Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
Sziasztok!
Tabletet szeretnék, de egyelőre elvesztem a részletekben. Kinéztem a Teclast két modelljét, X98 Air II és ennek a 3G/GPS-es verzióját, de ahogy olvasgatok ezek nem ugyanazzal a processzorral készülnek és a 3G-s nem jobb, mint a másik, sőt. Bár nem tudom ebből mi lehet az igazság...
Ami még szimpatikus az Onda, mert mögötte nagyobb szoftveres támogatottságot látok, illetve talán a Pipo jöhet még szóba. EU raktáros eladót keresek, mert kína+vámnál olcsóbban kijön, ha ennél némileg olcsóbban Spanyol raktárból rendelek.
Mutatom mire gondolok:
http://www.geekbuying.com/item/Onda-V919-3G-Air-Tablet-PC-9-7-inch-Dual-OS-Win8-1-Android4-4-Quad-Core-2GB-64GB-3G-Phone-Call-343647.htmlLeszögezném, hogy nem azon a 10-20-30€-n múlik, hogy melyik lesz. Engem csak az érdekel, hogy ti mint tapasztaltabbak melyiket ajánlanátok. Szóval ha van jobb ajánlat készüléket vagy boltot illetően az is szivesen veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Dell XPS 13 Plus 9320 i7-1260P 32GB 512GB 4K+ TouchScreen 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest