- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gainwardgs
veterán
Meddig kell felhasználni ezeket a tokeneket
-
h1mpi
félisten
válasz
phoenix1989 #255292 üzenetére
Köszi!
-
jano_77
nagyúr
válasz
phoenix1989 #255292 üzenetére
én festésre nem fogom elherdálni a token-t az biztos.
szerintem, de az csak az én véleményem, lila felszerelésre és kísérleti cuccra érdemes - én erre fogom elkölteni. -
Sunsetjoy
aktív tag
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #255281 üzenetére
mielőtt a seggére vernétek a tokeneknek, lehet érdemes lenne megvárni a kalendárium ablakait, mert pl ma is adott egy tokent.
Plata említette a minap a tesztvezetést. Azt hittem csak vmi jó anyagot szívott reggel, de most vettem észre a shop-ban, hogy nekem is van ilyen opcióm.
Egy tankot lehet kiválasztani csak vagy esetleg lehet kettőt is, tudja vki? Ha egyet, akkor melyik a jobb TD - Kanonen JPz105 vagy az AMX CDA 105? Szemezgettem már mindkettővel és most ha ingyé kipróbálhatnám, akkor nem biztos hogy kihagynám ezt a lehetőséget.
-
köpet
aktív tag
Ez lemaradt:
-
xAttilax
őstag
válasz
h1mpi #255273 üzenetére
már én is leléptem, de az [oldalukon] fent van pontosan.
de kb ez:
-
xAttilax
őstag
na megjöttek az éves kis jutalmak, szerintem egy korrekt csomag kaptunk. (főleg a régi játékosok)
Viszont felszerelés előtt ne felejtsük el, hogy a kapott tankok reward-ok sajnos, nincs extra kredit hozam. -
Plata
félisten
válasz
po1son #255268 üzenetére
Jobban megnézve a képedet rájöttem hogy semmiképp nem lehettem volna én,a két foch szintje túl kicsi,fejből nem tudom nekem mekkora de amivel kevesebbet toltam az is 100 felett van.
Nekik meg 54-es és 18-as,ha ilyen szinten akarnál lelőni akkor kellene egy időgép hogy visszamenjünk abba az időbe. -
Plata
félisten
válasz
po1son #255268 üzenetére
Háát,az sem ma lehetett.
Mert most is winter wonderlandon dekkolok.
Wotozni már nem volt időm két napja.
Ez valmai cseh csóka volt nem?
Egyébként ha nincs valami feltünöen magyar neved,mondjuk HUn valami vagy magyar isten vagy egyéb idióta akkor nem veszem észre hogy magyar vagy.
Föleg ha úgy játszom hogy közben mást is csinálok,legtöbbször a csetet sme veszem észre. -
po1son
addikt
Mikulás csomagok kiszórva...
Plata prohardveres foch155 anekdotáiból kimaradt, de ő is kapott egy kis ajándékot?!
-
h1mpi
félisten
2025-ös Ünnepi hadművelet
Több info
-
Baltazár123
őstag
válasz
Plata #255248 üzenetére
serb nem volt normális sok szempontból, de az kétségtelen, hogy amikor még ő volt a kiegyensúlyozásért felelős, akkor valahogy sokkal kevesebb 1-3:15 vagy 15:1-3 csaták voltak. Sose gondoltam akkoriban, hogy még visszakívánom őt. Egy hibája volt, hogy a szovjet tankokat erősen hagyta, ahhoz nem volt hajlandó hozzányúlni, mióta nincs már ez se szent nekik, de jobban működött a ballansz régebben.
Egyébként meg azért b.szták ki, mert nyíltan az oroszok mellett foglalt állást az ukrán háború kezdetekor. A wg-nek ez már nagyon kínos és túl sok volt, főleg, hogy mindent megtettek, hogy elhatárolódjanak a ruszkiktól. Legalábbis a látszat szerint. -
-
Plata
félisten
válasz
cherubion08 #255257 üzenetére
Vaaagy készítek egy mokuskereket és áramot fejlesztek vele.
Egyébként tényleg kérdezte valaki hogy bent van-e még a tesztvezetés,csak nem tudom ki,plusz lusta vagyok rákeresni.
De felmentem begyűjteni minden accountal a napi vackot és láttam hogy elérhető. -
sith7
félisten
válasz
cherubion08 #255257 üzenetére
Egy hete ?
-
-
Plata
félisten
Tegnap kérdezte valaki a tesztvezetést.
Nekem még mindig bent van a boltban.
A jármúvek menünél. -
Lion81
tag
Ma frissítettem a játékot és igencsak meglepődtem, mert úgy szaggat össze vissza mint a huzat!
Tegnap még vígan 150-165 fpssel gurultam ma meg jó ha a 140-et eléri és leszalad 50 ig is és mindegyik pályán ezt csinálja!
Tapasztalt valaki ilyen romlást? -
jano_77
nagyúr
azért azt sajnálom, hogy idén nem lesznek hóangyalok, akiktől kaptunk naponta egy-egy ajándékot
-
Plata
félisten
Wotinfo szerint jön egy új téli játékmód,a winter raid.
Amiben három darab öt fős csapat harcol egymással.
Tankoknak hét féle egyedi képességük is lehet. -
Plata
félisten
válasz
Zsolt,72 #255249 üzenetére
Én a fejformájára értettem,de tényleg ő az,bár ezen a képen nem úgy néz ki mint aki elitta az eszét is.
Bár mivel orosz ez azt hiszem alap. Orosz katonák pár liter pálinkáért annak idején még a parancsnokukat is eladták volna,de szinestévét meg egyéb elektonikai cuccot simán kilopták a laktanyából. A vasúti vagonokból lehetett velük kereskedni. -
Plata
félisten
válasz
galervin93 #255247 üzenetére
Nem nagyon emléksze serb-re,de nem az a idióta golyófejű pasas volt aki úgy nézett ki mint akit épp egy pálinkás hordóból húztak volna ki?
-
galervin93
addikt
válasz
tween #255243 üzenetére
Trololo.
h1mpi
Jó, erre spec még emlékszem, már rég kiebrudalták.---
Funfact1
Mentem pár csatát, ilyen 15:0, 15:1, full béna playerek mindenütt, 1600 átlagdmg... ...erre nézem, valami "Bemelegítés" módban vagyok AI enemy ellen. Mondom mi a tosz.
Első rendes csata végre meghozta az igazi élményt, csodás csapattársakkal, tudom már miért hagytam abba.
Mondanám hogy jó az öreg a háznál, de ezeknek mindegy ki van körülöttük. -
válasz
galervin93 #255242 üzenetére
Serbet kirúgták évekkel ezelőtt, mert kiderült hogy náci, vagy rasszista, vagy mindkettő volt. Persze ez még az orosz háború előtt volt.
-
Plata
félisten
válasz
Menj fel meg kaphatod a tavalyi jól megérdemelt jutalmat még,elvileg,holnap után meg jön az új.Szóval addig markold fel az előzőt.
-
h1mpi
félisten
válasz
Serb már nincs
-
tween
őstag
válasz
Viszlát..
-
galervin93
addikt
Húú, de rég jártam már erre, ez a játék még él?
Vagy egy éve nem játszottam, tavaly is már csak a karácsony miatt léptem be, hol vannak a napi 40-50-60 meccses maratonok...Most nézem, hogy több mint 10 éve regeltem, remélem megdobnak pár cuccal.
Mindjárt megyek egy kört a T-34-85-tel, ha jól emlékszem az egy ügyes ki gép. Megnézzük, mennyire "noobultam le" (szépmagyar szó) rég volt már az amikor kék-lila statokat hoztam, ma már egy sárgának is örülni fogok, de nemsokára kiderül.
Kicsit visszapörgettem a topikot, tök durva, hogy ugyanazokon megy a rugózás mint 10 éve is, a játék, az ellenség, az arty, Serb meg mittudomén mindenki hülye, csak a szent player nem, óóó, itt mindenki lila lenne, csak a rencer nem engedi...
-
válasz
Idős Balogh #255239 üzenetére
Én értettem mire gondoltál,engem is így tanítottak
Előre megadod a tiszteletet,ha meg nem érdemli meg , akkor meg a továbbiakban másképp állsz hozzá.
-
phoenix1989
őstag
válasz
Idős Balogh #255239 üzenetére
Egy online felületen szerintem felesleges a korral jönni. Ez nem az a hely ahol azt nézik vagy azt kellene nézni. Azonos érdeklődési kör a lényeg aztán persze a közösséghez hozzá adott plusz. Csak azért mert valaki idős mitől érdemel tiszteletet? Akkor ha idős leszek lehetek akármilyen tahó tiszteljenek?
-
-
tween
őstag
Nem szándékom Plata-t védeni, de akinek csak ennyi már irritálónak hat, az elég nyámnyila lehet a való életben...Elég alacsony az ingerküszöbötök, ezen még dolgozni kell.
Értem én, hogy nem azt akarjátok itt látni, hogy minden 10 hsz-ből 7 az övé, de amíg nem sért szabályt és karmol az ideg tőle titeket, annál inkább csinálni fogja... -
jano_77
nagyúr
válasz
ollie #255228 üzenetére
Mert meg van az összes és egy év alatt igazán megerőltethették volna magukat, hogy újakat készítenek! Gondolom nem tartott volna túl sokáig - bár nem vagyok programozó.
Csupán bosszant, hogy nyelik a sok zsét, amit a játékosok öntenek a játékba és cserébe egyre kevesebbet nyújtanak. -
-
-
válasz
cherubion08 #255222 üzenetére
Engem sajnos meg zavar a tevekenysege... szamomra teljesen kinyirta a topic-ot...
-
jano_77
nagyúr
Ez csak vmi bug vagy tényleg idén is a 2020-as angyalkákat kapjuk meg az adventi naptárból legénységi tagként?
-
válasz
Plata #255216 üzenetére
Nem,nem beszél,te szokásod
Értem,h troll vagy és célod,h szétba.zd a topikot. Minden második komment a tied,vagy reagálás a hülyeségedre. Értelmes,építőjelegű hozzászólásod nincs. Értem,h a való életbe is ilyen vagy,nincsenek barátaid ,itt éled ki magad. Én már nem bas.om fel magam rajtad,csak sajnálak,h ennyi az életed,WOT topikba trollkodni
-
válasz
Plata #255216 üzenetére
Szerintem is ezt csinálod. Aki régóta olvassa a topicot annak feltűnik. Néha kifogsz egy olyan szériát amikor nálad gyengébbeket sorsol melléd az mm aztán megy itt a flex. Engem nem zavar. Örülök hogy örülsz. Ignorálom ahogy sokan mások de legalább ne tagadnád el az igazságot. Állj bele.
-
dokee78
félisten
-48-ban van a barrakkom,azaz túl sokan vannak benne,ezt meddig engedi? (1. kép)
Korábban ezt kérdeztem,az utolsó 21-dik pontra lépve nem írja mennyi pont szükséges.
(2. kép) -
Plata
félisten
válasz
xAttilax #255214 üzenetére
Szokás szerint baromságot mondtál.
WoTos pályafutásom nem a legjob csatája volt,de érdekes volt az biztos,találkoztam bugos küldetéssel,érdekes belövésekkel.
Bár lehet hogy a mod rossz és nem jól mutatja.
De ma nagyon sok furcsa lövés sikerült a battle hit szerint.
Legjobb csatám pedig legalább 10-12 éve volt.
T6 vagy T7 amerikai td-vel.
T6-al azért mert szakaszban toltuk,t7-el mert soha olyan durva csatám nem volt,de Kv1-el is volt pár jó csatám.#255215tasiadam
Ugyan már,szerintem az nagyon vicces,sok lepattanó lövése miatt ingyen kitüntetés ha összefutsz vele. -
tasiadam
veterán
minden táras gépfegyveres tankot reportolok.
Ennyiből áll a játék:
Csendben állsz az erdőben, legénység főzi a gulyáslevest, ráérősen néha lőnek 1-1-et, majd hirtelen megjelenik egy Blesk és HÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHÁHÁHÁÁH RBBRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR ÁHÁÁÁÁÁÁHÁHÁHÁÁH
és ennyi a gameplay. -
xAttilax
őstag
válasz
ollie #255210 üzenetére
ez igazából erről szólt:
Ment végre pár normális csatát és azt meg kell mutatni, mert akkor lehet mesélni (#255202) meg menőzni, hogy milyen lazák is vagyunk "Nekem ma csupa baromkodással ez jött össze." (#255205)
Közben meg wotos pályafutása legjobb 6 csatáját gurulta...
És anno ezért nem hittem el, hogy pont neki nem tűnt volna fel ha meglesz a T55A, mert 6 szaros értelmes csatáról csinál 4 bejegyzést és 12 printscreen-t.Azért jó, hogy
szarkezdő játékos, mert akkor minden nap ez menne itt. -
Plata
félisten
válasz
dokee78 #255212 üzenetére
A Boltban láttam ha jólemlékszem.
#255210ollie
Nem tudom,szerinted?
Egyébként ha megnézed a második képet nem tűnik fel hogy egy rohadt nagy elírás?
Azt írja érj el egy átütő találatot,közben meg lópikulát.
Zsinórban hat átütő találat kell.#255211Puculo
Kedves naplóm,ma a szomszéd tehene megette a rododendronomat.
Ilyesmire gondoltál? -
válasz
Zoolee1976 #255192 üzenetére
Játssz akkor tier 5-ben, bár ott is tele van goldspammerrel a játék, viszont mivel alapból alig van páncél a legtöbb tankon, tök mindegy.
A legjobb valami gyorsa tankkal nyomulni, és megpróbálni elkerülni, hogy téged lőjenek. Vagyis nézed mindig, hogy mikor lő az ellen, akkor kibújni a fedezékből, beleereszteni egyet, majd visszabújni. Szerintem valami medium tankot vegyél elő, van sok jó belőle tier 5-6-ban. -
Plata
félisten
Nekem ma csupa baromkodással ez jött össze.
Arty kergetéstől a med eltaposásig minden jó poén volt. -
po1son
addikt
válasz
Zoolee1976 #255192 üzenetére
Szia!
A Wotban kell rendelkezni egy komplex tudással, mert a nélkül nem lesz élvezhető és fun a játék. Ha csak pár hétre tervezel játszani, akkor tier 6-8 között érdemes játszani, mert magasabb szinten csalódás lesz a játék a gyors halál miatt.
Mindenesetre itt van kezdetnek pár videó kezdőknek.
felderítés by Manib]
lőszertípusok by Manib
álcázás by tankelit -
Plata
félisten
Na még egy csatát tudtam menni,ez tök vicces lett.
Arty meglőtt és felkaptam a vizet,elmentem hogy megbeszéljük a dolgot kettesben.Mi van?
Rossz ötlet morcos Foch és a prédája közé állni mert harap. -
Plata
félisten
válasz
jano_77 #255200 üzenetére
Hát ezért kérdeztem hogy ez most mi,vacak a mod vagy a type ennyire talicska?
Ugyanebben a csatában keresztbe lőttem char ágyúját és 0 sebzés.
Sajnos a mod kilépés után nem tárolja a csatát.
Így újabb képet nem tudtam lőni.
De ez is fura.Ettől meg elszégyelltem magam.
Nem rá lőttem,de rosszkor futott be közénk.
Azt hiszem magyar volt,mert azt hiszem valami maci volt a neve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest