivel szart sem fogsz eltalálni. Nagy nerf óta, közeli célpontokra lehetőség szerint közvetlen célzással lövök,mivel így a merőlegeshez közelít a becsapódási szög és nagyobbat sebez a lövésem.
A arty nerf után szépen lement vele a statom 48%-ra, most a t10 td dömping óta kezd ismét növekedni.
Ez a 65-tel száguldó scout eltalálása ma már szinte lehetetlen, csak kivételese esetben pocsékolok el egy lövedéket ilyenre. Régen egy gyakorlott artys szinte biztosan eltalálta a nagy sebességgel száguldó scoutokat...
egy fullos arty, sok skilles legénységgel olyan 15 másodperc alatt bárhonnan bemér, de ha még akkor is ugyanott álldogálsz.... Akkor meg is érdemled...
-
joergie
őstag
válasz
Miért gondolkodsz egyáltalán ilyenen? szerintem nincs sok értelme. tökéletes a mostani arty célzási rendszer, a játék legelején is az volt, fél éve is az volt, most is az. ha egyenesen halad spot alatt 7-8mpig egy scout, még jó hogy el lehet találni. mountain pass, fjords stb így is rémálom artyval. amit meg mondasz gyakorlatilag ugyanaz mint a mostani, csak nem lehet annyira ránagyítani. bejön a "kinek mekkora a monitora" effektus.
-
Bingisz
addikt
BRÉKING NYÚÚZ:
- the map Port will be completely removed from the game, it will never return after that
-
SSJmeszes
senior tag
Nem tudom eldönteni, hogy megvegyem a E75 öt vagy inkább menjek másfele és álljak meg a Tiger II nél? E100 úgy isten igazából nem nagyon vonz.. Inkább meghagyjam a pénzt és menjek amerre akarok?
-
Angel1981
veterán
válasz
Szerintem kreatív, és alapvetően jó ötlet, és biztos némi csiszolással tök játékképes lenne, de nem mi írjuk a programot.
Ennyi. -
nihill
őstag
válasz
Cingáriusz #33710 üzenetére
Most nem a kiinduló körre meg campelésre gondolok. Pl a Malinovka térkép amit beraktál, elég egy spotter a hegyre aki nézi hogy mikor megy fel az ellenfél, aztán az artyk már gyalulhatják is le a hegyet. Vagy 1000 más hely a játékban ahova fixen szokott menni tank. Vagy encounternél, capel az ellenfél, az artyk 1 menetben kilövik az egész cap kört. stb stb
-
Flayer
senior tag
válasz
sebijani1982 #33701 üzenetére
Igazad van!
Nem tudom milyen lehet artyzni nem próbáltam soha!Ezt a felülnézeti képet is csak képen láttam még!Nem vonz artyis társadalom! -
válasz
nihill #33709 üzenetére
Hát, meglenne ez a hátránya, de azért biztos eredményt nem hozhatna, mert értelmes csapat azonnal elmozog a kiinduló pontokról és a campelés is szépen háttérbe szorulna ezzel a célzási módszerrel
Eleve a legtöbb arti 30sec alatt be sem tölt, ha egy csapat fél perc után is a kezdő pontokban áll, akor magára vessen
Természetesen a splash kört mértékét az artik szintének függően szabályoznám. A 30méteres splash kört tier 10-re értem. -
nihill
őstag
válasz
Cingáriusz #33707 üzenetére
Akkor kell 5 arty egy oldalra, akik 30m splash-al vakon végiglövik az ellenfél térfelét és game over.
-
válasz
bullseye #33705 üzenetére
50méteres rácspontok lennének és az artik kapnának 20-30méteres splash kört. Így már mindjárt használható lenne a rendszer
Így máris ki lehetne szűrni, hogy egy lövéssel 3-4 rácspontot is belőhessen egy arti.
Nyilván a célzott rácspontotn belül lenne egy random szórás és előfordulhatna, hogy a másik rácspontba is benyúlik a splash kör, de ez 20-30méternél szerintem bőven elfogadható lenne. -
válasz
sebijani1982 #33701 üzenetére
Szívemből szóltál, pont most akartam írni, hogy nem kell beírogatni semmilyen koordinátát, csak a térképen kattint és kész.
-
bullseye
addikt
válasz
Cingáriusz #33699 üzenetére
40m splash mellett, 25*25-ös kockákra vaktában leadott lövéssel és nem spotolgatnél az artynak, csak biztos távolságban lévő célokat. Akkor meg vagy campfest lesz megint, és a felderítőkön és artykon múlik minden (rinya, op, vegyék ki!), vagy az arty csak ritkán lát egyáltalán célt a közelharcok miatt. Mert eddig be lehetett lőni normálisan pl. a sarkon bújócskázó tankok közé, hogy a sajátot ne veszélyeztessem (vagy csak minimálisan), de így már nem lehet jóformán megtippelni sem, hova megy a lövés. Kevesen vállalnák be a veszélyt, amíg nem valami átlőhetetlen szörny van a túloldalon..
-
nihill
őstag
válasz
Cingáriusz #33700 üzenetére
"if you want reality, join the army"
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Cingáriusz #33699 üzenetére
FF-ben most is sérülnek a tankok, és még nekik áll feljebb, ha vissza mersz lőni...
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Flayer #33695 üzenetére
Nem kellene, hiszen a felspottolt tank megjelenik a térképen. Most is úgy navigálod egy célzandó tankra a keresztet, ha a pálya másik oldalán vagy, hogy lenyomod a ctrl-t és a térképen kiválasztod a koordinátát.
Tehát semmilyen pötyögésre nincs szükség, viszont ehhez tényleg az kell, hogy az arty minden felspottolt tankról értesüljön, tehát növeljék meg a rádiók hatékonyságát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával