Hirdetés
-
LOGOUT.hu
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz maxima #35259 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de a fórumtárs biztosan csak segíteni akart, ha jobban megnézzük ezeket az eszközöket az elv ami alapján működnek ugyan az, ugyanis szabványosított eszközökről van szó, ha be tudsz állítani egy Edimax AP-t akkor nem jelenthet problémát a TP-link se, hisz a neveket nem változtatják meg. Ami az egyiken broadcastként szerepel nagy eséllyel a másikon is az.
Vissza olvastam, hogy ténylegesen mi is a probléma, de nem nagyon találtam érdemi információt csakhogy egy IP tartományba szeretnéd állítani az eszközt. A kérdésem az lenne, hogy milyen eszközök vannak és mit szeretnél mivel hogyan hol egy IP tartományba állítani? Repeater módba több módon is állítható az eszköz, de a legegyszerűbb ha a quick setupot használod, illetve ott megtudod adni azt is, hogy mi legyen az admin IP címe (amin böngészőből eléred). Ha jól láttam másra nincs is szükséged.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- Építő/felújító topik
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest