Hirdetés
-
LOGOUT.hu
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz atos19881101 #19150 üzenetére
Igen, a router oszt cimet, azt adtam meg neki.
Igy beallitom es b@szik elfogadni:
Azt irja alul, hogy error:internal error es nem jelenik meg sehol az engedelyezett port.
[ Szerkesztve ]
-
Greyfoot
tag
Nem értelek, ha a router DHCP-ként szórja az IP-ket minden újraindításkor stb akkor honnan veszed, hogy több kliens esetén(a torrent laptop-ból gondolom) ugyanazokat fogja kiosztani minden esetben a subnetből??? Ossz ki egy statikus IP-t ahogy javasolták a laptopnak és próbáld újra.
Az is okozhatja az internal errort, hogy nem adminként léptél be a routerbe illetve egy firmware frissítést is el lehet képzelni.
Nothing is constant but change itself
-
-
-
Greyfoot
tag
Persze, lehet.Ez nem egy egyszerű mutatvány a képzetlennek, nem tudom mennyire vagy jártas hálózati berkekben.
Úgy hívják amit szeretnél wireless bridging. Azt kell elérned, hogy a D-Linked vegye a jelet az ősöktől és továbbítsa hozzád kábelen. DHCP-t deaktiválni kell a D-Linken majd, amúgy nem fog menni. Ha nem értesz hozzá, vagy nem találsz infót a neten róla, lehet,. hogy egyszerűbb beszerezni egy másik wifit a másik géphez.Nothing is constant but change itself
-
titán
válasz Greyfoot #19165 üzenetére
Szerintem ez lesz, hogy szakadnanak meg. Megkerestem az admin jelszavat de nem fogadja el, konnyen lehet, hogy az invitel atallitotta masra. Ezt nem lehet valahogy kinyerni belole?
Addig is visszarakom a sajat tplink router+modemem, azon 10 masodperc volt a port forwarding. -
titán
válasz Greyfoot #19169 üzenetére
Igen, probaltam az osszes ilyet de semmi, egyedul az user felhnev 1234 jelszoval enged be. De holnap megyek az inviteles gyerekhez ugyis, megprobalom hatha tudja, bar keves ra az esely, ezeknek is csak korlatolt a hozzaferese, szerintem igy kapjak mar a modemeket.
De ha tud segiteni ugyis megirom majd.[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz atos19881101 #19175 üzenetére
Ennyi az egesz? Na ezt kiprobalom, koszonom a tippet!
-
titán
válasz atos19881101 #19177 üzenetére
Probaltam, de nem reseteli magat sehogy sem. Ez valami bombabiztos cucc lehet.
-
titán
válasz atos19881101 #19179 üzenetére
Probaltam bekapcsolt allapotban, kikapcsolva, nyomtam folyamatosan a reset gombot, illetve ugy is, hogy a reset gombot nyomva tartva kapcsoltam be, de ennek meg se kottyanik.
[ Szerkesztve ]
-
mohow
tag
Üdv mindenkinek!
Egy MSI cr610-es laptopot szertrenék wifi hotspotként működtetni wifis okostelefonhoz. De sajna a a virtual ruter: could not be creat... és a youtubon javasolt ad hoc hálózatot is kidobja: a windows nem tudta beállítani a következőt...
win 7 és 802.11bgn 1T1R Mini Card Wireless AdapterTudtok segíteni a problémámon?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
"Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is." Q (Star Trek Voyager)
-
krealon
veterán
Ha a Connectify nem tudja megoldani a problemat, akkor passz.
-
krealon
veterán
válasz Greyfoot #19184 üzenetére
Mivel a leirasaban nem szerepelt, hogy WiFi-n erkezik hozza az Internet, igy nincs szukseg Repeater modra, csupan egyszeru soft-AP-t szeretne megvalositani.
Erre a Connectify megfelelo, ha a WiFi adapter tamogatott a programban.
Connectify igy jellemzi magat:
"Turn your computer into a fully featured software router and share any Internet connection with your friends, co-workers, and mobile devices."
Azaz
"Alakitsd a szamitogepedet egy teljeserteku szoftveres router-re' es oszd meg az internet kapcsolatodat a barataiddal, kollegaiddal es a hordozhato eszkozeiddel." -
mezis
félisten
És így is próbáltad: dd-wrt 30/30/30.
(Állítólag egyes ASUS routerek csak így resetelhetők.mezis
-
admin4911
tag
sziasztok!
nem rég már feltettem ezt a kérdést de nem kaptam rá választ!remélem most szerencsém lesz!:-)1.kérdésem:
szerintetek mit jelen ez a leírás?:Range (open environment)
11 Mbps: 300m/450m
5.5 Mbp: 400m/600m
2 Mbps: 500m/750m
1 Mbps: 800m/1200mez mit jelent?
senao sl2611cb3 plus access point leírásából szedtem ki.
nagyon kívácsi vagyok hogy mi ez.
a többi leírást tudom csak ezt nem. -
AMD Power
titán
Adott egy digis net. Van egy asztali pc amire ra van kotve egy router. Az asztali pc-n megy a net! Van egy laptop ami wlan keresztul hasznalta eddig a routert minden gond nelkul. Most nincs csatlakozas! Nem tud felmenni a laptop a routerre. Se a laptop sem a telefonom. Mi lehet a problema?
-
admin4911
tag
válasz Claude Leon #19190 üzenetére
köszi!
most beállítottam 1mbpst ami a leírásba van.
ez azt jelenti hogy 1200 méter lesz a hatótáv?
mert a leírásba 1200m van írva.gondolom hogy métert jelenti.
(pirossal bekereteztem)[ Szerkesztve ]
-
And
veterán
válasz admin4911 #19192 üzenetére
Az ilyen hatótáv-adatok komolyan vétele körülbelül Nostradamus jóslatainak feltétel nélküli elfogadásával egyenértékű. Értelme azért nincs, mert a gyártónak fogalma sincs arról, hogy te milyen környezeti körülmények között fogod használni. Ha pedig a nagyobb sebességű módokat kizárod a lehetőségek közül, akkor gyakorlatilag magaddal szúrsz ki: az auto fallback elv nem azt jelenti, hogy az alacsony sebességet preferálva feltétlenül nagyobb hatótávot érsz el, hanem azt, hogy ha a vételi térerő csökken, az állomás automatikusan sebességet csökkent (a lassabb módhoz kisebb vételi jelszint elegendő). Így viszont még a 802.11b által biztosított maximális sebességet sem fogod elérni soha a büdös életben.
-
tagabor
csendes tag
Szeretnék kérni egy kis segítséget mert nem boldogulok
Van 2 tök ugyanolyan Asus WL-520GC routerem. Pont azért hogy ne akadjanak össze és menjen a WDS....
Egyik (#1) bekötve a kábelmodembe, jön rajta a net (és kapcsolódnak rá wifi eszközök), a másikat (#2) össze akarom vele kötni hogy az is megkapja a netet és arra is kapcsolódhassanak wifi cuccok.
WDS beállításnál Hybrid módot választottam mindkettőhöz, SSID különböző de elvileg ez nem gond (tettem egy próbát ugyanazzal a névvel de úgy nem is volt látható csak az egyik router) csatorna ugyanaz, mindkét routerben megadtam a másiknak a MAC-jét (gondolom a sajátját nem kell), DHCP-t hagytam bekapcsolva és automatán (ezt nem akartam piszkálni mert nemtom pl vpn dolgokba nem kavar-e be ha elkezdem manuálisan variálni - lehet hülyeséget mondok).
Látják is egymást de az történik hogyha #2-re csatlakozom megy szépen a net, ha viszont #1-re akkor nem megy a net egész addig amig ki nem kapcsolom #2-t.
Mindenféle beállítást próbáltam mindkettőnél (WDS only, AP only, hybrid választható)
Hálás lennék ha valakinak van tippje mi a péket csinálok rosszul.
-
Claude Leon
senior tag
válasz admin4911 #19192 üzenetére
Ha a csillagok is úgy akarják
De ne hidd el, ha már mindenképpen ekkora távot kell átlőnöd, inkább komolyabb antennába fektess.
És reménykedj, hogy semmi sem állja a jel útját (falak, növények, időjárás, elég egy párásabb nap is, ha a domborzat épp nem kavar be)És, ne felejtsd azt sem, hogy ez oda-vissza kapcsolat, tehát az ellenoldal is hasonló teljesítményű legyen.
Szóval nem valószínű.
-
tagabor
csendes tag
válasz Greyfoot #19197 üzenetére
úgy tűnik ez működik (tegnap 4 órát szenvedtem ezzel - készvagyok )
de
egyrészt bejött amitől tartottam. A #1 vpn-en kell hogy tudjon kapcsolódni a munkahelyi hálózatomhoz de nem muxik ha #2 be van kapcsolva. ha kikapcsolom rendben.
másrészt mintha nem lenne stabil #1-en a net, van hogy 1 percet gondkodik aztán elindul. lehet a háttérben küzd a kiosztással?
most ugye minden automatára van téve kb. jobb lenne ha kézzel be lenne minden állítva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest