Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PumpkinSeed

addikt

válasz maxima #35259 üzenetére

Nem akarok beleszólni, de a fórumtárs biztosan csak segíteni akart, ha jobban megnézzük ezeket az eszközöket az elv ami alapján működnek ugyan az, ugyanis szabványosított eszközökről van szó, ha be tudsz állítani egy Edimax AP-t akkor nem jelenthet problémát a TP-link se, hisz a neveket nem változtatják meg. Ami az egyiken broadcastként szerepel nagy eséllyel a másikon is az.

Vissza olvastam, hogy ténylegesen mi is a probléma, de nem nagyon találtam érdemi információt csakhogy egy IP tartományba szeretnéd állítani az eszközt. A kérdésem az lenne, hogy milyen eszközök vannak és mit szeretnél mivel hogyan hol egy IP tartományba állítani? Repeater módba több módon is állítható az eszköz, de a legegyszerűbb ha a quick setupot használod, illetve ott megtudod adni azt is, hogy mi legyen az admin IP címe (amin böngészőből eléred). Ha jól láttam másra nincs is szükséged. :)

"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés