Hirdetés
-
LOGOUT.hu
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
magicnumber
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék 1 kis segítséget...
Már 2 routerrel próbálkoztam(universal repeater módban WDS NÉLKÜL!...egyenlőre az utóbbit üzemeltetem...
1: TP-LINK WA901ND(nem vált be, gyenge) 2: TP-LINK WA5210G(egyenlőre kültéren szépen veszi a jelet, 20dbi)Viszont ahhoz hogy ezt a jelet "bevigyem" a lakásba is kéne még 1 router
Nah ezt szeretném kiküszöbölni hogy ne kelljen 2 darab routert is üzemelnem csak egyet "UNIVERSAL REPEATER / REPEATER WITHOUT WDS" módbanMelyik AP-t ajánlanátok ami tudja a jelerősítést(REPEATER) WDS NÉLKÜL!
(ezek közül szemezgettem amik még erősebbek is?! mert a tp-link wa901nd nem vált be )
-OVISLINK/AIRLIVE WL-5460AP V2
-OVISLINK/AIRLIVE AIR3G
-OVISLINK/AIRLIVE N.POWER(bár ennél nem tudom biztosan ki lehet-e kapcsolni a WDS-t repeater módban?! ennek is örülnék ha vki segítene ebben mert akkor lehet erre esne a választásom)...bár szívesen várnék más márkából is ötleteket amivel azért nem 50 métert tudok csak áthidalni
(antenna van egy 8dbi rpsma tp-link ha lehet cserélni a gyárit)Köszönöm a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
Nem teszek félre senkinek semmit.... Aki jön, fizeti, az viheti.... :)
-
jani1215
csendes tag
válasz magicnumber #18852 üzenetére
hali!
valaki segítsen már legyen szives. van 1 tp link wa601g routerem és nem enged be a default setting be a 192.168.1.254 van a hátára írva már újra is reseteltem mégsem engedbe aki tud valamit h. lehet megcsinálni kérem segítsen -
Scoobyka
addikt
Hello!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy tudom korlázozni a torrent forgalmat routeren keresztül...mert 3an használunk egy wifis-s routert (d-link DI-524) és ha valaki kábelről túlterheli ergo maximummal tölt le vagy fel (50/20 digis-s net) akkor aki wifin csatlakozik csak, nem tud netezni,ezért szeretném,ha a torrent forgalmat korlátozni. Valamint nem lehet megbeszélni,mert valaki mindig arányt akar javítani,nekem meg már tököm ki van vele,hogy még oldalakat sem tudok rendesen bogarászni mindig.
Ezt hogyan tudom elérni,beállítani?
Fontos lenne és köszi a helpet! -
-
tag
és mit találtam sráácok...
http://csubakka.hu/?p=35071
Alkudozni,csak személyesen,korrekt kereteken belül,pénzel a kézben !!! Néha kötelező !!! Ha több mindent viszel,jár a kedvezmény !!!
-
tag
válasz Scoobyka #18856 üzenetére
tudom hogy priviben is át küldtem,de gondoltam háátha máár nekem nem segítettek anno,én attól még találtam választ a kérdésemre,és meg osztom
http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=13299Nálam más a szitu mint nálad,de uggyanaz a gondolat,hogy ne kapjon wifin az illet 1 megától többet letöltésben,és mac cím/illetva ip cím után lehet korlátozni is...
Bandwidth Control - sebességkorlátozás
itt beállítod a neted...
Bandwidth Control --> Rules List
itt létre hozod a szabályt...ha csak a torrentes sebesség korlátozásos részt akartad be állítgatni,akkor köb öennyi volt,de ez egy tp-linkes beállítás nem d-linkes....
Access Point TP-Link TL-WR1043ND router, switch, 802.11n, 300Mbps
multhéten vettem egy ilyet,müködikAlkudozni,csak személyesen,korrekt kereteken belül,pénzel a kézben !!! Néha kötelező !!! Ha több mindent viszel,jár a kedvezmény !!!
-
Immy
őstag
Peap-MS-CHAP v2 használata esetén eszköz és felhasználó autentikáció is van. Felhasználó azonosítás, hogy belépünk Active Directory-ba.
Az eszköz azonosítás viszont nem teljesen világos számomra. Valaki eltudná magyarázni hogyan is működik? Valamilyen tanúsítvány szükséges?(Peap-MS-CHAP v2 protokollt a microsoft fejlesztette.)
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
mcsaba74
csendes tag
Hello!
Kérdés: A WinXP hol tárolja a titkosított wlan (wpa2) jelszavát? Lehet törölni?
(céges laptop, otthoni hálózat...) -
kkobali
csendes tag
Sziasztok!
Már jó pár hete kűzdök egy internet megosztással, de sehogy sem tudom megoldani. A következő az alap felállás:
Az oprencer Microsoft XP SP3
Van egy céges korlátolt internet. Na most kaptam "csendben a kollégáktól" egy proxy ip kódot amin keresztül korlátlanúl szörfölhetek bármilyen oldalon. Na most én ezt a "free" proxys internetet szeretném szórni a munkahelyem, hogy a mobilommal, laptopommal is feltudjak csatlakozni és szabadon netezni.
Van egy TP link - wn322g Usb stickem, amit beállítottam hogy AP-ként működjön. A softwarejében elméletileg be van állítva, hogy a "brdige adapter" ként az integrált háló kártyát tekintse.
Mindezek után a mibilom látja a hálózatot, de az internetet nem. Mint ha nem is lenne rajta. Gondoltam a proxy miatt, de mikor felraktam egy proxy applivations, és megadtam a megfelelő proxy ip-t akkor pedig DNS hibára hivatkozott.Kipróbáltam, hogy majd a windows saját vezetéknélküli kezelőjével hozom létre a hálózatot, de ahogy beállítom az elsődleges programnak, automatikusan csinál egy wpn2 biztoságú AP-t amit nem lehet szerkeszteni, törőlni, csatlakozni, mert nem tudom a kódot.
Van valakinek valamilyen ötletet, hogy akkor most mit merre próbáljak ? Köszönöm.
-
Gabesz87
veterán
Üdv! Tegnap vettem TP-Link TL-WR941ND routert, mert sokan dicsérték a TP-Linket, ezt ajánlották. A gondom az lenne, hogy lemértük a sebességet a másik szobában lévő gépen wifin, és a 15 megás netből (adsl) szinte az egész jött tökéletesen. Ellenben az én laptopomon, a szobámban (ahol a router is van) wifin, és az asztali gépen LAN-on alig csordogált 1 mega. Router restart után visszajött szépen a sebesség, de egy idő után megint lecsökkent. Mi lehet az oka? valami beállítás? Az asztali gépemen és a laptopomon is statikus IP van beállítva, de ennek csak nincs köze hozzá, gondolom! Megköszönném ha valaki segítene, mert eléggé le vagyok így lassulva:S
-
jani1215
csendes tag
hello!
valaki tudna olyan készüléket ajánlani ami jelismétlő móddal rendelkezik? -
tag
skacok valaki aki otthon van a rádio teknikában,magyarázza már el nekem valaki
hogy mi alapján tudnék maszek wifi antennát csinálni ???
körsugárzóra gondolok,és hogy a hosszusága befolyásolha a frekvencia tartományát,vagy csak jel erősségét folyásolnábe ?????Alkudozni,csak személyesen,korrekt kereteken belül,pénzel a kézben !!! Néha kötelező !!! Ha több mindent viszel,jár a kedvezmény !!!
-
Napeta
csendes tag
Sziasztok!
Van otthon a padláson egy TP-LINK TL-WR941ND routerem 3 db 8dBi-s (TL-ANT2408CL) antennával. Ezt fogja a közvetlen szomszédom ( n szabvány szerint, de kicsit gyengén ), de szeretném, hogy a második szomszédom is elérje (ugyanazon az oldalon). A kertjében jó a vétel, de ugye falakon belül már nem látja.
Ezek családi házak, egymástól kb. 10 méter távolságra, 38-as téglafalakkal, egymást takarva (tehát a közvetlen szomszéd háza takarja a második szomszéd házát, de az elhelyezett számítógépek nagyjából egy irányban vannak).
Kérdésem, szerintetek lecserélhetem-e az egyik 8dBi-s antennát egy 9dBi-s irányított antennára (TL-ANT2409A), és ez elég lenne-e a célra? Gyakorlatilag kb. 40-50 méterre 4-5 téglafalon keresztül kellene mennie a jelnek. Igazából azt sem tudom pontosan, hogy működik a 3 antenna.. n szabványhoz 2 antenna kell, nem? Ha az egyiket lecserélem, én attól még házon belül a 2 8dBi-s antennáról veszem az n szabványt?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Napeta
-
And
veterán
válasz barack21 #18870 üzenetére
Ha úgy gondolod, hogy a nagyobb nyereségű körsugárzó nem más, mint egy egyszerű fémrúd vagy cső, amelyet egyedül a hossza jellemez, akkor alapvető tévedésben vagy. Egy rövidebb dipólra még csak elmenne, de a helyzet azoknál sem ennyire egyszerű. Nagyobb nyereségű körsugárzót készíteni eléggé időigényes, mikrohullámon (mint a wifi sávja) a méretezés a rövid hullámhossz okán precíz kivitelezést igényel. Az általánosan alkalmazott módszer a dipólus-sor (kolineár v. kollineár antenna): [link], [link]. Gyakorlati megvalósítás: [link], tapasztalatok magyarul: [link] (igaz, ez nem wifi-ről szól, de az elv ugyanaz), úgy általában pedig: [link], [link].
#18871: "Kérdésem, szerintetek lecserélhetem-e az egyik 8dBi-s antennát egy 9dBi-s irányított antennára (TL-ANT2409A), és ez elég lenne-e a célra?"
Valószínűleg nem, két okból. Az első, hogy a nyereség 1 dB-lel történő emelése nem eredményezhet ugrásszerű javulást. A második, hogy egyetlen antenna cseréje a két rádiófolyammal üzemelő (300Mbps sebességű) n-es wifi-hez nem elegendő. Amúgy azért van rajta három antenna, amiért egyes b/g-szabványú routereken kettő: az antenna diversity miatt. Egyszerre ugyan két antennát használ (a b/g csak egyet), de ha az egyikről érkező jelfolyamban a bit-hibaarány erősen leromlik, akkor átkapcsol az addig nem használt harmadikra. Ez beltéren javíthatja a vételi képességet. Kültérre (vagy külső antennára) valószínűleg mindegy, melyik kettőt viszed, ahogy b/g-s esetén sem számít, hogy a kettő közül melyikre teszünk nagyobb nyereségű antennát. -
tag
nos a linkekből itélve komolyan gondolod,és ez jó,mert én is....
nem állítottam a kijelentésem,hanem kérdeztem,szal nem vagyok tisztába vele...
és azt szerettem volna meg tudni,hogy mégis merre induljak el???
ugyan is én máár régebben is kérdeztem,de nem segített senkisem,vagy legalább is nem érkezett válasz...adott a router:
http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=238&model=TL-WR1043ND#downmindenki látja az infot rólla.... no az máár fix hogy az antennának semmi köze a frekvencia tartományhoz,mert az a routerben dől el...
ugyebár az ND jelzés többek közt a cserélhető SMA R/P csatlakozójú antennákra érvényes,bár lehet rosszul tudom lényegtelen,cserélhető antennás és kész...
és adott a probléma,200 méteren belül köbö 5 ház akadájjal...
gondoltam itt olyanra is hogy mondom lekapom rolla a gyárit majd és intézek valami izmosabbat...
http://www.ostelsat.hu/belteri_korsugarzo_antenna_tp-link_tl-ant2408cl_8dbi_2_4_ghz_A72715.htmde többen is mondták máár,meg itt is olvastam hogy az kevés lessz... max 2 házig lessz okééé...
aztán jött az ötlet hogy mondom valami kissebb körsugárzót kéne rá operálni,ami így nézne ki...
http://www.tp-link.com/en/products/details/?categoryid=217&model=TL-ANT2415D#specaztán 1 ismerős mondta hogy nem lehetne maszekba ezektől erősebbeket csinálni itthon ???
és van mindenem itthon,csak dugó kéne meg kábel...
Alkudozni,csak személyesen,korrekt kereteken belül,pénzel a kézben !!! Néha kötelező !!! Ha több mindent viszel,jár a kedvezmény !!!
-
tag
válasz forrest85 #18875 üzenetére
te értesz hozzá ???
állítólllag elég hozzá egy 50 ómos koax, a szigetelést leszedni rólla,és valahogy valami normális módszerrel össze eszkábálni egy N-type SMA r/t dugóval mind1 valamelyik módszerrrel...Alkudozni,csak személyesen,korrekt kereteken belül,pénzel a kézben !!! Néha kötelező !!! Ha több mindent viszel,jár a kedvezmény !!!
-
And
veterán
válasz barack21 #18874 üzenetére
A körsugárzó típusok közös ismérve, hogy nem lehet belőlük túl nagy nyereséget kihozni (pont azért, mert nem tudnak egy adott irányban nyalábolni, csak a vízszintes síkban). Omnidirekcionális sugárzóból wifi-n 15 dBi már nagyon-nagyon jónak számít, és tisztességes darab, 1.5m körüli hosszúsággal. Az n-es 300 Mbps jelzéssebességű wifihez pedig - mint az előbb említve volt - két antenna kell. Irányítottból viszonylag egyszerű nagyobb (>20dBi) nyereséget csiholni, pl. egy kimustrált paraboloidtükör a méretétől függő 'csodára' lehet képes.
Mod #18876: állítólag, khm.. ez így elég rosszül hangzik.[ Szerkesztve ]
-
tag
na szall,akkor összegezzünk...
akkor nem cáfolod hogy lehet itthon maszek antennát csinálni... az jó...
én meg,megmutatom a rajzot faternak,meg havernek háátha tudnak belőlle kihozni valamit...
az irányított antánnákkal nem vagyok kibékülve,jo volna 1 db legalább,de olyan kéne ami kicsi,és nem fehér bár nem létfontosságú... (nem röhögni,ez egy másik sztori,csak meg említés szintű az információ xD)irányítottból köbö ilyenekre gondoltam...
http://www.ostelsat.hu/ebolt-antennak-wlan-panel-2-4-ghz,4368.htm
csak min 10 dbi felett legyenek... és 10-ből hozzam ki ugy hogy bele férjen a kábelezés is...
ez rossz kifogás volt részemről
apropó amit nem mondtam, 4 ismerősömmel osztanám a saját netemet,és abbol az első 2 nagyonjó helyen laknak, gyári antennákkal is oké volna,de mivel én am is be akartam ruházni,ezért ugy döntöttem hogy akkor már normálisan össze rakom a "hálózatomat"...apropó mondtátok hogy 2 antenna szükséges az N-es 300 mb hoz...
igen 300mb b/g/n mixing-re van rakva a router,de mivel én nem említettem még azt hogy ezeken az antennákon 1,2 mega fog szaladgálni,akkor háátha át fogalmazódik a válasz is...
az irányított antenna még rá ér...Alkudozni,csak személyesen,korrekt kereteken belül,pénzel a kézben !!! Néha kötelező !!! Ha több mindent viszel,jár a kedvezmény !!!
-
baalco
tag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan wifi router, ami nem kábelen, hanem már eleve wifi-n kapja a jelet és azt tudom szétosztani.
Olyan netem van otthon, amire ADSL "módon" csatlakozok rá (felhasználó/jelszó), azt hiszem PPP kapcsolatnak hívják, de a szolgáltatótól nem kábelen, hanem wifi-n keresztül jön be a jel a házba.
Telefonnal szeretnék rácsatlakozni a netre, de az Androidos készülék nem támogatja a PPP-t..., viszont egy "normális" jelszavas wifi kapcsolat már kezelhető.Létezik egyáltalán erre megoldás?
Köszönöm előre is!
-
Napeta
csendes tag
Kösz a felvilágosítást. Akkor ha hagyom a 3db 8dBi -es antennát a routeren, és az adapteren cserélem le az 5dBi -eset mondjuk egy ilyenre ( 16dBi ): http://www.vatera.hu/szamitastechnika/halozati_eszkoz/router/2_4g_16dbi_sma_wireless_omni_antenna_routerhez_1481696447.html , akkor ha nem is tesz csodát, de lehet, hogy venni fogja a második szomszéd is a jelet, és nálam is megmarad az n-es szabvány az SST technológiával együtt? Vagy ha ez sem elég, akkor a 3db 8dBi-eseket is lecserélhetem 3 ilyen 16dBi-re? Jól gondolkozom?
Napeta
-
And
veterán
válasz barack21 #18878 üzenetére
Jó, összegezzünk: irányított antennát sokkal, de tényleg sokkal egyszerűbb építeni, mint körsugárzót, mármint tisztességes nyereséggel. Például a "cantenna" vagy a biquad fillérekből utánépíthető, 10..12 dBi nyereségű antennák. Valamivel nagyobb nyereség érhető el a dupla-biquad vagy a yagi-antennával (utóbbinál a hatásosság erősen elemszám-függő), de a legbrutálisabbak valóban a paraboloid / grid antennák (valamilyen egyszerű feed-del, pl. biquad-antennával: [link], itt a nyereséghatárt a tükör nyílásmérete szabja meg. 802.11n-hez (két stream-hez, azaz 300Mbps-hez) léteznek olyan antennafejek (parabolatükörhöz), amelyek lényegében két antennát tartalmaznak. Ha viszont nem cél a nagy sávszélesség, akkor felesleges a több stream erőltetése, 802.11g-vel is elérhető ideális esetben kb. 20 Mbps hasznos ráta, amihez egy antenna is elegendő.
Egyébként van antennás topik is: [link].
#18881: Jaj . A világból ki lehetne kergetni ezekkel a 16 dBi, sőt esetenként még nagyobb nyereségűnek specifikált gagyi antennákkal. Tele van velük a vatera, eBay, csak kár, hogy lósz@rt nem érnek: a megadott nyereségértékük durva hazugság. Valószínűleg a meglévő TL-ANT2408C antennáid ennél jobbak, pedig korábbi vélemények alapján abból sem néznénk ki 8 dBi-t. Érdemes egy-két pillantást vetni arra, hogy mekkora méretű (itt ez a lényeg) egy valós 15 dBi-s körsugárzó, és mennyibe kerül: [link], [link]. -
jani1215
csendes tag
hali!
valaki írjon legyen szives pm et aki ért ezekhez e repeater (jelismétlős wifikhez) -
avincze15
csendes tag
Sziasztok, van vmi ötletetek a következő problémára?
Vettem egy wifis médialejátszót, adott a T-Home-os router, amiről wifin egy PC 2 netbook és egy teló csont nélkül megy. A médialejátszót is csont nélkül beüzemeltem, majd másnap hibaüzi: Nem talál access point-ot, kábellel is kipróbáltam, úgy sem találta meg a hálózatot.
Nem kevés szenvedés után tűzfal kikapcsolás és újraindítás a routerben megoldotta a gondot, megtalálta a hálózatot ahogy illik. Működött is úgy kb 3 napig, most megint nem talál access pointot. Mindeközben a többi wifis cucc csont nélkül megy.Van vmi ötletetek? Tuti, h a router nem engedi fel, de még mi lehet?
Légyszi légyszi valaki!!!
-
Cxgrav
senior tag
válasz avincze15 #18884 üzenetére
Egyáltalán nem is látja a wifi hálót, vagy látja de nem csatlakozik rá? - Nem mind1.
Ha látja, de nem megy fel, akkor titkosítást vedd le, ha úgy felengedi, akkor vedd egyszerűbbre a titkosítást. WEP is megteszi.
Ha nem is látja, akkor gázos az ügy.
Ha kábellel próbálkozol és úgy sem megy, akkor meg állíts neki static IP-t, de wifinél is kipróbálhatod ugyan ezt.
Találkoztam már olyannal, hogy egy PAD nem látott egy Zywall wifi AP-t, de egy noname teló meg látta és simán fel is ment rá. Sőt, Apple MacBookPro meg látta a Zywallt, de nem tudod felmenni rá....
[ Szerkesztve ]
Picture me Rollin' by 2pac
-
avincze15
csendes tag
válasz Cxgrav #18885 üzenetére
Köszi,
Nem is látja, az a hibaüzi, h nincs access point és üres a lista.
Azt nem értem, hogy volt wifi, volt kábelen is net, és egyszer csak elmegy és ezt már másodszor játssza el, nagy nehezen megtalálta, aztán ma bekapcsolás után megint nem találta.
Gyanítom, h router, gondoltam én is static IP beállításra, de odáig el sem jut, mert nincs access point, ha van access point utána ajánlja fel a választást, h statikus vagy dinamikus ip-t akarok beállítani
próbáltam kézzel bevinni az ssid-t úgy sem találja... vezetékről sem...
gondoltam rá, h garis még, de a szerviz nem jön ki, és ha router probléma, akkor azt csak itt helyben lehet megoldani sztem
-
tag
főnök... be izgultam erre a barack konzerves megoldásra...
http://www.wireless-bolt.hu/products.php?prcategory=9478
melyiket kell majd beszereznem...
-
DJ WOKKY
addikt
Sziasztok. Olyan problémám van, hogy egyik pillanatról a másikra elment az internet.
Felhívtam a t-home-ot és azt mondták központi hiba.
Na most mivel nekem bejön az internet a modemhez, aztán egy routeren keresztül jut el erre a gépre, így nincs net.
Ha viszont kiiktatom a routert, és közvetlen a gépet rákötöm a modemre, akkor van net. Csak csatlakoztatni kell.
Eddig enélkül is működött, hogy bejött a net a modemhez, a router szépen szétosztotta (mert van hogy notebook-al is szoktunk wi-fizni). De most valami baj van.
Szerintetek mit csináljak ? Köszi előre is. -
tototos
őstag
Sziasztok.
Egy hálózati programra lene szükségem ami a következőket tudja. Van egy lokális lan hálózat ahol egy eszköz tcp porton keresztül továbbít adatokat, sajnos egyszerre csak egy kliens csatlakozhat a porthoz. Egy olyan programra lenne szükség ami felcsatlakozna erre a portra majd biztosítana egy másik portot ahova már több gép is fel tud egyszerre csatlakozni és megkapni a tcp csomagokat, vagy esetleg küldeni a kis eszköz felé.
-
Konair
csendes tag
Sziasztok!
Van egy smcwpcit-g eu nevű wireless PCI adapterem, de egyszerűen nem jó hozzá semmilyen driver. Windows 7-en és Vistán is próbáltam. SMC honlapjáról ezzel sem ment.
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni, vagy kiindulópontot mondani.
Üdv,
KonairWeboldal készítés felsőfokon...
-
Konair
csendes tag
Közben megkaptam a segítséget. Egy régebbi driver megoldotta a problémát.
Weboldal készítés felsőfokon...
-
gabe96
aktív tag
sziasztok!
a mai nap sikerült beújítanom egy TP-LINK TL-WR1043-ra, és az lenne a kérdésem, mivel még nem találkoztam ilyennel, hogy ha bedugok egy pendrive-ot az USB-be, akkor azt hogy tudom elérni. lehet nem itt kéne feltenni ezt a kérdést, de remélem itt is kapok majd segítséget -
tag
válasz gabe96 #18897 üzenetére
ezt én is kérdeztem egy ismerősömtől,mert nekem is ilyen routerem van...
és azt mondta hogy másik förmver vagy valami progi kell hozzá,bár én az antenáival küzködöm xDAlkudozni,csak személyesen,korrekt kereteken belül,pénzel a kézben !!! Néha kötelező !!! Ha több mindent viszel,jár a kedvezmény !!!
-
Cxgrav
senior tag
válasz gabe96 #18897 üzenetére
Sztem az az usb nem arra van, hogy pendrive-ot tallóz ki rajta, hanem arra van, hogy egy 3G sticket dugj rá (persze amit támogat a router) és felkonfigolod a routert, hogyha a WAN1 meghal (magyarul a kábeles net nincs valamiért) akkor átvált a 3G stickre és voálá van net.
De ez csak az én szerény véleményem, hogy ezért van rajta usb.
Picture me Rollin' by 2pac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest